Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα οχι 9/10 αλλα ενα 6,5/10 το εχει

Κουρασε προς το τελος επειδη εκανε hyperfocus στην καλλιτεχνικη γελοιοτητα που εχει πλεον ολος ο Δυτικος κοσμος (οχι μονο οι ΗΠΑ) και το σεναριο απο μονο του δεν τραβαγε. Ηταν σαν ενα "κατηγορω" επεισοδιο Southpark απο καποιον που ηθελε να το παιξει Ταραντινο (Natural Born Killers) με στοιχεια Ριτσαρντ Κελλυ (καποιες σκηνες ηταν σκηνοθετημενες σαν Ντονυ Νταρκο)

Ομως για ενα μεγαλο μερος ηταν πολυ πετυχημενη σατυρα/παρωδια - περιεργως το 1ο, οσο περνουσε η ωρα σοβαρευε και αυτο με χαλαγε, δεν ηταν το νεο Falling Down γιατι απλα ξεκινησε speed-ατο και δεν του ταιριαζε η σοβαροτητα - που εμοιαζε επηρεασμενη απο την σατυρα του Μαικλ Μουρ.

Γενικα οσο η ταινια ηξερε το στυλ της και το υφος της ηταν πολυ πετυχημενη κριτικη πανω στην ξεφτιλα της συγχρονης κοινωνιας απλα σε καποια φαση ηταν σαν να βλεπω εναν ηθοποιο σε Talk show να κανει αυτο που λεμε preaching

Μόλις την είδα και συμφωνώ. Αλλά της δίνω 6/10, όχι 6.5 :devil:

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν βαριέσαι πήγαινε στην σελίδα 184 όπου λέω την άποψή μου για την ταινία.

Δημοσ.

Triangle. 7/10 λόγω του απόλυτου mindfuck.

Μου άρεσε που τελείωσε εκεί που άρχισε. Η πρώτη infinite loop ταινία που είδα.

Δημοσ.

The Raid

Η ταινία απλά τα σπάει. Φοβερή σκηνοθεσία, φωτογραφία, τρελό action. Έχει χαρακτηριστικά από ταινίες στυλ Kung Fu, αλλά σε μοντέρνα εκδοχή.

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και δείτε τη.

στο σινεμά την είδες?Δεν την βρίσκω πουθενά.

Δημοσ.

The Raid

Η ταινία απλά τα σπάει. Φοβερή σκηνοθεσία, φωτογραφία, τρελό action. Έχει χαρακτηριστικά από ταινίες στυλ Kung Fu, αλλά σε μοντέρνα εκδοχή.

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και δείτε τη.

πω πω !! σπανια ΜΑΛΑΚΙΑ!! οπως ολες φυσικα οι ασιατικες σαβουρες με ωμη βια και ανωμαλια στο υπερπεραν.. μη κανετε τον κοπο

Δημοσ.

πω πω !! σπανια ΜΑΛΑΚΙΑ!! οπως ολες φυσικα οι ασιατικες σαβουρες με ωμη βια και ανωμαλια στο υπερπεραν.. μη κανετε τον κοπο

καλο μου ακουγεται...

Δημοσ.

Τα ερειπια στο star. Απ τις χειροτερες ταινιες που εχω δει.... 4/10 και πολυ ειναι

μαγκα μου ... τι ελεινο εργο ηταν αυτο που ειχε χτες ? εκατσα το ειδα και εγω και το μετανιωσα.αλλα δεν ειχε και τιποτα καλυτερο η τηλεοραση για κυριακη βραδυ :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...