armin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Black Panther (2018) Καλη ηταν μωρε.Απο τις καλυτερες της Μαρβελ σιγουρα αλλα δεν πιστευω πως λεει και πολλα αυτο. Ειχε ωραια μηνυματα η ταινια, αλλα γενικα δεν πιστευω πως το σεναριο ηταν καλογραμμενο. Κατα τη γνωμη μου αυτες οι διθυραμβικες κριτικες που βλεπαμε παντου ηταν ψιλοακραιες. Αλλα τους κατανοεις τους καημενους τους κριτικους που αν τολμησουν να γραψουν κατι ασχημο για μια ταινια με τοσο γεματο μαυρο καστ, θα πεσουν καταπανω τους ολα τα social media να τους φανε. 7/10 Truman Capote (2005) Αρκετα καλη ταινια. Μια φανταστικη ερμηνεια του Χοφμαν σιγουρα. Εχοντας διαβασει το βιβλιο In Cold Blood στο οποιο βασιζεται και η ταινια ,πιστευω πως ειναι εν μερει απαραιτητο να το εχει διαβασει κανεις για να καταλαβει τι συμβαινει στο εργο, το οποιο δεν εξηγει και πολλα πραγματα. Αντιθετως επικεντρωνεται στην σχεση μεταξυ Περρυ και Τρουμαν η οποια ειναι μια αρκετα πολυπλοκη σχεση εκμεταλλευσης,φιλιας, μισους και σιγουρα αγαπης. Εν κατακλειδι, ομως, δεν πιστευω πως η ιστορια με αγγιξε οσο σκοπευαν σιγουρα οι δημιουργοι της. 6,5/10 1
Arwindan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Dallas Buyers Club (2013) Όσκαρ Α' και Β' ανδρικού ρόλου για την ταινία το 2013. Ο McConaughey ήταν όντως πολύ καλός στο ρόλο του, και προσωπικά τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή. Τόσο αυτός όσο και ο Leto πέρασαν από μία μεγάλη μεταμόρφωση για τις ανάγκες του ρόλου τους και νομίζω ότι ήταν δίκαια και τα 2 όσκαρ. Πέρα από τις ερμηνείες αυτών των 2 όμως προσωπικά η ταινία δεν με άγγιξε καθόλου. Γενικά δεν έχω θέμα με τις πιο αργές ταινίες και δεν θέλω δράση για να γουστάρω (ίσα ίσα το αντίθετο) αλλά η συγκεκριμένη με έκανε να βαρεθώ. 7/10
BlueBlade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Darkest Hour 2017 Εκπληκτική ταινία και απίστευτη ερμηνεία από τον Oldman. Tomb Raider 2018 Μέτρια, κακή για Tomb raider αλλά σαν Action ταινία δεν ήταν και άσχημη.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Contratiempo (The Invisible Guest) Πολύ καλή ταινία Ισπανικής παραγωγής που έχει διαδοθεί αρκετά και εκτός της χώρας. Δίνω ένα 8/10.
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Black Panther σε 3d, αρχικα να πω το 3d δεν αξιζει σε καμια περιπτωση, πολυ ωραια μουσικη αλλα το ηξερα ηδη, μου αρεσε η μικρη αδερφη αρκετα, και ο Forest Whitaker <3 η στολη πολυ καλη, αν και θα ηθελα να ναι λιγουλακι πιο extreme, οι σκηνες στην Κορεα πολυ καλες γενικα μου αρεσε, για σινεμα ειναι οτι πρεπει, 8.5 / 10
panos_0079 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Gambron είπε Contratiempo (The Invisible Guest) Πολύ καλή ταινία Ισπανικής παραγωγής που έχει διαδοθεί αρκετά και εκτός της χώρας. Δίνω ένα 8/10. ασυλληπτη ταινια...οι Ισπανοι δε παιζονται στα ψυχολογικα θριλερ 10/10
FKLDS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Life (2017) Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισάωρο, που η πλοκή ειναι κουραστική και βαρετή, η υπόλοιπη ταινία σε κρατάει σε εγρήγορση, αν και καταλαβαίνεις πως θα τελειώσει. 7.5/10 Spoiler Για Χόλυγουντ, θετική εντύπωση μου προξένησε το γεγονός πως σκοτώνεται νωρίς πρωτοκλασατο ονομα, όπως επίσης και το τέλος, που δεν ανήκει στην κατηγορία "ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα". 2
chill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Annhilation Από τη Δευτέρα που βγήκε στο netflix έψαχνα μέρα να το δω. Ήρθε η λατρεμένη Παρασκευή επιτέλους και τα κατάφερα. Άνθρακας όμως ο θυσαυρός. Γενικότερα με κουράζουν οι ταινίες που προκαλούν συζητήσεις μετά το πέρας τους. Θέλω ή ταινία να έχει αρχή μέση τέλος. Κ με το που πέφτουν τα credits να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη. Η ταινία μου δημιούργησε τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με το arrival. Εκεί βέβαια έπαιζε η Amy οπότε γινόταν πιο ανεκτό. Εδώ κουράστηκα, ειδικά στο τέλος θα προτιμούσα ένα cgi στις σκηνές παρα αυτή τη γελοία από b movie στολή. Είχε για μένα κάποιες συγκλονιστικές σκηνές κ δημιουργηματα αλλά από τηγανίτα στο conclussion τίποτα. Το δίωρο πέρασε αέρα δεν το συζητώ. Καλογυρισμενο film, ωραίο story αλλά... τέλος την φιλοσοφία του οποίου απεχθάνομαι!!! Γενικά το netflix κάνει φιλότιμες προσπάθειες στις ταινίες αλλά θέλει ακόμη δουλειά για να φτάσει το επίπεδο των σειρών του. Θετικό ότι μετέχουν μεγάλα ονόματα σε λίγο καιρό θα έρθουν και τα τέλεια αποτελέσματα επί της μικρής οθόνης. 6,5 από μέρους μου. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Φαινεται αρκετοι ειδαμε την ιδια ταινια χθες στο Netflix Γενικα συμφωνω με οσα εγραψες, κι εγω περιμενα κατι καλυτερο για το τελος με βαση τα οσα εδειχνε νωριτερα. Ομορφη ταινια και ειχε και ωραιο ηχο, πιστευω σε αιθουσα σινεμα θα ηταν καλυτερη εμπειρια Μια παρατηρηση μονο. Μπορει το νετφλιξ να το προμοταρισε ως Netflix Original αλλα αυτο εγινε μονο επειδη ανελαβε τη διανομη του εκτος ΗΠΑ. Δεν ηταν παραγωγη του Netflix και μαλιστα ο σκηνοθετης του ξενερωσε γιατι πιστευε οτι η ταινια θα αποδωσει καλυτερα στη μεγαλη οθονη... 1
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Δεν είχα δει ποιοι παίζουν, δεν είχα διαβάσει υπόθεση, δεν είχα δει τρέιλερ (όπως κάνω και με τις περισσότερες) Ωραίο, ευχάριστες εκπλήξεις ο Sam Rockwell που αγαπάω από εποχή Moon και ο Clarke Peters που αγαπάω από εποχή the Wire, τελείωσε και θα ήθελα να ήταν άλλη τόση! Πέρα από την ταινία, θέλω να σχολιάσω το ζευγαράκι στο Odeon, που γέλαγε σε όλη τη διάρκεια, με ο,τι και να έδειχνε, λες και είχαν πάει σε παράσταση του Σεφερλή... Επεφτε ξύλο; Γέλαγαν Πέθαινε κόσμος; Γέλαγαν Εκλαιγε κόσμος; Γέλαγαν Ελεγαν αστεία ατάκα; Γέλαγαν Ελεγαν δραματική ατάκα; Γέλαγαν... Σε μισοάδεια αίθουσα και κατάφεραν να κάνουν φασαρία, και σε τι ταινία ε! Μπράβο! 8 για την ταινία 2 για το ζευγαράκι Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Oscar_Mike 5
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν πας γουρούνι στο σακί να δεις ταινία στον κινηματογράφο. Και εννοείται ότι δεν πας να δεις καλή ταινία στον κινηματογράφο. Ο κόσμος είναι αδαής. 2
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Δεν πας γουρούνι στο σακί να δεις ταινία στον κινηματογράφο. Ρε συ δεν πήγα τυχαία να τη δω, ήξερα ότι είναι καλή, απλά αποφεύγω τρέιλερ γιατί στα περισσότερα τρως σπόιλερ πια, θα κοιτάξω σκηνοθέτη, καστ και ένα γενικό για την υπόθεση. Στο Δαναό και σε άλλα έτσι "συνοικιακά" δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ίσα ίσα. Τώρα πήγα Odeon, επειδή βόλευε η ώρα προβολής, μισοάδεια ήταν και πέρα από αυτούς τους χάχες δεν έκανε άλλος φασαρία... 1
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ε καλά, ένα ζευγάρι ήταν μόνο και όλοι οι υπόλοιποι δε μιλήσατε; 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Annihilation Τολμάει να ξεφύγει από τη σύγχρονη πεπατημένη και δικαιώνεται. Για εμένα σχεδόν αριστούργημα. 8,7/10 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από DeadOrganPlayer 4
panther_512 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τελειώσαμε και εμείς το Annihilation στο Netflix. Μάς άρεσε αρκετά, προς το τέλος είχε πανέμορφες εικόνες που μας έκαναν εντύπωση. Τώρα μένει να ξεκινήσουμε τα βιβλία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις