Cro-Magnon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Seven Psychopaths 5/10 Έκατσα να δω την ταινία, αφού με έψησαν οι συνάδελφοι εδώ μέσα ότι την έχει γυρίσει ο σκηνοθέτης του εξαιρετικού " In Bruges". Ακολούθησε μια άγρια λαλακία, βουτηγμένη στο αίμα, την υπερβολή και την σπλατεριά, που θύμιζε Ταραντίνο από πολύ πολύ μακριά. Τρεις καλοί ηθοποιοί κι ένας εξαιρετικός (Χάρελσον, Φαρελ, Ροκγουελ και Γουώκεν) σπαταλάνε το ταλέντο τους σε μια αηδία σενάριο, που όλο πάει να κάνει το κάτι παραπάνω κι όλο γλυστράει στην ηλιθιότητα, την αμερικανιά και την κοινοτυπία. Εχω βαρεθεί να λέω ότι δε νοείται να κάνεις παραγωγή που κοστίζει εκατομμύρια κι η προχειρότητα κι η βλακεία να κάνουν πάταγο. Κρίμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Seven Psychopaths 5/10 Έκατσα να δω την ταινία, αφού με έψησαν οι συνάδελφοι εδώ μέσα ότι την έχει γυρίσει ο σκηνοθέτης του εξαιρετικού " In Bruges". Ακολούθησε μια άγρια λαλακία, βουτηγμένη στο αίμα, την υπερβολή και την σπλατεριά, που θύμιζε Ταραντίνο από πολύ πολύ μακριά. Τρεις καλοί ηθοποιοί κι ένας εξαιρετικός (Χάρελσον, Φαρελ, Ροκγουελ και Γουώκεν) σπαταλάνε το ταλέντο τους σε μια αηδία σενάριο, που όλο πάει να κάνει το κάτι παραπάνω κι όλο γλυστράει στην ηλιθιότητα, την αμερικανιά και την κοινοτυπία. Εχω βαρεθεί να λέω ότι δε νοείται να κάνεις παραγωγή που κοστίζει εκατομμύρια κι η προχειρότητα κι η βλακεία να κάνουν πάταγο. Κρίμα... Νταξ βρε αδελφε Magnon,περασε ωραια ομως η ωρα. Δεν ηταν κακο εργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πηγα και ειδα το The Post Μαλλον θα ειμαι στην μειοψηφια αλλα για ενα απο τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην πολιτικη και ειδησεογραφικη ιστορια της Αμερικης τον περασμενο αιωνα, το βρηκα μαλλον αδυναμο, αγευστο και ολιγον τι βαρετο. Βαλε μεσα ενα-δυο μονολογους που παρακαλουσες να τελειωσουν πως και πως και αλλες τοσες cringy, suck our own cock στιγμες που τελματωνουν την θεαση. Παλι καλα που ειχε αυτο το καστ και καταφεραν να σωσουν κατι (λιγο). Να μια ιδεα. Δειξε οτι ηθελε να δειξεις σχετικα με την εφημεριδα αλλα σαφεστατα πολυ πιο περιεκτικα και συγκεντρωσου περισσοτερο στον Ellsberg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Seven Psychopaths 5/10 Έκατσα να δω την ταινία, αφού με έψησαν οι συνάδελφοι εδώ μέσα ότι την έχει γυρίσει ο σκηνοθέτης του εξαιρετικού " In Bruges". Ε, μα καλά κι εσύ, παίρνεις προτάσεις για ταινίες από μένα, που δεν έχουμε το παραμικρό σημείο επαφής; Τι περίμενες; Μου φαίνεται απλά σου αρέσει να γκρινιάζεις τελικά. Ή έχεις τάσεις μαζοχισμού. Χεχε. Εγώ είμαι αθώος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Star Wars Episode II: Attack of the Clones Βλέποντας το Last Jedi πρόσφατα, αποφάσισα να βάλω να δω τα prequels. Τα είχα δει μία φορά όταν είχαν πρωτοβγεί (και μάλιστα όχι στο σινεμά αλλά σε dvd) και σημειώνω ότι δεν είμαι (προφανώς) hardcore star wars fan. Δε θυμόμουν σχεδόν τίποτα από τη πρώτη θέαση παραμόνο ότι δε μου πολυάρεσαν. Το Phantom Menace που είδα τις προάλλες το βρήκα αρκετά κακή ταινία αλλά όχι τόσο κακή ώστε να γράψω κάτι παραπάνω εδώ. Αυτό που έγινε με το Attack of the Clones νομίζω δεν έχει προηγούμενο. Πρέπει να είναι η χειρότερη ταινία (στα πλάισια budget movie πάντα) που έχω δει ποτέ. Δε ξέρω αν σεβάστηκε ή όχι την κοσμοθεωρία των Star Wars, δεν είμαι οπάδος της ώστε να με νοιάζει κι ολας. Δεν υπήρχε τίποτα όμως, τίποτα πραγματικά, που να ξεφεύγει από το επίπεδο της αθλιότητας σαν ταινία! Ασύνδετες σκηνές χωρίς λογική συνέχεια μεταξύ τους που απλά η μία ακολουθούσε την άλλη για να προχωρήσει η ταινία. Ερμηνείες επιπέδου σχολικής θεατρικής παράστασης. Ειδικα ρε παιδια αυτός που έπαιζε τον Άνακιν μου φάνηκε ότι και να του έλεγαν πρέπει να παίξεις σαν να γυρίζουμε παρωδία, την ίδια ακριβώς ερμηνεία θα έδινε. Αλλά γενικώς νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά κακοί. Samuel L Jackson, Christopher Lee, Ewan McGregor να εξευτελίζονται ερμηνευτικά. Μόνο η Natalie Portman νομίζω ήταν υποφερτή. CGI τα πάντα. Τα πάντα όμως ρε, ακόμα και το φρούτο που τάιζε ο Ανακιν τη Παντμε ήταν cgi. Και κακό cgi, άσχημα γερασμένο. Χιούμορ για παιδιά μέχι 5η δημοτικού. Πραγματικά από 6η δημοτικού και πανω δε γελάς. Σεκάνς χωρίς διαλόγους που νομίζεις ότι βλέπεις video game. Το ειδύλιο Ανακιν-Παντμε απλά αστείο. Τα όρια τη υπερβολής ξεπερνιούνται κατά πολύ ακόμα και για ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα άλματα που γίνονται από διαστημόπλοια εν κινήσει για παράδειγμα δε τα βλέπεις ούτε σε κινούμενα σχέδια. Η χρήση των φωτόσπαθων είναι τόσο συχνή που χάνουν την αξία τους. Καμμία σοβαρή συγκίνηση, καμμία αξιομνημόνευτη σκηνή. Εκτός ίσως από τη μονομαχια Joda vs Count Duku. Πραγματικά υπήρχαν στιγμές που νόμιζα ότι έβλεπα κάποια b-movie παρωδία των Star Wars (κατι σαν το meet the spartans για τους 300). Και αναρωτιέμαι... υπάρχει αυτή η ταινία... κι οι fans κάθονται και κράζουν με τόσο μένος το Last Jedi??? Χωρίς ίχνος εμπάθειας θα το βαθμολογούσα με 3/10 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από DeadOrganPlayer 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/11/2018 at 11:14 AM, thomasG4 said: Άμα ρίξεις μια ματιά στο Ελληνικό box office και συγκεκριμένα ποιες Ελληνικές ταινίες πουλάνε περισσότερο, θα πάρεις την απάντηση σου. Το αθηνοραμα το εχει βαθμολογησει με 2/5 ας πουμε.. http://www.athinorama.gr/cinema/movie/eteros_ego-10054855.html On 1/9/2018 at 3:13 PM, Wayward said: Αν σας ενδιαφέρει η περίοδος και η όλη κατάσταση στην Ευρώπη τις μέρες που έγινε το evacuation στο Dunkirk δείτε το Darkest Hour. Τα γεγονοτα ειναι πραγματικα ή ο σκηνοθετης εχει αλλαξει καποια πραγματα; Δεν εχω ιδεα. Quote Αυτό που με 'χάλασε' ήταν πχ ενώ έδειχνε στο πλάνο να επιβιβάζονται στο πλοίο και την θάλασσα με κύματα μετά η κάμερα γυρνούσε προς τον ναύαρχο και η θάλασσα γύρω του να είναι λάδι. Αναφέρομαι στην ίδια χρονική στιγμή, όχι μετά από ώωωωρες. Σαν λαθάκια του μοντάζ δηλαδή. Ακομα και αυτο που λες δεν ηταν στην ιδια χρονικη περιοδο. Με ειχε μπερδεψει και εμενα σε μερικα σημεια. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Τα γεγονοτα ειναι πραγματικα ή ο σκηνοθετης εχει αλλαξει καποια πραγματα; Δεν εχω ιδεα. Προφανώς είναι αρκετά δραματοποιημένα κάποια πράγματα και ένα δύο σκηνές οι οποίες δεν αναφέρονται σε γεγονότα αλλά η ουσία και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα από τα λίγα που ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Γιάννης ο Βίαιος της Τόνια μαρκετάκη 8.1 Οι Βοσκοί του παπατάκη 9άρι. καιρό ειχα να ευχαριστηθώ τόσο ταινία. από τις καλυτερές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Lucky http://www.imdb.com/title/tt5859238/ http://www.moveitmag.gr/news/festival-londinoy-2017-lucky-kritiki/56592 Καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Σειρά από ταινίες πακέτο. Guardians of the galaxy Volume 2:http://www.imdb.com/title/tt3896198/?ref_=nv_sr_1 Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο. Γιατι; Γιατί κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από το πρώτο και αυτό θα οδηγήσει αρκετούς να τη θεωρήσουν καλύτερη. Αυτό που σίγουρα κάνει καλύτερα είναι την ανάπτυξη των χαρακτήρων σε σχέση με το πρώτο. Δίνει μεγαλύτερη βάση στο να μας παρουσιάσει κομμάτι κομμάτι τον καθένα ξεχωριστά και αυτό σίγουρα μετράει. Το δεύτερο πράγμα που κάνει καλύτερα είναι η σχέση και η χημεία που υπάρχει πλέον μεταξύ τους. Στο πρώτο ναι μεν ήταν καλή αλλά δεν είχε αυτό το επίπεδο άνεσης που φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεταξύ τους και για τον θεατή αυτό μετράει. Από εκεί και πέρα η ιστορία ήταν το ίδιο καλή με το πρώτο αν όχι καλύτερη αν και ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις από το πως πάνε από την μια σκηνή στην άλλη καθώς και ο κακός που θεωρώ ότι ήταν καλύτερος. Υπάρχουν κάποιες σκηνές από βεβιασμένο και πιεσμένο χιούμορ βέβαια αλλά προσωπικά δεν με ενόχλησε. 7/10 από εμένα καθότι άκρως διασκεδαστική και με περισσότερα "feels" από ότι θα περίμενε κάποιος από τέτοια ταινία. Εννοείτε ότι την βλέπετε είτε μόνοι είτε με παρέα. Blade of the immortal: http://www.imdb.com/title/tt5084170/?ref_=nv_sr_1 Δύσκολη ταινία για manga διασκευή που πρέπει να βολέψουν μέσα σε 2,5 ώρες την ιστορία χωρίς να την πετσοκόψουν αλλά θεωρώ ότι τα κατάφεραν κατά κύριο λόγο. Εξαιρετική σκηνοθεσία, θα ήθελα να είχε κάπως καλύτερη φωτογραφία γιατί σε κάποιες σκηνές υπάρχει πολύ σκοτάδι και δεν βλέπεις τι γίνεται αλλά ευτυχώς είναι λίγες. Δεν είναι καλή ταινία σαν samurai ταινία αλλά είναι καλή ως ταινία δράσης με samurai. Η ταινία είναι ένα μάτσο χαρακτήρες που μάχονται μεταξύ τους και ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ενίοτε υπάρχει και το γνωστό καλό σκράπ μεταξύ 100 vs 1 σε ορισμένες σκηνές και ναι είναι εξίσου εξαιρετικά σκηνοθετημένο όπως και τα 1 vs 1. Οπως θα περίμενε κάποιος οι μάχες είναι ρεαλιστικού χαρακτήρα και όχι μπαλετικού/χορογραφικού. Δεν γίνεται να μην αισθανθείς όμως και πολύ γαμάτα βλέποντας τες. Ενα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι η ιστορία προχωράει πολύ γρήγορα αναγκαστικά και το καταλαβαίνεις ότι ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αποδώσει μεν τον χρόνο και τον χώρο αλλά πρακτικά και λόγο όγκου είναι αδύνατον με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι κάποιες σκηνές είναι ασύνδετες μεταξύ τους. Γενικά πάντως την ευχαριστήθηκα πάρα μα πάρα πολύ και θα της βάλω 8/10, προτείνετε να τη δείτε κυρίως μόνοι σας εκτός και αν έχετε άτομα που θέλουν και αυτά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 @ikaruga24 Balde 32 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Blade of the immortal Δεν έχω διαβάσει η δει. Καλές εντυπώσεις μου άφησε η ταινία. Αλλά το παράκανε στο τέλος με την διάρκεια της σφαγής, ψιλό απομιμήθηκα σε μία φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ζωή της Αντέλ. http://www.athinorama.gr/cinema/article/i_zoi_tis_antel-1000999.html Απα πα πα!!! Ο ύμνος της γυναικείας ομοφυλοφιλιας σε μια 3 ωρη (αλλά όχι ιδιαίτερα κουραστική ταινία). Σενάριο χωρίς πλοκή εκπλήξεις κλπ αλλά η ταινία δεν είναι βαρετή. Στην ταινία υπάρχουν 2-3 σκηνές που ο σκηνοθέτης, μάλλον, θέλει να διδάξει στις νεαρές ομοφυλόφιλες γυναίκες πως να κάνουν έρωτα με πάθος. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος και η Λεά Σεϊντού συμπαθητικές σαν ηθοποιοί αλλά μην γελιόμαστε η ταινία σώζεται από τις εξαιρετικά σεξουαλικές σκηνές που ο σκηνοθέτης μας τις επιβάλλει λόγω της διάρκειας τους. 6/10 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από stamatisj1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/14/2018 στις 4:41 ΜΜ, stamatisj1 είπε Η ζωή της Αντέλ. http://www.athinorama.gr/cinema/article/i_zoi_tis_antel-1000999.html Απα πα πα!!! Ο ύμνος της γυναικείας ομοφυλοφιλιας σε μια 3 ωρη (αλλά όχι ιδιαίτερα κουραστική ταινία). Σενάριο χωρίς πλοκή εκπλήξεις κλπ αλλά η ταινία δεν είναι βαρετή. Στην ταινία υπάρχουν 2-3 σκηνές που ο σκηνοθέτης, μάλλον, θέλει να διδάξει στις νεαρές ομοφυλόφιλες γυναίκες πως να κάνουν έρωτα με πάθος. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος και η Λεά Σεϊντού συμπαθητικές σαν ηθοποιοί αλλά μην γελιόμαστε η ταινία σώζεται από τις εξαιρετικά σεξουαλικές σκηνές που ο σκηνοθέτης μας τις επιβάλλει λόγω της διάρκειας τους. 6/10 Οι άνθρωποι νομίζουν οτι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι κολλητικό όπως του Ρίο η μαλαφράντζα ή ακόμη χειρότερα, ότι σου πέφτει ξαφνικά από τον ουρανό ένα πρωί, όπως ο ζάχαρος και το εγκεφαλικό. Ακόμη θυμάμαι στην εφηβεία μου τη γραία μάνα μου, να μου βγάζει Φιλιππικούς ατελείωτους εναντίον των “ομορφηλόφιλων", που παρασύρουν αθώα παλικάρια στο άνθος της ηλικίας τους. Και να ησυχαζει οριστικά, μόνο αφού εξεδήλωσα εμπράκτως την σταθερή προσήλωσή μου στη φούστα μιάς νεαρής ζωντοχήρας γειτόνισσας, την οποία πολιορκούσαμε ανεπιτυχώς, η μαρίδα της γειτονιάς. Η ομοφυλοφυλία δεν είναι το βασικό θέμα του έργου. Ο Κεσίς προσπαθεί να δώσει την ανθρώπινη πλευρά της σεξουαλικής αφύπνισης μιας νεαρής Γαλλίδας, που την ενσαρκώνει υποδειγματικά η Αντέλ Εξαρχόπουλος. Το αν η σχέση είναι ομοφυλοφυλική, ετεροφυλοφυλικη ή κάτι άλλο, είναι άσχετο προς την πραγματική κεντρική ιδέα της ιστορίας, που είναι το πώς ανακαλύπτεις την αγάπη σε μια άγουρη ηλικία και το πώς, άγαρμπα συνήθως, τη διαχειρίζεσαι σε αυτά τα τρυφερά χρόνια των απόλυτων αντιλήψεων και συναισθημάτων. Μπορώ να πω μάλιστα, ότι οι τραβηγμένες ερωτικές περιπτύξεις κόβουν βαθμούς από το έργο, καθώς αυτο δεν ειναι το ζητούμενο. Άλλο αν την έκανε τη ...βούρτσα λάστιχο ο Κεσίς, εκμεταλλευόμενος το απροσδόκητο δώρο να έχει αυτες τις δυο κορμάρες για πρωταγωνίστριες. Θόλωσε ο λαθρομετανάστης και την ξέχασε την κάμερα στο ΟΝ…κι εγω στη θέση του αυτό θα πάθαινα, αν τα μόνα θηλυκά που ειχα δει μέχρι τα 25 μου, ήταν οι κατσίκες του πατέρα μου. Έτσι, να τη λέμε την αλήθεια! Το σενάριο έχει μια εξαιρετική πλοκή της καθημερινότητας, καθώς οι πραγματικοί άνθρωποι ερωτευονται, σκέφτονται και ενεργούν σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς, από αυτούς που επιβάλουν τα χολυγουντιανά εναμισάωρα, όπου στο πεντάλεπτο γνωρίζεις την τσαπαβούρα στο μπαρ και στο 7λεπτο την έχεις στον λούτσο καβάλα, γιατί στο 10λεπτο πρέπει να διαπιστώσεις ότι την έχεις ερωτευτεί τρελλά, στο 15 λεπτο να στη σκοτώσουν οι κακοί και στην επόμενη μία ώρα να κυνηγιέστε με πανακριβα αυτοκίνητα και να τους σκοτώνεις κατά δεκάδες στους πολυσύχναστους δρόμους καποιας ακριβης μεγαλούπολης. Για να αδειάσει η αιθουσα προβολής στο μιαμισάωρο, να προλάβει η καθαρίστρια να σκουπίσει το ποπ κορν και τις παπότες από το πάτωμα (είμαστε και κα.λιάρηδες εκεί στο Χιούστον…) και να μπει η επόμενη ουρά προβάτων ακριβώς στο δίωρο. O Κεσίς σκηνοθετεί υποδειγματικά στο συγκεκριμένο έργο κι οι τρεις ώρες περνάνε νεράκι. Για μένα η ταινία ειναι εξαιρετική κι όπως είπε και το κολλητάρι μου ο Στήβεν, ένοιωσα προνομοιούχος που μπόρεσα και είδα μια τόσο ωραία ιστορία αγάπης να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μου. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Cro-Magnon 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Last man on earth. Love it or hate it. A Ghost's Story,αφου δεν ειχε γινει τιποτα για κανα 20λεπτο,εκατσα και εβλεπα μια τυπισσα να τρωει μηλοπιτα καθιστη για 5 λεπτα. Μετα το εκλεισα,εβγαλα το σκληρο δισκο που ειχε την ταινια και πηγα και τον πεταξα στο λιμανι. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Annabelle 2 Καλύτερο από το πρώτο.Χορταστικό με αρκετές δυνατές σκηνές,.Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. 7.5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις