Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Brawl in cell block 99

Καλησπέρα στην παρεα..!παιδιά δεν έχω γράψει ποτέ κριτική για ταινια αλλά αυτή εδώ με εξόργισε..!! Δεν γίνεται να έχει τόσο υψηλή βαθμολογία..!! Δεν έχει τίποτα δεν έχει καθόλου έξυπνο σενάριο καθόλου έξυπνους διαλόγους δεν έχει αρχή μέση και τέλος βλέπεις 2 ώρες μια βαρετή ιστορία και στο τέλος σε αφήνει να κοιτάς την οθόνη με απορία και να αναρωτιέσαι γιατί σπατάλησα 2 ώρες από την ζωή μου γι’αυτο το πράγμα που ούτε καλό τέλος δεν έχει..!! Πείτε μου και εσείς που την έχετε δει την γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί έχω διαβάσει καλές κριτικές και δεν βρίσκω το λόγο..!!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@koutsoss1

Στην καλύτερη περίπτωση είναι μέτρια, δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες μιας και έχει περάσει καιρός, οκ ο Vince Vaughn ήταν πολύ καλός, εκτός από τις σκηνές ξύλου που ήταν κάτι σαν τον banana Joe,  έχοντας δει άλλη μια ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, το Bone Tomahawk θα έλεγα ότι έχουν πολλές ομοιότητες ως προς την βία και το splatter, οπότε ίσως είναι χαρακτηριστικό του να ¨προκαλεί¨ με ακρότητες, προσωπικά δεν φτάνει για να της δώσω καλό βαθμό, προφανώς οι χρήστες στο IMDB και οι κριτές διαφωνούν μαζί μου…

Επεξ/σία από Havik
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Manuel είπε

Δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει, και δικαίωμά σου να μην τον πάρεις στα σοβαρά. Καλύτερα που τα γράφει έτσι, επειδή έτσι αναγνωρίζεις πιο εύκολα που διαφωνείς. Αν έγραφε ένα ξερό "δεν μου άρεσε", πως θα έφτανες στο συμπέρασμα ότι είναι προκατειλημμένος;

Ολο το υφος της γραφης και οι λεξεις που χρησιμοποιει ειναι ειρωνικες και απαξιωτικες για το εργο.

Ανεξαρτητα απο το εαν ειναι καλο η οχι το εργο...το οποιο ειναι υποκειμενικο καθαρα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι εκφρασης.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panos_0079 είπε

Ολο το υφος της γραφης και οι λεξεις που χρησιμοποιει ειναι ειρωνικες και απαξιωτικες για το εργο.

Ανεξαρτητα απο το εαν ειναι καλο η οχι το εργο...το οποιο ειναι υποκειμενικο καθαρα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι εκφρασης.

Αντιγράφω τον Αριστοφάνη, το Λουκιανό, το Ροίδη, το Σουρή και τον Πανούση. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, managerre είπε

''''Τζίλεγχαλ. Μια εμφανίσιμη μετριότητα'''''

9/10 ταινιες που εχει παιξει ειναι ταινιαρες λολ

Όντως χει παιξει σε πολλες καλες(και αρκετες overated) ταινίες παντως και εγω δεν το παω καθολου...Αντιθετα την αδελφη του την εχω σε μεγαλη εκτιμηση...

Δημοσ.

Είδα το jumanji εχθές , καλουτσικο για να περάσει η ώρα αλλά μέχρι εκεί.

Ούτε αίσθηση δράσης, ούτε ιδιαίτερο χιούμορ αλλά βλέπεται ευχάριστα

Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 4:55 ΜΜ, najinblue3 είπε

Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε

Το είδα εγώ χτες με παρέα. Ως άπλυτοι για 6 μέρες τώρα αποφασίσαμε όλοι μαζί να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να ενώσουμε τις βρώμες μας με συνοδεία την συγκεκριμένη ταινία. https://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Στα της ταινίας πράγματι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Προβλέψιμη σίγουρα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά με έχει ωραία ατμόσφαιρα, ωραία ηθοποιία και καλή σκηνοθεσία. Από εκεί και πέρα η ίδια η ιστορία είναι απλούστατη και γι αυτό είναι και προβλέψιμη ενώ η διάρκεια της εικάζω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι 15-20 λεπτά μικρότερη. Δεν είναι κακή ταινία σε καμιά περίπτωση, απλά δεν συγκρίνεται με άλλες που έχουν πάρα πολύ ωραίες ιδέες και είναι εξίσου καλά εκτελεσμένες. 

Εγώ θα της βάλω σίγουρα 6/10 γιατί αφενός είναι άνω του μετρίου, αφετέρου όμως δεν είναι κάτι σπέσιαλ. Προτείνεται να τη δείτε είτε μόνοι είτε με παρέα. Επίσης από άποψη σπλατεριάς είναι ανύπαρκτη. Λίγο αιματάκι από εδώ και από εκεί. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το είδα εγώ χτες με παρέα. Ως άπλυτοι για 6 μέρες τώρα αποφασίσαμε όλοι μαζί να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να ενώσουμε τις βρώμες μας με συνοδεία την συγκεκριμένη ταινία. https://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Στα της ταινίας πράγματι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Προβλέψιμη σίγουρα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά με έχει ωραία ατμόσφαιρα, ωραία ηθοποιία και καλή σκηνοθεσία. Από εκεί και πέρα η ίδια η ιστορία είναι απλούστατη και γι αυτό είναι και προβλέψιμη ενώ η διάρκεια της εικάζω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι 15-20 λεπτά μικρότερη. Δεν είναι κακή ταινία σε καμιά περίπτωση, απλά δεν συγκρίνεται με άλλες που έχουν πάρα πολύ ωραίες ιδέες και είναι εξίσου καλά εκτελεσμένες. 

Εγώ θα της βάλω σίγουρα 6/10 γιατί αφενός είναι άνω του μετρίου, αφετέρου όμως δεν είναι κάτι σπέσιαλ. Προτείνεται να τη δείτε είτε μόνοι είτε με παρέα. Επίσης από άποψη σπλατεριάς είναι ανύπαρκτη. Λίγο αιματάκι από εδώ και από εκεί. 

Και εγω 6/10 θα της εδινα, βλεπεται αλλα ειναι προβλεψιμη μεχρι αηδιας, οπως γραψανε οι περισσοτεροι

p.s. ποτε θα ρθει το νερο τελικα?

Δημοσ.

Ready Player One (2018)Ready Player One Poster

Μετριοτατο οσο δεν παει. Εχοντας διαβασει και το αντιστοιχο βιβλιο, ημουν αρκετα ανυπομονος να δω πως θα τα καταφερνε ο Σπιλμπεργκ να χωρεσει τοσο βαρυ και πολυπλοκο υλικο παραλληλα με σκηνες δρασης ικανοποιητικης διαρκειας, σε μια ταινια 2μισι ωρων. Δεν τα καταφερε.

Απορω αν ο κοσμος που δεν ειχε διαβασει το αντιστοιχο μυθιστορημα καταλαβαινε τι γινοταν. Σε καποια σημεια ακομα και εγω μπερδευομουνα. Η ταινια ηταν 80% δραση με αποτελεσμα οι χαρακτηρες και το περιβαλλον γυρω τους να μην διαθετουν κανενα βαθος. Μετα απο μια μερα το μονο καλο πραγμα που μου εχει μεινει ειναι η φανταστικη αναπαρασταση των σκηνικων της Λαμψης, καθως και η επερχομενη σκηνη δρασης στα ιδια σκηνικα. 

5/10

Δημοσ.

Incendies (2010) Καναδεζικη.

Που ηταν κρυμμενο αυτο το διαμαντι τοσα χρονια?

Το ανακαλυψα κατα τυχη, και ηταν ταινιαρα.

8/10, ισως και λιγο παραπανω. :)

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Incendies (2010) Καναδεζικη.

Που ηταν κρυμμενο αυτο το διαμαντι τοσα χρονια?

Το ανακαλυψα κατα τυχη, και ηταν ταινιαρα.

8/10, ισως και λιγο παραπανω. :)

Aμ δε διαβαζεις insomnia αδερφέ μου! Το εχουμε προτεινει 100 σελίδες πριν, στις προτασεις για αραβο-ισραηλινα θεματα σε εργα και μετα που  εκραζα τον βιλνεφ για το σικαριο.

Δημοσ.

Singwa hamgge ή αλλιώς Along With the Gods: The Two Worlds

θα μπορούσα να γραψω ενα ολόκληρο κατεβατό γι'αυτη την ταινια, γιατι το αξιζει.

απλα θα προτείνω να τη δειτε. Αν και δεν ειμαι καθόλου μα καθολου των ασιατικών ταινιων, αυτη θα την ξανάβλεπα.

Spoiler

χαρτομάντιλα

• Like 1
Δημοσ.

Το κοριτσι στην ομιχλη

Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. 

Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες?

Πραγματικα αξιολογη ταινια

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

The Shape of Water Πολύ καλή,ατμοσφαιρική και "ιδιαίτερη" ταινία με ωραίες ερμηνείες και πολύ προσεγμένα σκηνικά στύλ νουάρ και ωραία φωτογραφία,ήξερα και στο περίπου τι είναι βέβαια όμως δεν ήταν αρκετά καλή και καλά έκανε που κέρδισε και Oscar B)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...