Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Geostorm 3D

http://www.imdb.com/title/tt1981128/

Στα θετικά της ταινίας:

• Θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερο
  • Η πρωταγωνίστρια μου θύμιζε μια γνωστή μου
  • Δεν βαρεθήκαμε
  • Ήταν όσο αναμενόμενη αμερικανιά περιμέναμε.

Φυσικά αν το δείτε με γυναίκα είναι αιτία χωρισμού. Κατα τα λοιπά πέρασε σχετικά γρήγορα η ώρα. Αν θέλετε να δείτε κλισεδιάρικη ταινία καταστροφής δείτε το. 

Δημοσ.
8 hours ago, kgian said:

Geostorm 3D

http://www.imdb.com/title/tt1981128/

Φυσικά αν το δείτε με γυναίκα είναι αιτία χωρισμού. 

Χαχαχ γιατί το λες αυτό όμως;

Επίσης, η ταινία τί φάση είναι; Σαν remake του The Day After Tomorrow μου φάνηκε από μερικές φωτό που είδα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Χαχαχ γιατί το λες αυτό όμως;

Επίσης, η ταινία τί φάση είναι; Σαν remake του The Day After Tomorrow μου φάνηκε από μερικές φωτό που είδα.

Ναι κατι τετοιο ειναι. Ειναι τοσο κακο ομως. Εμετουλης και cringefest με τις κλισεδιαρικες ατακες.

• Like 1
Δημοσ.

Απορια που με γεννηθηκε απο χτες. Γιατι στα village του κοσμος δεν φερνει ολες τις ταινιες που εχει στο σαιτ. Οπως το Σφαγειο, το Σε βλεπω το τελευταιο, το molys game. Πηγα χτες και ξενερωσα με τις ταινιες που χε. Δεν ειδα κατι, ακομα ειχε το bachelor 2

Δημοσ.
17 ώρες πριν, KilliK είπε

η real tonya εχει sextape, just fyi. :ph34r:

Εσύ παίζει νάσαι τόσο ανώμαλος όσο καί εγώ....... Σε έχω κόψει καιρό τώρα:ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Καλα νομιζω οτι ο φιλος congeo μας κανει πλακα τοσες μερες τωρα, και καθομαστε και μαλωνουμε τσαμπα...

Don't think twice (2016)

Φανταστικη ταινια. Οι σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων μας ειναι τοσο ομορφα περιπλοκες και αληθινες, που πραγματικα νιωθεις σαν να κρυφοκοιτας μεσα στην πραγματικοτητα τους.

Τελεια ισορροπια δραματος-κωμωδιας, ιιισως αρχισει να κουραζει καποιους προς το τελευταιο δεκαλεπτο,αλλα γενικοτερα ο χρονος περναει σφαιρα. 8,5/10

The White Ribbon (2009)

Εκτος του Funny Games δεν εχω δει αλλο εργο του Χανεκε, και ειναι σιγουρα ενας σκηνοθετης που πρεπει να συνηθισεις (οπως και ο Λανθιμος;)).

Αρκετα αργη ταινια, απαιτητικη σιγουρα, αλλα αν πραγματικα αφοσιωθεις στην πλοκη, τοτε το τελος δεν θα σε νευριασει. Αν ομως περιμενεις μια ταινια σε στυλ ''murder on the orient express'', δεν θα περασεις καλα. 8/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kimi No Na Wa 8/10

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τώρα τελευταία, μου γέννησε συναισθήματα παρόμοια με την 5 Centimeters per Second (υπάρχει στα ελληνικά από την animeclipse), δεν θυμάμαι καν την ιστορία αλλά είμαι σίγουρος ότι είχα παρόμοια συναισθήματα, slice of life sucks, σίγουρα αξίζει αν έχετε παρόμοια βιώματα θα σας αφήσει σίγουρα θλιμμένο, ή είμαι εγώ, πάντως

Spoiler

χαίρομαι που δεν είχε ίδιο τέλος με το grave of the fireflies, θα ήταν too much!!! ειδικά τέτοια ώρα αν και ένα κλασικό ασιατικό τέλος θα ήταν πιο ρεαλιστικό.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Baby driver. Αρκετά καλή, με μια ψιλο τρέλα στο βασικό της χαρακτήρα, λίγο υπερβολή γενικά, αλλά οκ, και πιστολιδι. Γενικά ευχαριστη ταινία, περνάει η ώρα μια χαρά. Και πολύ μουσική επίσης, το οποίο προσωπικά δε μου κούρασε.

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, speedy23 είπε

Ναι κατι τετοιο ειναι. Ειναι τοσο κακο ομως. Εμετουλης και cringefest με τις κλισεδιαρικες ατακες.

Κλισεδιαρικο και cringe ειναι και να χρησιμοποιεις τη λεξη "εμετουλης" αλλα το κανεις ομως

Δημοσ.

Black mass

Η πραγματική ιστορία κάποιου μεγάλου εκληματία των Ηνωμένων Πολιτείων κτλ. κτλ με FBI, χαφιέδες κτλ κτλ.

Παλιομοδίτικη ταινία-εσκεμμένα ή όχι δεν ξέρω (μάλλον το πρώτο), που αποτίει φόρο τιμής στις καλές γκανγκερικές/μαφιόζικες ταινίες που έχουμε δει όλοι. Ξέρετε, κακές φάτσες, σκληρά αγόρια, άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ παιδικών φίλων και συγγενών, κλεφτες και αστυνόμοι. Από τα παραπάνω θα συμπέραινε κανείς ότι δεν μου άρεσε, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Απλά όλα είναι κάπως επιτηδευμένα και, φυσικά, τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές.

H ερμηνεία του Johhny Depp συνοψίζει όλο το πνεύμα της ταινίας. Αγνώριστος, είναι ο εγκληματίας που υποδείεται, αλλά φτάνει στα όρια της καρικατούρας. Ο Joel Edgerton έχει τον πιο "καλό" ρόλο και συνεχίζει να είναι πολύ καλός, ωραίοι δευτεραγωνιστές, ωραία κοστούμια, καλοί διάλογοι. Τανία για άντρες, που έχουν ήδη δει τις καλύτερες του είδους και θέλουν λίγο ακόμη παλιομοδίτικο γκανγκστεριλίκι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikchris είπε

Κλισεδιαρικο και cringe ειναι και να χρησιμοποιεις τη λεξη "εμετουλης" αλλα το κανεις ομως

Spoiler

nFJ88PH.gif

Επεξ/σία από speedy23
  • Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...