Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μου του δώσουν λεφτά, αφού βγάζει κέρδος; huh.gif Εσύ άμα έδινες σε κάποιον 200€ και σου έδινε πίσω 500€+ (date movie) θα έλεγες όχι; Κι εγώ θα του έδινα λεφτά άμα είχα.

Μπράβο ρε Μανουελ. Και θα σκαγα, δεν μου πήγε το μυαλό.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο ρε Μανουελ. Και θα σκαγα, δεν μου πήγε το μυαλό.

Όποιος κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, παίρνει ηλίθιες απαντήσεις. :P

Δημοσ.

Όποιος κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, παίρνει ηλίθιες απαντήσεις. :P

Δεν ήταν ηλίθια ερώτηση ρε. Ρητορική ήταν. Δεν λεμε καμια φορα ''Καλα ποις έδωσε λεφτά για αυτό το πράγμα''.

:-D

Δημοσ.

Το The Devil Inside του 2012 το έχει δει κανείς; Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά μήπως κουνιέται πολύ η κάμερα;

Δημοσ.

Man on Ledge : 10/10

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος.

Τον Sam Worthington τον πάω με χίλια και τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και cult φάτσα.

Για τις απίστευτα όμορφες Elizabeth Banks και Genesis Rodriguez δεν υπάρχουν λόγια.

Απλά τις βλέπεις στην οθόνη και μαγεύεσαι.

Πολυ της έβαλες. Η γκόμενα του Billy Elliot πολυ καλό μωρό αλλα απο υποκριτική δεν το έχει καθόλου. Ήταν αρκετά προβλέψιμο και σε ενω έπρεπε σε κάποια σημεία να κορυφωθεί, δεν έγινε ποτέ. Είχε και κάποιες απίστευτα άκυρες στιγμές, όπως η

η τελευταία όπου πηδάει στο φουσκωτό και ενώ είναι 1500 μπάτσοι, δεν τον πιάνει κανένας και συνεχίζει να τρέχει για να πιάσει τον άλλον.

Γενικά η ταινία πολύ μέτρια. Ένα 6,5 - 7/10 απο εμένα

Δημοσ.

Man on Ledge : 10/10

άνετα κερδίζει το "Cheesy ending of the Decade"

κατά τα αλλα 6/10 max.

το Get the Gringo που είδα πρόσφατα ήταν αρκετά πιο καλο, ένα 7αράκι το παίρνει.

Δημοσ.

άνετα κερδίζει το "Cheesy ending of the Decade"

κατά τα αλλα 6/10 max.

το Get the Gringo που είδα πρόσφατα ήταν αρκετά πιο καλο, ένα 7αράκι το παίρνει.

Συμφωνω για το Get the gringo και απο εμενα ενα 7/10

Δημοσ.

Το The Devil Inside του 2012 το έχει δει κανείς; Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά μήπως κουνιέται πολύ η κάμερα;

Για τους λατρεις του ειδους, αξιζει. Βλεπεται ανετα πιστευω, ειχε κατι ωραιες σκηνες.. Κατα τ'αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο..

Mε εβαλε σε υποψιες to 3,7 sto ΙΜDB, αλλα εγω θα της εβαζα ενα 5-5,5. Η καμερα προσωπικα δεν με ενοχλησε.

Δημοσ.

εδω και 3 ημερες προσπαθω να δω μια ταινια και την βλεπω κομματι - κομματι...

Ποιά είναι; :confused:

Δημοσ.

εδω και 3 ημερες προσπαθω να δω μια ταινια και την βλεπω κομματι - κομματι...

Ποιά είναι; :confused:

λοιπον

confessions of a dog [2006]

2 πραγματα θα πω:

α] διαφθορα! Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Η διαφθορα

β] το μονοπρακτο στο τελος ηταν ολα τα λεφτα...

Δημοσ.

λοιπον

confessions of a dog [2006]

2 πραγματα θα πω:

α] διαφθορα! Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Η διαφθορα

β] το μονοπρακτο στο τελος ηταν ολα τα λεφτα...

Το βρηκες σε DVD club??Ξερω οτι ηταν να βγει σε dvd περυσι αλλα δεν το εχω πετυχει πουθενα.5 ολοκληρα χρονια ειναι που θελω να το δω και δεν μπορω.Η ταινια αυτη θεωρειται ηδη κλασικη στην Ιαπωνια.Απορω πως ακομη δεν την εχουν παρει χαμπαρι τα παμφαγα Χολυγουντια.

Δημοσ.

Το βρηκες σε DVD club??Ξερω οτι ηταν να βγει σε dvd περυσι αλλα δεν το εχω πετυχει πουθενα.5 ολοκληρα χρονια ειναι που θελω να το δω και δεν μπορω.Η ταινια αυτη θεωρειται ηδη κλασικη στην Ιαπωνια.Απορω πως ακομη δεν την εχουν παρει χαμπαρι τα παμφαγα Χολυγουντια.

Άμα ψάξεις καλα μπορείς να το βρείς. Αν θέλεις σου στέλνω π.μ. για ένα DVD club που είναι κοντά σου και θα σε βολέψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...