Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MV5BOTcyZjViMzMtNjcwNS00YjQyLWI3OGMtYWIz

Μεξικανικη ταινια αλλά με συμπαραγωγη και απο αλλες ευρωπαικες χωρες. Ενα μειγμα σεξουαλικοτητας και προσωπικου δραματος με φοντο λιγο scifi που απλα υπονοείται, δεν δειχνει σχεδον τπτ παρα μονο στο τελος. Σκηνοθεσια και ηθοποιοι πολυ καλοί απλα θα ξινισετε λιγο γιατι η ταινια δεν ακολουθει τα κλασικα μονοπατια που μας εχει συνηθισει το hollywood (ητοι πλυση εγκεφαλου).

Μπολικο γυμνό, σεξυ πρωταγωνιστριες, καλη σκηνοθεσία και acting.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Phenomenon (1996)

Ο Travolta είναι αρκετά καλός στον συγκεκριμένο ρόλο,  αλλά η συμπρωταγωνίστριά του δεν μου άρεσε καθόλου. Πιστεύω ότι δεν έκαναν ταιριαστό δίδυμο. Κατά τα άλλα το σενάριο εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό που μπορεί να φαίνεται ότι είναι αρχικά, κάτι θετικό κατά τη γνώμη μου. Δεν το πάει εκεί που θα περιμέναμε οι περισσότεροι στην αρχή.

Πέρα από το πως επηρεάζονται η διάφορες σχέσεις του πρωταγωνιστή από τα γεγονότα που συμβαίνουν, η ταινία δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο να δείξει (σκηνοθεσία, φωτογραφία κ.λπ), αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα μου.

6/10

Επεξ/σία από Arwindan
Δημοσ.

Ειδα για τριτη φορα μετα απο καιρο το Black Hawk Down

δεν θυμομουνα οτι ακομα και οι κομπαρσοι ηταν τετοιο καστ.

Παιζει και ο jamie lannister :P και ο bane :P

Anyway, Πολυ καλη, πολυ καλυτερη απ οσο την θυμομουνα οταν την ειχα δει ως εφηβος. Μεγαλωνοντας εκτιμας διαφορετικα πραγματα στις ταινιες εκτος απο τα πολυβολα του ραμπο.

Καλοφτιαγμενη, και πολυ ωμη. Δεν συστηνεται μετα απο εναμιση μπεργκερ... Το 7.7 της ειναι λιγο, θα της εβαζα ενα 8ρι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Ntinaras said:

δεν θυμομουνα οτι ακομα και οι κομπαρσοι ηταν τετοιο καστ.

Παιζει και ο jamie lannister :P και ο bane :P

Παίζει κι o Legolas/Παρης, ο Εκτωρας/Hulk κτλπ κτλπ, γενικότερα τόσο κόσμο έχω να δω από το Saving Private Ryan + Band of Brothers...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Waking Ned Devine

Πρώτη φορά είδα Ιρλανδικό κινηματογραφο και δεν απογοητευτηκα. Καταπληκτικοι ηθοποιοί από άλλη εποχή. Τρομερή πλοκή με δόσεις χιούμορ αλλά και δράματος. Είναι ίσως από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια... Διαμάντι. 

8.5/10

Επεξ/σία από desperados
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Παίζει κι o Legolas/Παρης, ο Εκτωρας/Hulk κτλπ κτλπ, γενικότερα τόσο κόσμο έχω να δω από το Saving Private Ryan + Band of Brothers...

Αυτοι ηταν γνωστοι και απο τοτε! οι αλλοι 2 οχι :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Presumed Innocent

https://www.imdb.com/title/tt0100404/?ref_=nv_sr_1

Με Χάρισον Φόρντ σε ρόλο δικηγόρου που κατηγορείτε για τον φόνο μιας συναδέλφου η οποία χρησιμοποιεί τους άντρες για να φτάσει εκεί που θέλει (7/10).

The Bloodstained Butterfly

https://www.imdb.com/title/tt0067084/?ref_=fn_al_tt_1

Ιταλικό αστυνομικό του '70 γύρω απο φόνους νεαρών γυναικών (6.5/10)

Audition

https://www.imdb.com/title/tt0235198/?ref_=nv_sr_1

Γιαπωνέζικο θρίλερ/μυστηρίου. Χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, ένας άντρας πείθετε να ξαναφτιάξει την ζωή του γνωρίζοντας μια νέα σύντροφο. Ένας φίλος του προτείνει μια "εξύπνη" μέθοδο για να βρεί την ιδανική μέσω audition για ρόλο σε κάποια ταινία. Ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν και τίποτα δεν είναι αυτό που (θέλουμε να )δείχνει....(7/10).

Annihilation

https://www.imdb.com/title/tt2798920/?ref_=nv_sr_1

Έχουν γραφτεί πολύ πρόσφατα κριτικές απο άλλους εδώ στο φόρουμ γύρω απο το στόρι της ταινίας, προσωπικά δεν με κέρδισε πουθένα και την βρήκα αρκετά βαρετή (5/10).

Δημοσ.

Ειδα χθες το Insidious 4..

Πολυ κακη ταινια αν αναλογιστει κανεις οτι τα προηγουμενα 3 ηταν πολυ δυνατα imo.. 

Κακη αναπαρασταση των τερατων/δαιμονων κ γενικα πολυ ανιαρη ταινια για horror.. 

5/10

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ειδα χθες το Insidious 4..

Πολυ κακη ταινια αν αναλογιστει κανεις οτι τα προηγουμενα 3 ηταν πολυ δυνατα imo.. 

Κακη αναπαρασταση των τερατων/δαιμονων κ γενικα πολυ ανιαρη ταινια για horror.. 

5/10

για μενα κατω του μετριου να μην πω βαρια κουβεντα(πατατα)

στα μισα ηθελα να την κλεισω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The greatest showman

Καλογυρισμένη αλλά πολύ musical για τα γούστα μου. Μπορώ να πω πως τα τραγούδια κουράζουν λίγο. Συμπαθητική ταινία πάντως. 

On body and soul

Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.. ότι οι ψυχασθενείς γυρίζουν ανάμεσα μας; Δεν βρήκα κάτι καλό στην ταινία. Δεν την προτείνω.

I, Tonya

Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία. Οι άντρες πρωταγωνιστες ήταν ο ηλίθιος και ο πανιληθιος στην πραγματικότητα. Η μάνα φοβερή ερμηνεία, ήθελες να την φτάσεις στα αλήθεια. Καλό!

Wonder wheel

Μέχρι την μέση άντεξα. Με έπαιρνε ο ύπνος, δεν έβρισκα ενδιαφέρον..τι να πω. Την έχω αφήσει, δεν ξέρω αν θα την συνεχίσω.

Professor Marston and the wonder women

Καλό ήταν. Είχε έναν ερωτισμό θα έλεγα. Το trailer τίμιο, δεν κοροϊδεύει ούτε προδίδει την ταινία.  Μου άρεσε. 

Lady bird

Συμπαθητική coming of age ταινία με εφήβους. Χωρίς να γίνεται κάτι συνταρακτικό κυλάει αρκετά καλά και δεν βαριέσαι. Φυσικά απέχει από το να είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς, για το οποίο είχε προταθεί. 

Επεξ/σία από kgian
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Eπιτελους  διασωθηκε το franchise   απο την προηγουμενη ξεφτιλα και επανηλθε στο υφος και στο επικο του πραγματος .Για μια απο τις επιδραστικοτερες ταινιες ολων των εποχων, που μεγαλωσε γενιες κινηματογραφοφιλων και καθιερωσε το  space  fantasy σε  τετοια  κλιμακα .

Παραγωγη -εφε  σε κορυφαια επιπεδα οπως ηταν αναμενομενο  αλλα η επιτυχια εγκειται στο οτι παει ενα βημα παραπερα την ιστορια με καινουριες ανταξιες του μεγεθους της  προσθηκες .Κατι που το προηγουμενο ειχε αποτυχει πληρως να κανει .

Εχω ακομα ενστασεις για τον "κακο" αλλα ειναι αυτο που ειναι ...

8,7/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Veronica, netflix. Ισπανική παραγωγή. Διάβασα πως είναι "η τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών" και είπα να αφιερώσω 1ώρα και 40 λεπτά το Σάββατο... 

Nothing special... Τυπικό σενάριο όπου το κακό πνεύμα μπαίνει μέσα στη Veronica (με την κακή έννοια) η οποία προσέχει τα 3 αδέρφια της όσο η μάνα της δουλεύει στο εστιατόριο...

Αν εξαιρέσεις την ίδια τη Veronica που είναι σαν την Penelope στα νιάτα της και τον ωραίο ήχο σε ορισμένες σκηνές, όλα τα υπόλοιπα ήταν λίγο ΖζζζΖΖΖΖΖζζζζζζΖΖ.

5,5/10 με το ζόρι... :)

PS: Η ταινία βασίστηκε σε πραγματική αναφορά της αστυνομίας. Οι φωτογραφίες του διαμερίσματος στο τέλος της ταινίας είναι πραγματικές (έτσι διάβασα). 

4739.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Lucky 2017  4/10

Πλήξη... 

The last jedi 6/10

Κοινοτυπια κάργα... Δεν μπορείς ουτε πιτσιρικι να ξεγελασεις να φάει τη φρουτοκρεμα του με δαυτη! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/26/2018 στις 10:40 ΠΜ, billdanos είπε

Veronica, netflix. Ισπανική παραγωγή. Διάβασα πως είναι "η τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών" και είπα να αφιερώσω 1ώρα και 40 λεπτά το Σάββατο... 

Nothing special... Τυπικό σενάριο όπου το κακό πνεύμα μπαίνει μέσα στη Veronica (με την κακή έννοια) η οποία προσέχει τα 3 αδέρφια της όσο η μάνα της δουλεύει στο εστιατόριο...

Αν εξαιρέσεις την ίδια τη Veronica που είναι σαν την Penelope στα νιάτα της και τον ωραίο ήχο σε ορισμένες σκηνές, όλα τα υπόλοιπα ήταν λίγο ΖζζζΖΖΖΖΖζζζζζζΖΖ.

5,5/10 με το ζόρι... :)

PS: Η ταινία βασίστηκε σε πραγματική αναφορά της αστυνομίας. Οι φωτογραφίες του διαμερίσματος στο τέλος της ταινίας είναι πραγματικές (έτσι διάβασα). 

4739.jpeg

Δεν το βλέπω ,ουτε με σφαίρες!Μένω σε χωριό σε δάσος μέσα το σπίτι μου ,οπότε καταλαβαίνετε τι ψυχολογικά θα μου μείνουν όταν κλείνω τα φώτα κάθε βράδυ αν την δω

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...