Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, webparts είπε

Cro εσυ;

Λοιπον,θα το πω,δεν εχω δει ουτε ενα StarWars. Thoughts?

Εχεις γλυτώσει καμιά 20 ώρες σαβούρας από τη ζωή σου. Εκτός κι αν σ'αρέσουν μαλλιαρές κατσαρίδες και παρενδυτικοί τύποι οπλισμένοι με λάμπες νέον.

Κόκκινο Σπουργίτι

Προσπαθώ να τη δω για χάρη της Τζένιφερ, η οποία πέφτει από ...χαντάκι σε χαντάκι, με τις πρόσφατες επιλογές της στον κινηματογράφο.

Νταρντάνα, Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα που την παλεύει με το ζόρι στο  μπαλέτο (τρίζουν οι πολυέλαιοι στα Μπαλσσσόι κάθε φορά που προσγειώνεται στη σκηνή μετα από άλμα...), πιάνει τον αγαπητικό με τη λεγάμενη και του ξηγιέται Σαπφώ Νοταρά...

Μετά κάπου μπλέκει με τις μυστικές υπηρεσίες της κακιάς Ρωσίας, για την ψυχή της μανούλας της.

Πολλή αφέλεια στο σενάριο, πολλά κλισέ σχετικά με το καράβι πάνω στο βουνό, κάκιστες ερμηνείες, αλλά η Τζενάρα είναι κουκλί, οπότε θα το υποστώ κι αυτο το μαρτύριο.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα και εγώ το red sparrow. 

Ναι, οι κακοί Ρώσοι και οι καλοί αμερικανοί. Παρόλα αυτά η ταινία βλέπεται ευχάριστα, η Jen είναι κουκλάρα και έχει twist στο τέλος. Την προτείνω!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2018 στις 1:54 ΠΜ, webparts είπε

Cro εσυ;

Λοιπον,θα το πω,δεν εχω δει ουτε ενα StarWars. Thoughts?

Μια χαρα εισαι τι να πω και εγω που εχω δει τα star wars 4 5 και παρελειψα το 6 οπως και τα υπολοιπα. Η οτι εχω δει 2 φορες το πρωτο απο Αρχοντα των δαχτυλιδιων και εχω αφησει τα υπολοιπα 2. Η οτι εχω δει το πρωτο godfather και δεν εχω δει τα αλλα 2. Η οτι εχω δει το πρωτο hobbit και δεν εχω δει τα αλλα. Η οτι εχω δει τα 7 harry potter απο 2 φορες αλλα το τελευταιο δεν το εχω δει ποτε. Σε νικαω ετσι?

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μια χαρα εισαι τι να πω και εγω που εχω δει τα star wars 4 5 και παρελειψα το 6 οπως και τα υπολοιπα. Η οτι εχω δει 2 φορες το πρωτο απο Αρχοντα των δαχτυλιδιων και εχω αφησει τα υπολοιπα 2. Η οτι εχω δει το πρωτο godfather και δεν εχω δει τα αλλα 2. Η οτι εχω δει το πρωτο hobbit και δεν εχω δει τα αλλα. Η οτι εχω δει τα 7 harry potter απο 2 φορες αλλα το τελευταιο δεν το εχω δει ποτε. Σε νικαω ετσι?

με μπερδεψες, απορω πως τα θυμασαι κ ολας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

με μπερδεψες, απορω πως τα θυμασαι κ ολας 

Θυμαμαι οτι εχω δει απο 5 χρονων και μετα. Τις εχω στο προγραμμα αρκετα χρονια καποια στιγμη θα τις δω που θα παει. Αν σου πω οτι θυμαμαι 4 τηλεφωνα απο κοπελες απο πριν 10 15 χρονια θα το πιστεψεις?

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Heybro είπε

Σοβαρά τώρα?Γιατί ταλαιπωρείς τον εαυτό σου? :huh::o:P

Λοιπόν για να μη βγω εκτός θέματος.

https://www.imdb.com/title/tt0167261/?ref_=tt_rec_tt 

H συνέχεια του άρχοντα δεν κάνει καμιά κοιλιά και πρέπει κάποιος να την δει έστω και μια φορά στη ζωή του. 9/10 από εμένα.

Και η https://www.imdb.com/title/tt0167260/?ref_=tt_rec_tt τελευταία ταινία,η επιστροφή του βασιλιά,η καλύτερη ταινία γενικά για τα δικά μου γούστα,μια ταινία που έχω δει 10+ φορές. 9.9/10 κατά τη δική μου ταπεινή άποψη σαν από θεατής.Αφήνω το 0.1 με την ελπίδα να βγει κάποια στιγμή μια παρόμοια ταινία,αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.

hobbit 2 https://www.imdb.com/title/tt1170358/?ref_=nv_sr_3.Ωραία ταινία αλλά δυστυχώς όπως είπα πιο πάνω,βγήκε πρώτα ο άρχοντας.

hobbit 3 https://www.imdb.com/title/tt2310332/?ref_=tt_rec_tt Κι όπως κάθε τριλογία που σέβεται τον εαυτό της (στο 90% των περιπτώσεων) Ω ΝΑΙ!!! κάνει κοιλιά.Εδώ κάπου χάνεται η μπάλα και οι κλασσικές αυτές πλέον μάχες,δεν σώζουν την κατάσταση.Δεν είναι άσχημη αλλά ούτε κάτι το ενδιαφέρον,ειδικά σε σχέση με τα άλλα δύο.Βαθμολογία αν βάλουμε το μέτριο 5,θα βάλω 7/10.Καλή ταινία για να περάσει η ώρα και τίποτα παραπάνω.

8 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Εχεις γλυτώσει καμιά 20 ώρες σαβούρας από τη ζωή σου. Εκτός κι αν σ'αρέσουν μαλλιαρές κατσαρίδες και παρενδυτικοί τύποι οπλισμένοι με λάμπες νέον.

Κόκκινο Σπουργίτι

Προσπαθώ να τη δω για χάρη της Τζένιφερ, η οποία πέφτει από ...χαντάκι σε χαντάκι, με τις πρόσφατες επιλογές της στον κινηματογράφο.

Νταρντάνα, Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα που την παλεύει με το ζόρι στο  μπαλέτο (τρίζουν οι πολυέλαιοι στα Μπαλσσσόι κάθε φορά που προσγειώνεται στη σκηνή μετα από άλμα...), πιάνει τον αγαπητικό με τη λεγάμενη και του ξηγιέται Σαπφώ Νοταρά...

Μετά κάπου μπλέκει με τις μυστικές υπηρεσίες της κακιάς Ρωσίας, για την ψυχή της μανούλας της.

Πολλή αφέλεια στο σενάριο, πολλά κλισέ σχετικά με το καράβι πάνω στο βουνό, κάκιστες ερμηνείες, αλλά η Τζενάρα είναι κουκλί, οπότε θα το υποστώ κι αυτο το μαρτύριο.

Συμπληρώνω ''Που φτύνουν γαλαζοπράσινες μίξες ενώ τους χτυπάνε με τα λέιζερ που κάνουν πίου πίου από το 1977.''

Α και για να μη βγω εκτός θέματος (όπως αρμόζει για δικαιολογία μετά από ένα κακόβουλο σχόλιο) 

https://www.imdb.com/title/tt2488496/?ref_=nv_sr_5 Αυτό άντεξα να δω ολόκληρο,εντάξει...οκ...καλό...βλέπεται....δε λέω...χμμ....δεν ξέρω. 6,5/10 για να μη γίνω κακός.Ααα και Χάρισον,πάρε επιτέλους σύνταξη πασά μου.Φτάνει!!!!

Για το ρεντ σπάροου δεν μπορώ να έχω άποψη,δε το είδα αλλά θα το δω σήμερα.Προκαταβολικά ένα 10/10 για την Τζένιφερ.:P

https://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=nv_sr_1

Δεν ξέρω γιατί έβαλα ξανά να την δώ.Για να νευριάσω?Θέλω να πάρω ένα γαλλικό κλειδί και να αρχίσω να ξεβιδιάζω ένα ένα όλα τα τρανσφόρμερς. 4/10 

Ααα τώρα θυμήθηκα,για να δω μάλλον ξανά την Λάουρα με φόρεμα.... :D

Επεξ/σία από Ntoubroutza
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένοντας εχθές να ξεκινήσει ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας, κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα πάνω σε μια ταινία και είπα να την δω μέχρι να αρχίσει το ματς. Ούτε τον τίτλο δεν διάβασα, αλλά βλέποντας burgers και fastfood πήγε κάπου το μυαλό μου. Φυσικά η ταινία ήταν το "The Founder" (Ο ιδρυτής μιας αυτοκρατορίας)  https://www.imdb.com/title/tt4276820/ και τελικά ήταν απροσδόκητα ευχάριστη. Δεν είχα διαβάσει ποτέ για το πως δημιουργήθηκε η εταιρία McDonald's και ίσως για αυτό αφέθηκα να την παρακολουθήσω μέχρι το τέλος. 7,5/10 

Επεξ/σία από moumos
  • Like 1
Δημοσ.

Κόκκινο σπουργίτι 4/10

Ένας αγνός αμερικανός πράκτορας με καρδιά μάλαμα, συκώτι χάλια απο το οινόπνευμα, αλλά ντούρος εκεί που πρέπει, βοηθάει μια Τζενάρα που τρέχει χωρίς κιλότα στους δρόμους της Μόσχας, για την ψυχή της μάνας της...

https://kritikesmetokilo.wordpress.com/2018/05/12/red-sparrow-2018-4-10/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Killing (1956)Το χρήμα της οργής Poster

Η τελευταια ταινια απο το ''επισημο ροστερ'' του Κουμπρικ που δεν ειχα δει. Σιγουρα η ποιοτητα της ταινιας προμηνυει το λαμπρο μελλον του σκηνοθετη, αλλα αν δεν ηξερα απο την αρχη οτι ειναι δικο του το εργο αυτο, θα υπεθετα οτι ειναι ενα απο τα δημιουργηματα των μεγαλων σκηνοθετων της εποχης οπως Wilder ή Huston. Η ταινια αυτη ειναι αρκετα μοναδικη αναμεσα στα υπολοιπα αριστουργηματα του Κουμπρικ.

Μια πολυ εξυπνη πλοκη, ομορφα σκηνοθετημενη, με χρονικες μεταβασεις που ειναι πραγματι εξυπηρετικες, οχι οπως πχ Νολαν που καποιες φορες νιωθεις να το κανει αυτο απλα για να σε γ@μησει νοητικα. Τωρα σκηνικα ερμηνειες και λοιπα, τον ξερουμε τον Στανλευ, ολα στην εντελεια. Με ενα ομορφο τελος η ταινια κλεινει ιδανικα και αμφιβαλλω αν καποιος θεατης θα εμενε παραπονεμενος.

9/10

Επεξ/σία από armin
  • Like 5
Δημοσ.
10 ώρες πριν, armin είπε

The Killing (1956)Το χρήμα της οργής Poster

Η τελευταια ταινια απο το ''επισημο ροστερ'' του Κουμπρικ που δεν ειχα δει. Σιγουρα η ποιοτητα της ταινιας προμηνυει το λαμπρο μελλον του σκηνοθετη, αλλα αν δεν ηξερα απο την αρχη οτι ειναι δικο του το εργο αυτο, θα υπεθετα οτι ειναι ενα απο τα δημιουργηματα των μεγαλων σκηνοθετων της εποχης οπως Wilder ή Huston. Η ταινια αυτη ειναι αρκετα μοναδικη αναμεσα στα υπολοιπα αριστουργηματα του Κουμπρικ.

Μια πολυ εξυπνη πλοκη, ομορφα σκηνοθετημενη, με χρονικες μεταβασεις που ειναι πραγματι εξυπηρετικες, οχι οπως πχ Νολαν που καποιες φορες νιωθεις να το κανει αυτο απλα για να σε γ@μησει νοητικα. Τωρα σκηνικα ερμηνειες και λοιπα, τον ξερουμε τον Στανλευ, ολα στην εντελεια. Με ενα ομορφο τελος η ταινια κλεινει ιδανικα και αμφιβαλλω αν καποιος θεατης θα εμενε παραπονεμενος.

9/10

Την είδα αφού την πρότεινες αλλά δεν ενθουσιάστηκα όσο εσύ. Καλη μεν, σίγουρα πολύ καλύτερη στην εποχή της.

Περισσότερο με ευχαρίστησε το γεγονός ότι είδα ιδέες που συνάντησα αργότερα σε έργα του Ταραντίνο. Δεν ξέρω αν αυτές ήταν εφεύρημα του Κιούμπρικ ή αν και αυτός με τη σειρά του αντέγραψε από προγενέστερους.

Δημοσ.

Το κουκλόσπιτο του τρομου

Το είδα σήμερα στο σινεμα , κι ενώ έλεγα οκ θα πάω να δω μια κλασσικη μπούρδα, αποδείχτηκε καλο. Μου άρεσε το plot twist που είχε, δεν το συναντάς συχνά σε ταινίες του είδους. Οι δυο κοπέλες έπαιζαν συμπαθητικά , οι "κακοί" ηταν ακριβως του δε πόϊντ.

θα βάλω 6.5 μπορεί και 7/10

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Την είδα αφού την πρότεινες αλλά δεν ενθουσιάστηκα όσο εσύ. Καλη μεν, σίγουρα πολύ καλύτερη στην εποχή της.

Περισσότερο με ευχαρίστησε το γεγονός ότι είδα ιδέες που συνάντησα αργότερα σε έργα του Ταραντίνο. Δεν ξέρω αν αυτές ήταν εφεύρημα του Κιούμπρικ ή αν και αυτός με τη σειρά του αντέγραψε από προγενέστερους.

Χαχαχ δεν μου φανηκαν αυτα που εγραψα ΤΟΣΟ ενθουσιωδη. Αν βλεπεις τις βαθμολογιες μου να ξερεις οτι ειμαι γενικοτερα πολυ γενναιοδωρος !

The Edukators (2004)Die fetten Jahre sind vorbei Poster

Τιποτα το ιδιαιτερο. Τα μηνυματα που ηθελε να περασει, οκ τα περασε, αλλα ηταν πολυ επιφανειακα κατα την αποψη μου. Οι ερμηνειες ηταν αρκετα ομορφες απο ολο το καστ. Η ταινια κανει μια τερρααστια κοιλια προς το μεσον της, και ουτε το τελος καταφερε να μας προσφερει κατι το φρεσκο και ενδιαφερον. Σκηνοθεσια ειχα μεγαλο θεμα καθως πολλες φορες η απαισιοτητα του τρεμουλου και των κακοστημενων ζουμ, σε εβγαζε τελειως απο την ιστορια. 

6,5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...