tsofras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Arwindan είπε The Legend of Drunken Master (1994) Κλασική Jackie-Chanοταινία με μεγάλες δόσεις ξύλου, μικρότερες δόσεις κωμωδίας και ακόμα μικρότερες δράματος. Προσωπικά τέτοιου τύπου ταινίες της βλέπω όταν βαριέμαι να δω κάτι πιο πολύπλοκο ή ενώ κάνω άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Τη συγκεκριμένη την είδα σε τρεις δόσεις σε τρεις διαφορετικές μέρες. 5.2/10 Τώρα είδες για πρώτη φορά αυτό το έπος? Δες και αυτό και πές μου αν σου θυμίζει κάτι Fists of the white lotus Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από tsofras
Arwindan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τώρα είδες για πρώτη φορά αυτό το έπος? Δες και αυτό και πές μου αν σου θυμίζει κάτι Fists of the white lotus Ναι δεν το είχα ξαναδεί. Το βάζω στη watchlist για να το δω κάποια στιγμή που θα βαριέμαι ακόμα και να σηκωθώ από τον καναπέ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 6 hours ago, Voodooman said: Annihilation Μία ομάδα από 5 γυναίκες αναλαμβάνει να μπει σε μία παράξενη ζώνη που δημιουργήθηκε μετά την πτώση ενός σώματος από τον ουρανό, όπου πολλά ανεξήγητα συμβαίνουν. Κάθησα να την δω μετά από αυτά που διάβασα, περιμένοντας κάτι εξαιρετικό. Η ταινία ξεκίνησε πολύ καλά, η κεντρική ιδέα, το τί συμβαίνει μέσα στη ζώνη και η απεικόνισή του ήταν πάρα πολύ καλά, είχε μερικές πολύ καλές στιγμές, αλλά σταδιακά η ταινία αποδυναμώθηκε από την απίστευτα τετριμμένη b-movie πλοκή. Το τελευταίο εικοσάλεπτο θα μπορούσε να είναι γραμμένο από έξυπνο και πεπαιδευμένο παιδί Γ' Γυμνασίου που έχει δει καμιά δεκαριά ταινίες του είδους. Δείτε την, αλλά αμφιβάλλω αν όσοι έχουν δει ταινίες ομάδα-εξευρενά-τα-απίθανα-που-συμβαίνουν-μετά-την-εμφάνιση-ουρανοκατέβατου-αντικειμένου θα βρουν 3-4 πρωτότυπα στοιχεία. 1 ή 2 θα βρουν πάντως. Αν το σκεφτείς λίγο παραπάνω, το φινάλε είχε αρκετά κοινά σημεία με το Ex Machina.
Voodooman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν το σκεφτείς λίγο παραπάνω, το φινάλε είχε αρκετά κοινά σημεία με το Ex Machina. Μη μου λες τέτοια, και έχω σκοπό να το δω σήμερα! Μα διάβασα και εγώ για το φινάλε που σε βάζει σε σκέψεις, που έχει πολλές προεκτάσεις, που προκαλεί πολλές συζητήσεις και καρφώθηκα στην τηλεόραση. Όταν τέλειωσε το έργο, είπα "μάλλον κάτι δεν κατάλαβα, ως συνήθως" και άρχισα να το ψάχνω στο ίντερνετ, αλλά τελικά και όλως περιέργως, δεν βρήκα κάτι που δεν είχα καταλάβει! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Voodooman 1
Arwindan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 The Prophecy (1995) Οκ ας πούμε ότι το σενάριο παλευόταν κάπως. Οι ερμηνείες των ηθοποιών όμως παίζει να είναι από τις χειρότερες που έχω δει. Τελείως ξύλινες, σαν να διάβαζαν απλά ένα κείμενο από ένα χαρτί ένα πράγμα. Ο μόνος που μου άρεσε λίγο ήταν ο Arago... εεε ο Viggo Mortensen. Ειδικά ο Chistopher Walken τι έπαιζε εδώ τι σε καμιά ταινία με μαφιόζους το ίδιο πράγμα. Από τα χειρότερα σημεία της ταινίας εκεί που Spoiler έχουνε πάει στο χωριό των ινδιάνων και είναι το κοριτσάκι και εξηγεί πως θα μπορούσαν να αμυνθούν σε αυτή τη θέση ενάντια σε ένα ολόκληρο τάγμα. Ναι οκ είχε την ψυχή του συνταγματάρχη μέσα της αλλά η σκηνή για κάποιο λόγο δεν μου έκατσε καθόλου καλά. 4.2/10
nickmanak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μεξικανικη ταινια αλλά με συμπαραγωγη και απο αλλες ευρωπαικες χωρες. Ενα μειγμα σεξουαλικοτητας και προσωπικου δραματος με φοντο λιγο scifi που απλα υπονοείται, δεν δειχνει σχεδον τπτ παρα μονο στο τελος. Σκηνοθεσια και ηθοποιοι πολυ καλοί απλα θα ξινισετε λιγο γιατι η ταινια δεν ακολουθει τα κλασικα μονοπατια που μας εχει συνηθισει το hollywood (ητοι πλυση εγκεφαλου). Μπολικο γυμνό, σεξυ πρωταγωνιστριες, καλη σκηνοθεσία και acting.
Arwindan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Phenomenon (1996) Ο Travolta είναι αρκετά καλός στον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά η συμπρωταγωνίστριά του δεν μου άρεσε καθόλου. Πιστεύω ότι δεν έκαναν ταιριαστό δίδυμο. Κατά τα άλλα το σενάριο εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό που μπορεί να φαίνεται ότι είναι αρχικά, κάτι θετικό κατά τη γνώμη μου. Δεν το πάει εκεί που θα περιμέναμε οι περισσότεροι στην αρχή. Πέρα από το πως επηρεάζονται η διάφορες σχέσεις του πρωταγωνιστή από τα γεγονότα που συμβαίνουν, η ταινία δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο να δείξει (σκηνοθεσία, φωτογραφία κ.λπ), αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. 6/10 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Arwindan
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ειδα για τριτη φορα μετα απο καιρο το Black Hawk Down δεν θυμομουνα οτι ακομα και οι κομπαρσοι ηταν τετοιο καστ. Παιζει και ο jamie lannister και ο bane Anyway, Πολυ καλη, πολυ καλυτερη απ οσο την θυμομουνα οταν την ειχα δει ως εφηβος. Μεγαλωνοντας εκτιμας διαφορετικα πραγματα στις ταινιες εκτος απο τα πολυβολα του ραμπο. Καλοφτιαγμενη, και πολυ ωμη. Δεν συστηνεται μετα απο εναμιση μπεργκερ... Το 7.7 της ειναι λιγο, θα της εβαζα ενα 8ρι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Ntinaras said: δεν θυμομουνα οτι ακομα και οι κομπαρσοι ηταν τετοιο καστ. Παιζει και ο jamie lannister και ο bane Παίζει κι o Legolas/Παρης, ο Εκτωρας/Hulk κτλπ κτλπ, γενικότερα τόσο κόσμο έχω να δω από το Saving Private Ryan + Band of Brothers... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από ThReSh 1
desperados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Waking Ned Devine Πρώτη φορά είδα Ιρλανδικό κινηματογραφο και δεν απογοητευτηκα. Καταπληκτικοι ηθοποιοί από άλλη εποχή. Τρομερή πλοκή με δόσεις χιούμορ αλλά και δράματος. Είναι ίσως από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια... Διαμάντι. 8.5/10 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από desperados 2
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Παίζει κι o Legolas/Παρης, ο Εκτωρας/Hulk κτλπ κτλπ, γενικότερα τόσο κόσμο έχω να δω από το Saving Private Ryan + Band of Brothers... Αυτοι ηταν γνωστοι και απο τοτε! οι αλλοι 2 οχι
antbyron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Χθες το βράδι είδα την ταινία Wonder, αρκετά συγκινητική ταινία με σημαντικά μηνύματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Presumed Innocent https://www.imdb.com/title/tt0100404/?ref_=nv_sr_1 Με Χάρισον Φόρντ σε ρόλο δικηγόρου που κατηγορείτε για τον φόνο μιας συναδέλφου η οποία χρησιμοποιεί τους άντρες για να φτάσει εκεί που θέλει (7/10). The Bloodstained Butterfly https://www.imdb.com/title/tt0067084/?ref_=fn_al_tt_1 Ιταλικό αστυνομικό του '70 γύρω απο φόνους νεαρών γυναικών (6.5/10) Audition https://www.imdb.com/title/tt0235198/?ref_=nv_sr_1 Γιαπωνέζικο θρίλερ/μυστηρίου. Χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, ένας άντρας πείθετε να ξαναφτιάξει την ζωή του γνωρίζοντας μια νέα σύντροφο. Ένας φίλος του προτείνει μια "εξύπνη" μέθοδο για να βρεί την ιδανική μέσω audition για ρόλο σε κάποια ταινία. Ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν και τίποτα δεν είναι αυτό που (θέλουμε να )δείχνει....(7/10). Annihilation https://www.imdb.com/title/tt2798920/?ref_=nv_sr_1 Έχουν γραφτεί πολύ πρόσφατα κριτικές απο άλλους εδώ στο φόρουμ γύρω απο το στόρι της ταινίας, προσωπικά δεν με κέρδισε πουθένα και την βρήκα αρκετά βαρετή (5/10).
Πανος999 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ειδα χθες το Insidious 4.. Πολυ κακη ταινια αν αναλογιστει κανεις οτι τα προηγουμενα 3 ηταν πολυ δυνατα imo.. Κακη αναπαρασταση των τερατων/δαιμονων κ γενικα πολυ ανιαρη ταινια για horror.. 5/10 1
postfire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ειδα χθες το Insidious 4.. Πολυ κακη ταινια αν αναλογιστει κανεις οτι τα προηγουμενα 3 ηταν πολυ δυνατα imo.. Κακη αναπαρασταση των τερατων/δαιμονων κ γενικα πολυ ανιαρη ταινια για horror.. 5/10 για μενα κατω του μετριου να μην πω βαρια κουβεντα(πατατα) στα μισα ηθελα να την κλεισω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις