Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Voodooman είπε

Δεκτά αυτά σε μία πρώτη ανάγνωση.

Σε μία δεύτερη, το ποιος είναι κατασκεύασμα των εταιριών και ποιος όχι φαίνεται σύντομα, ενώ καλό είναι να μην βάζουμε στην ίδια κατηγορία κινήτρου την δόξα με το χρήμα, συνήθως η επιθυμία για χρήμα σταματάει μετά τα πρώτα δύο-τρία καλά συμβόλαια. Και φυσικά υπάρχουν και άλλα κίνητρα: Να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος του κόσμου σε κάτι. Να διαψεύσεις αυτούς που σου λένε ότι δεν μπορείς γιατί είσαι φτωχός, κοντός, ψηλός κοκ. Να υποφέρεις όταν δεν κερδίζεις. Και ένα σωρό άλλα κίνητρα που κάνουν πολλούς από αυτούς τους κορυφαίους να υποφέρουν. Κλασικό παράδειγμα οι δύο τενίστες, ο Lauda, o Senna, ο Ιωαννίδης...

Το πρόβλημα προέκυψε όταν έβαλες στο απυρόβλητο τους κορυφαίους αθλητές λόγω του ότι έχουν κάποιες εξαιρετικές επιδόσεις στο συγκεκριμένο τομέα. 

Ο καθένας νομίζω μπορεί να κρίνει τον οποιονδήποτε με βάση τη συμπεριφορά του και τη στάση τους στην κοινωνία. 

Ένας εξαιρετικός αθλητής συνήθως είναι ένα παιδί με κάποιες φοβερές ικανότητες που καλλιέργησε όμως μόνο αυτές στην προσπάθειά του για την επιτυχία και συνήθως στερήθηκε μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή και μία σωστή παιδεία. 

Έτσι συχνά-πυκνά παίρνεις έναν ανώριμο ενήλικο που πολύ γρήγορα βουλιάζει στα ναρκωτικά και στην κατάθλιψη όταν περάσουν τα χρόνια της Δόξας.

Μία ταινία που είναι κοντά στο θέμα και μου αρέσει πολύ είναι το Snapshot με τον Paul Newman. 
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελως τυχαια, σχεδον ολα τα review για τις διαφορες ταινιες γραφονται παντα 1-2 μερες μετα απο την κυκλοφορια τους σε bluray torrent...

sticker,375x360-bg,ffffff.png

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εντελως τυχαια, σχεδον ολα τα review για τις διαφορες ταινιες γραφονται παντα 1-2 μερες μετα απο την κυκλοφορια τους σε bluray torrent...

sticker,375x360-bg,ffffff.png

Brace yourself, "the last jedi" reviews are coming :lol: !!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kgian είπε

Το θέμα είναι «ποια ταινία μόλις ειδατε», όχι ποια ταινία μόλις είδατε νόμιμα αποκτημένη. 

you must be fun at parties

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε
Το πρόβλημα προέκυψε όταν έβαλες στο απυρόβλητο τους κορυφαίους αθλητές λόγω του ότι έχουν κάποιες εξαιρετικές επιδόσεις στο συγκεκριμένο τομέα. 

Ο καθένας νομίζω μπορεί να κρίνει τον οποιονδήποτε με βάση τη συμπεριφορά του και τη στάση τους στην κοινωνία. 

Ένας εξαιρετικός αθλητής συνήθως είναι ένα παιδί με κάποιες φοβερές ικανότητες που καλλιέργησε όμως μόνο αυτές στην προσπάθειά του για την επιτυχία και συνήθως στερήθηκε μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή και μία σωστή παιδεία. 

Έτσι συχνά-πυκνά παίρνεις έναν ανώριμο ενήλικο που πολύ γρήγορα βουλιάζει στα ναρκωτικά και στην κατάθλιψη όταν περάσουν τα χρόνια της Δόξας.

Μία ταινία που είναι κοντά στο θέμα και μου αρέσει πολύ είναι το Snapshot με τον Paul Newman. 

Όλα αυτά που γράφεις περιγράφουν ακριβώς έναν βασανισμένο άνθρωπο, για τον οποίο εγώ νιώθω συμπάθεια.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Είδα χθες την ταινία Geostorm (2017)

Τι ταινιαρα θεέ μου!Δεν ήθελα να τελειώσει , αδικείται παρά πολύ από το 5.3/10 του imdb.

Της βάζω εγώ 10/10

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Spoiler

12 ώρες πριν, Πανος999 είπε

http://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Ειδα χθες το Veronica..Αρκετα καλη ταινια μπορω να πω..Ειδα κ εγω ενα αρθρο που ελεγε αυτη την ταινια δν μπορουν να τη δουν μεχρι το τελος..

Ειναι καθαρα υποκειμενικο πιστευω!Εμενα που δε με φοβιζουν ευκολα τα θριλερ,δν με φοβισε αλλα με κρατησε!Περασε ευχαριστα  η ωρα μου...

7,5/10

Oντως? Δεν την βρηκες προβλεψιμη? 

Δεν ξερω, προσωπικα δεν με επεισε καθολου.

Καλα δε σχολιαζω το μη ρεαλιστικο του οτι

Spoiler

οι φιλες της την κανουν περα χωρις λογο μετα το ouija. Σε φαση η αλλη εχει φρικαρει ξερωγω και η Ροζα την αποφευγει επειδη... no reason. :lol: 
Στο μεταξυ δεν καταλαβα γιατι πεταξαν μεσα τον χαρακτηρα της τυφλης καλογριας. Θελω να πω, δεν προσφερε και κατι στη ροη της ταινιας νομιζω, oυτε ειπε κατι ιδιαιτερο για την ιστορια της λ.χ. απλα ειχε το creepy factor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annihilation (2018)

Άλλη μία ταινία (απο το σκηνοθέτη του ex machina) που θέλει ψάξιμο και συζητήσεις μετά τους τίτλους τέλους. Πολλές οι ερμηνείες, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο της ταινίας. Αν περιμένετε μια sci-fi ταινία με θέμα εξωγήινους, θα ξενερωσετε. Αρκετές οι ομοιότητες με το Αrrival.

7/10

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 3
Δημοσ.

There Will Be Blood

there_will_be_blood_fan_poster_by_oilman

http://www.imdb.com/title/tt0469494/?ref_=nv_sr_1

Απο τις καλυτερες ταινιες του 2007. Εξαιρετικος lewis λιγο αργη σε αρκετα σημεια καταπιανεται και με θρησκεια εκει το χανει λιγο. Υπερβολικη σε μερικες σκηνες. Overall εξαιρετικη. 9/10

Broadway Danny Rose

broadway_danny_rose.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0087003/?ref_=nv_sr_1

Ποιοτικο χιουμορ τα δειχνει τα χρονια της σε κανει να ενδιαφερεσαι πραγματικα για τους χαρακτηρες που παιζουν. Woody Allen στα καλυτερα του. 7.5/10

Wait Until Dark

thumbnailImage

http://www.imdb.com/title/tt0062467/?ref_=nv_sr_1

Κλασικη οσο δεν παει. Πρωτοτυπο σεναριο η Hepburn δινει ρεστα οπως και οι 3 κακοι. 8.5/10

Son Of Saul

621d89caea0e0fce37fa913bd4c6d534_500x735

http://www.imdb.com/title/tt3808342/?ref_=nv_sr_1

Προκειται περι αριστουργηματος που λιγοι θα εκτιμησουν εξαιτιας της αργης σκηνοθεσιας. Αναμφιβολα σε βαζει στο κλιμα που επικρατουσε στο Αουσβιτς τοτε και το ολο συναισθημα η καλυτερα αναισθησια που ειχαν οι ανθρωποι εξαιτιας οσων περνουσαν. Αν ηταν αλλιωτικη η σκηνοθεσια ισως να ηταν καλυτερη αλλα ισως και να εχανε τη μοναδικοτητα της. Μην περιμενετε αισιο τελος η ταινια δειχνει τα πραγματα οπως πραγματικα ηταν.9/10

Starsky-and-Hutch1.png

http://www.imdb.com/title/tt0335438/?ref_=nv_sr_2

Κλασικη κωμωδια με 2 πολυ καλους Ben Stiller και Owen Wilson. Ωραιες ατακες υποθεση μια απο τα ιδια. Βλεπετε και δευτερη φορα ανετα. 7/10

hitman_agent_forty_seven.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2679042/?ref_=nv_sr_2

Σαν ταινια ψιλοσκουπιδι οπως και το πρωτο hitman. Σαν δραση εφε κτλ μια χαρα. Κραταει λιγο και δεν σε αφηνει σε ησυχια. Απο σεναριο κλαφτα.

5/10

transformers_the_last_knight__2017__post

http://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=nv_sr_1

Εφε εφε και παλι εφε. Κορυφαια ποιοτητα εικονας και ηχου. Καπου εδω τελειωνουν τα καλα. Σεναριο απο τα lidl ηθοποιοι επισης. Αξιζει μονο για τα εφε και σε μεγαλη οθονη ειναι χαρμα. 5/10 για την ταινια 10/10 για τα εφε και ηχο.

Δημοσ.

Shaun of the dead, δεν εχω να πω πολλα για μενα ειναι στη λιστα μαζι με pulp fiction, empire strikes back και ταινιες που εχω δει πανω απο 20 φορες 10 / 10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Contratiempo Τ Α Ι Ν Ι Α Ρ Α. 8/10 από εμένα άνετα, ισπανική μυστηρίου. Δείτε την άμεσα, άλλη μια ισπανική που με συναρπάζει μετά το. Εl cuerpo

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annihilation  http://www.imdb.com/title/tt2798920/

Βαρετό...

Δεν είχα δει ούτε τραιλερ, δεν είχα ιδέα περι τίνος πρόκειται, δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα από όσα συνέβησαν... ίσως δεν έπιασα το μήνυμα..

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

I,Tonya

Πραγματικη ιστορια  για μια απο τις καλυτερες αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ και σιγουρα η κορυφαια Αμερικανιδα H  πρωτη που καταφερε  τριπλο αξελ .

H ταινια εστιαζει στο οικογενειακο και κοινωνικο background  της Τonya Harding  το οποιο ειναι βυθισμενο στην βια , στην  λεκτικη και σωματικη  κακοποιηση  .Μεσα σε αυτο το αντιξοο , μη προνομιουχο περιβαλλον κατορθωνει να ξετυλιξει το ταλεντο της , να προωθηθει στην Εθνικη ομαδα των ΗΠΑ   να παρει μερος σε Ολυμπιακους αγωνες να κερδισει την παγκοσμια αναγνωρισιμοτητα   και να τα γκρεμισει ολα μπλεκοντας σε μια βρωμικη και ποινικα κολασιμη ιστορια .

Η Margot Robbie   γινεται αγνωριστη για τις αναγκες του  φιλμ  και ερμηνευει    καταιγιστικα , εντυπωσιαζοντας (εμενα σιγουρα ).Τον αγαπησε τον χαρακτηρα   τον εκανε δικο της και αυτο την εφερε  υποψηφια για Oscar A'   οπου και δικαια δεν κερδισε ,ειναι νωρις ακομα .

Kαθηλωτικη  ερμηνεια απο την Αllison Janney εκλεψε την παρασταση και κερδισε το Oscar B 'γυναικειου ρολου .Πολυ καλη αναπαρασταση της εποχης σε σκηνικα κοστουμια και  στο styling .

7,8/10

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

I,Tonya

Πραγματικη ιστορια  για μια απο τις καλυτερες αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ και σιγουρα η κορυφαια Αμερικανιδα H  πρωτη που καταφερε  τριπλο αξελ .

H ταινια εστιαζει στο οικογενειακο και κοινωνικο background  της Τonya Harding  το οποιο ειναι βυθισμενο στην βια , στην  λεκτικη και σωματικη  κακοποιηση  .Μεσα σε αυτο το αντιξοο , μη προνομιουχο περιβαλλον κατορθωνει να ξετυλιξει το ταλεντο της , να προωθηθει στην Εθνικη ομαδα των ΗΠΑ   να παρει μερος σε Ολυμπιακους αγωνες να κερδισει την παγκοσμια αναγνωρισιμοτητα   και να τα γκρεμισει ολα μπλεκοντας σε μια βρωμικη και ποινικα κολασιμη ιστορια .

Η Margot Robbie   γινεται αγνωριστη για τις αναγκες του  φιλμ  και ερμηνευει    καταιγιστικα , εντυπωσιαζοντας (εμενα σιγουρα ).Τον αγαπησε τον χαρακτηρα   τον εκανε δικο της και αυτο την εφερε  υποψηφια για Oscar A'   οπου και δικαια δεν κερδισε ,ειναι νωρις ακομα .

Kαθηλωτικη  ερμηνεια απο την Αllison Janney εκλεψε την παρασταση και κερδισε το Oscar B 'γυναικειου ρολου .Πολυ καλη αναπαρασταση της εποχης σε σκηνικα κοστουμια και  στο styling .

7,8/10

Ωραίος!

Κι εγώ αυτό είδα το σ/κ που πέρασε. Χαίρομαι που τα έγραψες εσύ για μένα γιατί εγώ βαριέμαι πλέον λίγο.

7,8/10 και απο εμένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...