momentum Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 XXY 2007 Ιδιαιτερη θεματολογια, απεριττη υλοποιηση, ρεαλιστικες ερμηνειες.
panos_0079 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Μεγαλοψυχο σε βρίσκω... Ρε ιεροσυλε...θα σηκωθει απο τον ταφο του ο Κιουμπρικ ναπουμε
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Omar (2013) 7.5/10 https://www.imdb.com/title/tt2852406/ Φοβερή κωμωδία σχετικά με τα γκομενικά, από τον αραβικό κόσμο. Καιρό είχα να γελάσω τόσο, με έξυπνους διαλόγους και οικογενειακές καταστάσεις από την Ανατολική Μεσόγειο! Ο Ομάρ κι ο Αμτζάντ, φίλοι παιδικοί αλλά και αντίζηλοι, ζαχαρώνουν την αδερφή του φίλου τους Τάρικ και πρέπει να επιστρατεύσουν ό,τι κόλπο δεν απαγορεύει το Κοράνι, για να την κατακτήσει ο καθένας για λογαριασμό του. Προσφέρεται για ζευγαράκια που είναι ακόμη στα σιρόπια και θελουν να δουν κάτι για να ξεσκάσουν, όταν οι τσέπες είναι άδειες για βραδυνή έξοδο. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Cro-Magnon
Fotis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Annihilation Eνας απο τους αγαπημενους μου σεναριογραφους ο Garland που μας εχει χαρισει την ταινια σταθμο Τhe beach που ενεπνευσε μια ολοκληρη γενια ταξιδιωτων την εποχη που μεσορανουσε η ηλεκτρονικη μουσικη δινοντας τους κινητρο να ανακαλυψουν καινουριους ξεχωριστους και σπανιους προορισμους ανα την υφηλιο.Ο δημιουργος του πολυ καλου Ex machina και 28 days later μας παραδιδει ενα sci-fi που αποτελει επιτομη για το ειδος υπογραφοντας και την σκηνοθεσια. Βαζοντας στον πυρηνα του φιλμ τον ανθρωπο υποσκαπτει τα θεμελια του ορισμου της φυσης ,της ιδιας της υπαρξης του .Αναθεωρει θεμελιωδεις βιολογικες αρχες και το κανει με προσχημα εναν "εξωτερικο παραγοντα".Ειναι σαφεστατες οι φιλοσοφικες προεκτασεις που ξεδιπλωνονται με αυτον τον τροπο πυροδοτωντας συζητησεις και σκεψεις γυρω απο το εργο . Πολυ καλη φωτογραφια ,οι εικονες απο την παραλια με τα κρυσταλινα δεντρα ειναι εικαστικου επιπεδου . 7.8/10 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Εμενα μου αρεσε πολύ παντως...το ειχα γραψει και εδώ όταν το ειχα δει.
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, M@dB0x είπε Μετριο sci-fi το annihilation. Κι εγώ την είχα πατήσει λογω Ex Machina. Κακιστες ερμηνείες, κλισεδιαρικες καταστάσεις, πρωτοτυπία μηδεν. Μπιμουβιά και πολύ του είναι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Cro-Magnon 2
totalius Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Απο τις ελαχιστες φορες που δε θα συμφωνησω με το Φωτη . Με μεγαλη προσπαθεια το ειδα ολοκληρο το annihilation αφου το σεναριο δε μου δημιουργησε τη παραμικρη αναγκη για να δω πως τελειωνει και το κανενα δεσιμο με καποιο χαρακτηρα της ταινιας . Σου δινει την αισθηση οτι ειναι η πρωτη προσπαθεια εκπεδευόμενου σεναριογραφου και σκηνοθετη . 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Alex Garland = DREDD όλα τα άλλα είναι για λινάτσες 1
talibanakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν την ειδα ακριβως,πιο πολυ προσπαθω να τη δω,για δευτερη φορα. Ο λογος για το baby driver.Το ειχα κατεβασει πριν κανα χρονο,ειδα καποιο μισαωρο και το εκλεισα. Ο πιτσιρικας δε βλεπεται,δεν ειναι μουτρα αυτα για πρωταγωνιστη,ποσο μαλλον για wheelman. Συγχρονιζοντας υποτιτλους ηδη εχω ξενερωσει,παιζει τελικα να το βαλω για να με παρει ο υπνος. Βασικα μεχρι να τελειωσω αυτο το κειμενο εχω ηδη αποφασισει να σβησω το αρχειο. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από talibanakos
M@dB0x Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 https://www.imdb.com/title/tt4057376/?ref_=nv_sr_1 Χτες ειδα το on Drakon του 2015. Ρωσικος κινηματογραφος στο μεγαλειο του. Ταινια που δεν ειναι για ολους με πολυ θεατρικοτητα, ωραιο παραμυθι και σκηνοθεσια για διδακτορικο σε φασεις. Πολυ μου αρεσε...... 1
gianniskoz Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, M@dB0x είπε https://www.imdb.com/title/tt4057376/?ref_=nv_sr_1 Χτες ειδα το on Drakon του 2015. Ρωσικος κινηματογραφος στο μεγαλειο του. Ταινια που δεν ειναι για ολους με πολυ θεατρικοτητα, ωραιο παραμυθι και σκηνοθεσια για διδακτορικο σε φασεις. Πολυ μου αρεσε...... Πολυ καλη και τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο, παραγωγος ο Timur Bekmambetov Καλοδεχουμενες προτασεις απο Ρωσια μερια (φαντασιας ή μη), εκτος απο τις γνωστες των Bekmambetov και Zvyagintsev ! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από gianniskoz
Arwindan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) She's the One (1996) Όταν βλέπεις Jennifer Aniston και Cameron Diaz στους τίτλους ξέρεις από πριν τι να περιμένεις. Χωρίς να είμαι και κανένας ειδικός νομίζω ότι η ταινία είναι πολύ γλυκανάλατη ακόμα και για το είδος της. Η ερμηνεία του Burns είναι τόσο ξύλινη όσο η γραφή και η σκηνοθεσία του. Μοναδικό θετικό για μένα ο John Mahoney (ο οποίος πέθανε και σχετικά πρόσφατα) τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα λόγω του Frasier. Αν θέλετε να δείτε ταινία του είδους καλύτερα βρείτε κάποια άλλη. 4/10 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Arwindan
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Mountain Nτοκυμαντερ με εκπληκτικη φωτογραφια και επιπεδο παραγωγης με κεντρικο θεμα το mountainnering . Φυσικα για να το απολαυσει καποιος πρεπει να το δει σε πολυ καλη ποιοτητα και οχι για ημιτυφλους η' στο monitor tου pc του και απο μεσα να φωναζει η μανα του πως το φαγητο ειναι ετοιμο γιατι εχουμε αρκετους τετοιους εδω και μετα εχουν αποψη και για την ταινια ... Θα αποζημιωθει για τον χρονο του με εντυπωσιακα εναερια πλανα απο ελικοπτερα κυριως απο τα αντιπροσωπευτικοτερα αλπικα τοπια και τα μεγαλυτερα βουνα του πλανητη .Καθως περιγραφεται η ελξη που νιωθουν καποιοι ανθρωποι και η προσπαθεια που καταβαλουν για να τα κατακτησουν . 7,5/10 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Fotis13 1
chill Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Είδα πρόσφατα 1) Black Hawk Down 2) Contratiempo Αμφότερες ταινιάρες. Το BHD το είχα δει και στο παρελθόν - καμιά δεκαπενταετία πριν μιλάμε - αλλά αισθάνθηκα ότι το είδα πρώτη φορά. Απίστευτο!!! Για το Contratiempo δεν έχω να προσθέσω κάτι απ' όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί στο θέμα. Καθηλωτικό! Προσπάθησα να δω το Cargo του netflix. Βγήκε στο μισάωρο, boring as fuck. Γενικότερα μετά από πλείστες netflixοταινίες νομίζω πως δεν θα δω άλλη. Θα μείνω αποκλειστικά στις σειρές του. Δεν το χει με τις ταινίες....ΚΑΘΟΛΟΥ! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις