Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

το 2ο avengers ηταν μουφα.

οπως ηταν μουφα τα 2 πρωτα thor

νομιζω μετα την επιτυχια του deadpool , καταλαβαν οτι τι θελει το κοινο, και στρωσανε.

το τελευταιο thor ηταν πολυ καλο, οπως και φυσικα το τελευταιο avengers.

Και το καλό 1ο είχε φτάσει στο 1,5. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πέτυχε το Black Panther και έδωσε καλό lead-in στο Infinity War. Δεν ήταν ταινιάρα προφανώς, MCU είναι, δεν ξέρω τι απαιτήσεις είχαν ορισμένοι. Θα μου πεις εδώ για το Dark Knight του 9/10 στο imdb όπου δεν υπάρχει σύγκριση με καμία ταινία του MCU, έγραφαν εδώ για 6/10 και πως μόνο ο Τζόκερ άξιζε. :lol: 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Found footage Ταινια, γυρισμενη με καμερα στο χερι.

Ενας τυπος βαζει την εξης αγγελια ...ζηταει απο καποιον καμεραμαν να ερθει στην κατοικια του σε ενα 

απομακρυσμενο βουνο για να βιντεοσκοπησει την τελευταια μερα της ζωης του...εναντι αδρας αμοιβης.

Προσωπικα επαθα ζημια με την ταινια...σε οσους αρεσει το ειδος αυτο των ταινιων θα την λατρεψετε

8/10

creep-movie-poster.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Un amour de jeunesse (2011) 6/10

(vs La vie d’ Adele ...για μπαρουτοκαπνισμένους Αντελολάτρεις)

Δεν είναι η Αντέλ… δυστυχώς καμιά μέχρι τώρα δεν έχει επαναλάβει την Αντέλ…

Στο Παρίσι του 1999, η 15χρονη Καμίλ είναι τρελά ερωτευμένη με τον ανεπρόκοπο 19χρονο Σουλιβάν.

https://kritikesmetokilo.wordpress.com/2018/05/07/un-amour-de-jeunesse-2011-6-10-vs-la-vie-d-adele/

Δημοσ.

Ειδα watchmen για πολλοστη φορα. Το αγαπημενο μου graphic novel μαζι με το Killing Joke

Σιγουρα περιμεναν ολοι και εγω κατι παραπανω, γτ μιλαμε για εργο τεχνης, αλλα για μενα παραμενει η καλυτερη ταινια με heroes με τρομερο soundtrack, με τρομερο intro + ending

9/10 ξεκαθαρα και καθολου αντικειμενικα

• Like 3
Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 4:14 ΜΜ, Ntinaras είπε

Thor: Ragnarok (2017)

Τα 2 προηγουμενα Thor ηταν απαραδεκτα και βαρετα για μενα.

Αυτο εγινε πολυ περισσοτερο κωμικο, και ηταν πολυ ευχαριστο, με σχετικα καλο σεναριο.

Γελασα πολυ.

Να την δω σε 3d λέει? 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ntinaras είπε

το 2ο avengers ηταν μουφα.

οπως ηταν μουφα τα 2 πρωτα thor

νομιζω μετα την επιτυχια του deadpool , καταλαβαν οτι τι θελει το κοινο, και στρωσανε.

το τελευταιο thor ηταν πολυ καλο, οπως και φυσικα το τελευταιο avengers.

μετα την επιτυχια του GOTG, oχι του DP.

8 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Un amour de jeunesse (2011) 6/10

(vs La vie d’ Adele ...για μπαρουτοκαπνισμένους Αντελολάτρεις)

Δεν είναι η Αντέλ… δυστυχώς καμιά μέχρι τώρα δεν έχει επαναλάβει την Αντέλ…

Στο Παρίσι του 1999, η 15χρονη Καμίλ είναι τρελά ερωτευμένη με τον ανεπρόκοπο 19χρονο Σουλιβάν.

https://kritikesmetokilo.wordpress.com/2018/05/07/un-amour-de-jeunesse-2011-6-10-vs-la-vie-d-adele/

ποια ειναι η Aντελ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

μετα την επιτυχια του GOTG, oχι του DP.

ποια ειναι η Aντελ;

μια παλιά μου σχέση από Αιγάλεω

• Like 1
Δημοσ.

Είδα ''Το αίμα των Σάμι''. Το 7,3/10 στο imdb είναι επαρκές. Η ιστορία μιας κοπέλας από τη Λαπωνία και τον ρατσισμό που βίωναν στη Σουηδία του 30 αλλά και μεταγενέστερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2018 στις 10:29 ΠΜ, DeadOrganPlayer είπε

Black Panther

Μετριότατο.

Σουπερηρωας τριτοτεταρτης κατηγοριας ,κακές οι ερμηνειες (οκ εκει δεν ειχα και πολλες απαιτησεις ) , ιστορια εντελώς αδιάφορη .

Ουτε τις κοινωνικοπολιτκες αναφορες καταλαβα ,ουτε τις αναγωγες στο τωρα .

Στα συν  η  καλη παραγωγη .Οριακα βλεποταν .

6,2/10

Cro εσυ;

Λοιπον,θα το πω,δεν εχω δει ουτε ενα StarWars. Thoughts?

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
Στις 8/5/2018 στις 12:03 ΠΜ, najinblue3 είπε

Ειδα watchmen για πολλοστη φορα. Το αγαπημενο μου graphic novel μαζι με το Killing Joke

Σιγουρα περιμεναν ολοι και εγω κατι παραπανω, γτ μιλαμε για εργο τεχνης, αλλα για μενα παραμενει η καλυτερη ταινια με heroes με τρομερο soundtrack, με τρομερο intro + ending

9/10 ξεκαθαρα και καθολου αντικειμενικα

Ετσι ακριβως.+1000

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα το Annihilation https://www.imdb.com/title/tt2798920/ .

Το μονο που εχω να σχολιάσω ειναι οτι καλο θα ειναι το Netflix είτε να σταματήσει να το παλεύει με τις ταινίες γιατι δε το εχει καθόλου όμως είτε αν ειναι να ασχοληθεί να ασχοληθεί σοβαρά . Μιλάμε για μετριότητα ανάλογης με τις άλλες δυο που ειχα δει  η μια με τη τυπικά δεμένη στι κρεβάτι και η άλλη με το πατέρα και γιο που σκοτώνουν τη μάνα . 

Και οι τρεις flat σα deadline που προσπαθουν να το παίξουν έξυπνες και διαφορετικές αλά καταλήγουν να βαριέσαι η ζωή σου και να τις ξεχνάς το επομενο λεπτό αφου τις είδες . 6/10 απο εμένα με μεγαλη επιείκεια και λογω αδυναμίας στη Natalie . 

• Like 2
Δημοσ.

Den of Thives : πολύ καλη ταινία 8/10, αξιζαν οι 2 ωρες... Αγαπάς τον κακό της ληστειας και βλέπεις τον τρομο του μπατσου οταν βλέπει τις επιδόσεις του στη σκοποβολή....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...