DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ειδα το Αlien του 1979 ταινιαρα και σε 1080p επαθα την πλακα μου!! ανυπομονω για το Prometheus που θα ειναι το πρικουελ αυτης της ταινιας Είδα το Aliens σε bluray. Το Alien το είδα τη περασμένη εβδομάδα. Κι εγώ σε φάση προετοιμασίας για Prometheus είμαι Shelock Holmes 2: A Game of Shadows αλλη μια ταινια-σηκουελ που πασχει απο το συνδρομο sequelitis.κριμα. οχι χαλια αλλα σιγουρα χειροτερο απο το πρωτο. Συμφωνώ.
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ειδα χθες 2 ταινιες. This Means War Για κωμοδια το περιμενα αλλα δεν μου βγηκε, by the way μαρεσε αρκετα μπορω να πω, περναει ενα μηνυμα για το ποσο σημαντικη ειναι μια φιλια. 7/10 Green Street Hooligans Μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ η ταινια, πολυ ξυλο πολυ βρισιδι και πολη τρελα θα ελεγα.Ανετα το ξαναεβλεπα.Μαρεσε επεισης παρα πολυ και η Claire Forlani Eιχα δει περισι το καλοκαιρι το 2 (ξερω μλκια μου που το ειδα πρωτο) αλλα θελω να το ξαναδω γιατι δεν το θυμαμαι τοσο καλα. 8.5/10
xavier Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εγραφα πριν καμια εβδομαδα οτι ειχα δει το payback και οτι ηταν απο τις λιγες ταινιες του που μου αρεσαν...σημερα ειδα το get the gringo και ηταν αρκετα παρομοιο, καλο δλδ...βλεπεται ευχαριστα...
skiabox Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Avengers : 7/10 Συμπαθητική ταινία.Βλέπεται ευχάριστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 man on a ledge [oh angie ] Genesis Rodriguez my friend...
PavelX Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Haywire. Το μόνο που έχω να πω είναι HEY WHY? Της βάζω μηδέν επειδή ήταν ΓΕΛΟΙΑ. Γελοίες σκηνές, γελοίο σενάριο, γελοίες εκφράσεις, γελοίο ξύλο. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές πως είμαι ρηχός αλλά ΦΤΑΝΕΙ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Haywire. Το μόνο που έχω να πω είναι HEY WHY? Χαχα! Ωραίο λογοπαίγνιο!
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Haywire. Το μόνο που έχω να πω είναι HEY WHY? Της βάζω μηδέν επειδή ήταν ΓΕΛΟΙΑ. Γελοίες σκηνές, γελοίο σενάριο, γελοίες εκφράσεις, γελοίο ξύλο. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές πως είμαι ρηχός αλλά ΦΤΑΝΕΙ. Πολύ της βάζεις. Στο 5-λεπτο την έκλεισα. Τέτοιες ταινίες πρέπει να είναι για ξέπλυμα χρήματος.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ειδα το 50 - 50. Δεν μ' αρεσε... Καταπιάνεται με ενα πολύ δυσκολο θεμα, προσπαθεί να το δει από πολλές πλευρες, δεν δραματοποιεί καταστάσεις αλλά ουτε προσφέρει κατι παραπανο από μια αδιαφορη ταινία. 5/10.
therock Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Back To the Future Trilogy Την ειχα δει και μικρος βεβαια, αλλα ειπα να την ξαναδω και στο παρον σε HD ποιοτητα, και για να συγκρινω τωρα πως εχουν αλλαξει τα πραγματα με το μελλον που φανταζονταν τοτε. Αστειευομενος να αναφερω πως To 2o διαδραματιζεται στο κοντινο για μας πλεον μελλον του 2015, και οραματιζεται εναερια κυκλοφορια, ενω στην πραγματικοτητα τα μεγαλυτερα μας τεχνολογικα επιτευγματα ειναι το twitter, το facebook και κινητα με 2GB Ram, Καθως και η ανωτατες ψυχαγωγικες μας συνηθειες ειναι η γενια των meme, με troll humor τυπου ffffuuuuu, like a boss κτλ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Back To the Future Trilogy Τα ξαναείδα κι εγώ πρόσφατα σε blu ray. Θεωρώ το no.1 μέσα στις 5 κορυφαίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν γυριστεί ποτέ και τις δύο συνέχειες αρκετά αξιόλογες και αξιοπρεπείς.
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αστειευομενος να αναφερω πως To 2o διαδραματιζεται στο κοντινο για μας πλεον μελλον του 2015, και οραματιζεται εναερια κυκλοφορια, ενω στην πραγματικοτητα τα μεγαλυτερα μας τεχνολογικα επιτευγματα ειναι το twitter, το facebook και κινητα με 2GB Ram, Καθως και η ανωτατες ψυχαγωγικες μας συνηθειες ειναι η γενια των meme, με troll humor τυπου ffffuuuuu, like a boss κτλ Γελώ πολύ.
Pantelthekiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μόλις είδα το How I Spent My Summer Vacation με τον Mel Gibson. Μου φάνηκε αρκετό καλο,αλλα πρέπει να φταίει ότι είχε πολλούς μεξικάνικους ηθοποιούς από το Man on Fire ,εύκολα πρέπει να είχε 5-6 μέσα στο cast.Και λέω πρέπει να φταίει αυτό,γιατί δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο η ταινία. 7.8/10
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Genesis Rodriguez my friend... το αυτο αξιζει το παιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις