panossar95 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και δε βλέπω θρίλερ σχεδόν ποτέ εχθές με έπεισαν για το Raw. Προφανώς καμιά σχέση με τα κλασσικά θρίλερ των τελευταίων ετών, προσωπικά για εμένα ούτε καν θρίλερ, σχετικά καλή ταινία για αυτό που θέλει να πει, τη βλέπεις εύκολα. Τώρα για αυτά που διάβαζα ότι πολύ έφυγαν όταν προβλήθηκε η ταινία σε κάποιο φεστιβάλ γελάω, δε με άγγιξε καθόλου σε αυτό το κομμάτι, το να σιχαθω δηλαδή, ίσα ίσα που πιο πολύ δεν άντεχα να δω τη σκηνή με την αποτρίχωση παρά τα υπόλοιπα Όχι κάτι το ιδιαίτερο, όχι κάτι κακό, καλή προσπάθεια, δημιούργησε σίγουρα hype στην αρχή από όσα ακούγονταν αλλά έχει και πολύ καλές ερμηνείες κατά τη γνώμη μου. 5/10 στο Imdb από εμένα, ήθελε λίγο δουλειά στη ροή της ταινίας, γιατί παρότι υπάρχει αγωνία για το το θα γίνει και πως θα καταλήξει, υπάρχουν πολλά άχρηστα 10 λεπτά που θα μπορούσαν να λείπουν δείχνοντας κάτι άλλο πιο ουσιαστικό. Η σκηνοθεσία θα μπορούσα να πω ότι μου άρεσε καθώς και οι 2 πρωταγωνίστριες αρκετά καλές, ιδιαίτερα προς τις εκφράσεις τους. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από panossar95
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Χθες είδα το Annihilation , αν και δεν ηρθε στα Ευρωπαικα σινεμα απο τι ξερω καπου το πηρε το ματι μου. Πολυ καλη ταινια με πολυ ενδιαφερον διαδραματιζεται η ολη ιστορια. Και εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε να κανει μεγαλη κοιλια. Στο τελος ηταν λιγο πιo sci-fi απο τι το ηθελα ομως σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ. Πολυ δικαιο το 7,3 στο Imdb και απο μενα ενα 8 το παιρνει ανετα. Δεν ειναι και πολυ μεγαλη οποτε αυτο βοηθαει ακομα πιο πολυ,ουτε 2 ωρες δεν ειναι.
*nenya* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Spirited Away Ο Hayao Miyazaki ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης και δημιουργος animation ταινιων, δεν μ'εχει απογοητεύσει ποτέ, και ουτε με το Spirited Away μ' απογοητευσε (και ας ηταν ασυνηθιστα μεγαλη η διαρκεια της ταινίας για animation). Μια τεραστια δοση φαντασιας λοιπον στο συγκεκριμενο εργο του, και πολλα στοιχεια της ιαπωνικης κουλτουρας, μυθολογιας και θρησκειας. Ενα ταξιδι που κανει ενα κοριτσι σ'ενα μυστηριωδες μερος γεμάτο με πνεύματα, πνευματα κακα και καλα, που την δοκιμαζουν πνευματικα και σωματικα. Η συγκεκριμενη ταινια δεν θα' λεγα οτι ειναι για πολυ νεαρες ηλικιες θεατων, καλυτερα 10 ετων και ανω, εκτος αν το παιδι διαθετει γερο στομαχι (καποιες σκηνες ισως τα τρομαξουν/φρικαρουν λιγο). Επισης δεν ειναι για ενηλικες που προσπαθουν να εξηγησουν το καθετι με λογικη. Η ταινια για να την γουσταρεις πρεπει να την αφησεις να σε παρασυρει. 9/10 (και νομιζω η μονη που μου μενει πλεον απο Miyazaki ειναι το Castle in the Sky. Το Ponyo λεω να τ'αφησω.) 7
BlueBlade Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Three Billboards outside Ebbing, Missouri Μιας και είχα ακούσει τόσο καλά λόγια για την συγκεκριμένη αποφάσισα να την δω, είχα πολύ καιρό να απολαύσω έτσι μια ταινία, όλα ήταν προσεγμένα και οι ερμηνείες εκπληκτικές. Διαμάντι η ταινία. 4
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, *nenya* είπε Spirited Away Ο Hayao Miyazaki ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης και δημιουργος animation ταινιων, δεν μ'εχει απογοητεύσει ποτέ, και ουτε με το Spirited Away μ' απογοητευσε (και ας ηταν ασυνηθιστα μεγαλη η διαρκεια της ταινίας για animation). Μια τεραστια δοση φαντασιας λοιπον στο συγκεκριμενο εργο του, και πολλα στοιχεια της ιαπωνικης κουλτουρας, μυθολογιας και θρησκειας. Ενα ταξιδι που κανει ενα κοριτσι σ'ενα μυστηριωδες μερος γεμάτο με πνεύματα, πνευματα κακα και καλα, που την δοκιμαζουν πνευματικα και σωματικα. Η συγκεκριμενη ταινια δεν θα' λεγα οτι ειναι για πολυ νεαρες ηλικιες θεατων, καλυτερα 10 ετων και ανω, εκτος αν το παιδι διαθετει γερο στομαχι (καποιες σκηνες ισως τα τρομαξουν/φρικαρουν λιγο). Επισης δεν ειναι για ενηλικες που προσπαθουν να εξηγησουν το καθετι με λογικη. Η ταινια για να την γουσταρεις πρεπει να την αφησεις να σε παρασυρει. 9/10 (και νομιζω η μονη που μου μενει πλεον απο Miyazaki ειναι το Castle in the Sky. Το Ponyo λεω να τ'αφησω.) το Ponyo είναι η τελευταία του για μένα σπουδαία ταινία, το castle και το wind τα πιο αδύναμα, θα σου έλεγα να μην το αφήσεις επουδενί, είναι στα επίπεδα και το ύφος των πιο γήινων παλιών κλασσικών τους σαν την Κίκι ή τον Porco Rosso (το δικό μου αγαπημένο) με μια γερή δόση όμως spirited away... 2
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 minute ago, snake_plissken2112 said: το Ponyo είναι η τελευταία του για μένα σπουδαία ταινία, το castle και το wind τα πιο αδύναμα, θα σου έλεγα να μην το αφήσεις επουδενί, είναι στα επίπεδα και το ύφος των πιο γήινων παλιών κλασσικών τους σαν την Κίκι ή τον Porco Rosso (το δικό μου αγαπημένο) με μια γερή δόση όμως spirited away... Ooooh I see, ok then [το Porco Rosso πολύ αγαπημένο κι αυτό]
panossar95 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δουνκέρκη Χωρίς πολλά πολλά, η ταινία είναι ένα τρομερό σκουπίδι. Χάσιμο χρόνου, βαρετή, χωρίς βασικούς χαρακτήρες, χωρίς σκηνές πολέμου (μόνο τις αερομαχίες και αυτές όχι κάτι το ιδιαίτερο, κλασσικές). Η κριτική μου είναι έτσι λόγο των τρομερών κριτικών που διαβάζαμε για άλλη μια φορά, για την καλύτερη πολεμική ταινία και καλά, προσπαθώντας να την προωθήσουν και να βγάλουν λεφτά. 3/10 για να μη βάλω 1. Και αυτά λόγο της μουσικής σε μερικές σκηνές και για την συμπάθεια στον Νόλαν που όμως απογοήτευσε. Εκεί έξω υπάρχουν δεκάδες ταινίες πολεμικές 20 φορές καλύτερη από αυτήν. Τρομερή απογοητεύση, για όσα διάβαζα. Κρίμα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από panossar95 4 1 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Άσε... κι εγώ έγραψα καλά λόγια για τη Δουνκέρκη (προφανώς για να πληρωθώ, σιγά μην είχα άλλη γνώμη) και ακόμη δεν έχω δει φράγκο.
armin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μια χαρα ηταν η ταινια παιδια. Τωρα αν αποφασισατε εσεις πληρως λαθεμενα να την δειτε στην 20αρα οθονουλα σας με την ποιοτητα τορρεντ 720p και απο τιποτα 40ευρα ηχειακια λαπτοπ,.. ε δεν σας φταιει ο Νολαν. Ηταν ευρεως γνωστο εξαρχης πως η ταινια αυτη αξιζει 10 φορες παραπανω σε σινεμα και ειδικα σε κατι dolby atmos αιθουσες που αξιοπουν το πληρες ευρος του ηχου. Εγω προσωπικα αν και δεν νομιζω πως αξιζε να ειναι μεσα στις τοπ υποψηφιοτητες για Οσκαρ καλυτερης ταινιας, ακομα θυμαμαι το ποσο ''immersive'' εμπειρια ηταν. 2 2
panossar95 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή να μη μας νοιάζει τι δείχνει η ταινία αλλά να κρίνουμε μόνο τον ηχο? Μάλιστα Όπου και να την δεις την ταινία, και χωρίς ήχο και με τον καλύτερο ήχο που θα μπορούσες να έχεις είναι απλά ένα σκουπίδι Είναι τόσο κακή που το ότι το Argo έχει πάρει όσκαρ δε με νοιάζει πια. Φαντάσου. Είναι απλά μια προωθημένη ταινία από κριτικούς και όλη τη βιομηχανία, τίποτα άλλο. Και ξαναλέω για να μην το κάνουμε εδώ haters vs fans της ταινίας δεν είναι το νήμα ούτε έχει νόημα, ο καθένας έχει την άποψη του και είναι απόλυτα σεβαστή,υπάρχουν ομως τρομερές ταινίες πολέμου, πραγματικού πολέμου. Αυτά. 1 ώρα πριν, Manuel είπε Άσε... κι εγώ έγραψα καλά λόγια για τη Δουνκέρκη (προφανώς για να πληρωθώ, σιγά μην είχα άλλη γνώμη) και ακόμη δεν έχω δει φράγκο. Την είδα πριν λίγες ώρες και η μόνη σκηνή που μου έμεινε ήταν το παιδί που χτύπησε μέσα στο καραβάκι. Τιποτα άλλο, αληθεια. Πραγματικά, αν θες στείλε μου σε παρακαλω σε π.μ ή ακόμα και εδώ, απλά το λέω για να μην χαλάσουμε το νήμα, τι ακριβώς σου άρεσε ή σε ποια σελιδα είναι η κριτική σου μη ψάχνω μια μια, έχω απορια. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από panossar95 1
panos_0079 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, panossar95 είπε Δηλαδή να μη μας νοιάζει τι δείχνει η ταινία αλλά να κρίνουμε μόνο τον ηχο? Μάλιστα Όπου και να την δεις την ταινία, και χωρίς ήχο και με τον καλύτερο ήχο που θα μπορούσες να έχεις είναι απλά ένα σκουπίδι Είναι τόσο κακή που το ότι το Argo έχει πάρει όσκαρ δε με νοιάζει πια. Φαντάσου. Είναι απλά μια προωθημένη ταινία από κριτικούς και όλη τη βιομηχανία, τίποτα άλλο. Και ξαναλέω για να μην το κάνουμε εδώ haters vs fans της ταινίας δεν είναι το νήμα ούτε έχει νόημα, ο καθένας έχει την άποψη του και είναι απόλυτα σεβαστή,υπάρχουν ομως τρομερές ταινίες πολέμου, πραγματικού πολέμου. Αυτά. Την είδα πριν λίγες ώρες και η μόνη σκηνή που μου έμεινε ήταν το παιδί που χτύπησε μέσα στο καραβάκι. Τιποτα άλλο, αληθεια. Πραγματικά, αν θες στείλε μου σε παρακαλω σε π.μ ή ακόμα και εδώ, απλά το λέω για να μην χαλάσουμε το νήμα, τι ακριβώς σου άρεσε ή σε ποια σελιδα είναι η κριτική σου μη ψάχνω μια μια, έχω απορια. Συμφωνω κι εγω...προκειται για μια πολυ ρηχη ταινια. Ασυνδετη, χωρις καλη σκηνοθεσια...γενικα δεν πειθει. Καμια σχεση με το Hype Που δημιουργηθηκε. Δεν βρηκα κατι θετικο στο εργο 4/10 1
lefter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε απο ποια ταινία είναι οι φωτο? Closer (2004) 1
panos_0079 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, kargo130 είπε Ελα ρε cro, η γυναικα ειναι ομορφη, το σωμα της ειναι μια χαρα και υποκριτικα ειναι πανω απο μεσο ορο. Απο το λιγο που την εχω παρακολουθησει το μονο στραβο ειναι οτι εχει πει οτι θα καθοταν μονο σε εβραιο(δικαιωμα της βεβαια) αν και νομιζω ειναι παντρεμενη. Γυναικαρα απο τις λιγες και κορυφαια ηθοποιος με ενα συγκλονιστικο performance στον "Μαυρο Κυκνο" 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, panossar95 είπε Δουνκέρκη Χωρίς πολλά πολλά, η ταινία είναι ένα τρομερό σκουπίδι. Χάσιμο χρόνου, βαρετή, χωρίς βασικούς χαρακτήρες, χωρίς σκηνές πολέμου (μόνο τις αερομαχίες και αυτές όχι κάτι το ιδιαίτερο, κλασσικές). Η κριτική μου είναι έτσι λόγο των τρομερών κριτικών που διαβάζαμε για άλλη μια φορά, για την καλύτερη πολεμική ταινία και καλά, προσπαθώντας να την προωθήσουν και να βγάλουν λεφτά. 3/10 για να μη βάλω 1. Και αυτά λόγο της μουσικής σε μερικές σκηνές και για την συμπάθεια στον Νόλαν που όμως απογοήτευσε. Εκεί έξω υπάρχουν δεκάδες ταινίες πολεμικές 20 φορές καλύτερη από αυτήν. Τρομερή απογοητεύση, για όσα διάβαζα. Κρίμα Τι περιμενες ακριβως; Η ταινια αφορα την εκκενωση της Δουνκερκης, δεν αφορα μαχη. 2
panossar95 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι περιμενες ακριβως; Η ταινια αφορα την εκκενωση της Δουνκερκης, δεν αφορα μαχη. Με αυτά που διάβαζα πολλά περισσότερα. Το ότι αφορά εκκένωση, συμφωνώ, δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει και μάχη όταν είμαστε σε πόλεμο. Πόσο μάλλον όταν παρουσιάζεται σαν η καλύτερη πολεμική ταινία. Αυτό λέω, σύμφωνα με τις κριτικές το έχω πάει, που παραπλανούν ξεκάθαρα στη ταινία αυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις