Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Murder on the Orient Express Το πασιγνωστο εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh. Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι και το ζητουμενο σε τετοιου ειδους ταινιες . 6,7/10 5
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 14 hours ago, pj2501 said: Call Me By Your Name (2017) http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1 Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο... 8,5 απο μενα εξαιρετικό, μαζί με το Florida Project οι καλύτερες αμερικάνικες ταινίες του '18 so far 3
najinblue3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Justice league, Ezra γαμάτος κ είναι από τους.αγαπημενους μου, ο Bats πολύ weak παρουσιαστικε, να μην είχε τα κλισέ My man και τα λοιπά θα ήταν καλύτερη, γενικά πέρασε εύκολα το 2ωρο και θα ήθελα σόλο Flash σιγουρα Θα έδινα 7/10 μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/16/2018 στις 11:09 ΠΜ, Fotis13 είπε Murder on the Orient Express Το πασιγνωστο εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh. Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι και το ζητουμενο σε τετοιου ειδους ταινιες . 6,7/10 Από την ταινία μου έμεινε κυρίως το κέφι στην σκηνοθεσία και στις ερμηνείες των πολλών και πασίγνωστων πρωταγωνιστών. Μου άφησε την αίσθηση ότι όλοι διασκέδασαν πάρα πολύ και ότι περνούσαν πολύ ωραία, τόσο που δεν νοιάζονταν να δώσουν αυτήν την αίσθηση μυστηρίου που χρειαζόταν.
armin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 The Gift (2015) Εξαιρετικο θριλλερ. Αρκετα πολυπλοκη και ομορφα εξελισσομενη ιστορια κατα τη γνωμη μου. Ολες οι ερμηνειες ειναι πολυ καλες, η σκηνοθεσια ειναι ιδανικη για την περιπτωση και γενικοτερα ολα δενουν σε ενα ''πακετο'' πολυ ομορφο. 8,5/10 5
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Murder on the Orient Express 4/10 Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί... Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Cro-Magnon 1
postfire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt5462326/ Μεγαλη πατατα! κριμα για τον nicolas cage
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, postfire είπε κριμα για τον nicolas cage Ναι, μεγάλη ηθοποιάρα. 2
kargo130 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Murder on the Orient Express 4/10 Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί... Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.... Cro σε διαβαζω παντα με ενδιαφερον.......αλλα εχω καταληξει οτι αν μια ταινια δεν εχει ρωσικα μπουτια και βυζγια μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει.... 2
totalius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Κ εγώ χαλαστηκα με το orient express , στην ουσία δε το είδα ολόκληρο κάν. Μετα όμως είδα αυτό και ήρθα στα ίσια μου . http://m.imdb.com/title/tt3581932/ Τελικα σε αυτές τις ταινίες έχω καταλήξει ότι πάνω από όλα μετράει να πετύχει η ατμόσφαιρα της εποχής και του βιβλίου . Η καλή ιστορία υπάρχει έτσι κ αλλιώς από τα βιβλία . 2
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kargo130 είπε Cro σε διαβαζω παντα με ενδιαφερον.......αλλα εχω καταληξει οτι αν μια ταινια δεν εχει ρωσικα μπουτια και βυζγια μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει.... Με αδικείς αδερφέ μου! Χτες πάλι έδωσα καμια δεκαριά ταινίες που μου άρεσαν και δε θυμάμαι να ήταν καμια ρώσικη μέσα. Πάντως για τα μπούτια και τα βυζγιά, δεν έχεις άδικο... 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Πηγα να δω το Black Panther χθες. Ειχα διαβασει διθυραμβικα σχολια και ημουν φτιαγμενος. Τελικα η ταινια ειναι over-hyped χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Εχει καποιες καλες ερμηνεις, οπως του κυριου κακου, αλλα αναλωνεται παρα πολυ στις αφρικανικες τελετες που κατανταει κουραστικη. Επισης οι σκηνες δρασης ειναι παραξενες, μερικες ειναι πολυ γρηγορες που δεν καταλαβαινεις τι παιζει και μερικες ειναι αργες λες και παιζεις αργο replay. Πιστευω οτι οι διθυραμβοι προηλθαν περισσοτερο επειδη η ταινια αφορα μαυρο ηρωα, απο μαυρο σκηνοθετη, με 95% μαυρο καστ παρα γιατι ειναι παραγματικα εξαιρετικη ταινια. Το Thor Ragnarok ηταν σαφως ανωτερο. 6,5/10 10 ώρες πριν, postfire είπε http://www.imdb.com/title/tt5462326/ Μεγαλη πατατα! κριμα για τον nicolas cage Ο Cage εχει χρεοκοπησει και παιζει σε ο,τι βρει απλα για την επιταγη. Επισης παροτι εχει μερικες καλες ερμηνειες στην καριερα του, στις περισσοτερες ταινιες ειναι ο βασιλιας του overacting (η σκηνη που φωναζει τα γραμματα της ΑΒ, η σκηνη με τις μελισσες, η σκηνη που ντυνεται ιερεας και χορευει λες και πηρε LSD, η σκηνη που πυροβολει κακους κανοντας σεξ και καπνιζοντας πουρο κλπ κλπ) 2
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 The Post 2017 6/10 Σανό ψιλοκομμένο και με το τσουβάλι, για το μέσο Αμερικανό, που πάει κάθε βράδυ για ύπνο νομίζοντας ότι ζει σε μια χώρα που υπάρχει ελευθεροτυπία, ισονομία και δημοκρατία. ΄Ένας Τομ Χανκς με περουκίνι και μια γερασμένη ηθοποιός συνονόματη της Μέρυλ Στριπ, σπρώχνουν ένα καρο με πατάτες που προσπαθεί να γίνει δράμα για την ελευθερία του Τύπου. Πολύ άνευρες ερμηνίες, πολύ λούστρο και high society αλλά USA, να θρηνεί για τον λαουτζίκο σε ακριβά ρεστωράν και υπερβιλάρες. Στο τέλος, όταν έπεσαν οι τίτλοι κι ειδα οτι το εχει σκηνοθετησει ο Σπήλμπεργκ, συνειδητοποίησα οτι ο τύπος έχει γίνει κανονικός καθεστωτικός εργολάβος κι ότι το χρήμα δεν το εμισησε κανείς...
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) The Man from Earth - Holocene 4/10 Oσο ωραία και πρωτότυπη ήταν η αρχική low budget ταινία, άλλο τόσο φόλα, αταλαντη και κακογραμμένη ήταν η δεύτερη συνέχεια της. Η μόνη πρωτότυπη ιδέα αυτή τη φορά ήταν ότι οι ίδιοι οι παραγωγοί της ταινίας την ανέβασαν στα τορρενταδικα και απλά παρακάλεσαν όποιος την άρεσε να ενισχύσει οικονομικά την παραγωγή. Για την ιστορία, ένας καθηγητής φιλοσοφίας που ζει αιώνια, αλλάζει κάθε 10 χρόνια κολλέγιο, ούτως ώστε να μην αντιληφθούν οι γύρω του το γεγονός ότι ο ιδιος δε γερναει ποτέ. Η αρχική ταινία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αν και ουσιαστικά ήταν ένα μονόπρακτο ενός δωματίου. Η συνέχεια της είναι μια γελοία, σχεδόν σπλατεριά, όπου μεταξύ άλλων μια χυδαία, χοντροκώλα και ημιξεβράκωτη αμερικανίδα, υπενθυμίζει στο φιλοθέαμον κοινό πόσο άδικη γι αυτήν είναι η σύγκριση με τις ημίθεες Σλάβες κοριτσάρες..какой позор!... Άντε και στις ...Blacked με το καλό.... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Cro-Magnon
Προτεινόμενες αναρτήσεις