KilliK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, webparts είπε Last man on earth. Love it or hate it. A Ghost's Story,αφου δεν ειχε γινει τιποτα για κανα 20λεπτο,εκατσα και εβλεπα μια τυπισσα να τρωει μηλοπιτα καθιστη για 5 λεπτα. Μετα το εκλεισα,εβγαλα το σκληρο δισκο που ειχε την ταινια και πηγα και τον πεταξα στο λιμανι. δες του 80. διαφορετικο στορυ με ιδιο τιτλο, αλλα καλυτερο horror movie. μπονους η Borg Queen γυμνη. 3 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε wall of text crits you for over 9000. πλιζ, αν μπορεις βαζε παραγραφους για ειναι πιο ευαναγνωστα τα κειμενα σου. καλοπροαιρετα στο λεω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, stamatisj1 είπε η πλακα ειναι οτι και οι ιδιες οι πρωταγωνιστριες ειχαν προβλημα με την διαρκεια των σκηνων και κραζανε τον σκηνοθετη. μετα αφου πηρανε φυσικα τα βραβεια τους. τεσπα, ας ειναι καλα ο Mr Skin για τις επιμαχες σκηνες, γλυτωνουμε το κατεβασμα απο τα σαβουροειδη γαλλικα arthouse films. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, webparts said: Last man on earth. Καποιο λινκ για την ταινια; Κατι μου θυμιζει, αλλα στην αναζητηση μου βγαζει λινκς μονο για μια σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Καποιο λινκ για την ταινια; Κατι μου θυμιζει, αλλα στην αναζητηση μου βγαζει λινκς μονο για μια σειρα. Sorry, The man from earth λεγεται! Πολυ ωραιο εργο,με κρατησε ολη η αφηγηση. Ειναι 7 χαρακτηρες μεσα σε ενα δωματιο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 εχει βγει και σηκουελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 50/50 (2011) Φανταστικη ταινια. Σπανιο να βρεις μια ταινια που χειριζεται καλα το θεμα της αρρωστιας, αλλα στην περιπτωση αυτη υπαρχει μια εξαιρετικη ισορροπια δραματος και κωμωδιας που σπανια επιτυγχανεται. Ο Levitt ειναι πολυ καλος στο ρολο του, οπως και ολο το καστ κατα τη γνωμη μου. Εχω μια ισχυρη απεχθεια στην Αννα Κεντρικ αλλα εδωσε μια ικανοποιητικη ερμηνεια ακομα και αυτη. Σεθ Ρογκεν ανεκτιμητος οπως παντα. Ο καθε χαρακτηρας εχει τον χρονο του να αναπτυχθει και η ταινια αξιοποιει καθε λεπτο για να δωσει ενα βαθος σε καθε ανθρωπο κοντα στον πρωταγωνιστη μας. 8,5/10 Kicks (2016) Δεν τρελαθηκα. Ισως δεν ταυτιστηκα αρκετα, αλλα δυσκολο να ταυτιστεις με ενα ατομο που ειναι ικανο να φτασει κυριολεκτικα στα ακρα για ενα ζευγαρι παπουτσιων. Επισης δεν μπορω ακομα να καταλαβω ποιος ηταν ο σκοπος του αστροναυτη. Οι χαρακτηρες ηταν αρκετα ενδιαφεροντες με εξαιρεση τον πρωταγωνιστη μας. Δεν δινονται πολλα λεπτα στον εξαιρετικο Mahershala Ali αλλα αξιοποιει καθε δευτερολεπτο υποδυοντας εναν χαρακτηρα πολυ παρομοιο με αυτον του Moonlight. Η ταινια ειναι κατακλυσμενη απο κλισε για τα γκετος και χανει πολυ χρονο προσπαθωντας να μας κανει να ταυτιστουμε με τους χαρακτηρες πραγμα αρκετα απιθανο. 6,5/10 WALL-E (2008) Φανταστικο εργο, ομορφα πολιτικο-κοινωνικα μηνυματα, συμπαθεστατοι χαρακτηρες, γρηγορη και εξυπνη πλοκη. Για οσους δεν την εχουν δει και ειναι φαν της Πιξαρ, χανετε διαμαντακι παιδια. 9/10 Easy Rider (1969) Οκ, κατανοω ποσο κλασσικη ειναι η ταινια αυτη, αλλα οφειλω να πω πως δεν εχει ωριμασει σαν ενα καλο κρασι... Προς το τελευταιο 20λεπτο της ταινιας, πραγματικα δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσει. Αλλα το τελος ηταν πολυ ενδιαφερον και τα τελευταια λογια του Fonda, αν και ακρως λακωνικα, προκαλουν πληθωρα συναισθηματων και σκεψεων στον θεατη. H ταινια αυτη ειναι κατακλυσμενη απο θρυλικα one-liners. Καποια εχουν θεμα τον ρατσισμο, την καταρρευση του ''Aμερικανικου Ονειρου'', την ασκοπη περιπλανηση των ''χιπιδων'', αλλα ολοκληρη η ταινια εχει ως κοινο θεμα μια χαμενη Αμερικη. Ειναι must-see ταινια, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι διαχρονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, armin είπε Kicks (2016) Δεν τρελαθηκα. Ισως δεν ταυτιστηκα αρκετα, αλλα δυσκολο να ταυτιστεις με ενα ατομο που ειναι ικανο να φτασει κυριολεκτικα στα ακρα για ενα ζευγαρι παπουτσιων. Επισης δεν μπορω ακομα να καταλαβω ποιος ηταν ο σκοπος του αστροναυτη. Οι χαρακτηρες ηταν αρκετα ενδιαφεροντες με εξαιρεση τον πρωταγωνιστη μας. Δεν δινονται πολλα λεπτα στον εξαιρετικο Mahershala Ali αλλα αξιοποιει καθε δευτερολεπτο υποδυοντας εναν χαρακτηρα πολυ παρομοιο με αυτον του Moonlight. Η ταινια ειναι κατακλυσμενη απο κλισε για τα γκετος και χανει πολυ χρονο προσπαθωντας να μας κανει να ταυτιστουμε με τους χαρακτηρες πραγμα αρκετα απιθανο. Ενω γουσταρω τρελα Will Smith,Kevin Hart,Jamie Fox,Freeman και αλλους,οταν βλεπω ταινια μονο με μαυρους ξερω οτι δε θα βλεπεται. Την εβαλα,ειδα λιγο,προχωρησα και λιγο στα κεφαλαια..και την εσβησα.. 1 ώρα πριν, armin είπε WALL-E (2008) Φανταστικο εργο, ομορφα πολιτικο-κοινωνικα μηνυματα, συμπαθεστατοι χαρακτηρες, γρηγορη και εξυπνη πλοκη. Για οσους δεν την εχουν δει και ειναι φαν της Πιξαρ, χανετε διαμαντακι παιδια. Το κατεβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 hours ago, webparts said: Sorry, The man from earth λεγεται! Πολυ ωραιο εργο,με κρατησε ολη η αφηγηση. Ειναι 7 χαρακτηρες μεσα σε ενα δωματιο. Ναι το εχω δει αυτο. Ωραια ταινια, αν και δεν την θυμαμαι και πολυ καλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, webparts είπε Ενω γουσταρω τρελα Will Smith,Kevin Hart,Jamie Fox,Freeman και αλλους,οταν βλεπω ταινια μονο με μαυρους ξερω οτι δε θα βλεπεται. Dope < Precious < Straight outta Compton < Beasts of no Nation < 12 Years a Slave < Tangerine < Moonlight < City of God Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, armin είπε Dope < Precious < Straight outta Compton < Beasts of no Nation < 12 Years a Slave < Tangerine < Moonlight < City of God Η πολη του θεου ειναι με κατι παιδικες συμμοριες; Οταν λεω μαυρους εννοω στο στυλ του The Wire.Ενω γουσταρω μια καλογραμμενη ταινια που παιζει γκετο,αντιθετως προχειροδουλειες με κακους ηθοποιους τις απεχθανομαι. Συνηθως οι "μαυρες" παραγωγες ειναι πολυ κακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, webparts είπε Sorry, The man from earth λεγεται! Πολυ ωραιο εργο,με κρατησε ολη η αφηγηση. Ειναι 7 χαρακτηρες μεσα σε ενα δωματιο. Μόνο για αυτούς που μπορούν να αμφισβητήσουν τα πάντα. Μου άρεσε και εμένα πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/13/2018 στις 1:12 ΜΜ, Manuel είπε Ε, μα καλά κι εσύ, παίρνεις προτάσεις για ταινίες από μένα, που δεν έχουμε το παραμικρό σημείο επαφής; Τι περίμενες; Μου φαίνεται απλά σου αρέσει να γκρινιάζεις τελικά. Ή έχεις τάσεις μαζοχισμού. Χεχε. Εγώ είμαι αθώος. Δεν συμφωνησαμε στο "In Bruges"? Μη με τρελάνεις τωρα! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Cro-Magnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, KilliK είπε εχει βγει και σηκουελ Τωρα το πηρα χαμπαρι. Ελληνικους υποτιτλους δεν μπορεσα να βρω ωστοσο. Κανενα link αν ειναι δυνατον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 The Thief 1997 7/10 Στην ΕΣΣΔ αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι άνθρωποι έχουν φτάσει στα όριά τους. Τη φρίκη μιας επαναστασης, δύο παγκοσμίων πολέμων κι ενος εμφυλίου, διαδέχεται η παρατεταμένη φτώχεια. Ένας τυχοδιώκτης συναντά σε ένα τραίνο μια νεαρή χήρα στρατιώτη και το μικρό γιο της. Η νεαρή, φωτιά και λαύρα, γυναίκα ερωτεύεται έναν χαρτοπαίχτη, πότη κτλ κτλ κτλ Η συνέχεια είναι λίγο πολύ αναμενόμενη, μόνο που την έκαναν πολύ δακρύβρεχτη με τον πιτσιρίκο για να εκβιάσουν κανενα βραβείο. Ο πραγματικός καλλλλλιτέχνης τα γράφει κανονικά αυτά τα ψωφοδεή τεχνάσματα σταρχ: του και αρκείται στην σκληρότητα των περιστάσεων. Ενιγουέι, η ταινία προτείνεται σε όσους τους αρέσουν οι αναπαραστάσεις εποχών και καταστάσεων και στις γυναίκες που γουστάρουν αλητήριους τύπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 δειχνει τιποτα η ρωσιδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις