Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, najinblue3 said:

Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε

Όχι... Είναι υπερβολικά προβλέψιμο. 

• Like 1
Δημοσ.

Dog Day Afternoon (1975)

Εξαιρετικη ταινια, μια απο τις χρυσες ερμηνειες του Πατσινο. Ο αδικοχαμενος Σαζαλ δεν ειχε πολυ χρονο προβολης αλλα με καθε λεπτο που του δινοταν, πραγματικα εφτανε την ιστορια σε νεα επιπεδα αγωνιας. 

Η ταινια θα μπορουσε σιγουρα να ηταν 20 με 30 λεπτα πιο συντομη, αλλα προσωπικα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα.

8/10

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινεται, ποιος επεξεργαζεται και αφαιρει τα σχόλια μας?

Αφηνω μια προχειρη κριτικη μπας και παραμεινει η αναρτηση μου για καμια ωρα...

Double Idemnity (1944)Διπλή Αποζημίωση Poster

Μια απο τις πιο κλασσικες ταινιες που εχουν υπαρξει και μια απο τις πιο διαχρονικες. Οσες φορες και να την δω μου κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο λεπτο, με τους γρηγορους και πανεξυπνους διαλογους, μια εξαιρετικα δεμενη πλοκη, φανταστικες ερμηνειες χαρακτηρων με τεραστια βαθη για εξερευνηση και κυριως αυτη την αλανθαστη noir ατμοσφαιρα.

10/10 ασυζητητι

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 4:55 ΜΜ, najinblue3 είπε

Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε

καλυτερα να το δεις με παρεα  και φωτα ανοιχτα.

Ο περισσοτερος κοσμος το εκλεισε καπου στη μεση ...δεν αντεξε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

All the Money in the World (2017)

MV5BNjY3Mjg0OTc1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0

http://www.imdb.com/title/tt5294550/

Η ιστορία της απαγωγής του John Paul Getty III με τον πάμπλουτο παππού του να μην δέχεται να πληρώσει τα λύτρα ,μέχρι που μια στιγμή αλλάζουν όλα.

Φοβερή φωτογραφία ,σκηνοθεσία .

9/10

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 4:23 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Δεν το βλέπω ,ουτε με σφαίρες!Μένω σε χωριό σε δάσος μέσα το σπίτι μου ,οπότε καταλαβαίνετε τι ψυχολογικά θα μου μείνουν όταν κλείνω τα φώτα κάθε βράδυ αν την δω

Μένω σε χωριό 50 ατόμων με το ζόρι σχεδόν όλοι από 60 και πάνω και η μοναδική γειτόνισσα είναι "νάνος" τα υπόλοιπα γειτονικά σπίτια είναι μισό γκρεμισμένα η παρατημένα στο έλεος του θεού πάνω 30 χρόνια...έχω ελπίδες να την δω? :P 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

All the Money in the World (2017)

MV5BNjY3Mjg0OTc1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0

http://www.imdb.com/title/tt5294550/

Η ιστορία της απαγωγής του John Paul Getty III με τον πάμπλουτο παππού του να μην δέχεται να πληρώσει τα λύτρα ,μέχρι που μια στιγμή αλλάζουν όλα.

Φοβερή φωτογραφία ,σκηνοθεσία .

9/10

Το ειδα κι εγω χτες βραδυ (τυχαιο? δε νομιζω :P )

μ αρεσε πολυ το σεναριο και η αγωνια, αλλα μεχρι εκει.

ενα 7/10 απο μενα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Το ειδα κι εγω χτες βραδυ (τυχαιο? δε νομιζω :P )

μ αρεσε πολυ το σεναριο και η αγωνια, αλλα μεχρι εκει.

ενα 7/10 απο μενα

Spoiler

Πωω ρε φίλε μόλις κατάλαβα που το πηγαίνανε εκει που θα του κόβανε το αυτί ,έκλεισα τον ήχο τελείως και κοίταζα αλλού κατα την διάρκεια αυτης της σκηνής.Τι φρίκη!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πωω ρε φίλε μόλις κατάλαβα που το πηγαίνανε εκει που θα του κόβανε το αυτί ,έκλεισα τον ήχο τελείως και κοίταζα αλλού κατα την διάρκεια αυτης της σκηνής.Τι φρίκη!

Τωρα θα ακουει mono.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dynamics είπε

Μένω σε χωριό 50 ατόμων με το ζόρι σχεδόν όλοι από 60 και πάνω και η μοναδική γειτόνισσα είναι "νάνος" τα υπόλοιπα γειτονικά σπίτια είναι μισό γκρεμισμένα η παρατημένα στο έλεος του θεού πάνω 30 χρόνια...έχω ελπίδες να την δω? :P 

το σκηνικο απο μονο του ειναι σεναριο για ταινια θριλερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Brokeback Mountain 5/10

Δύο παλικάρια γιδοβοσκοί, από τον …Ομαλό του Γουαϊόμινγκ, ο Σήφης και ο Μανωλιός σα να λέμε, τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια για να ζησουν το πάθος τους, ενω στις γυναίκες τους λενε οτι πανε για ψάρεμα .

Πρόκειται για ένα βαρετό, ντεμεκ δράμα με δύο  μπαϊσέξουαλ, που λένε και στο χωριό μου, στην Αμερική του '60 και του ’70. Η τελική λύση δεν επέρχεται  καθώς οι δύο μουστακαλήδες είναι δεσμιοι των κοινωνικών συμβάσεων και φοβούνται την κατακραυγή.

Η βαρετή αυτή η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Ανγκ Λι, ο οποίος έχει κάνει παπάδες στο παρελθόν με την λογική και ευαισθησία και τον τίγρη και δράκο.

Το θέμα της ομοφυλοφιλίας έχει πάψει  πια να είναι ταμπού και αποτελεί συχνά πυκνά την κεντρική ιδέα παραγωγών ενθεν και εκείθεν του Ατλαντικού. Δυστυχώς όταν καταπιάνεται καποιος με τέτοια λεπτά θεματα το οριο αναμεσα στη γελοιότητα και την τραγωδία είναι πολυ θολό και συνήθως οι σκηνοθέτες αποτυγχανουν. Ο Ανγκ Λη εδώ μοιάζει να εχει σκηνοθετησει by proxy, καθως οι ηθοποιοί του ειναι επιεικώς αταλαντοι, το σενάριο - πιο κοινοτυπια πεθαίνεις και η προχειρότητα και βιασύνη είναι εμφανής παντού. 

Η ταινία είναι πολυβραβευμενη,  αλλά ειλικρινά πιστεύω οτι δεν αξίζει ουτε το δωρεάν κατέβασμα απο χειμαρρακο. 

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποια στιγμή βρήκα κάπου ένα άρθρο για την καλύτερη ερμηνεία της δεκαετίας του 2001-2010. Αποφάσισα να κάτσω να το σκεφτώ και κατέληξα στον Heath Ledger στο Brokeback Mountain (αν δεν ξέχασα κάποιον). Με συγκλόνισε το πόσο αληθινός ήταν, δε νομίζω ότι έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, ίσως ακόμη περισσότερο επειδή πρόκειται για ένα θέμα που ήταν πολύ δύσκολο να με συνεπάρει (γι' αυτό και καθυστέρησα πολλά χρόνια να δω την ταινία) και τελικά κατέληξε να είναι μια από τις ρομαντικότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Από τη φωτογραφία, τη μουσική και τις απίστευτες ερμηνείες, μέχρι τον διακριτικό τρόπο που σου περνάει τα πιο βαθιά μηνύματα, σε πηγαίνει σε έναν κόσμο όπου μπορείς να καταλάβεις τι έχει σημασία και τι όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε

καθως οι ηθοποιοί του ειναι επιεικώς αταλαντοι, το σενάριο - πιο κοινοτυπια πεθαίνεις και η προχειρότητα και βιασύνη είναι εμφανής παντού. 

πολλοι αταλαντοι μαζεμενοι τελευταια στα review σου, Natalie Portman, Jake Gyllenhaal, Heath Ledger που εχει παιξει τον καλυτερο villain ever με διαφορα, για το χατιρι σου θα δω το Τhe Dark Knight σημερα γτ το εχω δει μονο 10 φορες και ειναι αμαρτια

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα το The Strangers που βγηκε σημερα.

Ειχα προσδοκιες για μια καλη σπλατερια μετα απο καιρο, και γκρεμιστηκαν....

5/10 και κριμα για τον ωραιο μπαμπα που επαιζε και το greys anatomy :P

Επεξ/σία από margaritagr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...