Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.imdb.com/title/tt6304162/

Nelyubov 2017  7/10

Καλή ταινία, καλύτερα να τη δείτε απροετοίμαστοι από σάιτ και διαφημιστικά για να μπειτε στο κλίμα με το ρυθμό του σκηνοθέτη.

Ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού ζει την πιο τοξική φάση του τελειώματος μιας σχέσης. 

Η Ρουσίδα πρωταγωνίστρια είναι φοβερό κορμί και το ...χτενίζει συνέχεια, τουλάχιστον στις μισές σκηνές του έργου που συμμετέχει. Δυστυχώς, ως θεαταί, ζούμε ένα βάσανο, έναν ...τρομόκαυλο θα έλεγα, καθώς η κοπέλα είναι τρελή κι η γλώσσα της δε μαζεύεται στη λεκτική βία...Πάνω που τριγυρίζει ξεβράκωτη κι εσύ είσαι έτοιμος να σηκώσεις με το ...γερανό της Lego τα μάρμαρα του Παρθενώνα, σου πετάει ένα καρφί και σου την κάνει ...μπάμια....

Σκηνοθετεί ο Ζβιανγκίτσεφ του εξαιρετικού Λεβιάθαν (ακόμη πιο τρελό κορμί η εκεί πρωταγωνίστρια....πραγματικά με πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτές τις ταινίες...) και της πολύ καλής Επιστροφής, από αυτα που έχω δει.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα πολλές από τις πρόσφατες ταινίες μαζεμένες.. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ο Τομ Κρουζ στο American Made, νομίζω έχει ωριμάσει αρκετά πλέον σαν ηθοποιός. Στις πολύ καλές ταινίες βάζω και το Stronger, αν και δεν μου αρέσουν οι ερμηνείες του Jake Gyllenhaal, εδώ παραδέχομαι ότι ήταν καλός. Εξαιρετικός ο Villeneuve στο Blade Runner, έσωσε την ταινία που θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να μην βλέπεται (όπως η πρώτη που για μένα δεν βλεπόταν ούτε στην εποχή της). Στις καλογυρισμένες ανήκει οπωσδήποτε και η Τώνια, αλλά από όλες πιο πολύ με κέρδισε η Borg-McEnroe, που την βρήκα εφάμιλλου επιπέδου με το Rush. Μου θύμισε και την αγαπημένη μου χαζοταινία, το Wimbledon (2004). Δεν περίμενα ο Γουϊτγίκης να είναι καλός ηθοποιός, αν και είχε δώσει δείγματα γραφής στο απίθανο American Honey πρόπερσι (btw, ευτυχώς που πήρε την σαχλοοικογένεια Γουϊτγίκη και εγκατέλειψε τα Transformers). Διάφορα άλλα όπως 3 BillboardsParty, Last Flag Flyin'Darkest Hour, Call Me By Your Name, Foreigner κλπ δεν με συγκίνησαν. Ειδικά αυτό με τον Τσώρτσιλ μου φάνηκε χειρότερο από το περυσινό με τον Brian Cox, απορώ γιατί έχει καλύτερη βαθμολογία. Το Disaster Artist το παράτησα κάπου στη μέση και δεν έχω άποψη. Τέλος με 0/10 θα βαθμολογούσα το BRIGHT.. Για μένα το συγκεκριμένο concept ήταν ίσως η μεγαλύτερη μα**** που έχω δει ποτέ. Το πήγα μέχρι τέλους επειδή από το shock δεν μπορούσα καν να αντιδράσω και γιατί είμαι εκ φύσεως αυτοκαταστροφικός :P

Επεξ/σία από Philippe
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

http://www.imdb.com/title/tt6304162/

Nelyubov 2017  7/10

Καλή ταινία, καλύτερα να τη δείτε απροετοίμαστοι από σάιτ και διαφημιστικά για να μπειτε στο κλίμα με το ρυθμό του σκηνοθέτη.

Ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού ζει την πιο τοξική φάση του τελειώματος μιας σχέσης. 

Η Ρουσίδα πρωταγωνίστρια είναι φοβερό κορμί και το ...χτενίζει συνέχεια, τουλάχιστον στις μισές σκηνές του έργου που συμμετέχει. Δυστυχώς, ως θεαταί, ζούμε ένα βάσανο, έναν ...τρομόκαυλο θα έλεγα, καθώς η κοπέλα είναι τρελή κι η γλώσσα της δε μαζεύεται στη λεκτική βία...Πάνω που τριγυρίζει ξεβράκωτη κι εσύ είσαι έτοιμος να σηκώσεις με το ...γερανό της Lego τα μάρμαρα του Παρθενώνα, σου πετάει ένα καρφί και σου την κάνει ...μπάμια....

Σκηνοθετεί ο Ζβιανγκίτσεφ του εξαιρετικού Λεβιάθαν (ακόμη πιο τρελό κορμί η εκεί πρωταγωνίστρια....πραγματικά με πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτές τις ταινίες...) και της πολύ καλής Επιστροφής, από αυτα που έχω δει.

Συμφωνώ σε όλα, ακόμα και στη βαθμολογία. Πολύ καλή (γκρίζα) φωτογραφία και μουσική υπόκρουση χωρίς υπερβολές και τσιτάτα, ταιριάζει με την αποπνικτική ατμόσφαιρα μιας αρρωστημένης σχέσης. Πάλι θίγονται πολλά ζητήματα αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη ταινια κριτικάρει ωμά, με σκοπό να ταρακουνήσει, τις ανθρώπινες σχέσεις. Στη θέση των Ρώσων θα μπορούσε ανετότατα να μπει ένα ελληνικό ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού.

Επεξ/σία από FKLDS

Εμενα η γκομενα δε μου αρεσε και τοσο πολυ..................... κατσε να μας πει και ο killik, ο αλλος ανωμαλος της παρεας. Οχι πως δε τη χτυπαγα στα βραχια ομως, να δω ποσο αιμα θα βγαλει, απλα θα τη παραταγα στο βουνο μετα και θα εφευγα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sherpa

Nτοκυμαντερ με θεμα  την πολυ γνωστη ιστορια το 2014  της χιονοστιβαδας στο Khumbu icefall   και τον θανατο 13 Sherpa   καθως και της διενεξης με δυτικους ορειβατες  που ακολουθησε.Την επομενη χρονια ειχαμε αλλη μια τρομακτικη χιονοστιβαδα που ισοπεδωσε το base camp  και σκοτωσε 19 ορειβατες .

Ημουν εκει ακριβως, το 2013   οποτε για μενα εχει ιδιαιτερη σημασια  και σιγουρα εχει μεγαλο ενδιαφερον για οσους ασχολουνται γενικοτερα με το αθλημα  αφου αφορα την Μεκκα των ορειβατων ,δειχνει πολυ ενδιαφερουσες εικονες απο το Κατμαντου  τις επαρχιες του Νεπαλ και το Εβερεστ .

Οι υπολοιποι απλα προσπεραστε .

7,1/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

11 ώρες πριν, rfc είπε

Εμενα η γκομενα δε μου αρεσε και τοσο πολυ..................... κατσε να μας πει και ο killik, ο αλλος ανωμαλος της παρεας. Οχι πως δε τη χτυπαγα στα βραχια ομως, να δω ποσο αιμα θα βγαλει, απλα θα τη παραταγα στο βουνο μετα και θα εφευγα.

Το κορίτσι έχει ΤΡΟΜΕΡΟ σώμα, απλά είναι σκυλι στο πρόσωπο και στην ψυχή... Όταν την έβλεπα σκεφτόμουνα ότι η τύπισσα είναι περίπτωση ...Βιετνάμ!

"Όλα τα βλέπω σκοτεινά και μπερδεμένα..."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από απόψε προβάλλεται το Dolphin Man στον Δαναό, η ιστορία πίσω από το Απέραντο Γαλάζιο. Αν τυχόν το δει κανείς από τους σινεφίλ ας γράψει άποψη plz.

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα χθες shape of water. Κάπου στα μισα με πήρε ο ύπνος αλλα το γύρισα πίσω και το είδα ολόκληρο τελικά. Απορώ πως μια ταινία με τοσο προβλέψιμο και παιδικό σενάριο , με  μυνηματα που τα εχουμε δει άπειρες φορες σε ταινίες ειδικα παιδικές εχει πάρει τοσο καλές κριτικές . Τη σώζουν  μόνο οι ερμηνείες και η μουσική .

Ειδα και το Mudbound και θα συμφωνήσω με το απο πανω οτι ειναι πολυ καλη . Άνετο 7αρι.

Επεξ/σία από totalius

http://www.imdb.com/title/tt1714857/

320px-%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%

Κλασική περίπτωση βλάβης 7.9/10

Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το αριστούργημα?Μία ταινία σταθμός για τις βιντεοταινίες, με τον Κώστα Τσάκωνα να ενσαρκώνει με βιωματικό τρόπο(ο Τσάκωνας ουσιαστικά τεχνίτης ήταν...) έναν  πολυτεχνίτη μαζί με τον βοηθό του(Τάσος Κωστής),οπού μέσα από τις περιπέτειες της καθημερινότητας τους,αποτυπώνουν τα κακώς κείμενα της δεκαετίας του '80(και όχι μόνο).Μέσα από μία κωμική προσέγγιση θίγει τον ωχαδερφισμό του Έλληνα,το λάδωμα,την άνιση μάχη των μικρομάγαζων έναντι των πολυεθνικών και σωρεία άλλων προβλημάτων που μαστίζουν την Έλληνικη κοινωνία.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...