eu@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 "Mια φορά κ ενα..μωρό" http://www.imdb.com/title/tt1794870/ ειχε πολυυυυυ γελιο!κριμα που εχει μονο 5.8 στο Imdb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenorange Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγω ειδα το drive πριν λιγες μερες, χωρις να εχω ακουσει τιποτα για την ταινια, ηθοποιους, υποθεση...και απλα έμεινα στο τελος...την συνιστω ανεπιφυλακτα...Λίγο από σπλατερ, λίγο από ρομαντικό στόρι που δν κουράζει, αισθητικη videoclip, πολυ καλες ερμηνειες (μου την έσπαγε απιστευτα παλιοτερα η φάτσα του ryan gossling αλλα εδω απλα πηρε την ταινια στα χερια του, και πραγματικα τον εκτιμησα σαν ηθοποιο), η μουσικη είναι απιστευτη, με αρκετα 80s στοιχεια,αλλά τα καλα 80s.. Πιο μετά έμαθα οτι πήρε τον χρυσο φοινικα στις κανες φετος...και καθολου αδικα!απλα ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εμενα μου φανηκε αδιαφορο και στην αρχη ο πρωταγωνιστης επαιζε σε στυλ καθυστερημενου να το πω? Ελεγε μια κουβεντα την ωρα βαριοταν κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ειδα το warrior και πραγματικα ειναι φοβερο! http://www.imdb.com/title/tt1291584/ τρελη πορωση... δλδ δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, το σεναριο το εχουμε δει 100χιλ φορες, ειναι μια ακομα ταινια παλης και ομως ολα ειναι τοσσο τελεια, που σε κραταει μεχρι τελους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Είδα το Killer Elite (2011) Αξιοπρεπέστατη ταινία δράσης (αδικαιολόγητη χαμηλή η βαθμολογία στο imdb), με τον Statham να κάνει τα δικά του, πολύ καλός και ο Owen. Μου άρεσε το σενάριο και η συνεχής εναλλαγή από κυνηγός σε θήραμα. Επίσης η υπόθεση "μυρίζει" Λιβύη (βλ. αεροπορικές επιθέσεις, εκτέλεση Καντάφι, πετρέλαια). Πολύ καλό συνολικά, κρίμα που οι κακές κριτικές με απέτρεψαν να το δω σε σινεμά... 7,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το 50/50. Αστεία, συγκινητική, και δυνατή ταινία. 9/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Midnight in Paris. Ηταν ακριβως οπως την ηθελα να ειναι και αλλο τοσο καλυτερη. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9/10 απο μενα. Την λατρεψα για την ατμοσφαιρα και που με εκανε να ταξιδεψω κυριολεκτικα στο Παρισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το 50/50. Αστεία, συγκινητική, και δυνατή ταινία. 9/10. Την έφερε κανας θείος???? ή κινηματογράφο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 την εφερε αλλα εμενα μου φανηκε εντελως αδιαφορη...νταξ βλεπεται, αλλα δεν κρατας τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Είδα το Killer Elite (2011) Αξιοπρεπέστατη ταινία δράσης (αδικαιολόγητη χαμηλή η βαθμολογία στο imdb), με τον Statham να κάνει τα δικά του, πολύ καλός και ο Owen. Μου άρεσε το σενάριο και η συνεχής εναλλαγή από κυνηγός σε θήραμα. Επίσης η υπόθεση "μυρίζει" Λιβύη (βλ. αεροπορικές επιθέσεις, εκτέλεση Καντάφι, πετρέλαια). Πολύ καλό συνολικά, κρίμα που οι κακές κριτικές με απέτρεψαν να το δω σε σινεμά... 7,5/10 νομιζω υπρβαλεις λιγο,ειναι κλασικη ταινια Stathan που ξερεις ακριβως τι πας να δεις,εγω που πηγα σινεμα να την δω το μετανιωσα κ εκλεγα τα λεφτα μου.η μονη σκηνη που αξιξε για μενα ηταν αυτη στο τρενο με τον De niro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Είδα το Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father Τρομερή απλά και πολύ ψυχοπλακωτική............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 νομιζω υπρβαλεις λιγο,ειναι κλασικη ταινια Stathan που ξερεις ακριβως τι πας να δεις,εγω που πηγα σινεμα να την δω το μετανιωσα κ εκλεγα τα λεφτα μου.η μονη σκηνη που αξιξε για μενα ηταν αυτη στο τρενο με τον De niro Αυτό ακριβώς μου άρεσε, ότι ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του! Δεν με απασχόλησε με συναισθηματικές μπούρδες και ηθικά διλήμματα. Μου έδωσε μια γερή δόση δράσης και ξύλου, χωρίς να γίνει εξωπραγματική ή να με κουράσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Anonymous Kαλό αλλά συμβατικό, δεν ειχε αποφασισει αν θελει να ειναι πολιτικο δράμα ή κουτσομπολιό αλα Νταν Μπραουν για τον Σαιξπηρ 6/10 Κοναν Μαυρο χαλι. ΟΛΑ λαθος, ΤΙΠΟΤΑ σωστο 1/10 για τις χορογραφιες στις μαχες και μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Είδα το Super 8. Εντάξει την είδα εν γνώση μου (παιδάκια κλπ) αλλά την περίμενα καλύτερη. Η σκηνή με την ανατροπή του τραίνου ήταν πολύ καλή, αλλά κατ' άλλα μέτρια πράγματα και δεν εννοώ μόνο τα ειδικά εφέ. Μου θύμισε στυλ ταινιών της δεκαετίας του 80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Είδα το Super 8. Εντάξει την είδα εν γνώση μου (παιδάκια κλπ) αλλά την περίμενα καλύτερη. Η σκηνή με την ανατροπή του τραίνου ήταν πολύ καλή, αλλά κατ' άλλα μέτρια πράγματα και δεν εννοώ μόνο τα ειδικά εφέ. Μου θύμισε στυλ ταινιών της δεκαετίας του 80. Η σκηνή του τρένου ηταν καλή? Ναι αν εξαιρέσεις καμιά δεκαριά νόμους φυσικής που παραβιάστηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις