Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, rfc είπε

dld το ελαφι ειχε σεναριο? Πιο ειχε ρε παιδια και μας διαφευγει? Ποια ηταν η πλοκη και εμεις οι καθυστερημενοι δε τη καταλαβαμε? Το οτι το παιδι απο το πλανητη ΑΡΗ ειχε μεταφυσικες ιδιοτητες και προνοησε το μελλον στο κακο χειρουργο?  Και στο τελος ηταν και κουλ και τον εκανε και ντα?

Ωραιο σεναριο για 12χρονους ή αν εισαι αυτιστικος................

Τα πενταχρονα πιο επικοδομοιτικη φαντασια εχουν παντως.

Η κουλτουρα με 0 σεναριο δε περναει καιρο τωρα. Καποτε ηταν.

η ταινια βραβευτηκε με "καλυτερο σεναριο στο Φεστιβαλ των Καννων"

Λες να ξερεις εσυ περισσοτερα απο ολους εκεινους τους κριτικους κινηματογραφου?

Η ταινια αυτη δεν ειναι για σενα...καλυτερα να την προσπερασεις

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε ρε μεγαλε, αυτα μας ταπαν κιαλλοι που την ειχαν πιο μεγαλη. Αυτα τα προσπερασματα σε καναν αλλον.... οχι σε μενα. Σε καποιον που σε περνει.

Ρωτησα πιο ηταν το σεναριο. Οποιος εχει απαντηση καλυτερη απο αυτη που εδωσα εγω σεναριακα μπορει να το γραψει στο ταμπλο, να τη διαβασουμε και εμεις που δε καταλαβαινουμε και πολλα

. Η απαντηση να ειναι οσων αφορα σε αυτα που ειδαμε στο πανι. Και οχι στο τι νομιζουμε ή τι θαθελα, ή οποιαδηποτε αλλη κουλτουριαρικη αλληγορια.

Η κολεκτιβα της κουλτουρας πεθανε καιρο τωρα σας ειπα.  Και οσοι πανε να την αναβιωσουν τον πινουν απο πρωτο χερι τωρα πια.

Η συμβουλη μου ειναι να εχετε δικη σας αποψη. Ειναι καλο για την υστεροφημια σας. Διοτι οσοι δεν εχουν δικια τους αποψη και ακουν τι λενε οι αλλοι............... κρινοντε ως ακαταλληλοι.

Επεξ/σία από rfc
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα εχθές το Τζαμάικα, τηλεοπτική ταινία πιο πολύ αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα. 

Επεξ/σία από theo93

1 ώρα πριν, rfc είπε

Οποιος εχει απαντηση καλυτερη απο αυτη που εδωσα εγω

αμα ειναι απαντηση αυτο...τοτε εγω ποσταρω απο Τοκιο ναπουμε.

Αμα θελεις να κραξεις πανε σε κανα γηπεδο.

Σεναριο ηταν αυτο που βραβευτηκε απο τους κριτικους...end of story

• Like 1

Ρε σεις τι γινεται εδω μεσα; Φτασατε να τσακωνεστε για τα γούστα στις ταινιες;! 

Κινηματογραφος=μια μορφη τεχνης=εμπεριεχει σε μεγαλο βαθμο το υποκειμενικο στοιχειο

Δλδ εγω επειδη αγαπω Tarr πρεπει να βριστω με οσους τον αντιπαθουν και τον λενε βαρετο ή αδιαφορο; 

Λιγος σεβασμος και στις θετικες κ στις αρνητικες κριτικες δεν βλαπτει... 

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, congeo είπε

αμα ειναι απαντηση αυτο...τοτε εγω ποσταρω απο Τοκιο ναπουμε.

Αμα θελεις να κραξεις πανε σε κανα γηπεδο.

Σεναριο ηταν αυτο που βραβευτηκε απο τους κριτικους...end of story

δλδ ποιο? Για κανε μου μια περιληψη διαφορετικη απο αυτη που εκανα εγω και δε σου αρεσε.

Εδω σε θελω τυπακι με αποψη.............

Επεξ/σία από rfc
  • Sad 1

The snowman

Κλασικο Σκανδιναβικο θριλερ με εντυπωσιακη ατμοσφαιρα και εναν Fassbender   στα γνωστα υψηλα επιπεδα.

Παρολα αυτα δεν κατορθωνει να κινηθει πανω απο τον μεσο ορο ,βασιζομενο σε αστυνομικο μυθιστορημα του Nesbo  (το οποιο  δεν εχω διαβασει ) αδυνατει  να περασει το σφιχτο σεναριο και την πλοκη που εχει το ειδος  στην οθονη  με  αποτελεσμα να  μην κανει την διαφορα .

6,2/10

• Like 1

Καταγγέλλω τον ...αδυσώπητο ψυχολογικό εκβιασμό που δέχομαι δυο μέρες τώρα από το φόρουμ, για να δω το Ελάφι πριν την προγραμματισμένη μου ημέρα, ωστε να μπορέσω να πάρω θέση στο μαλλιοτράβηγμα!

• Like 1

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

The snowman

Κλασικο Σκανδιναβικο θριλερ με εντυπωσιακη ατμοσφαιρα και εναν Fassbender   στα γνωστα υψηλα επιπεδα.

Παρολα αυτα δεν κατορθωνει να κινηθει πανω απο τον μεσο ορο ,βασιζομενο σε αστυνομικο μυθιστορημα του Nesbo  (το οποιο  δεν εχω διαβασει ) αδυνατει  να περασει το σφιχτο σεναριο και την πλοκη που εχει το ειδος  στην οθονη  με  αποτελεσμα να  μην κανει την διαφορα .

6,2/10

Συμφωνώ με τη βαθμολογία σου Φώτη. Ίσως να είσαι και επιεικής.

Επίσης, βρήκα το δολοφόνο στα πρώτα 15 λεπτά της ταινίας!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

I, Tonya.

Καποιοι το βρηκαν λιγο μεγαλυτερο απο οσο επρεπε, προσωπικα διαφωνω και ουτε βαρεθηκα μιας και δεν ηξερα την ιστορια της Tonya Harding. Το βιογραφικο κομματι εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον εδω, διοτι στο περιβαλλον που μεγαλωσε και οι ανθρωποι που συναναστραφηκε, οτιδηποτε παρα ευκολη εκαναν τη ζωη της και σαφεστατα ειχε αντικτυπο. Υπαρχει και ενα σουρεαλιστικο γεγονος που κλεβει την παρασταση στην υποθεση την ιδια που θα ελεγες ωραιο απιθανο plot για Hollywood.

Ωραια μονταζ που δειχνουν την αντιθεση της καταστασης που εβρισκε τον εαυτο της,  break the 4th wall στιγμες, κανα δυο αβολες αληθειες για το πως λειτουργουν τα πραγματα στο Αμερικα, πολυ καλες ερμηνειες απο την Μαργκοτ (που βοηθαει να δεθεις με το χαρακτηρα) αλλα κυριως απο την Αλισον Τζανει που παιζει την μητερα της. Απιθανη ηταν για την ακριβεια.

Επεξ/σία από speedy23
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...