Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Brawl in Cell Block 99 (2017) Απειρη βια, και ξυλο. Ενδιαφερον σεναριο και πλοκη, αλλα χανει πολυ απο κακη σκηνοθεσια και πολυ κακα εφε για 2017 Γενικα βλεπεται ευχαριστα 6,8/10 απο μενα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Ntinaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Δεν συμφωνησαμε στο "In Bruges"? Μη με τρελάνεις τωρα! Νομίζω 1 ταινία στις 100, δεν είναι καλό δείγμα. Αλλά ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, crom251 είπε Τωρα το πηρα χαμπαρι. Ελληνικους υποτιτλους δεν μπορεσα να βρω ωστοσο. Κανενα link αν ειναι δυνατον... Εγω δεν βρηκα καν το εργο στα γνωστα μερη... Ακυρο βρεθηκε Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) American Made (2017) Ο Μπάρι Σιλ είναι πιλότος της TWA και η ΣΙΑ επιλέγει να τον στρατολογήσει, ώστε να βοηθήσει στην αντεπίθεση επί της κομουνιστικής απειλής στην Κεντρική Αμερική. Ο Σιλ σιγά-σιγά αποκτά σημαντική οντότητα στην υπηρεσία και οδηγείται να εμπλακεί με το καρτέλ του Μεδεγίν, το οποίο έφερε σε αμηχανία τον Λευκό Οίκο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Ιράν-Κόντρας. http://www.medium-industry.com/movie-m81c584d557.html Επιτέλους πολύ καλή ταινία μετά απο καιρό.9/10 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Stronger Γνωστη απο τα ΜΜΕ η ιστορια του θυματος της τρομοκρατικης ενεργειας του μαραθωνιου της Βοστονης .Μια ελεγεια πανω στην ανθρωπινη θεληση και το δραμα που βιωνουν ορισμενοι ανθρωποι . One man show απο τον Gyllenhaal που υποστηριζεται απο το αβανταδορικο σεναριο και η υποκριτικη του ικανοτητα υπογραμιζεται με τους μορφασμους και την σταση του σωματος τους και οχι τοσο με τους διαλογους του . 7,4/10 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.imdb.com/title/tt1204340/ Τυρανόσαυρος. γροθιά στο στομάχι http://www.imdb.com/title/tt0192335/ Mr. Death ντοκιμαντέρ. απο τον καταπληκτικό Errol Moris και τον τρανό art director μπαφαλούκο. πλέον πάω βιντεο κλαμπ τα μισα τα κατεβάζω και τα μισα στην αναζήτηση του video club. έχει ανοιχτεί ένας άλλος κόσμος.. επικοινωνία, κοιτάς, λίγο χάνεσαι. μου θυμίζει το βινύλιο και τη συλλογή του η όλη διαδικασία που στο torrent χάνεται. το βίτσιο πληρώνεται βέβαια. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από γροσερισοπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 HIDDEN FIGURES (2016) http://www.imdb.com/title/tt4846340/?ref_=nv_sr_ Ξεκίνησα να την δω με μεγάλη επιφυλακτικότητα .....Ομως όπως και σε όλες τις περιπτώσεις που οι ταινίες βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα... το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό... Αριστη ταινία βλέπεται άνετα και όχι μονο αυτό βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα 9/10 από μένα Spoiler O Glen ζήτησε ειδικά την Κathrin να κάνει τους υπολογισμους.. και να αποδειχθεί ακριβέστερη και απο τον πρωτοεμφανιζόμενο IBM computer.. Η μικρή ήταν μια πραγματική διάνοια στα μαθηματικά με αποτέλεσμα να περάσει 3-4 τάξεις επανω.. Η άλλη κοπέλα η Jackson ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα μηχανικός πηγαίνοντας μάλιστα σε σχολείο λευκών http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/hidden-figures/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 The Killing of a Sacred Deer (2017) 1/10 Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία δυο χρόνια, δεν ξέρω γιατί έχει καλές κριτικές, ακόμα και οι χρήστες, κοντά το 50% του δίνει 7 και 8…. Wtf…. , πρώτα δεν σε νοιάζει κανένας χαρακτήρας, ο σκηνοθέτης ηθελημένα τους έβαλε να παίζουν σα ρομποτάκια λες και διαβάζουν διάφορες ατάκες, η ιστορία η ίδια και η πλοκή ήταν για τα σκουπίδια, πραγματικά έχασα κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hhk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Κάποια καλή μυστηρίου που να παίζει τον τελευταίο χρόνο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Havik είπε The Killing of a Sacred Deer (2017) 1/10 Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία δυο χρόνια, δεν ξέρω γιατί έχει καλές κριτικές, ακόμα και οι χρήστες, κοντά το 50% του δίνει 7 και 8…. Wtf…. , πρώτα δεν σε νοιάζει κανένας χαρακτήρας, ο σκηνοθέτης ηθελημένα τους έβαλε να παίζουν σα ρομποτάκια λες και διαβάζουν διάφορες ατάκες, η ιστορία η ίδια και η πλοκή ήταν για τα σκουπίδια, πραγματικά έχασα κάτι? Οχι δεν εχασες κατι γιατι δεν το ειχες ποτε ,την ικανοτητα να "βλεπεις " ταινιες ... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Οχι δεν εχασες κατι γιατι δεν το ειχες ποτε ,την ικανοτητα να "βλεπεις " ταινιες ... Πέρα από το να είσαι εξυπνάκιας έχεις κάποιο επιχείρημα να πεις? Το ότι βασίστηκε σε αρχαία τραγωδία αρκεί για να θεωρηθεί καλή ταινία? Μάλλον είσαι εύκολος… Μια ταινία που είχε κάτι να πει ήταν το Mother! Δεν μου άρεσε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το θάψω, ακόμα και το βαρετό A Ghost Story (2017) ήταν καλύτερο, καταπληκτικές ταινίες είναι το παλιό πλέον The Man from Earth (2007) ή π.χ. το The Sunset Limited (2011),το A Cure for Wellness (2016) πέρα από την ιστορία και την ηθοποιία είχε καταπληκτικά πλάνα, απίστευτα, το The Killing of a Sacred Deer (2017) τι είχε?? τίποτα! κακή σκηνοθεσία και βαρετή, μια κακή μεταφορά αρχαίας τραγωδίας, ακόμα και τους επιβλητικούς ήχους πήγε να αντιγράψει από το blade runner αλλά δεν… μια ψευτοκουλτουριάρικη ταινία τίποτα άλλο, χίλιες φορές το Xi you: Xiang mo pian (2013) που το ευχαριστήθηκα! Αν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα για το τι έκανε αυτήν την ταινία καλή σε παρακαλώ πεστο, αν όχι τότε είσαι το ίδιο χάλιας με την ομάδα σου. Μου την είπε κάποιος που βάζει 7.4 και 6.8 hahaha καλά ξέχνα το, συγνώμη που ασχολήθηκα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Havik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα το mother. Περίεργη ταινία αλλά αρκετά καλογυρισμένη. Θα έλεγα πως που αρέσει το στυλ του σκηνοθέτη. Ακόμα και το Noe μου άρεσε. Στο πρώτο μέρος έλεγα, οκ, να δούμε που το πάει. Στο δεύτερο μέρος είχα μείνει μλκς. Αξίζει παντως μια θέαση με ανοιχτό μυαλό. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από kgian 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, Havik είπε The Killing of a Sacred Deer (2017) 1/10 Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία δυο χρόνια, δεν ξέρω γιατί έχει καλές κριτικές, ακόμα και οι χρήστες, κοντά το 50% του δίνει 7 και 8…. Wtf…. , πρώτα δεν σε νοιάζει κανένας χαρακτήρας, ο σκηνοθέτης ηθελημένα τους έβαλε να παίζουν σα ρομποτάκια λες και διαβάζουν διάφορες ατάκες, η ιστορία η ίδια και η πλοκή ήταν για τα σκουπίδια, πραγματικά έχασα κάτι? Κατάλαβες σε ποια ιστορία βασίστηκε; Ο τίτλος δεν σε πονήρεψε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, Havik είπε The Killing of a Sacred Deer (2017) 1/10 Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία δυο χρόνια, δεν ξέρω γιατί έχει καλές κριτικές, ακόμα και οι χρήστες, κοντά το 50% του δίνει 7 και 8…. Wtf…. , πρώτα δεν σε νοιάζει κανένας χαρακτήρας, ο σκηνοθέτης ηθελημένα τους έβαλε να παίζουν σα ρομποτάκια λες και διαβάζουν διάφορες ατάκες, η ιστορία η ίδια και η πλοκή ήταν για τα σκουπίδια, πραγματικά έχασα κάτι? Κοιτα εγω για παραδειγμα που ειδα τον αστακο, και παρολο που καταλαβα που το παει στο τεταρτο(οι "αλληγοριες" ηταν επιπεδου δημοτικου) και το ειδα ως το τελος απο περιεργεια να δω ποσο μεγαλη βλακεια ειναι, δεν μπηκα καν στο κοπο να δω την τελευταια. Τωρα απο εκει και περα πρεπει να ομολογησουμε οτι ο λανθιμος εχει το κοινο του, εχει βαλει τους "γνωστες" με το μερος του και βρισκει ευκολα χρηματα για να γυρισει τις ταινιες του. Δεν το λες και μικρο κατορθωμα για καποιον που προερχεται απο το ελλαδισταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι την είδα ανυποψίαστος, όπως όλες της ταινίες που βλέπω, διαβάζω π.χ. εδώ ένα post ή μου την προτείνει κάποιος φίλος , διαβάζω την περίληψη στο imb και αν μου κάνει την πετάω στο watchlist , μετά μέχρι να την δω, συνήθως ξεχνάω τι παίζει, τα trailer τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, οπότε οι ταινίες είναι kinder έκπληξη δεν ξέρω τι γίνετε, αυτό έχει το καλό ότι πολλές φορές υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις, άλλες πάλι… Επίσης δεν κρίνω το original αλλά το remake, πόσες κλασσικές ταινίες έχουν γίνει σάπια remake ή βιβλία άθλιες ρηχές ταινίες; Το ότι δεν αρέσει δεν ακυρώνει την αρχική ταινία/βιβλίο και επίσης δέχομαι ότι κάποιου του άρεσε, απλά ζητάω το λόγο καθώς δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει, ναι οκ δεν είναι μαρβελο ταινία και βασίζετε σε κάτι που έχει αποδεδειγμένα αξία, από εκεί και πέρα τι; Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πάρει καλή κριτική; Το μετέφερε σωστά; το προσάρμοσε στην σύγχρονη εποχή; Για εμένα όχι. Τον αστακό δεν τον έχω δει, διάβασα ότι είναι καλύτερος από αυτό πάντως. Ο Fotis13 μάλλον δεν την έχει δει, αν την είχε φαντάζομαι θα είχε είδη postari καμιά βαθμολογία στυλ 7.7534 αλλά παρόλα αυτά πέταξε την βλακεία του και έχει και άποψη το κιτσαρίο…. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις