speedy23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε ρε speedy τωρα το ειδες το Das Boot? Ημαρτον . 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εχω αφησει καποια κλασσικα εργα unwatched. Ακομα δεν εχω δει Come and See, Δικη της Νυρεμβεργης και τον μεγαλο (σε ηλικια και αξια) Kirk Douglas στο Paths of Glory (αν και εχω δει ελαχιστες σκηνες μικρος που το ειχε δειξει στην TV) . Απλα τα βλεπω στον δικο μου αργο ρυθμο. Μπορω μονο ν'απολογηθω που δεν τα εχω δει ακομα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από speedy23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, speedy23 είπε Εχω αφησει καποια κλασσικα εργα unwatched. Ακομα δεν εχω δει Come and See, Δικη της Νυρεμβεργης και τον μεγαλο (σε ηλικια και αξια) Kirk Douglas στο Paths of Glory (αν και εχω δει ελαχιστες σκηνες μικρος που το ειχε δειξει στην TV) . Απλα τα βλεπω στον δικο μου αργο ρυθμο. Μπορω μονο ν'απολογηθω που δεν τα εχω δει ακομα μπαν τωρα Ειναι η 3η καλυτερη ταινια που εχω δει το paths of glory 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 99 Homes, τρομερή ταινία, απίστευτες ερμηνείες. Ο Andrew Garfield έδωσε ρέστα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από BlueBlade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2018 στις 9:13 ΠΜ, FKLDS είπε Στη περίφημη σκηνή με τη μηλόπιτα σταμάτησα Την ειχα σχολιασει και εγω αυτη τη σκηνη πιο πανω. Μα 5 λεπτα να τρωει μηλοπιτα; Delete απευθειας. Edit κατσε,τι εννοεις να την ξαναδεις; Εχει κ αλλη σκηνη πιο μετα με μηλοπιτα; Γτ εγω λεω για αυτη στο 15λεπτο. Εκτος και αν εννοεις να της δωσεις αλλη μια ευκαιρια,κατι που το θεωρω περιττο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από webparts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) The Grand Seduction 2013 4/10 Ακολουθησα αυτην την πρόταση φίλου από δω μέσα για να γελάσει το πικραμένο μου χείλι, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν οι άνθρωποι στο χιούμορ. Την βρήκα πολύ άστοχη και κρύα - στο 15λεπτο πάνω είχα την αίσθηση ότι κάποιος προσπαθούσε να με κάνει να φάω ωμό αυγό... Έφαγε ένα βολ πλανέ για το trash bin, σαν αυτό του Ζιντάν στη Μπαγιερ Λεβερκούζεν.... https://www.youtube.com/watch?v=E3BLrgvgHnE Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Cro-Magnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε trash bin Shift+delete νεος,trash στελνεις μονο φωτος απο πρωην εαν τις δει η νυν,για να τις κανεις ανακτηση μολις παει για υπνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, webparts είπε Την ειχα σχολιασει και εγω αυτη τη σκηνη πιο πανω. Μα 5 λεπτα να τρωει μηλοπιτα; Delete απευθειας. Edit κατσε,τι εννοεις να την ξαναδεις; Εχει κ αλλη σκηνη πιο μετα με μηλοπιτα; Γτ εγω λεω για αυτη στο 15λεπτο. Εκτος και αν εννοεις να της δωσεις αλλη μια ευκαιρια,κατι που το θεωρω περιττο. Έλεγα να δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά μάλλον έχεις δικιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, webparts είπε Shift+delete νεος,trash στελνεις μονο φωτος απο πρωην εαν τις δει η νυν,για να τις κανεις ανακτηση μολις παει για υπνο. Πέφτει παντόφλα στο σπίτι; Σου κάνει ξαφνικά ντου με τα μπιγκουτί και τη μάσκα προσώπου, την ώρα που βλέπεις παλιές φωτό και μετά εσύ πρέπει να αγκαλιάσεις τον ...Καρνάβαλο και να την παρηγορήσεις με fake διαβεβαιώσεις του στυλ ότι είναι η μοναδική κτλ κτλ ;;; Σε έχει ξεκόψει από τις παρέες σου και σε τραβάει με το λουρί του σκύλου σε όλες τις γελοίες κοινωνικές εκδηλώσεις του κύκλου της; Κάτω η γυναικεία βία στη σχέση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 The Adjustment Bureau 2011, αρκετά καλή και το θέμα ήταν ενδιαφέρον. Πέρασαν ωραία οι δύο ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, BlueBlade είπε 99 Homes, τρομερή ταινία, απίστευτες ερμηνείες. Ο Andrew Garfield έδωσε ρέστα. Αν σου αρεσε τοσο πολυ το 99 Homes κατσε δες το The Florida Project . Εχουν παρα πολλες θεματικες ομοιοτητες και κατα καποιο τροπο μπορεις να το θεωρησεις και sequel του πρωτου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις είδα το the disaster artist (2017) κλαίω ακόμα, μου έπεσε το κινητό από τα χέρια. δεν περιγράφω αλλο ισως αύριο γράψω εκτενέστερα. James Franco είσαι θεός ρε φιλε 7,8/10 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από aris1986 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 23.2.2018 στις 12:26 ΠΜ, Cro-Magnon είπε The Grand Seduction 2013 4/10 Ακολουθησα αυτην την πρόταση φίλου από δω μέσα για να γελάσει το πικραμένο μου χείλι, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν οι άνθρωποι στο χιούμορ. Την βρήκα πολύ άστοχη και κρύα - στο 15λεπτο πάνω είχα την αίσθηση ότι κάποιος προσπαθούσε να με κάνει να φάω ωμό αυγό... Έφαγε ένα βολ πλανέ για το trash bin, σαν αυτό του Ζιντάν στη Μπαγιερ Λεβερκούζεν.... https://www.youtube.com/watch?v=E3BLrgvgHnE Εσύ εμένα θα ρωτάς! Αν μου άρεσε, σημαίνει ότι δεν είναι για σένα! Η συγκεκριμένη είναι από τις αγαπημένες μου κωμωδίες. Από τις πιο ωραίες εμπειρίες που είχα σε σινεμά, είχε γίνει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) Καλη, εως πολυ καλη, αλλα οχι τοσο καλη οσο περιμενα βασει αυτων που ειχα διαβασει. η Frances McDormand παει σιγουρα για οσκαρ. 7.5/10 απο μενα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Ntinaras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, armin είπε Αν σου αρεσε τοσο πολυ το 99 Homes κατσε δες το The Florida Project . Εχουν παρα πολλες θεματικες ομοιοτητες και κατα καποιο τροπο μπορεις να το θεωρησεις και sequel του πρωτου. Σε ευχαριστώ πολύ, έψαχνα μια ταινία με ομοιότητες στο 99 Homes, θα το δω σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Boy (2010) από Taika Watiti Έχοντας δει και απολαύσει το Hunt for the Wilderpeople και το What we do in the Shadows, είπα να δω και ένα λίγο παλιότερο έργο του ίδιου σκηνοθέτη. Το Boy έχει το ιδιαίτερο κωμικό στυλ που τον χαρακτηρίζει, θίγοντας παράλληλα σοβαρότερα θέματα με τον τρόπο του, όπως αυτό της οικογένειας, της πατρότητας κ.α. Αρκεί να πω ότι δεν απογοητεύτηκα. p.s. Επίσης καταλαβαίνεις την πραγματική καταγωγή του Korg από το Thor Ragnarok Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Gilmaru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις