Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The big year

Σενάριο: 2

Casting: 8

Αποτέλεσμα: ΠΑ ΤΑ ΤΑ !!

Κρίμα για κωμωδία τέτοιο casting. Δεν το βαθμολογώ καν...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το 50 - 50. Δεν μ' αρεσε... Καταπιάνεται με ενα πολύ δυσκολο θεμα, προσπαθεί να το δει από πολλές πλευρες, δεν δραματοποιεί καταστάσεις αλλά ουτε προσφέρει κατι παραπανο από μια αδιαφορη ταινία. 5/10.

Ζητω επαναξιολογηση!! :P

Δημοσ.

Body of Lies

Αρκετά ενδιαφέρον κασασκοπικοαντιτρομοκρατικό περιπετειοδράμα που λαμβάνει χώρα στη μέση Ανατολή που δεν ξεφεύγει όμως τελικά από το "απλά καλό".

Άψογος σκηνοθετικά ο Ridley Scott όπως πάντα καλές ερμηνείες από Di Caprio και Mark Strong, τον Russel Crowe τον βρήκα πολύ μέτριο. Το σενάριο θα μπορούσε να είναι ελαφρά καλύτερο.

6,8/10

Δημοσ.

Snatch

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι θριλερ που το εχει στο imdb.Εγω για περισσοτερο κομωδια το ειδα.

Γελασα πολυ μπορω να πω, ηταν αρκετα καλη με καλο σεναριο και ωραιοι ηθοποιοι.

8/10

Green Street Hooligans 2

Επεισης ωραιο εργακι ανετα το ξαναβλεπω (ειδη ηταν η 2η φορα που το εβλεπα) αλλα σε καμια περιπτωση σαν το 1ο.

6.5/10

Kill Bill Volume 1 & Kill Bill Volume 2

Ενταξει γιαυτες τις 2 ταινιες τι να πρωτο πεις?Τις εχω δει παμπολες φορες και επειδη χθες και προχθες της ειχε η τηλεοραση τις ξαναειδα.Και οι 2 φοβερες, η Uma Thurman ολα τα λεφτα.Το σεναριο και των 2 ταινιων φοβερο, οι σκηνες και αυτες φοβερες με πολλα 3αρια (που δεν μαρεσουν σε ολα τα εργα αλλα σε αυτο εδεσαν πολυ καλα), αυτη την ταινια δεν προκειτε να την βαρεθω ποτε.

9.3/10 & 9.2/10 :-D

Υ.Γ.Στο imdb οταν παταω στην αναζητηση kill bill Μου βγαζει και ενα Vol 3 αλλα μολις μπαινω δεν εχει τιποτα ξερει κανεις τι ειναι?Επεισης επειδη θελω να αγορασω το Vol 1&2 αν τα βρω απο εξωτερικο μιας και ειναι πιο φθηνα αποτι εδω θα εχουν ελληνικους υποτιτλους στις ρυθμισεις τους?

Δημοσ.
Υ.Γ.Στο imdb οταν παταω στην αναζητηση kill bill Μου βγαζει και ενα Vol 3 αλλα μολις μπαινω δεν εχει τιποτα ξερει κανεις τι ειναι?

Έχει αναγγελθεί πως θα βγει Kill Bill 3 το 2014!

Δημοσ.

Είδα το Crimen ferpecto και μπορώ να πω πως είναι ένα αριστούργημα.

Όντως είχε τρελό γέλιο. Σε όποιον άρεσε το Crimen ferpecto να δει οπωσδήποτε και το "La comunidad". Το θεωρώ ανώτερο!

Δημοσ.

POTC4 η αλλιως απο το κακο στο χειροτερο.

αυτη η σειρα πρεπει επιτελους να σταματησει προτου καταντησει να γινει αυτοπαρωδια οπως ειχε συμβει με τον James Bond.

Αλλα μετα το πατο που επιασε το Dark Shadows,πολυ φοβαμαι οτι ο Depp θα τρεξει να βγαλει το νεο σηκουελ οσο πιο γρηγορα μπορει.

κριμα.

Δημοσ.

300 2 The Return, είναι λίγο δύσκολο να γίνει.

Όχι ακατόρθωτο βέβαια.

Άνετα γίνεται ρε συ!

"300 2 : Dinner in Hell"

God Bless America

Σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι,εμενα μου αρεσε πολυ το ολο σκηνικο και θα του βαλω 8/10!

Έχει κυκλοφορήσει αυτό?

Δημοσ.

Από 3 μαΐου σε θείο-σουηδό πειρατή και κινηματογράφο τέλος του μηνα νομίζω.

Αν πας στο #1770 σχόλιο σε αυτό το θέμα θα δεις και το σχόλιο μου :P

Δημοσ.

Άνετα γίνεται ρε συ!

"300 2 : Dinner in Hell"

Έχει κυκλοφορήσει αυτό?

Εχει κυκλοφορησει στα γνωστα μερη.Στον Καναδα αν δεν κανω λαθος βγαινει στους κινηματογραφους στις 20 Ιουλιου.Προκειται για πολυ καλη ταινια.Ειδικα η σκηνη στο γραφειο με τον μονολογο του πρωταγωνιστη ειναι εξαιρετικη και αυτα που λεει εκπληκτικα.

Δημοσ.

Μόλις είδα την ταινία Lockout.

Ωραίο Sci-Fi στο διάστημα με μελλοντικές ``διαστημικές φυλακες``.

Ειδικά ο Joseph Gilgun είναι φοβερός,γενικά αυτός ο ηθοποιός μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση από την ταινία του 2006 This Is England και φυσικά από την σειρά Misfits.

8/10

Δημοσ.

Enough

Μολις το ειδα στην τηλεοραση, πολυ ωραιο εργο, ωραια ιστορια, ωραιοι ηθοποιοι (ειδικα η JLo :-D).

Για μενα αδικειτε απο το imdb λογο βαθμολογιας, σιγουρα μπορουσε παραπανω.

Απο εμενα:

6.8/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...