Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που να δεις και το νεο του χεχε.παντως ενημερωτικα η πρωταγ της ταινιas δυστηχως εχασε τη ζωη της περιπου προσφατα

Επεξ/σία από star12
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/29/2018 στις 3:23 ΜΜ, FKLDS είπε

Call me by your name (2017)

Δεν με κέρδισε.  Αντιθέτως, έκανα "προσπάθεια" να την τελειώσω. Απορώ με την υψηλή βαθμολογία σε γνωστά cine sites και τις διθυραμβικές κριτικές

4/10 από εμένα.

Το ειχα σταμπάρει από κριτικοσάιτ λόγω υψηλής βαθμολογίας. Σήμερα που τσέκαρα το τρέιλερ, ψιλομπερδεύτηκα: είδα πολλά ημίγυμνα ανδρικά σώματα, τέλεια αρχαιοελληνικά αγάλματα εφήβων κι η όλη φάση άρχισε να μου θυμίζει τη λαϊκή θυμόσοφη ρήση "αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...". Το οποίο δε μου αρέσει αισθητικά καθόλου, γιατί  προτιμώ τα κορίτσια, την κυτταρίτιδα, τα πεσμένα στήθη και τις ...περιφέρειες που έχουν παραδωθεί στη φυγόκεντρο δύναμη του Σύμπαντος!

Με λίγα λόγια, πες μου να ξέρω αν η φάση είναι "πονάνε ωρέ Σήφη τα παλληκάρια;", για να το προσπεράσω...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τον Κυνόδοντα που αναφέρθηκε πιο πριν,  το κρυμμένο περιεχόμενο το ανοιγετε με δική σας ευθύνη...

Spoiler

Επεξ/σία από stamatisj1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α κωμωδια ειναι η ταινια; i ll give it a try then.

5 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Το ειχα σταμπάρει από κριτικοσάιτ λόγω υψηλής βαθμολογίας. Σήμερα που τσέκαρα το τρέιλερ, ψιλομπερδεύτηκα: είδα πολλά ημίγυμνα ανδρικά σώματα, τέλεια αρχαιοελληνικά αγάλματα εφήβων κι η όλη φάση άρχισε να μου θυμίζει τη λαϊκή θυμόσοφη ρήση "αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...". Το οποίο δε μου αρέσει αισθητικά καθόλου, γιατί  προτιμώ τα κορίτσια, την κυτταρίτιδα, τα πεσμένα στήθη και τις ...περιφέρειες που έχουν παραδωθεί στη φυγόκεντρο δύναμη του Σύμπαντος!

Με λίγα λόγια, πες μου να ξέρω αν η φάση είναι "πονάνε ωρέ Σήφη τα παλληκάρια;", για να το προσπεράσω...

στο βιβλιο παντως

Spoiler

ο ενας εκσπερματωνει σε ενα ροδακινο για να το φαει ο αλλος.

το ροδακινο υπαρχει στην ταινια. αλλα αμφιβαλλω να το προχωρανε οπως στο βιβλιο. εχουν να παρουν και οσκαρ.

now-you-know-and-knowing-is-half-the-bat

ειδα Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

http://www.imdb.com/title/tt2239822/

7wosXuI.jpg

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Η ταινία πραγματεύεται όντως τον έρωτα σε νεαρή ηλικία μεταξύ εφήβου και καθηγητή του.

Spoiler

το ροδάκινο χρησιμοποιείται ως ερωτικό αντικείμενο, αλλά δεν τρώγεται στη συνέχεια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Η ταινία πραγματεύεται όντως τον έρωτα σε νεαρή ηλικία μεταξύ εφήβου και καθηγητή του.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το ροδάκινο χρησιμοποιείται ως ερωτικό αντικείμενο, αλλά δεν τρώγεται στη συνέχεια

... Τι "πραγματευεται"  και έρωτες και έφηβους και καθηγητές και τέτοια φουμαρα?! 

... εγα.ιωσανται, κύριε Πρόεδρε! 

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

... Τι "πραγματευεται"  και έρωτες και έφηβους και καθηγητές και τέτοια φουμαρα?! 

... εγα.ιωσανται, κύριε Πρόεδρε! 

μην ντρεπεσαι, ορμα. οτι πρεπει η ταινια για εσενα. 

Δημοσ.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Ασε με εμένα στις Ρουσίδες μου...

1 ώρα πριν, 2_petr_9 είπε

Μια πολυ δυνατη ταινια...δειτε την οπωσδηποτε

8/10

cow.jpg

Το τρειλερ υπαινίσσεται ότι Ρουμάνος λαθρομεταναστης ...καβαλάει τον Άγγλο ...Εύμαιο;

Το ...γλεντάνε καλά εκεί στην Γηραιά Αλβιώνα....Με τα χαλια που εχουν οι Αγγλίδες, τιποτα δε με εκπλησσει πλέον!

