ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Είδα under the skin https://www.imdb.com/title/tt1441395/?ref_=nv_sr_1 Πως μου ξέφυγε αυτό το διαμάντι τόσα χρόνια; Art house ταινία σίγουρα αλλά πολύ καλοδουλεμένη και εύστοχη σε αυτό που θέλει να περάσει. Η όλη ταινία στην ουσία είναι μια γρήγορη ματιά της ανθρώπινης κατάστασης μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου. Φυσικά η ταινία δεν είναι για όλους αλλά αξίζει μια θέαση σίγουρα και να βγάλει ο καθένας το δικό του συμπέρασμα. Εννοείται να μείνετε μακριά όσοι θέλετε μπαμ μπουμ και εφέ καθώς τα πλάνα είναι με μπόλικη διάρκεια και ο διάλογος είναι είναι σε πάρα πολύ μινιμάλ επίπεδο. Κοινώς 90% της ταινίας θα βλέπετε και θα ακούτε την υποτονική μουσική και τα ambient sounds του περιβάλλοντος. Το μόνο αρνητικό στα δικά μου μάτια ήταν η χρήση κάποιων εκτεταμένων particle effects (άλλους δεν θα τους πειράξει). Εγώ θα της βάλω 9/10. Την ευχαριστήθηκα απρόσμενα καλά και φυσικά προτείνω και εγώ σε όσους την δουν να προτιμήσουν να την δουν μόνοι τους. Απαιτεί την προσοχή του θεατή πάνω της η ταινία και όχι ταυτόχρονη περιήγηση στο pinterest. 5
star12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 The commuter ωραιο θριλερακι που θα θυμισει το προηγουμενο του Λιαμ το Non stop ,με τη διαφορα πως εκεινο ηταν σε αεροπλανο,εδω σε τραινο.Αυτο που με αρεσε ομως ειναι οτι η ταινια σε κρατουσε, μιας και μεχρι τα μισα δεν εδινε απαντησεις,και χωρις να καταλαβεις τι πραματικα συμβαινει και γιατι γινεται το ολο μπαχαλο.Τα εφε δουλεψαν ωραια,και στο τελος ηπηρχε αυτο το μικρο ανατρεπτικο φακτορ που το περιμενες ηδη Ο λιαμ καλος. αλλα φενεται πλεον η ηλικια του και ισως αυτος ο ρολος του MR τα βαραω ολα ισως να μη του πηγαινει πλεον πολυ;;Και συν οτι καπιες σκηνες ηταν too much και θυμισαν ολιγο Μαρβελ Και η Βερα εντυπωσιακη ηταν αρα για ενα βραδυ με κρυες μπυρες και μια μεγαλη πιτσα το εργο ειναι οτι πρεπει αντε στο επομενο να βαραει αλιενς.Εκει θα χει πολυ πλακα 2 1
Hiddenite Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, elpaso1 είπε Όντως πολύ καλή ταινία το έτερος εγώ. Όπως προείπα την θεωρώ must για ελληνική παραγωγή.
postfire Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, star12 είπε The commuter ωραιο θριλερακι που θα θυμισει το προηγουμενο του Λιαμ το Non stop ,με τη διαφορα πως εκεινο ηταν σε αεροπλανο,εδω σε τραινο.Αυτο που με αρεσε ομως ειναι οτι η ταινια σε κρατουσε, μιας και μεχρι τα μισα δεν εδινε απαντησεις,και χωρις να καταλαβεις τι πραματικα συμβαινει και γιατι γινεται το ολο μπαχαλο.Τα εφε δουλεψαν ωραια,και στο τελος ηπηρχε αυτο το μικρο ανατρεπτικο φακτορ που το περιμενες ηδη Ο λιαμ καλος. αλλα φενεται πλεον η ηλικια του και ισως αυτος ο ρολος του MR τα βαραω ολα ισως να μη του πηγαινει πλεον πολυ;;Και συν οτι καπιες σκηνες ηταν too much και θυμισαν ολιγο Μαρβελ Και η Βερα εντυπωσιακη ηταν αρα για ενα βραδυ με κρυες μπυρες και μια μεγαλη πιτσα το εργο ειναι οτι πρεπει αντε στο επομενο να βαραει αλιενς.Εκει θα χει πολυ πλακα πολυ καλη την ειδα θα συμφωνησω! 1
jokerakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, postfire είπε πολυ καλη την ειδα θα συμφωνησω! Πολύ κακή την είδα θα διαφωνήσω.
Voodooman Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 All the money in the world Έφηβος απαγάγεται κάπου στα '70s και η μάνα του προσπαθεί να πείσει τον πεθερό της και πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου να δώσει τα λύτρα, αλλά αυτός κλωτσάει. Ξεκίνησα να την βλέπω λόγω Wahlberg, δεν είναι η ηθοποιάρα, αλλά μου αρέσει. Δεν είχα προσέξει τον σκηνοθέτη. Κάπου στο μισάωρο άρχισα να δυσανασχετώ. Η ταινία μου φαινόταν υπερβολικά άνευρη, τα χρονικά πηδήματα μπρος-πίσω κάπως άτεχνα και όλη η ταινία μου έβγαζε μία κόπωση σε όλα τα επίπεδα. Κάπου εκεί μπήκα στο IMDB και είδα ότι είναι του Ridley Scott... Ο Scott θα μου μείνει στην μνήμη για ένα κυρίως πράγμα ανάμεσα στα υπόλοιπα, για το πόσο καθαρά, εύληπτα και έντονα απεικόνισε την περίπλοκη επιχείρηση στο Black Hawk down. Από εκεί και κάτω έχει χάσει για εμένα την συγκέντρωσή του, οι ταινίες του είναι νωθρές, άνευρες και υποτονικές.
*nenya* Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 A Quiet Place Με κρατησε απ'την αρχη ως το τελος χωρις να βαρεθώ ουτε λεπτο. Η Emily Blunt εξαιρετική οπως και το κουφο κοριτσι. Πολλες σιωπες στην ταινια περιτριγυρισμενες απο δραση και αγωνια. Και φυσικα βοηθούσαν και τα ιδια τα σκηνικα: δασος, φαρμα, παλια σπιτια κλπ. 8/10 γιατι ειχαμε έλλειψη background story, πως εφτασαν ως εκει, μια αναλυση των πλασματων. Κατα τ'αλλα απολαυστικη ταινία! 1
webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ειδα το dunkirk. Απαντηστε μου καποιος,μονο εμενα ενοχλησε το spitfire που πετουσε κανα..μισαωρο χωρις κινητηρα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, webparts είπε Ειδα το dunkirk. Απαντηστε μου καποιος,μονο εμενα ενοχλησε το spitfire που πετουσε κανα..μισαωρο χωρις κινητηρα; Όχι βέβαια. Κι άλλους ενόχλησε. Spoiler Αλλά όχι τόσο το γεγονός πως πετούσε χωρίς κινητήρα. Αυτό έγραψαν αρκετοί ότι είναι εφικτό και υπάρχουν μαρτυρίες πραγματικού spitfire που έκανε κάτι αντίστοιχο. Περισσότερο ενόχλησαν οι μανούβρες και ότι έριξε αντίπαλο πιλότο, ο οποίος είχε τεράστιο πλεονέκτημα και θα έπρεπε να τον έχει δει από μακριά.
Fotis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Roman J. Israel, Esq. Oλοκληρωτικη μεταμορφωση του Washington για τις αναγκες του ρολου . σε μια ταινια που δειχνει να φτιαχτηκε για τα Oscars ειχε ολες τις προυποθεσεις . Μια δυνατη ιστορια ,ενα ενδιαφερον κεντρικο θεμα με κοινωνικες και φιλοσοφικες προεκτασεις αλλα δεν κατορθωσε να κανει την διαφορα .Δεν απογειωθηκε ποτε με αποτελεσμα να κινηθει σε μετρια επιπεδα. Εγω κραταω πως αρκει μια δοση πολυτελειας ,μια μικρη γευση απο "καλη ζωη " να διαλυσει επιπλαστους ιδεαλισμους και κατ'επιφαση η' αναγκαστικα ιδεολογους που εχουν ως κοινο σημειο κυριως την αδεια τσεπη με την ιδια παντα καταληξη . Πως ολα αυτα γκρεμιζονται σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα μολις γινει προσβασιμο " το βαζο με το μελι " . Αλλωστε η ιστορια και η πραγματικοτητα ειδικοτερα βριθουν αντιστοιχων παραδειγματων . 6,5/10 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Fotis13 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ειδα χθες βραδυ το Contratiempo Ισως η καλυτερη ταινια που εχω δει τους τελευταιους μηνες με διαφορα κιολας. Σε πιανει απο τα μουτρα και δεν σε αφηνει.Θες να την "ρουφηξεις" ολη και να μην χασεις λεπτο.Για μια στιγμη χτυπησε το κουδουνι του ντελιβερα και επιασα τον εαυτο μου να εχει αγχος για το τι γινεται μετα και αντε να τελειωνουμε να συνεχισουμε την ταινια.Στο τελος επιασα τον εαυτο μου να βλεπει τους τιτλους τελους χαμενος και να σκεφτομαι τι εγινε τωρα. Σχετικα μικρη διαρκεια αλλα ειναι ολη την ωρα στη τσιτα απο το πρωτο λεπτο!Οποιος δεν πηρε χαμπαρι αυτο το διαμαντι ΤΡΕΧΑΤΕ! 6 1
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Είδα κι εγώ το Ενα Ήσυχο μέρος. δεν έχω σωτηρία.... μετά απο τοοοσα θρίλερ/τρόμου δεν πολυ-τρομάζω. Έτσι έγινε και με αυτή την ταινία. Για μένα της βάζω 7/10 λόγω των ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ Εμιλυ & κοριτσάκι. Γι αυτον που δεν έχει πάθει... ανοσία , παίρνει άνετα και 7.5 και 8. Το τέλος ξενερωτο..... 1
*nenya* Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 ^Ναι, κι εγω δεν την βαζω στις τρομαχτικες αλλα περισσοτερο στις ατμοσφαιρικες ταινιες. (ειχε μερικες ευκαιριες για πιο splatter σκηνες αλλα δεν τις πραγματοποιησαν γαμωτο...ανετα θα μπορουσαμε να δουμε να πετιεται κανα χερι, κανα εντερακι) 1
margaritagr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, *nenya* είπε ^Ναι, κι εγω δεν την βαζω στις τρομαχτικες αλλα περισσοτερο στις ατμοσφαιρικες ταινιες. (ειχε μερικες ευκαιριες για πιο splatter σκηνες αλλα δεν τις πραγματοποιησαν γαμωτο...ανετα θα μπορουσαμε να δουμε να πετιεται κανα χερι, κανα εντερακι) Ναι ρε συ γενικα εκει που με γεμιζε με ελπιδα εκει μου την επαιρνε πισω... Εστιασαν περισσοτερο στις εκφρασεις της Αιμιλιας ( ) αλλα δε θα χαλουσε το σκηνικο και λιγο περισσοτερο τρομος.... 1
panos_0079 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειδα χθες βραδυ το Contratiempo Ισως η καλυτερη ταινια που εχω δει τους τελευταιους μηνες με διαφορα κιολας. Σε πιανει απο τα μουτρα και δεν σε αφηνει.Θες να την "ρουφηξεις" ολη και να μην χασεις λεπτο.Για μια στιγμη χτυπησε το κουδουνι του ντελιβερα και επιασα τον εαυτο μου να εχει αγχος για το τι γινεται μετα και αντε να τελειωνουμε να συνεχισουμε την ταινια.Στο τελος επιασα τον εαυτο μου να βλεπει τους τιτλους τελους χαμενος και να σκεφτομαι τι εγινε τωρα. Σχετικα μικρη διαρκεια αλλα ειναι ολη την ωρα στη τσιτα απο το πρωτο λεπτο!Οποιος δεν πηρε χαμπαρι αυτο το διαμαντι ΤΡΕΧΑΤΕ! ισχυει...απιστευτη ταινια απο τους μαιτρ στα ψυχολογικα θριλερ Ισπανους. τα τελευταια 5 λεπτα ειναι αλλου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις