Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Game Night (2018)Game Night Poster

Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. Σε καποια σημεια ηταν πραγματικα αστεια η ταινια, αλλα στη πλειοψηφια των περιπτωσεων τα αστεια ηταν αρκετα αναμενομενα και βαρετα, ακριβως οπως και η πλοκη. Επισης με ενοχλησε αρκετα η ελληνικη μεταφραση, επειδη σε πολλα σημεια αλλαζε τελειως τους διαλογους(υποθετω επειδη ο μεταφραστης υποτιμαει το γνωστικο επιπεδο του ελληνικου κοινου για την Αμερικανικη κουλτουρα) και με εβγαζε αποτομα απο την εμπειρια..

6.5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδαμε [REC] 4 - https://www.imdb.com/title/tt1649443/?ref_=nv_sr_3

Καλά, μιλάμε για την απόλυτη πραγματικά new age Residetn Evil ταινία με άλλο όνομα. Ούτε καν [REC] δεν το λες πλέον. Βέβαια έχουμε επιστροφή της βασικής ηθοποιού και επιστροφή σε συνέχεια της ιστορίας από τα πρώτα 2. Κακή ταινία δεν ήταν σίγουρα αλλά σίγουρα λείπει η σκηνοθεσία και η παρουσίαση των πρώτων 2. Από ηθοποιία δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο, ούτε από τα εφέ και την σκηνοθεσία και η ιστορία έχει ορισμένα καλά WTF σημεία και λίγες καλές ανατροπές οπότε το σύνολο της είναι σίγουρα διασκεδαστικό. 

Προσωπικά θα της βάλω 6/10, σίγουρα πάνω από μετριότητα αλλά σίγουρα κάτω από το σπέσιαλ που είναι οι δυο πρώτες. Την βλέπετε και με παρέα και μόνοι αλλά είναι σημαντικό να έχετε δει τις πρώτες 2. Η τρίτη ταινία που βγήκε είναι αυτόνομη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα χτες το The post

Meryl streep + Tom hanks + Steven spielberg.

Ποσα οσκαρ να χωρεσουν σε μια ταινια?

Η ταινια ηταν καλοφτιαγμενη και με ερμηνιες, αλλα δεν ειχε και κατι το ιδιαιτερο ως πλοκη. Εφτανε τα ορια του ντοκυμαντερ. Βαρετη σε καποια σημεια.

6.9/10

Ψιλοασχετο, μιας και ειναι σειρα, Ξαναειδα το Band of Brothers για ν-οστη φορα. Και καθε φορα που το βλεπω μ αρεσει και περισσοτερο. Το 9,5/10 που εχει στο imdb και η 2η θεση ειναι πληρως αντιπροσωπευτικα.

Παταει κατω οτιδηποτε αλλο πολυ ανετα, ακομα και GoT.

10/10 και λιγο ειναι.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
Στις 11/4/2018 στις 2:44 ΠΜ, webparts είπε

Ειδα το dunkirk.
Απαντηστε μου καποιος,μονο εμενα ενοχλησε το spitfire  που πετουσε κανα..μισαωρο χωρις κινητηρα;

για νολαν ειναι γενικα αποτυχια...ολη η ταινια με χαλασε οχι μονο το σπλιτ  :P

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dynamics είπε

για νολαν ειναι γενικα αποτυχια...ολη η ταινια με χαλασε οχι μονο το σπλιτ  :P

Ρε φιλε ακομα δε μπορω να χωνεψω αυτο με το spit ( οχι σπλιτ ) .

Εχθες επαιζα μπιλιαρδο και το σκεφτομουν και με ενοχλουσε ακομα.
Και ακομα περισσοτερο με ενοχλει που καποιος υπερασπιστηκε την κατάρριψη του αλλου αεροσκαφους,επειδη δεν ηταν για αερομαχιες η κατι τετοιο.

Ρε μλκς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ειναι ενα ματσο σιδερα που πεφτουν,μονο τη θαλασσα μπορουσε να καταρριψει επειδη θα επεφτε πανω της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shape of water.

Ενταξει, γενικά ωραία ταινία. Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας ηταν ρεσιτάλ. Σκηνικά, εφέ, 80s ατμόσφαιρα και ειδικα ο ήχος ηταν κορυφαία. Αλλά η προσέγγιση που εκαναν με τον ψαράνθρωπο δεν μου άρεσε...και ειδικα οι αλληλεπιδράσεις που είχε με την κοπελα. Περνούσε απο την σφαίρα του πραγματικού-επιστημονικου στην αντίπερα οχθη της φαντασίας μέσα σε μια σκηνή, κάτι που δεν μου αρέσει σε τέτοιες ταινίες. Ξεκίνησε με ενα σκοτεινό και βαρύ setting και εξελιχθηκε σε μια βόλτα στον κοσμο της Νάρνια. Καλό, αλλά περίμενα άλλα, τουλαχιστον για τα γούστα μου. Δείτε την παρόλα αυτά, δεν υπαρχουν πολύ πιο αξιόλογες ταινίες του ειδους τελευταια.

Επεξ/σία από bele
Δημοσ.

Σε κλιμα infinity war, ειπα να ξαναπιασω τις βασικες ταινιες

Captain America The first avenger 6/10, ειναι η μοναδικη ταινια που παιζει ο καπς που δε μου αρεσε πολυ, κακος villain και 0 δεσιμο με χαρακτηρες

Το WS ειναι 5 σκαλια πανω imho

Δημοσ.
Στις 4/20/2018 στις 10:01 ΜΜ, webparts είπε

Ρε φιλε ακομα δε μπορω να χωνεψω αυτο με το spit ( οχι σπλιτ ) .

Εχθες επαιζα μπιλιαρδο και το σκεφτομουν και με ενοχλουσε ακομα.
Και ακομα περισσοτερο με ενοχλει που καποιος υπερασπιστηκε την κατάρριψη του αλλου αεροσκαφους,επειδη δεν ηταν για αερομαχιες η κατι τετοιο.

Ρε μλκς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ειναι ενα ματσο σιδερα που πεφτουν,μονο τη θαλασσα μπορουσε να καταρριψει επειδη θα επεφτε πανω της.

gliding, ο ιδιος τροπος που δουλευουν και τα ανεμοπτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Καλα νταξει.

Εμ... το γνωρίζεις ότι τα αεροπλάνα πετάνε και χωρίς κινητήρα, έτσι; Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω από μένα στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά γενικότερα εγώ αυτό γνωρίζω ότι ισχύει.

https://www.flightdeckfriend.com/what-happens-if-all-the-engines-on-the-p

An aircraft will glide perfectly well even if all its engines fail. In fact, the chances are that if you’ve flown in a plane, you’ve seen it glide at some point (more about this later). Aircraft are able to fly through the movement of air passing over the wings. As long as this process continues the aircraft will continue to fly. If both engines fail, the aeroplane is no longer being pushed forwards, therefore in order to keep the air flowing over the wings, the aircraft must exchange energy through loosing altitude to maintain forward airspeed. The aircraft doesn’t have to lose altitude particularly rapidly to keep flying and therefore it both engines were to fail a high altitude, the aircraft may have as much as 20 – 30 minutes aloft to find somewhere to land.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Manuel είπε

Εμ... το γνωρίζεις ότι τα αεροπλάνα πετάνε και χωρίς κινητήρα, έτσι; Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω από μένα στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά γενικότερα εγώ αυτό γνωρίζω ότι ισχύει.

Το γνωριζεις οτι δεν παιζει να κατεριψε αλλο αεροπλανο ετσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...