Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, webparts είπε

Εσυ ειχες πει οτι εισαι γατονι και τις κοβεις στο 20λεπτο η δε θυμαμαι καλα;

Καλά θυμάσαι. Σου είπα οτι την εχω πάει με τα 1000 ζόρια στο μισάωρο και το εργο δεν βλέπεται. Το τσουλάω σπρωχνωντας, μπας και γίνει το ημίχρονο διπλό ,άσσο τελικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crooked House

Βασισμενο σε βιβλιο της Agatha Cristie καταφερε να κανει το εξης παραδοξο .

Ενω σαν πλοκη εχουμε παντα μια ενδιαφερουσα ιστορια στην κατηγορια αστυνομικο θριλερ,μυστηριου η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι ανευρη  ,υποτονικη και σε σημεια βαρετη . Στο ιδιο τονο δλδ με τον πρωταγωνιστη που παιζει σαν κρυοκωλη γκομενα .

Στα συν το υψηλο επιπεδο της παραγωγης σε σκηνικα ,κοστουμια .

6,1/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα το Last Flag Flying (2017)

Αρκετα βαρυ και αργο, καλες μεν οι ερμηνιες, αλλα πολυ δραμα η κατασταση...

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1

5 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Καλά θυμάσαι. Σου είπα οτι την εχω πάει με τα 1000 ζόρια στο μισάωρο και το εργο δεν βλέπεται. Το τσουλάω σπρωχνωντας, μπας και γίνει το ημίχρονο διπλό ,άσσο τελικό...

just checking.

Leviathan (2014)

Εξαιρετική ταινία. Μέσα από την δραματική ιστορία μίας οικογένειας, θίγονται πολλά ζητήματα της καθημερινότητας των Ρώσων. Το σενάριο δεν κάνει "κοιλιά" σε κανένα σημείο. Μην σας φοβίζει η διάρκεια της ταινίας, βλέπεται "μονορούφι". Εντός των ημερών θα δω και το loveless.

Άνετα 8/10. 

Call me by your name (2017)

Δεν με κέρδισε.  Αντιθέτως, έκανα "προσπάθεια" να την τελειώσω. Απορώ με την υψηλή βαθμολογία σε γνωστά cine sites και τις διθυραμβικές κριτικές

4/10 από εμένα.

• Like 3

1 ώρα πριν, Jiakometi είπε

Μόλις τελείωσα το “The Promise” (Η Μεγάλη Υπόσχεση).

http://www.imdb.com/title/tt4776998/?ref_=nv_sr_1

Καλό.

Μου φάνηκε πολύ ψεύτικο κι ο Μηχανοδηγος (Μπειλ) μαλλον κολλαγε ένσημα. Καμια τσαπερδωνα του τα μασάει μαλλον... 

1 ώρα πριν, FKLDS είπε

Leviathan (2014)

Εξαιρετική ταινία. Μέσα από την δραματική ιστορία μίας οικογένειας, θίγονται πολλά ζητήματα της καθημερινότητας των Ρώσων. Το σενάριο δεν κάνει "κοιλιά" σε κανένα σημείο. Μην σας φοβίζει η διάρκεια της ταινίας, βλέπεται "μονορούφι". Εντός των ημερών θα δω και το loveless.

Άνετα 8/10. 

Call me by your name (2017)

Δεν με κέρδισε.  Αντιθέτως, έκανα "προσπάθεια" να την τελειώσω. Απορώ με την υψηλή βαθμολογία σε γνωστά cine sites και τις διθυραμβικές κριτικές

4/10 από εμένα.

Εξαιρετικό το Λεβιάθαν. Προτείνεται στο σύντροφο Κιλικ για τα μπούτια της πρωταγωνιστριας,  που τραβιεται με εναν αχαιρευτο... Προτείνεται επίσης στους θαυμαστές του... Γιέλτσιν για να δουν σε τι μαυρο βόθρο έχει μεταμορφωθεί η Ρωσία, το παλαι ποτε κόκκινο γκουλαγκ του πατερουλη Στάλιν. 

• Like 1

The Verdict

Τρομερος Νιουμαν στην ερμηνεια του ως κατακερματισμενος δικηγορος. Βλεπουμε την αθλια κατασταση που εχει περιελθει, το ιστορικο του προσφερεται ως απαραιτητη πλατφορμα και πως του δινεται ενα τελευταιο πιθανοτατα σωσιβιο για να σωσει την καριερα του.

Τιποτα δεν ειναι ευκολο γι'αυτον πλεον, καθως το μικρο τελμα του κανει οποιαδηποτε προσπαθεια ανορθωσης δυσκολη και φαινεται αυτο στα πρωτα βηματα της υποθεσης. Εκει ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της ταινιας για μενα, καθως ο Νιουμαν σε πειθει σε καθε κινηση του, δειχνει την απελπισια που τον διακατεχει.

Δεν λειπουν οι κοινωνικες νυξεις και η εμμεση κριτικη των δικηγορικων πρακτικων.

Οι ερμηνειες πολυ προσεγμενες και στιβαρες, ακομα και στις δευτερευοντες που δειχνει οτι δεν το αφησαν στην τυχη του το εργο σε αυτο τον τομεα.

Ειναι η καλυτερη δικαστικη ταινια που εχω δει; Δεν θα το ελεγα αλλα αυτο δεν την μειωνει καθολου διοτι ενιωσα οτι ηθελημενα η ιστορια που δικαζεται δεν κεντριζει το εργο το ιδιο. Αξιζει να τη δεις ομως, μονο και μονο για το ταξιδι του πρωταγωνιστη προς την οποια λυτρωση που την υστατη στιγμη δεν χανει την αξιοπρεπεια* του και παιρνει ενα μεγαλο ρισκο. 

* Υπαρχει μια πανεμορφη, σχεδον βουβη σκηνη που αποτελει πυρηνα αυτου που αναφερω.

• Like 4

Στις 24/1/2018 στις 12:31 ΠΜ, kgian είπε

Φυσικά αν το δείτε με γυναίκα είναι αιτία χωρισμού. Κατα τα λοιπά πέρασε σχετικά γρήγορα η ώρα. Αν θέλετε να δείτε κλισεδιάρικη ταινία καταστροφής δείτε το. 

Αν θες εξηγησε το,αλλα πιστευω οτι σε καταλαβαινω.

Εδω κοντεψα να χωρισω επειδη μου αρεσει η σεφερλου..

7 ώρες πριν, webparts είπε

Αν θες εξηγησε το,αλλα πιστευω οτι σε καταλαβαινω.

Εδω κοντεψα να χωρισω επειδη μου αρεσει η σεφερλου..

Δεν έχει καμια ωραία γυναίκα μέσα. Απλά η ταινία είναι το εντελώς αντίθετο απο αυτά που θέλουν οι γυναίκες συνήθως. Αλλά και απο περιπέτεια κλπ, και εκεί λίγη είναι. 

• Like 1

kingsman golden circle

Tρελο πατατιδι.Το πρωτο εβγαζε μια γλυκουλικια τζεισμποντικη νοσταλγια-παρωδια , σαν κοκτειλ με  τζουρες Ροτζερ μουρ και  Ντειβιντ Νιβεν .Ποιος μπαγλαμας ειχε την φανεινη ιδεα να κανει το δευτερο να μοιαζει με austin powers με ολιγη απο transformers  ? :P

contratiempo

Oυτε κρυο , ουτε ζεστη.Την εχουμε ψυλλιαστει εδω και χρονια πλεον την φαση, δεν προκαλει συγκινηση, ποσο μαλλον εκπληξη .Απο τον σωρο ξεχωριζει,μεχρι εκει

• Like 3

The Greatest Showman. Αρκετά καλη ταινία. Ωραία μουσική, ωραία χορευτικά και έντονο συναίσθημα σε ενα παράξενο στορυ. Το ευχαριστηθηκα πολύ αλλά δεν νομιζω να το ξαναδω

7.5/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The disaster artist

wow!

ο franco για οσκαρ σιγουρα

αλλα παρενοχλησε σεξουαλικα κι αυτος οποτε θα το παρει κανας μαυρος.

Η ταινια ειναι τρομερη, εχει απειρο γελιο, αψογους διαλογους και σε κραταει παρολο που ξερει τι θα πουνε.

8/10

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1

Μόλις γύρισα από το "1968". Σαν ΑΕΚτζης με καταγωγή από την Πόλη από την μεριά της μαμάς και με τον πρόσφατο χαμό του παππού μου συγκινήθηκα παραπάνω από όσο περίμενα σε κάποιες στιγμές. Πιστεύω όμως γενικά ότι μπορεί να αγγίξει πολύ κόσμο!

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...