Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλες ειναι αυτες με τη καλυτερη ισως το relatos salvages, amorres perros, instructions not included, la isla minima....... κ.λ.π.  Γραψτε κιαλλες.

Επεξ/σία από M@dB0x
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, antbyron είπε

Nueve reinas,  Pans labyrinth, celda 211, El secreto de sus ojos, Que Dios nos perdone, Un cuento Chino, contratiempo(έχει προταθεί στο τοπικ).

Ολες τους, μία και μία!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, armin είπε

Με το πρωτο δε μπορω να διαφωνησω γουστα ειναι, αλλα που ειδες την ταινια να δειχνει τα χρονια της? Τι λιγοτερο εχει απο τις ταινιες των μεγαλων δημιουργων της εποχης οπως de sica, kurosawa πχ ??

Btw. Παιδια οποιος θελει και εχει ορεξη ας μου προτεινει τις καλυτερες ισπανοφωνες ταινιες που εχει δει. Thanks!

αν σου αρεσει το horror εχω πολυ πραμα να σου προτεινω

Δημοσ.
12 ώρες πριν, armin είπε

Με το πρωτο δε μπορω να διαφωνησω γουστα ειναι, αλλα που ειδες την ταινια να δειχνει τα χρονια της? Τι λιγοτερο εχει απο τις ταινιες των μεγαλων δημιουργων της εποχης οπως de sica, kurosawa πχ ??

Btw. Παιδια οποιος θελει και εχει ορεξη ας μου προτεινει τις καλυτερες ισπανοφωνες ταινιες που εχει δει. Thanks!

Στα γρήγορα και  οχι απαραίτητα κατα σειρά αξιολογησης:

Nueve Reinas
La lengua des la  Mariposas 
El  secreto de sus ojos 
Pan's labyrinth 
Biutiful 
Relatos salvajes 
El cuerpo 
Contratiempo 
Ημερολόγια μοτοσικλέτας 
Che 1 2
Neruda 
Y tu mama tambien 
Sin Nombre 
Machuca 
2+2 
The orphanage 
La isla minima 
Even the rain

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω δει και 1-2 horror πολυ καλες οπως εκεινη που εγκλωβιστηκαν στη πολυκατοικια με τα ζομπι. δεν θυμαμαι τιτλους ομως.

πολυ καλες ομως μη παει το νου σας σε τπτ αμερικανιες.....

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.

Προχθες ειδα το Molly's game. Ενω μου αρεσε σαν ταινια, νομιζω οτι ηταν λιγο μεγαλη καθως κοντευει 2,5 ωρες κι απο ενα σημειο και μετα σε κουραζει. Αν ηταν 20λ μικροτερο, θα εβαζα 8/10, τωρα 7/10.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, najinblue3 είπε

αν σου αρεσει το horror εχω πολυ πραμα να σου προτεινω

Προτεινε κανα δυο τις καλυτερες που θεωρεις, επειδη σπανια θα δω τρομου. 😬

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, armin είπε

The baby's room, The orphanage, The Devi's backbone

με την 1η ειχαμε θεματα 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, armin είπε

θα τη θυμασαι για καιρο

Απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει σε ταινια

Αγγλικος τιτλος (The hidden face)

ΠΡΟΣΟΧΗ  ΜΗ ΔΕΙΣ TRAILER ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

9/10

cara oculta poster.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Andre the Giant (8.0/10)

Ντοκιμαντερ από το HBO για τη ζωή ένός από τους πιο διάσημους παλαιστές των 80ς. 

Must see για όσους έβλεπαν wrestlemania εκείνη την εποχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fog In August

https://www.imdb.com/title/tt4250566/?ref_=nv_sr_1

Τι να πω, ισως η πιο Δυνατη Γερμανικη ταινια που εχω δει. Αληθινη ιστορια για το προγραμμα ευθανασιας που ειχαν οι Γερμανοι στο Β' παγκοσμιο πολεμο για να δημιουργησουν την Αρεια φυλη.

8/10

Επεξ/σία από M@dB0x
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Birdman

Την είδα (επιτέλους) μετά από πολύ καιρό.

Ήταν πράγματι πολύ ωραία, εντυπωσιακή, καλοδουλεμένη, με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο soundtrack και με ένα δύσκολο μήνυμα που περνούσε με ιδιαίτερο τρόπο.

Μόνο που στο φινάλε θεωρώ ότι το πήγε ένα βήμα παραπέρα απ' ότι έπρεπε και λίγο μου το χάλασε. Παραδόξως, προσπαθώντας η ταινία να γίνει πιο "αόριστη", βρίσκω ότι έγινε πιο "συγκεκριμένη". Αν είχε τελειώσει 10 λεπτά νωρίτερα, θα ήμουν ενθουσιασμένος.

Δεν είμαι ακόμη σίγουρος γιατί συνέβη αυτό, γι' αυτό και άργησα να ποστάρω, ενώ την έχω δει εδώ και μερικές μέρες (το σκεφτόμουν). Δεν έχω κάτι εντελώς συγκεκριμένο να παραπονεθώ. Δεν είναι λες και έγινε κάτι διαφορετικό στο τέλος από αυτό που συνέβαινε σε όλη την ταινία, αλλά ενώ υπήρχε μια μαγική αίσθηση που μου άρεσε πολύ, στο τέλος ένιωθα λες και ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος μας έκανε μάθημα. Δεν ήταν πια ποίηση.

Δύσκολο να βρει κανείς το όριο, και ενώ ένιωθα ότι το είχε πετύχει ακριβώς, τελικά το ξεπέρασε.

Ενδιαφέρουσα πάντως σε κάθε περίπτωση και δίνει τροφή για συζήτηση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 3:56 ΜΜ, cobain_7 είπε

Φανταστικη ερμηνεια απο τον Christopher Collet που κυριως τον γνωριζουν ολοι απο την ταινια The Manhattan Project που γυριστηκε δυο χρονια μετα οσο και απο τον Corey Haim που ηταν η πρωτη ταινια που γυρισε. Προτεινεται για τους λατρεις των 80's, με εμφανισεις των νεαρων τοτε Sarah Jessica Parker και Robert Downey Jr σε μικρους ρολους.

Δεν το ειχα δει και απο το resume που διαβασα στο imdb ειχα την ελπιδα να ειναι στο επιπεδο του WarGames.

Καμια σχεση, κακιστη ταινια απο πουθενα δεν μπορουσες να την πιασεις. Μπροστα του το D.A.R.Y.L (αγαπημενο και αυτο) ειναι αριστουργημα.

Εχετε να προτεινετε καμια ταινιουλα εκεινη της περιουδου και με παρομοια θεματολογια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...