D_N_A Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Man on a Ledge:η καλυτερη ταινια στο ειδος της που εχω δει για φετος πολυ δυσκολο να μην αρεσει σε καποιον http://www.imdb.com/title/tt1568338/ Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα. Καλή ήταν αλλα δεν με εντυπωσίασε ιδιαιτερα. 6.5/10 απο μένα Insidious Θριλεριά old school σε κρατάει σε κάποια αγωνία, πολύ ωραία ατμόσφαιρα με αρκετά σουρεάλ σκηνικά. 7/10
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είδα χθες το Haywire. Παρόλα τα "βαριά" ονόματα της ταινίας, (σκηνοθέτης και καλοί ηθοποιοί), είναι επιεικώς μέτρια. Είναι γυρισμένη κατα 99% γύρω απ' την πρωταγωνίστρια (ατάλαντη) και όλοι οι άλλοι είναι στην ουσία κομπάρσοι! Η τύπισα σε όλη την διάρκεια της ταινία έχει την ίδια έκφραση προσώπου! Είτε δέρνει τους αντιπάλους δυο-δυο ή μιλάει ή πίνει καφέ και συζητάει, η έκφραση παραμένει ακριβώς ίδια! Είναι λίγο ενοχλητικό! Η υπόθεση είναι εξαιρετικά αδύναμη, αν και οι σκηνές μάχης δεν ήταν κακές. Ε, η τύπισα αγωνίστρια του Kickboxing είναι. Σε γενικές γραμμές του δίνω ένα 4/10 λόγω των υπολοίπων συντελεστών. Έχει γούστο να πάει και για 2ο μέρος!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Perfect Sense Ωραία ιδέα, δεν ήταν άσχημα εκτελεσμένη απλά τελειώνοντας η ταινία είχα την αίσθηση ότι της έλειπε ένα κλικ για να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πολύ ταιριαστό το δίδυμο των πρωταγωνιστών. 6,8/10
paul_agg Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είδα χθες το "Ένας υπέροχος άνθρωπος" με τον Ράσελ Κρόου. "A Beautifull Mind" Απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει, αν και μεγάλη σε διάρκεια ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα...πολύ καλές ερμηνείες ειδικά απο τον Κρόου τον οποίο δεν συμπαθώ και ιδιαίτερα. Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που δεν είχα δει αυτη την ταινία τόσα χρόνια. Διαψεύστηκα πανηγυρικά! Θα συμφωνησω με το IMDB και θα της βάλω και εγώ ένα 8/10. Έχει ενδιαφέρον το γεγονός οτι είναι πραγματική ιστορία, αρκετά προσαρμοσμένη όμως (απο οτι διάβασα μετά) στα πρότυπα του Holywood. Όπως και να χει αν δεν την έχετε δει σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης μέσα στο σ/κ είδα και το "Shame" Shame Δε μπορώ να προσδιορίσω αν όντως μου άρεσε...ποτέ δεν είχα πρόβλημα με "ωμές" σκηνές...αλλα αρκεί να έχουν κάποιο νόημα. Εδώ το -ενδιαφέρον- σενάριο πιστεύω οτι το τράβηξαν απο τα μαλλιά. Συμπαθητική ερμηνεία απο τον πρωταγωνιστή. Αρκετά καλή σκηνοθεσία. Θα το προτείνω και σε άλλους να το δουν, όχι τίποτα άλλο μήπως μπορέσουν να με βοηθήσουν και μένα να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι!
Sellers Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εδώ το -ενδιαφέρον- σενάριο πιστεύω οτι το τράβηξαν απο τα μαλλιά. Γιατί το πιστεύεις αυτό? Πιστεύεις οτι δεν ζουν ανάλογες καταστάσεις όσοι είναι εθισμένοι στο σεξ?
linuslost Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Dark Shadows: Aκριβως αυτο που περιμενα...Τιποτα το ιδιαιτερο,αναλαφρη ταινια!----> 6/10
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 καλα κανανε.το οριτζιναλ ηταν 70s gothic soap opera με ενα gay vampire.δεν υπηρχε αλλος τροπος να το μεταφερουν στο σινεμα,εκτος απο κωμωδια.
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Υπήρξε και η (ημιτελής )σειρά στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τον Ben Cross.
therock Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Γιατί το πιστεύεις αυτό? Πιστεύεις οτι δεν ζουν ανάλογες καταστάσεις όσοι είναι εθισμένοι στο σεξ? Ολοι ειμαστε εθισμενοι στο σεξ, απλως κανεις δεν εχεις τετοιες δυνατοτητες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είδα χθες το Haywire. Παρόλα τα "βαριά" ονόματα της ταινίας, (σκηνοθέτης και καλοί ηθοποιοί), είναι επιεικώς μέτρια. Είναι γυρισμένη κατα 99% γύρω απ' την πρωταγωνίστρια (ατάλαντη) και όλοι οι άλλοι είναι στην ουσία κομπάρσοι! Η τύπισα σε όλη την διάρκεια της ταινία έχει την ίδια έκφραση προσώπου! Είτε δέρνει τους αντιπάλους δυο-δυο ή μιλάει ή πίνει καφέ και συζητάει, η έκφραση παραμένει ακριβώς ίδια! Είναι λίγο ενοχλητικό! Η υπόθεση είναι εξαιρετικά αδύναμη, αν και οι σκηνές μάχης δεν ήταν κακές. Ε, η τύπισα αγωνίστρια του Kickboxing είναι. Σε γενικές γραμμές του δίνω ένα 4/10 λόγω των υπολοίπων συντελεστών. Έχει γούστο να πάει και για 2ο μέρος! ξέρεις ποια είναι η πρωταγωνίστρια έτσι? δεν είναι ηθοποιός πως να το κάνουμε, αλλά σίγουρα ρίχνει περισσότερο ξύλο (real life) από την συντριπτική πλειοψηφία των ηθοποιών Gina Carano, MMA...
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν προσέξεις, γράφω ότι είναι αγωνίστρια του Kickboxing. Μήπως στις "επικίνδυνες" σκηνές είχαν βάλει κανα άλλον-άλλην να τις τρώει; Ξέρεις, λόγω των ασφαλιστικών εταιρειών.
giorgos147 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Intouchables (Οι Άθικτοι). Αν και απεχθάνομαι τις γαλλόφωνες ταινίες, έτυχε να τη δω μόλις τώρα. Τελικά, πολύ καλή. Τη προτείνω. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Και χθες, έδωσε επιτέλους να δω την "Έκτη αίσθηση". Εντάξει, ταινιάρα.
Plug Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το Avengers 7/10 με επιείκεια,ειχε πολυ ωραία εφέ,οι ήρωες ηταν καλοί,ομως γενικότερα η ταινια δεν ειχε κανένα συναίσθημα...Ανοιξε το στόμα της κόλασης και οι εκδικητές ηταν χαλαροί...Γενικά δεν ένιωσα πουθενα ενα καποιο ριγος,εν τω μεταξύ,εχω την αίσθηση οτι αντέγραψε πολυ το transformers3,μια με την πύλη,μια με τις ιπτάμενες φάλαινες που πέταγαν τα εξωγηινακια..Και το χιούμορ της,μετριότατο. Θα μπορούσα βέβαια να αναφερθώ και σε τακτικά ζητήματα,οπως την έλλειψη αεροπορικής δύναμης ή τα απειρα βέλη του χοκ κλπ αλλα τεσπα. το αστέρι της βραδιάς:
Intruder7s Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το Avengers 7/10 με επιείκεια,ειχε πολυ ωραία εφέ,οι ήρωες ηταν καλοί,ομως γενικότερα η ταινια δεν ειχε κανένα συναίσθημα...Ανοιξε το στόμα της κόλασης και οι εκδικητές ηταν χαλαροί...Γενικά δεν ένιωσα πουθενα ενα καποιο ριγος,εν τω μεταξύ,εχω την αίσθηση οτι αντέγραψε πολυ το transformers3,μια με την πύλη,μια με τις ιπτάμενες φάλαινες που πέταγαν τα εξωγηινακια..Και το χιούμορ της,μετριότατο. Θα μπορούσα βέβαια να αναφερθώ και σε τακτικά ζητήματα,οπως την έλλειψη αεροπορικής δύναμης ή τα απειρα βέλη του χοκ κλπ αλλα τεσπα. Το χιουμορ της κατα την γνωμη μου ηταν παρα πολυ καλο. Εμ...ποια απειρα βελη? Σε μια σκηνη ειναι που βαραει αρκετα και εκει τελειωνουν καποια στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις