Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το Man on a Ledge και το βρήκα καλούτσικο. Ένα 6/10 από μένα.

Ολοκλήρωσα την τριλογία του Stieg Larsson "Millennium"

The Girl with the Dragon Tattoo 9/10

The Girl Who Played with Fire 7/10

The Girl Who Kicked the Hornet's Nest 8/10

και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά για ευρωπαϊκή παραγωγή. Πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες. Μακάρι να βγουν κι άλλες τέτοιες ταινίες από Ευρώπη. Ώρα τώρα να δω και το remake του αγαπημένου Fincher που το άφησα τόσο καιρό, επειδή ήθελα να δω τα αυθεντικά πρώτα.

Προσπάθησα να δω το Epic Movie που το είχε η τηλεόραση, αλλά μάταια. Στο μισάωρο το βαρέθηκα... 2/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LOL!

Πέτυχα κι εγώ το Epic Movie καταλάθος προχτές που το είχε χωρίς να ξέρω τι είναι. Ήταν τόσο άθλια η παραγωγή που νόμιζα ότι ήταν κάποια τελειώμενη τηλεταινία για παιδιά σαν αυτές που έβαζε το Alter. Μετά από 5 λετπά και μη μπορώντας να διανοηθώ τι είναι αυτή η αθλιότητα που παρακαλουθώ το έψαξα στο teletext και ικανοποίησα τη περιέργεια μου.

Αν και είναι άδικο να κρίνεις μια ταινία χωρίς να την έχεις δει ολόκληρη θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πότε πρέπει να βάζουμε 0/10.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα...μόλις είδα ότι στο imdb έχει 2,2... πρώτη φορά πετυχαίνω τόσο χαμηλή βαθμολογία...

Μπράβο σας. Τώρα με κάνατε να θελω να την δω.

Να τη δεις, να τη δεις....

edit: φοβερό review από imdb

by brandonlewislaw (Fri Mar 9 2012 07:45:41)

Ignore this User | Report Abuse Reply

I've seen a lot of movies in theaters, but this one was without a doubt the best experience. For about the first 45 minutes, me and my friends are in a state of confusion, exchanging concerned looks..something seems fishy..what is this we are watching? Suddenly after another failed punch-line, I see a large black man yell, and I quote, "MANNN, WHAT THE FU*K IS THIS SH*T". Indeed I thought, what exactly the *beep* was this sh*t? Suddenly others begin yelling, doing fake laughs and fart noises as the movie continues it's now evident war on the audience. We fought back, and we won.

In seriousness, the experience was amazing..we all bonded as one, throwing out insults and curse words..hell some even threw drinks and whatever else they could get their hands on towards the screen. You couldn't even hear the movie anymore, people were going crazy..one man had a fake laughing attack and fake death on the stairs after another failed punchline. I'll never forget this for as long as I live.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πωπω, το review μου θύμισε τι ωραία είχα περάσει όταν είδα το Scary Movie (1) στον κινηματογράφο. Πραγματικά, αξέχαστη εμπειρία.

Δημοσ.

Για όσους έχουν πάει σινεμά στην Αμερική ή έχουν κάποιο φίλο απο εκεί καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοεί για τον μαύρο τύπο που σηκώθηκε και φώναξε. Χωρίς ίχνος ρατσισμού είναι σύνηθες το φαινόμενο αυτό, ειδικά σε συνοικίες όπου οι έγχρωμοι είναι η πλειοψηφία. Και το φοβερό είναι ότι δε φωνάζουν μόνο για να αποδοκιμάσουν αλλά ζούνε τη ταινία με όλο τους το είναι. Μου περιέγραφε ένας φίλος όταν είχε παέι να δεί το Hulk και κάθε φορά που τα έσπαγε ο Hulk πεταγόταν ένα μαύρο ντερέκι που καθόταν από πίσω του φωνάζοντας ΥΕΕΕΕΕΑΑΗΗΗΗ ΜΟΤΗΕRFUCKER!!!! DESTROY THEM!!!!! ταρακουνώντας το κάθισμα του φίλου μου με όλη του δύναμη. Και φυσικά ούτε για αστείο δε του είπε τίποτα. Απολαυστική εμπειρία.

Δημοσ.

:lol:

Εγώ πάντως δεν μασάω. Στην δεύτερη φορά που θα μου κουνούσε την καρέκλα, είχε φάει κουτουλίδι στην μάπα.

Και το φοβερό είναι ότι δε φωνάζουν μόνο για να αποδοκιμάσουν αλλά ζούνε τη ταινία με όλο τους το είναι.

Δεν θα ήθελα πάντως να τον είχα απο πίσω μου στο Drive.

----------------------------------------------------------------

Ο τύπος που είναι υπεύθυνος για αυτά τα σκουπίδια είναι ο Jason Friedberg.

images?q=tbn:ANd9GcSCbTtNAqrhw6bqh5eBzUZWpYHStQ5PjyRnzfqt4yimU0cpu6DqS2rSHLQbDQ

Έχουμε και λέμε:

Date Movie 2006 - imdb: 2,6 (Δεν βαριέσαι λέει, πρώτη φορά είναι)

Epic Movie 2007 - imdb: 2,2 (Πτωτική Τάση)

Meet the Spartans 2008 - imdb: 2,5 (Αρχίζει και μαθαίνει απο τα λάθη του)

Disaster Movie 2008 - imdb: 1,8 (Αρχίδια μαθαίνει, ο πάτος δεν έχει προηγούμενο λέμε)

Vampires Suck 2010 - imdb: 3,3 (Μετά απο ένα χρόνο αποχής κάνει το μεγάλο καμ μπακ και σκαρφαλώνει στο 3,3)

Και ρωτάω:

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ?

Και συνεχίζει δυναμικά ο μπαγάσας αφού μέσα στον χρόνο θα βγάλει το The Biggest Movie of All Time ΚΑΙ ΣΕ 3D ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Γέλιο σε περισσότερα level.

Δημοσ.

Kάθισα να το δω νομίζοντας πως είναι κάτι σαν το Scary Movie. Αλλά αυτό ήταν τρισχειρότερο!!!! :fear:

Δημοσ.

Kάθισα να το δω νομίζοντας πως είναι κάτι σαν το Scary Movie. Αλλά αυτό ήταν τρισχειρότερο!!!! :fear:

Το Scary Movie o Friedberg το έγραψε μόνο δυστυχώς, δε το σκηνοθέτησε.

Δημοσ.

Man on Ledge : 10/10

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος.

Τον Sam Worthington τον πάω με χίλια και τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και cult φάτσα.

Για τις απίστευτα όμορφες Elizabeth Banks και Genesis Rodriguez δεν υπάρχουν λόγια.

Απλά τις βλέπεις στην οθόνη και μαγεύεσαι.

MV5BMjEzMTcxNDU3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE0MzEzNw@@._V1._SY314_CR20,0,214,314_.jpg

MV5BMTMzMDIzODIzNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQyNjM2Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έχουμε και λέμε:

Date Movie 2006 - imdb: 2,6 (Δεν βαριέσαι λέει, πρώτη φορά είναι)

Epic Movie 2007 - imdb: 2,2 (Πτωτική Τάση)

Meet the Spartans 2008 - imdb: 2,5 (Αρχίζει και μαθαίνει απο τα λάθη του)

Disaster Movie 2008 - imdb: 1,8 (Αρχίδια μαθαίνει, ο πάτος δεν έχει προηγούμενο λέμε)

Vampires Suck 2010 - imdb: 3,3 (Μετά απο ένα χρόνο αποχής κάνει το μεγάλο καμ μπακ και σκαρφαλώνει στο 3,3)

Και ρωτάω:

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ?

Και συνεχίζει δυναμικά ο μπαγάσας αφού μέσα στον χρόνο θα βγάλει το The Biggest Movie of All Time ΚΑΙ ΣΕ 3D ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Γέλιο σε περισσότερα level.

Γιατί να μην του δώσουν λεφτά, αφού βγάζει κέρδος; huh.gif Εσύ άμα έδινες σε κάποιον 200€ και σου έδινε πίσω 500€+ (date movie) θα έλεγες όχι; Κι εγώ θα του έδινα λεφτά άμα είχα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...