Cro-Magnon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt6304162/ Nelyubov 2017 7/10 Καλή ταινία, καλύτερα να τη δείτε απροετοίμαστοι από σάιτ και διαφημιστικά για να μπειτε στο κλίμα με το ρυθμό του σκηνοθέτη. Ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού ζει την πιο τοξική φάση του τελειώματος μιας σχέσης. Η Ρουσίδα πρωταγωνίστρια είναι φοβερό κορμί και το ...χτενίζει συνέχεια, τουλάχιστον στις μισές σκηνές του έργου που συμμετέχει. Δυστυχώς, ως θεαταί, ζούμε ένα βάσανο, έναν ...τρομόκαυλο θα έλεγα, καθώς η κοπέλα είναι τρελή κι η γλώσσα της δε μαζεύεται στη λεκτική βία...Πάνω που τριγυρίζει ξεβράκωτη κι εσύ είσαι έτοιμος να σηκώσεις με το ...γερανό της Lego τα μάρμαρα του Παρθενώνα, σου πετάει ένα καρφί και σου την κάνει ...μπάμια.... Σκηνοθετεί ο Ζβιανγκίτσεφ του εξαιρετικού Λεβιάθαν (ακόμη πιο τρελό κορμί η εκεί πρωταγωνίστρια....πραγματικά με πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτές τις ταινίες...) και της πολύ καλής Επιστροφής, από αυτα που έχω δει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα πολλές από τις πρόσφατες ταινίες μαζεμένες.. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ο Τομ Κρουζ στο American Made, νομίζω έχει ωριμάσει αρκετά πλέον σαν ηθοποιός. Στις πολύ καλές ταινίες βάζω και το Stronger, αν και δεν μου αρέσουν οι ερμηνείες του Jake Gyllenhaal, εδώ παραδέχομαι ότι ήταν καλός. Εξαιρετικός ο Villeneuve στο Blade Runner, έσωσε την ταινία που θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να μην βλέπεται (όπως η πρώτη που για μένα δεν βλεπόταν ούτε στην εποχή της). Στις καλογυρισμένες ανήκει οπωσδήποτε και η Τώνια, αλλά από όλες πιο πολύ με κέρδισε η Borg-McEnroe, που την βρήκα εφάμιλλου επιπέδου με το Rush. Μου θύμισε και την αγαπημένη μου χαζοταινία, το Wimbledon (2004). Δεν περίμενα ο Γουϊτγίκης να είναι καλός ηθοποιός, αν και είχε δώσει δείγματα γραφής στο απίθανο American Honey πρόπερσι (btw, ευτυχώς που πήρε την σαχλοοικογένεια Γουϊτγίκη και εγκατέλειψε τα Transformers). Διάφορα άλλα όπως 3 Billboards, Party, Last Flag Flyin', Darkest Hour, Call Me By Your Name, Foreigner κλπ δεν με συγκίνησαν. Ειδικά αυτό με τον Τσώρτσιλ μου φάνηκε χειρότερο από το περυσινό με τον Brian Cox, απορώ γιατί έχει καλύτερη βαθμολογία. Το Disaster Artist το παράτησα κάπου στη μέση και δεν έχω άποψη. Τέλος με 0/10 θα βαθμολογούσα το BRIGHT.. Για μένα το συγκεκριμένο concept ήταν ίσως η μεγαλύτερη μα**** που έχω δει ποτέ. Το πήγα μέχρι τέλους επειδή από το shock δεν μπορούσα καν να αντιδράσω και γιατί είμαι εκ φύσεως αυτοκαταστροφικός Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Philippe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε http://www.imdb.com/title/tt6304162/ Nelyubov 2017 7/10 Καλή ταινία, καλύτερα να τη δείτε απροετοίμαστοι από σάιτ και διαφημιστικά για να μπειτε στο κλίμα με το ρυθμό του σκηνοθέτη. Ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού ζει την πιο τοξική φάση του τελειώματος μιας σχέσης. Η Ρουσίδα πρωταγωνίστρια είναι φοβερό κορμί και το ...χτενίζει συνέχεια, τουλάχιστον στις μισές σκηνές του έργου που συμμετέχει. Δυστυχώς, ως θεαταί, ζούμε ένα βάσανο, έναν ...τρομόκαυλο θα έλεγα, καθώς η κοπέλα είναι τρελή κι η γλώσσα της δε μαζεύεται στη λεκτική βία...Πάνω που τριγυρίζει ξεβράκωτη κι εσύ είσαι έτοιμος να σηκώσεις με το ...γερανό της Lego τα μάρμαρα του Παρθενώνα, σου πετάει ένα καρφί και σου την κάνει ...μπάμια.... Σκηνοθετεί ο Ζβιανγκίτσεφ του εξαιρετικού Λεβιάθαν (ακόμη πιο τρελό κορμί η εκεί πρωταγωνίστρια....πραγματικά με πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτές τις ταινίες...) και της πολύ καλής Επιστροφής, από αυτα που έχω δει. Συμφωνώ σε όλα, ακόμα και στη βαθμολογία. Πολύ καλή (γκρίζα) φωτογραφία και μουσική υπόκρουση χωρίς υπερβολές και τσιτάτα, ταιριάζει με την αποπνικτική ατμόσφαιρα μιας αρρωστημένης σχέσης. Πάλι θίγονται πολλά ζητήματα αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη ταινια κριτικάρει ωμά, με σκοπό να ταρακουνήσει, τις ανθρώπινες σχέσεις. Στη θέση των Ρώσων θα μπορούσε ανετότατα να μπει ένα ελληνικό ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από FKLDS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εμενα η γκομενα δε μου αρεσε και τοσο πολυ..................... κατσε να μας πει και ο killik, ο αλλος ανωμαλος της παρεας. Οχι πως δε τη χτυπαγα στα βραχια ομως, να δω ποσο αιμα θα βγαλει, απλα θα τη παραταγα στο βουνο μετα και θα εφευγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Sherpa Nτοκυμαντερ με θεμα την πολυ γνωστη ιστορια το 2014 της χιονοστιβαδας στο Khumbu icefall και τον θανατο 13 Sherpa καθως και της διενεξης με δυτικους ορειβατες που ακολουθησε.Την επομενη χρονια ειχαμε αλλη μια τρομακτικη χιονοστιβαδα που ισοπεδωσε το base camp και σκοτωσε 19 ορειβατες . Ημουν εκει ακριβως, το 2013 οποτε για μενα εχει ιδιαιτερη σημασια και σιγουρα εχει μεγαλο ενδιαφερον για οσους ασχολουνται γενικοτερα με το αθλημα αφου αφορα την Μεκκα των ορειβατων ,δειχνει πολυ ενδιαφερουσες εικονες απο το Κατμαντου τις επαρχιες του Νεπαλ και το Εβερεστ . Οι υπολοιποι απλα προσπεραστε . 7,1/10 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 τι εγινε με τους σερπα; ζηταγανε επιδομα ανθυγιεινης εργασιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είδα τον Λαβύρινθο 3 σινεμά. Τίμια ταινία με μπόλικη δράση. 7/10 από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, rfc είπε Εμενα η γκομενα δε μου αρεσε και τοσο πολυ..................... κατσε να μας πει και ο killik, ο αλλος ανωμαλος της παρεας. Οχι πως δε τη χτυπαγα στα βραχια ομως, να δω ποσο αιμα θα βγαλει, απλα θα τη παραταγα στο βουνο μετα και θα εφευγα. Το κορίτσι έχει ΤΡΟΜΕΡΟ σώμα, απλά είναι σκυλι στο πρόσωπο και στην ψυχή... Όταν την έβλεπα σκεφτόμουνα ότι η τύπισσα είναι περίπτωση ...Βιετνάμ! "Όλα τα βλέπω σκοτεινά και μπερδεμένα..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από απόψε προβάλλεται το Dolphin Man στον Δαναό, η ιστορία πίσω από το Απέραντο Γαλάζιο. Αν τυχόν το δει κανείς από τους σινεφίλ ας γράψει άποψη plz. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Philippe 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ψες ειδα το Mudbound http://www.imdb.com/title/tt2396589/?ref_=nv_sr_1 Πολυ καλη ταινια, τη συνιστω ανεπιφυλακτα. 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα χθες shape of water. Κάπου στα μισα με πήρε ο ύπνος αλλα το γύρισα πίσω και το είδα ολόκληρο τελικά. Απορώ πως μια ταινία με τοσο προβλέψιμο και παιδικό σενάριο , με μυνηματα που τα εχουμε δει άπειρες φορες σε ταινίες ειδικα παιδικές εχει πάρει τοσο καλές κριτικές . Τη σώζουν μόνο οι ερμηνείες και η μουσική . Ειδα και το Mudbound και θα συμφωνήσω με το απο πανω οτι ειναι πολυ καλη . Άνετο 7αρι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από totalius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Για το shape ειχα γραψει οτι αν δεν ηταν του del toro το πιθανοτερο ειναι να ειχε 2-3 βαθμολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petr24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τις τρεις πινακίδες http://www.imdb.com/title/tt5027774/?ref_=rvi_tt . Αρκετά καλό αν και το τέλος με χάλασε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt1714857/ Κλασική περίπτωση βλάβης 7.9/10 Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το αριστούργημα?Μία ταινία σταθμός για τις βιντεοταινίες, με τον Κώστα Τσάκωνα να ενσαρκώνει με βιωματικό τρόπο(ο Τσάκωνας ουσιαστικά τεχνίτης ήταν...) έναν πολυτεχνίτη μαζί με τον βοηθό του(Τάσος Κωστής),οπού μέσα από τις περιπέτειες της καθημερινότητας τους,αποτυπώνουν τα κακώς κείμενα της δεκαετίας του '80(και όχι μόνο).Μέσα από μία κωμική προσέγγιση θίγει τον ωχαδερφισμό του Έλληνα,το λάδωμα,την άνιση μάχη των μικρομάγαζων έναντι των πολυεθνικών και σωρεία άλλων προβλημάτων που μαστίζουν την Έλληνικη κοινωνία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2_petr_9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ειδα τον Κυνοδοντα. Δεν ειναι καλα ο Λανθιμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις