Cro-Magnon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, KilliK είπε ποια ηταν η ρωσικη ταινια που ειδες; ...δε σου λέω! Δε θα αφήσω τα ξελιγωμένα σου μάτια να περιπλανηθούν πάνω στα λευκά μπούτια της νέας μου αγάπης! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Cro-Magnon
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε λεγε ρε. μην εισαι παρτακιας. ...δεν είμαι παρτάκιας! Sono innamorato! Я люблю ее...
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) que? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
kargo130 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Παντως τα ρωσικα που εβαλε τα εψαξα στο google και προσγειωθηκα σε ρωσικο video clip με ενα τρελο μωρο μεσα
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 ποιο βιντεο; λινκ; εμενα παντως μου εβγαλε πως να φτιαξεις σουπα borscht
Πανος999 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Ειδα το Jigsaw κ το Don t knock twice.. Για το πρωτο ξερετε ολοι την πλοκη,οποτε αν σας αρεσει το στυλ του,την βλεπετε ανετα! Δεν συγκρινεται με τις προηγουμενες φυσικα,αλλα δεν ειναι κ εμετος που λεει ο φιλος απο πανω.. Για την δευτερη,εχω καλη γνωμη παλι..Δεν ειναι το τρομερο το horror που θα χεστεις,αλλα θα περασει ευχαριστα η ωρα σας! 6,5/10 κ στις 2..
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ειδα το Jigsaw κ το Don t knock twice.. Για το πρωτο ξερετε ολοι την πλοκη,οποτε αν σας αρεσει το στυλ του,την βλεπετε ανετα! Δεν συγκρινεται με τις προηγουμενες φυσικα,αλλα δεν ειναι κ εμετος που λεει ο φιλος απο πανω.. Για την δευτερη,εχω καλη γνωμη παλι..Δεν ειναι το τρομερο το horror που θα χεστεις,αλλα θα περασει ευχαριστα η ωρα σας! 6,5/10 κ στις 2.. Δεν υπηρχε σεναριο της προκοπης,ολα ηταν στον αερα. Ενταξει,για 8 καλο ηταν,αλλα κανουν κοιλια στο 3ο σικουελ.
papoys1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αυτές οι ταινίες δείχνουν ότι το χόλυγουντ έχει στερέψει από ιδέες και σενάρια. Εγώ είδα πριν καμιά βδομάδα ένα μισάωρο , πριν 2 μέρες άλλο ένα μισάωρο και έμεινε το υπόλοιπο για κάποια άλλη στιγμή. Έτσι κι αλλιώς το στόρυ και την κατάληξη την ξέρουμε απλά μαθαίνουμε με τι τρόπο θα πεθάνει ο καθένας.
speedy23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Molly's Game Το βρηκα αχρειαστα μεγαλο και exposition heavy για μια μη πολυπλοκη ιστορια. Βεβαια η απορια μου αυτη λυθηκε οταν ειδα ποιος το εχει γραψει αλλα και σκηνοθετησει. Πολυ μπλα μπλα απο τον Σορκιν και ο γρηγορος διαλογος (ενα ακομη στοιχειο του) σε διαφορα σημεια, δεν το βοηθα. Επισης βρηκα το τελος της ταινιας, οσον αφορα το third act της πρωταγωνιστριας, καπως επιτηδευμενο, φτηνο συνοδευομενο απο μια αναλογη σκηνη, ισως για να ικανοποιησει περισσοτερο τον εαυτο του ο Σορκιν παρα να εξετασει περισσοτερο τον χαρακτηρα. Οι ερμηνειες καλες απο Chastain και Elba. Ακομα καλυτερα τα απιστευτα cleavages της πρωτης. 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μόλις είδα το Spectral. Μου αρέσουν γενικά οι ταινίες του είδους, στη συγκεκριμένη δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε όμως το σενάριο. Όταν φτάσαμε στο aha moment σκέφτηκα "όντως τώρα αυτή είναι η εξήγηση που θα μας δώσουν;". Γενικά όμως καλή ταινιούλα για να περάσεις (ούτε) 2 ωρίτσες, ειδικά στην αρχή μου δημιούργησε μια αγωνία για το τι θα γίνει.
Cro-Magnon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Βλέπω το "Ελάφι" και το έχω πάει μέχρι το 30', πολύ πέρα από το ορόσημό μου 20λεπτο, αλλά το ομολογώ - με αρκετό σπρώξιμο. Με έχει ζώσει εκείνο το περίεργο, δυσάρεστο συναίσθημα, τότε που πλησιάζει το ημίχρονο κι ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει ακόμη γκολ... Για την ακρίβεια, δεν έχει ακόμη πατήσει το χορτάρι της μεγάλης περιοχής με αξιώσεις, αλλά οι ξυλοκόποι μεσοαμυντικοί αλλάζουν βαριεστημένες πασούλες κάτω από το κέντρο... Μπορώ να πω ότι για την ώρα παρακολουθώ μια αρρωστημένη άσκηση ύφους, που προαναγγέλλει δυσοίωνη εξέλιξη. Πάει κάτι στραβά με το Λάνθιμο; Δε νομίζω, ο καθένας μπορεί να δοκιμάζει ό,τι θέλει. Πάει κάτι στραβά με μένα, ως θεατή, που δε μπορώ ακόμη να διακρίνω την Τέχνη του δημιουργού; Δε νομίζω, ο καθένας έχει την ελευθερία να κρίνει και να επιλέγει. Επιλέγω λοιπόν τις βλεφαρίδες της Ρωσσίδας μου κι επιστρέφω στο βιβλίο μου γι απόψε. Μέσα σε λίγες δεκάδες σελίδων έχω "δει" απίστευτες εικόνες, πολύ περισσότερες από ό,τι με τις ευρυγώνιες λήψεις του Λάνθιμου.
webparts Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Βλέπω το "Ελάφι" και το έχω πάει μέχρι το 30', πολύ πέρα από το ορόσημό μου 20λεπτο, αλλά το ομολογώ - με αρκετό σπρώξιμο. Εσυ ειχες πει οτι εισαι γατονι και τις κοβεις στο 20λεπτο η δε θυμαμαι καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις