TAKE5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 12 hours ago, KilliK said: θα εχει σηκουελ; δεν ειχε πατωσει; Δεν το έχω ψάξει απλά τελειώνει με το ότι πρέπει να πάει στο Νειλο γιατί έγινε κάποιο έγκλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Μια μανα που ματαια περιμενει να βρεθει λυση στη δολοφονια της κορης της, σκαρφιζεται ενα ανορθοδοξο τροπο για να πιεσει καταστασεις και υπευθυνους. Μου ειχε κανει εντυπωση απο την πρωτη στιγμη που ειχα δει το τρειλερ και την ειχα κανει bookmarked για να την δω. Και δεν απoγοητευσε. Ειναι μια αρκετα καλη ταινια με εξαιρετικο lead χαρακτηρα. Δεν εκβιαζει το συναισθημα του θεατη ουτε ωραιοποιει καταστασεις. Παρουσιαζει την ωμη πραγματικοτητα των γεγονοτων, συνθηκων και επιτυγχανεται περαιτερω αυτο μεσα απο την αμεσοτητα της πρωταγωνιστριας. Ξεχωριζει διοτι μπορει τη μια στιγμη να ειναι βαρυ και βιαιο και την αμεσως επομενη στιγμη να ειναι αστειο και να δινει comic relief και vice versa. Δυνατος διαλογος με ουσια και τρομερη παρουσια απο Frances McDormand που πρεπει να την βλεπουμε σε περισσοτερες ταινιες. Ηταν εξαιρετικη στο ρολο της. Δυνατο και το supporting cast με Χαρελσον και Σαμ Ροκγουελ* * για του οποιου εχω ενσταση μικρη οσον αφορα την αποτομη και ολιγον τι υπερβολικη imo αναπτυξη χαρακτηρα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από speedy23 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 The Square (2017) Περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Αυτο που πηρα ηταν μια ταινια με ποικιλα επιφανειακα και πομπωδη μηνυματα για την απανθρωπια της μοντερνας κοινωνιας. Η χρονικη της διαρκεια δεν δικαιολογειται με κανενα επιχειρημα κατα την γνωμη μου. Ενα κοινο χαρακτηριστικο που παρατηρησα ηταν πως πολλες σκηνες ηταν αστειες και κωμικες.... μεχρι που επαυαν να ειναι. Γινοταν μια στροφη 180 μοιρων και αρχιζαμε πια να νιωθουμε τελειως αντιθετα συναισθηματα, ντροπη, φοβο, απεχθεια, οργη. Μου αρεσε ο τροπος που χειριστηκαν αυτες τις σκηνες. Επισης με ικανοποιησε η τοποθετηση της καμερας που οπως θα δειτε ειναι αρκετα απροσωπη και κυνικη. Η σκηνη που φαινεται στην εικονα παραπανω, ειναι η κλιμακωση ολης της ταινιας, με διαφορα η καλυτερη σκηνη του εργου. Το ερωτημα ειναι αξιζει να κατσεις 2μισι ωρες για κανα δυο εξαιρετικες σκηνες που συνδυαστικα δεν καταλαμβανουν ουτε το 10% της συνολικης διαρκειας ? 6,5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 The Foreigner Απίστευτα καλή η ταινία.... δράση, ανατρεπτική... σε καθηλώνει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 told ya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, KilliK είπε μονο $55m ηταν το budget? νομιζα πανω απο 100. και βλεπω εβγαλε $340m παγκοσμιως οποτε καλα πηγε. θα εχουμε σηκουελ σιγουρα. ελπιζω τους ABC Murders. Όπως γράφτηκε, στο τέλος της ταινίας τον ειδοποιούν για ένα έγκλημα στον Νείλο. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, speedy23 είπε Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Μια μανα που ματαια περιμενει να βρεθει λυση στη δολοφονια της κορης της, σκαρφιζεται ενα ανορθοδοξο τροπο για να πιεσει καταστασεις και υπευθυνους. Μου ειχε κανει εντυπωση απο την πρωτη στιγμη που ειχα δει το τρειλερ και την ειχα κανει bookmarked για να την δω. Και δεν απoγοητευσε. Ειναι μια αρκετα καλη ταινια με εξαιρετικο lead χαρακτηρα. Δεν εκβιαζει το συναισθημα του θεατη ουτε ωραιοποιει καταστασεις. Παρουσιαζει την ωμη πραγματικοτητα των γεγονοτων, συνθηκων και επιτυγχανεται περαιτερω αυτο μεσα απο την αμεσοτητα της πρωταγωνιστριας. Ξεχωριζει διοτι μπορει τη μια στιγμη να ειναι βαρυ και βιαιο και την αμεσως επομενη στιγμη να ειναι αστειο και να δινει comic relief και vice versa. Δυνατος διαλογος με ουσια και τρομερη παρουσια απο Frances McDormand που πρεπει να την βλεπουμε σε περισσοτερες ταινιες. Ηταν εξαιρετικη στο ρολο της. Δυνατο και το supporting cast με Χαρελσον και Σαμ Ροκγουελ* * Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου για του οποιου εχω ενσταση μικρη οσον αφορα την αποτομη και ολιγον τι υπερβολικη imo αναπτυξη χαρακτηρα. Αδερφέ μου, δε μου άρεσε. Το βρήκα αδύνατο σε σενάριο, υπερβολικό, στημένο, κάπου να μιμείται το πνεύμα και την ανορθοδοξία των Κοέν, κάπου μου θύμιζε Λιντς, αλλά πάντα στο πολύ ξεθωριασμενο τους. Η Φράνσις είναι ωραία ηθοποιός και μπορεί να σου...τραγουδήσει ακόμη και τις ειδήσεις, που έλεγε και μια μεγάλη δική μας μορφή. Αλλά μέχρι εκεί. Κι ο Γούντι, ο Χάρελσον, που διασκέδαζε το κομμάτι του κι είναι ηθοποιόςπου τετοιους ρολους τους έχει. Τον θυμάμαι πρώτη φορά στο οι λευκοι δεν μπορουν να πηδήξουν κι έλεγα, ρε τι καλαμάς είναι τούτος, μεγάλη μορφή φαίνεται... Ο Σαμ είναι καλός καρατερίστας, αλλά συμφωνώ με αυτο που είπες. Κατά τα άλλα, ωραία καλουπωμένη αμερικανιά, αλλά μέχρι εκεί. Ένα 6.5ράκι και πολύ του είναι. 1 ώρα πριν, kirileman είπε Όπως γράφτηκε, στο τέλος της ταινίας τον ειδοποιούν για ένα έγκλημα στον Νείλο. ...κι οταν πέσει πάλι καμιά κατοστάρα μύρια στα ταμεία, θα τον ειδοποιήσουν και για ένα έγκλημα στο Κολωνάκι...Να μη σου πω ότι θα πάει και μέχρι τη Λεστινίτσα, να διαλευκάνει τον πονόκοιλο του Δήμαρχου....Money makes the world go round... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Αδερφέ μου, δε μου άρεσε. Το βρήκα αδύνατο σε σενάριο, υπερβολικό, στημένο, κάπου να μιμείται το πνεύμα και την ανορθοδοξία των Κοέν, κάπου μου θύμιζε Λιντς, αλλά πάντα στο πολύ ξεθωριασμενο τους. 10 ώρες πριν, speedy23 είπε Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου για του οποιου εχω ενσταση μικρη οσον αφορα την αποτομη και ολιγον τι υπερβολικη imo αναπτυξη χαρακτηρα. Εχει βγει Ελλαδα η ταινια αυτη? Επειδη στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κανει χαμουλη, με ποσα κορυφαια βραβεια ηδη κατω απο την ζωνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, armin είπε Εχει βγει Ελλαδα η ταινια αυτη? Επειδη στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κανει χαμουλη, με ποσα κορυφαια βραβεια ηδη κατω απο την ζωνη της. Aδερφέ μου, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνουν χαμό ταινίες οπου ήρωες ντυμένοι με παρδαλές πλαστικές σακούλες πετάνε στον ουρανό και κλάνουν πόμολα, η Φράνσις θα μασήσει; Για πρωινό τους έχει. 2 ώρες πριν, KilliK είπε told ya θα το δω το ρημάδι, αλλά ετοιμάσου για μεγάλο φτυάρι, έτσι κι είναι ό,τι φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 τι φανταζεσαι οτι θαναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, KilliK είπε τι φανταζεσαι οτι θαναι; ...ενα εσωτερικο ταξιδι αυτογνωσίας κι αναζήτησης στο κέντρο της ψυχης με αφετηρία την απώλεια και το πένθος του ήρωα. Η τελική συμφιλίωση επέρχεται μετά από μια μακρά αναπόληση των χαμένων στιγμών κι επαναξέταση της σχέσης του ήρωα με τον εξωτερικό περιβάλλον, αφού πρώτα τους γ.μήσει τα πρέκια στο μπουνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, armin είπε Εχει βγει Ελλαδα η ταινια αυτη? Επειδη στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κανει χαμουλη, με ποσα κορυφαια βραβεια ηδη κατω απο την ζωνη της. Αυτός ο σκηνοθέτης μόνο ταινιάρες κάνει. Οπότε ποιος τα... εμ... λογαριάζει τα βραβεία. Είναι must! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, armin είπε Εχει βγει Ελλαδα η ταινια αυτη? Επειδη στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κανει χαμουλη, με ποσα κορυφαια βραβεια ηδη κατω απο την ζωνη της. Σε dvd screener το ειδα. Για σινεμα δεν εχω ιδεα. 1 ώρα πριν, Manuel είπε Αυτός ο σκηνοθέτης μόνο ταινιάρες κάνει. Οπότε ποιος τα... εμ... λογαριάζει τα βραβεία. Είναι must! Ειναι ο σκηνοθετης του εξαιρετικου απλα In Bruges (για οποιον δεν γνωριζει) αρα σωστος ο Manuel. Δεν εχω δει το Seven Psychopaths ακομα αλλα προκειται συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, speedy23 είπε Ειναι ο σκηνοθετης του εξαιρετικου απλα In Bruges (για οποιον δεν γνωριζει) αρα σωστος ο Manuel. Δεν εχω δει το Seven Psychopaths ακομα αλλα προκειται συντομα. Πολύ γέλιο το Seven Psychopaths! Ευφυέστατο! Και το πρώτο του short film ήταν πολύ καλό, το six shooter. Μου έμεινε. Τον γνώρισα πρώτη φορά όταν μια θεατρική ομάδα που συμμετείχα παλιότερα, ανέβασε το πρώτο του θεατρικό, το The Beauty Queen of Leenane και θυμάμαι σκέφτηκα "αν σαν δημιουργός αυτό είναι το πρώτο σου έργο, ποιος ξέρει τι θα έρθει στη συνέχεια!". Δεν είναι τόσο καινοτόμο όσο αυτά που ακολούθησαν, ακολουθεί κάπως κλασικές φόρμουλες, αλλά πολύ υψηλού επιπέδου! Και μετά ήρθε το In Bruges. Πολύ καλά λόγια ακούγονται και για το άλλο του θεατρικό, το The Pillowman, αλλά δεν το έχω πετύχει ακόμη κάπου για να πάω να το δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 26/12/2017 στις 10:08 ΜΜ, *nenya* είπε Dunkirk Με τρομαξαν μερικα σχολια και περιμενα να απογοητευτω τελειως. Όμως για μενα ειχε:Οπτικοακουστικη ικανοποιηση, απολαυστικη σκηνοθεσια, αερομαχιες, τορπιλες, περηφανια και θαρρος των Αγγλων. Με χαλασαν δυο πραματακια: τα πλανα στην θαλασσα που το ενα δευτερολεπτο ηταν λαδι και το αλλο ηταν σαν τρικυμια και το οτι ουσιαστικα δεν εγινε φοκους σε κανεναν χαρακτηρα ωστε το κοινο να 'δεθει' με καποιον. Κατα τ'αλλα μια χαρα, 8/10. ο χρόνος στην ταινία είναι σχετικός και το αναφέρει στην αρχή της. άλλο μέτρο χρόνου για την στεριά, άλλος για την θάλασσα και άλλος για τα αεροσκάφη. σου επικεντρώνει την δράση σε διαφορετικό ''μήκος'' χρόνου και το οποίο είναι καταπληκτική ιδέα. η ταινία είναι μια χαρά, μαζί με το Arrival και το 100 μέτρα (ισπανικό) από τις καλύτερες που έχω δει τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις