Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/4/2018 στις 1:23 ΠΜ, star12 είπε

The commuter

ωραιο θριλερακι που θα θυμισει το προηγουμενο του Λιαμ το Non stop ,με τη διαφορα πως εκεινο ηταν σε αεροπλανο,εδω σε τραινο.Αυτο που με αρεσε ομως ειναι οτι η ταινια σε κρατουσε, μιας και μεχρι τα μισα δεν εδινε απαντησεις,και χωρις να καταλαβεις τι πραματικα συμβαινει και γιατι γινεται το ολο μπαχαλο.Τα εφε δουλεψαν ωραια,και στο τελος ηπηρχε αυτο το μικρο ανατρεπτικο φακτορ που το περιμενες ηδη
Ο λιαμ καλος. αλλα φενεται πλεον η ηλικια του και ισως αυτος ο ρολος του MR τα βαραω ολα ισως να μη του πηγαινει πλεον πολυ;;Και συν οτι καπιες σκηνες ηταν too much και θυμισαν ολιγο Μαρβελ 
Και η Βερα εντυπωσιακη ηταν αρα για ενα βραδυ με κρυες μπυρες και μια μεγαλη πιτσα το εργο ειναι οτι πρεπει 
αντε στο επομενο να βαραει αλιενς.Εκει θα χει πολυ πλακα 

Θα συμφωνησω σ ολα μαζι με τον φιλο, ακομα κ στις τελειες.. 

7,9/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 8:02 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ειδα χθες βραδυ το Contratiempo 

Ισως η καλυτερη ταινια που εχω δει τους τελευταιους μηνες με διαφορα κιολας.

Σε πιανει απο τα μουτρα και δεν σε αφηνει.Θες να την "ρουφηξεις" ολη και να μην χασεις λεπτο.Για μια στιγμη χτυπησε το κουδουνι του ντελιβερα και επιασα τον εαυτο μου να εχει αγχος για το τι γινεται μετα και αντε να τελειωνουμε να συνεχισουμε την ταινια.Στο τελος επιασα τον εαυτο μου να βλεπει τους τιτλους τελους χαμενος και να σκεφτομαι τι εγινε τωρα.

Σχετικα μικρη διαρκεια αλλα ειναι ολη την ωρα στη τσιτα απο το πρωτο λεπτο!Οποιος δεν πηρε χαμπαρι αυτο το διαμαντι ΤΡΕΧΑΤΕ! 

Δες τοτε και το El Cuerpo (αρκετα καλύτερο) και το The Hidden face (λίγο χειροτερο, αλλά ιδανικό για να μαλλιοτραβηχτεις με τη σχέση σου στα μισά του έργου).

Φαινεται ότι οι Λατίνοι ψάχνονται καλύτερα στα θριλεράκια, όσο τα αμερικανακια βουλιάζουν στην τρασαδούρα και στα ...κόλυβα παρελθόντων πολιτικών τους.

Στις 4/3/2018 στις 9:41 ΜΜ, margaritagr είπε

Το κοριτσι στην ομιχλη

Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. 

Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες?

Πραγματικα αξιολογη ταινια

Κακή ιταλική αντιγραφή των τραβηγμένων αμερικανικών σεναρίων. Το μονο καλό είναι το ευρημα με τον Τονι Σερβίλλο, αλλά ακόμα κι αυτος ο εξαιρετικός ιταλός με τη φοβερη άρθρωση και ρωμαική μανιέρα, γίνεται υπερβολικός κι επαναλαμβανόμενος. Ο ...Λεόν είναι τουλάχιστον φαιδρός στο δικό του κομμάτι. Τα ιταλικά είναι μόνα τους μια γλώσσα-ποίηση. Τι τον βάζεις τον αυτιστικό Γάλλο να τα ρημάξει με την κάκιστη προφορά του;

Ο Κορνούτο πάλι, κανένα ειδικό βάρος για το βάθος του ρόλου του. Πολύ επιφανειακός και μιζέριας.

Δεν μπορω να καταλάβω μια χώρα που έχει τοσο ωραια παράδοση στο δικου της τυπου έγκλημα (προχειρα-προχειρα: Suburra, Salvo, Gommorrah), να γυρίζει αμερικανιές. Σαν να προσπαθούν οι Ιταλοί να φτιάξουν ...Μαλαματίνα!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Δες τοτε και το El Cuerpo (αρκετα καλύτερο) και το The Hidden face (λίγο χειροτερο, αλλά ιδανικό για να μαλλιοτραβηχτεις με τη σχέση σου στα μισά του έργου).

χαχα το El Cuerpo ειχα σκοπο να το δω μεσα στο ΣΚ γιατι ειδα οτι ειναι του ιδιου σκηνοθετη. Το Hidden Face ειναι προς το θριλερ δηλαδη?

Ευχαριστω για τις προτασεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lady Bird

Εδω εχουμε μια teen movie  αλλα διαφορετικη  απο οτι εχουμε συνηθισει στην κατηγορια που χαρακτηριζεται απο ομοβροντιες σαχλας .Αλλωστε ειναι απο τις χειροτερες περιοδους στην ζωη  ενος ανθρωπου η εφηβεια  για μια σειρα απο λογους .

Η πρωταγωνιστρια προερχεται απο ενα μικροαστικο περιβαλλον  αποτελει και η  ιδια μια μετριοτητα  οχι μονο  εμφανισιακα (στην ταινια ),στο γενικοτερο στυλ της  αλλα και στις επιδοσεις στο σχολειο και στις κοινωνικες της συναναστροφες .

Δεν ειναι  με λιγα λογια απο τα δημοφιλη  ατομα του σχολειου με οτι σημαινει αυτο για αυτες τις ηλικιες .Και εδω ερχεται το παραδοξο ενω η ιδια εχει το συγκεκριμενο  background    οι φιλοδοξιες τις υπερβαινουν κατα πολυ το κοινωνικο της status .To οποιο ειναι απολυτα  θεμιτο  και αξιεπαινο  οταν συνοδευεται απο αντιστοιχες επιδοσεις σε διαφορετικους τομεις η' σε καποιον απο αυτους .

Τα θελω της λοιπον συγκρουονται με τις πραγματικες δυνατοτητες της ,με αποτελεσμα  τις διενεξεις στο οικογενειακο της περιβαλλον και την προσπαθεια αποκρυψης των πραγματων που την κανουν να αισθανεται μειονεκτικα .Ολα αυτα ομως ειναι κατανοητα  ,ολοι μας αλλωστε στην εφηβεια καναμε πραγματα που τωρα μας φερνουν γελια η΄μας κανουν να ντρεπομαστε .

Απολαυστικοι οι διαλογοι σε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον καθολικου σχολειου σχετικα με τις αμβλωσεις και τον θεο .

Δεν ξερω αν αξιζε τις 5 υποψηφιοτητες για Οscar  αλλα σιγουρα προκειται για μια καλη ταινια αν αναλογιστουμε το  κεντρικο θεμα  που δεν προσφερεται για κατι τετοιο .

7.3/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Place

Πολύ ενδιαφέρουσα η νέα ταινία του σκηνοθέτη του πολύ καλού Perfect Strangers. Παρομοίως διαδρματίζεται σε ένα μόνο συγκεκριμένο χώρο, κάλλιστα θα μπορούσε να έιναι θεατρικό έργο. Δεν έχω δει τη σειρά, της οποίας λέγεται ότι είναι remake, όχι ότι έχει σημασία. Πολύ καλός Valerio Mastandrea στο κεντρικό ρόλο, μυστηριώδης, σαγηνευτικός, γοητευτικά απόμακρος αλλά και προσιτός όταν χρειάζεται. Σπουδή πάνω στην αυταπάτη του εγώ κάθε ανθώπινης ύπαρξης το οποίο μας τυφλώνει και μας απομακρύνει από την ελευθερία του είναι.

7,5/10

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2018 στις 8:47 ΠΜ, Manuel είπε

Όχι βέβαια. Κι άλλους ενόχλησε.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αλλά όχι τόσο το γεγονός πως πετούσε χωρίς κινητήρα. Αυτό έγραψαν αρκετοί ότι είναι εφικτό και υπάρχουν μαρτυρίες πραγματικού spitfire που έκανε κάτι αντίστοιχο. Περισσότερο ενόχλησαν οι μανούβρες και ότι έριξε αντίπαλο πιλότο, ο οποίος είχε τεράστιο πλεονέκτημα και θα έπρεπε να τον έχει δει από μακριά.

Spoiler

Το αεροπλανο που εριξε ηταν Ju87, dive bomber το οποιο ειχε ανυπαρκτες ικανοτητες dogfight.

Χτες ειδα το The commuter. Μετριο με το ζορι. Προσπαθησαν να πρωτοτυπησουν με το σεναριο, αλλα τελικα αποδειχτηκε πολυ κλισε και προβλεψιμο μεχρι αηδιας.

5.5/10 απο μενα.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.

Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα μινι αφιερωμα στον Ισπανικο κινηματογραφο και συγκεκριμμενα

στην κατηγορια "ψυχολογικα θριλερ" , οπου τις τελευταιες 2 δεκαετιες οι Ισπανοι εχουν

δωσει μερικα εντυπωσιακα δειγματα.

Δημοσ.

Είδα και εγώ το commuter. Δεν ξέρω αν έχω δει πολλές παρομοιες ταινίες αλλά ήταν τέρμα προβλέψιμη και δεν μου προξενησε πουθενά αγωνία. 

Είδα ότι συγκριθηκε με το non stop. Την θεωρώ άκυρη την σύγκριση μιας και εκείνη ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν. 

Όσο για τον Liam όσο και αν μου αρέσει σαν ηθοποιός έχει μεγαλώσει και αυτό φαίνεται στις σκηνές με το ξύλο. 

Συνολικά 5.5/10

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ntinaras είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Το αεροπλανο που εριξε ηταν Ju87, dive bomber το οποιο ειχε ανυπαρκτες ικανοτητες dogfight.

Προσωπικά δε με ενόχλησε τίποτα. Απλά μεταφέρω συζητήσεις από ανθρώπους που (υποτίθεται πως) γνωρίζουν. Εγώ είμαι άσχετος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Stronger: Με τη Δύναμη της Ζωής Ο 27χρονος Τζέικ Μπόουμαν, θεατής του μαραθωνίου της Βοστόνης, τραυματίζεται βαριά ύστερα από έκρηξη βόμβας. Θα χάσει και τα δύο του πόδια, αλλά θα αναγνωρίσει έναν από τους δράστες και θα ξεκινήσει έναν ηρωικό αγώνα για να σταθεί ξανά όρθιος, κάνοντας το όνομά του συνώνυμο με το σύνθημα «Boston Strong».

Δραματική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία ...

Επεξ/σία από maria020
Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 7:38 ΜΜ, maria020 είπε

Stronger: Με τη Δύναμη της Ζωής Ο 27χρονος Τζέικ Μπόουμαν, θεατής του μαραθωνίου της Βοστόνης, τραυματίζεται βαριά ύστερα από έκρηξη βόμβας. Θα χάσει και τα δύο του πόδια, αλλά θα αναγνωρίσει έναν από τους δράστες και θα ξεκινήσει έναν ηρωικό αγώνα για να σταθεί ξανά όρθιος, κάνοντας το όνομά του συνώνυμο με το σύνθημα «Boston Strong».

Δραματική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία ...

Πολυ προπαγανδα ρε αδερφε..

Μου θυμισε το Taking Chance  αλλα οχι τοσο φιλοαμερικανικο.

Πολυ μετριο το Stronger,το αλλο μην ασχοληθει να το δει κανεις.

Δημοσ.

FIFTY SHADES FREED

Ο υποκριτικες ικανοτητες
Ο καλες ερωτικες σκηνες λιγο βλακωδες
0  ιστορια 
0 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
0 σεναριο
0 διαλογοι
0 κατι
και το τελος προσβαλει την νοημοσυνη μας
Δειτε το αν ειστε μαζοχες 
-0,0,1 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...