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Ρουμάνος λαθρομεταναστης ...καβαλάει τον Άγγλο ...Εύμαιο;

καπως ετσι εχουν τα πραγματα...αλλα δες την.

Εψαξα και βρηκα ποιοσ ηταν ο ευμαιος.

Ευμαιος= ο χοιροβοσκος του Οδυσσεα.

Δημοσ.

Το Ελάφι κι άλλες μ.λακίες από το Λάνθιμο....  4/10   

Έδωσα άλλα 20 λεπτά από τον υπερπολύτιμο χρόνο μου, στην προσπάθειά μου να δω που το πάει ο καλλιτέχνης. Έφτασα μέχρι τη σκηνή της καφετέρειας, όπου ο πιτσιρικάς αποκαλύπτει στον πρωταγωνιστή τον κορμό του έργου. Έτσι μαθαίνουμε κι εμείς, στο 50' φεύγα, τι γίνεται στο μυαλό του Λάνθιμου. Μετά είπα "αρκετά!" και την παράτησα. Ώδινεν ορος και έτεκεν μυν...

Θεωρώ το Ελάφι μια μαλα.ία και μισή, που στερείται της πρωτοτυπίας και των όποιων ιδεών είχαμε παρακολουθήσει στον Φρονιμίτη και στη Σουπιά. Ο Λάνθιμος κάνει κοιλιά εμφανώς εδώ και η ταινία είναι μια κλούβια άσκηση Λανθιμικού στυλ χωρίς ουσία. Το σενάριο είναι πατσαβούρι, τα μηνύματα τελείως κουκουρούκου, ο παραλληλισμός με το γνωστό μυθολογικό θέμα εντελώς άστοχος αφού τα κίνητρα των πρωταγωνιστών είναι διαμετρικά αντίθετα κι η ασχήμια ρέει άφθονη, όπως κι αν το δεις το έργο. Κυρίως δηλαδή από την οπτική γωνία της ....αλογόμυγας, στην οποία σε στριμώχνει η κάμερα του σκηνοθέτη.

Οι χαρακτήρες αντιδρούν εντελώς αψυχολόγητα και ΤιΣτονΜπού.ζον!  H Kίντμαν είναι κακάσχημη, σαν σακούλα με κόκκαλα, ενώ το ψυχανώμαλο προσωπείο της θυμίζει έντονα την αντιπαθή σύζυγο πολιτικού του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Φάρελ είναι πολύ καλός αλλά τυποποιημένος σε συγκεκριμένη γκάμα αντιδράσεων. Ουσιαστικά έβλεπα τον χαρακτήρα του Μπακαλιάρου σε επανάληψη. Η Αλίσια είναι όλα τα λεφτά ως κούγκαρ, αλλά τρόμαξα να τη γνωρίσω - για να πω την αλήθεια, μέχρι εκεινη τη στιγμή έκανα overclocking στο λιγοστό μυαλό μου, μπας και ψυλλιαστώ τα ...αόρατα, βαθύτερα νοήματα του έργου και προσπαθούσα να αποτινάξω τις ελεεινές επιθυμίες της σάρκας, που φούντωναν ύπουλα στο παρασκήνιο κλέβοντας bandwidth εγκεφαλικής δραστηριότητας, στη θέα της σιτεμένης νοικοκυρούλας που καλοπιάνει τον επιβήτορα με το γαλακτομπούρεκο που έφτιαξε με τα χεράκια της...Μανίτσα μου...

Μπορώ να πω ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η ταινία επιβάλλεται να προσπεραστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Δε θα βιαστώ να προβλέψω το τέλος του Λάνθιμου κι άλλα τέτοια εσχατολογικά, αλλά αν συνεχίσει έτσι, οι θεατές του στο μέλλον θα μπαίνουν άνετα όλοι μαζί σε ασανσέρ πολυκατοικίας στα Πατήσια, κατά Πλατεία Κολιάτσου μεριά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε

Το Ελάφι κι άλλες μ.λακίες από το Λάνθιμο....  4/10   

Έδωσα άλλα 20 λεπτά από τον υπερπολύτιμο χρόνο μου, στην προσπάθειά μου να δω που το πάει ο καλλιτέχνης. Έφτασα μέχρι τη σκηνή της καφετέρειας, όπου ο πιτσιρικάς αποκαλύπτει στον πρωταγωνιστή τον κορμό του έργου. Έτσι μαθαίνουμε κι εμείς, στο 50' φεύγα, τι γίνεται στο μυαλό του Λάνθιμου. Μετά είπα "αρκετά!" και την παράτησα. Ώδινεν ορος και έτεκεν μυν...

Θεωρώ το Ελάφι μια μαλα.ία και μισή, που στερείται της πρωτοτυπίας και των όποιων ιδεών είχαμε παρακολουθήσει στον Φρονιμίτη και στη Σουπιά. Ο Λάνθιμος κάνει κοιλιά εμφανώς εδώ και η ταινία είναι μια κλούβια άσκηση Λανθιμικού στυλ χωρίς ουσία. Το σενάριο είναι πατσαβούρι, τα μηνύματα τελείως κουκουρούκου, ο παραλληλισμός με το γνωστό μυθολογικό θέμα εντελώς άστοχος αφού τα κίνητρα των πρωταγωνιστών είναι διαμετρικά αντίθετα κι η ασχήμια ρέει άφθονη, όπως κι αν το δεις το έργο. Κυρίως δηλαδή από την οπτική γωνία της ....αλογόμυγας, στην οποία σε στριμώχνει η κάμερα του σκηνοθέτη.

Οι χαρακτήρες αντιδρούν εντελώς αψυχολόγητα και ΤιΣτονΜπού.ζον!  H Kίντμαν είναι κακάσχημη, σαν σακούλα με κόκκαλα, ενώ το ψυχανώμαλο προσωπείο της θυμίζει έντονα την αντιπαθή σύζυγο πολιτικού του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Φάρελ είναι πολύ καλός αλλά τυποποιημένος σε συγκεκριμένη γκάμα αντιδράσεων. Ουσιαστικά έβλεπα τον χαρακτήρα του Μπακαλιάρου σε επανάληψη. Η Αλίσια είναι όλα τα λεφτά ως κούγκαρ, αλλά τρόμαξα να τη γνωρίσω - για να πω την αλήθεια, μέχρι εκεινη τη στιγμή έκανα overclocking στο λιγοστό μυαλό μου, μπας και ψυλλιαστώ τα ...αόρατα, βαθύτερα νοήματα του έργου και προσπαθούσα να αποτινάξω τις ελεεινές επιθυμίες της σάρκας, που φούντωναν ύπουλα στο παρασκήνιο κλέβοντας bandwidth εγκεφαλικής δραστηριότητας, στη θέα της σιτεμένης νοικοκυρούλας που καλοπιάνει τον επιβήτορα με το γαλακτομπούρεκο που έφτιαξε με τα χεράκια της...Μανίτσα μου...

Μπορώ να πω ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η ταινία επιβάλλεται να προσπεραστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Δε θα βιαστώ να προβλέψω το τέλος του Λάνθιμου κι άλλα τέτοια εσχατολογικά, αλλά αν συνεχίσει έτσι, οι θεατές του στο μέλλον θα μπαίνουν άνετα όλοι μαζί σε ασανσέρ πολυκατοικίας στα Πατήσια, κατά Πλατεία Κολιάτσου μεριά.

Δεν βλεπουν ετσι ταινιες συναδελφε.

20 λεπτα χθες, αλλα 20 λεπτα την Τεταρτη...καληνυχτα.

Και στην τελικη δεν ειδες ουτε το μισο εργο.

Οταν το δεις ολοκληρο...τα ξαναλεμε!

• Like 2
Δημοσ.

The Foreigner (2017)

Ευχαριστο μεν, προβλεψιμο δεν.

Ωραιος ο τζακι τσαν, γινεται full liam neeson, στη ταινια

καλογυρισμενη, με αρκετα ενδιαφερον σεναριο που σε κραταει μεχρι τελους

προτεινεται 7/10

• Like 1
Δημοσ.

STRONGER

Αν και η ερμηνεια του τζεικ γκιλεχααλ ηταν απλα συγκλονιστικη,δυστηχως το εργο ειχε μια γερη δοση αμερικανιας,<Βεβαια αναμενομενο>
 που καπιος μη αμερικανος θα αναρωτιεται ποιος ηταν ο λογος που γυριστηκε; για να συγκηνηθουμε και να κλαψουμε για αυτο που συμβαινει στο αμερικα; Ναι οκ ειναι τραγικο.Αλλα η μια ιστορια μετα την αλλη γυρω απ το 911 και αυτο, και παντα αυτος ο πατριωτισμος, και οι αμερικανικες σημαιες να κυμαινονται ολογερα, και  να ειπαρχει στο τελος αυτο το μικρο γελιο αισιοδοξιας και η γνωστη ατακα δεν θα μας λυγισουν ε τι να κανουμε καταντα λιγο κουραστικο
Ναι τον λυποσουν το χαρακτηρα για αυτο που του συνεβή.Θα μπορουσαν ομως να μην εδιναν τοσο βαση στο ποσο ηρωας εγινε για το λαο της Βοστονης τουλαχιστον και να αρκουταν στον αγωνα να γινει δυνατοτερος.
Βεβαια η ταινια εχει καπιες μικρες συγκ στιγμες.Η τατιανα και αυτη δινει μια ωραια ερμηνεια και αποδεικνυει πως δεν ειναι αλλο ενα ωραιο προσωπακι <απ την αγγλια>.Αλλα το Stronger, ειναι ενα απ τα εργα που θα δεις μια φορα και μετα δε θα ξαναασχοληθεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...