coffeex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 IT (2017) Απορώ για τον μεγάλο ντόρο αυτής της ταινίας... σε κανένα απολύτως σημείο δεν ήταν τρομακτική και τα πιτσιρίκια δεν είχαν δέσιμο μεταξύ τους. Γενικά ήταν βαρετή ταινία 5/10 Η παλιότερη ταινία ήταν μακράν καλύτερη. 4
aris1986 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Knock knock (2015) με Keanu Reeves. 6,5/10 για μένα. "Αρρώστησα" με το μωρό την Ana De Armas. Ανέβασα πυρετό και χτύπους καρδιάς... ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ!1!!1!ΕΝΑ!ΕΝΑΝΑ 3
Eru Iluvatar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Είδα κι εγώ το Blade Runner 2049. Όπως είπαν κι οι άλλοι, είναι πραγματικά μια πανδαισία εικόνας και ήχου. Αυτό που μου έλειψε είναι μια μαγευτική φωνή και εξαιρετική παρουσία σαν κι αυτήν της Rachael απο το original. Πως να το πω, για καιρό σκεφτόμουν την Ραχήλ, αφού είχα δει το original. Τέλος πάντων, 7.5/10
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Contratiempo Χμ... χμ... χμ... Είχα δει το El cuerpo και δε με ενθουσίασε, αλλά είχε ενδιαφέρον φινάλε οπότε έμεινα ευχαριστημένος (για το είδος της). Είχα πιο μεγάλες προσδοκίες από αυτήν την ταινία, καθώς γενικά φαινόταν να έχει (ακόμη) καλύτερες αντιδράσεις. Ε... χοντρικά μια από τα ίδια μου φάνηκε. Στα πρώτα 10 λεπτά είχα τσατιστεί με τρία διαφορετικά πράγματα και μπήκα σε mode "OK, δε θα βγάλει νόημα η ταινία, απλά δες την σαν ενδιαφέρον παραμυθάκι μυστηρίου". Τα προβλήματα είναι δύο: πρώτον υπάρχει ένα τεράστιο clue μέσα στην ταινία για την ανατροπή (SPOILER SPOILER SPOILER) Όταν μιλάει η μασκαρεμένη μάνα στο τηλέφωνο με τον άλλο, τον αρχιδικηγόρο και αυτός δεν ακούει καλά, δεν αναγνωρίζει τη φωνή της και κάνει "Virginia?", μαρτυρώντας μας ότι δεν είναι αυτή που ισχυρίζεται. Δεύτερον, σε αντίθεση με το El Cuerpo, όπου η ανατροπή διορθώνει πολλά από τα παράπονα που είχα από την ταινία (γενική ατμόσφαιρα και συμπεριφορά συγκεκριμένων χαρακτήρων), εδώ η ανατροπή κάνει ακόμη πιο άκυρα αυτά που με πείραξαν, συγκεκριμένα τα mind games που γίνονται ανάμεσα σε χαρακτήρες, που βρήκα πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω, καθώς συνήθως δεν μου έβγαζαν και νόημα. Είχε τελικά, όμως, και 1-2 στοιχεία ακόμη που μου άρεσαν. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν με ενδιαφέρει να δω ξανά ταινία του συγκεκριμένου ή όχι. Ούτε καν αν μετάνιωσα που την είδα. Ίσως πρέπει απλά να προσαρμόσω τις προσδοκίες μου.
kgian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 In the house http://www.imdb.com/title/tt1964624/ εξαιρετικο ταινιάκι με χιούμορ, ανατροπή και στυλ. Δείτε το!
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, aris1986 είπε Knock knock (2015) με Keanu Reeves. 6,5/10 για μένα. "Αρρώστησα" με το μωρό την Ana De Armas. Ανέβασα πυρετό και χτύπους καρδιάς... ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ!1!!1!ΕΝΑ!ΕΝΑΝΑ best thing με την κουβανεζα, ειναι οτι εχει παιξει το θυμα σε αρκετες rape σκηνες. μμμ...
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 LALA LAND Ωραιο μιουζικαλ που θυμιζε ταινιες αλλης εποχης,με υπεροχη μουσικη και φωτογραφια,και σκηνικα,με παντα φοντο το μαγευτικο για το εργο λος αντζελες και οι 2 ηθοποιοι ηταν αρκετα καλοι,και η χημεια εδεσε μεταξυ τους.Περα απ τα ασταματητα τραγουδακια το εργο ηταν και λιγο συγκ .Αξιζει να το δει καπιος που βαρεθηκε τα ιδια απ το χολυγουντ,για να μαγευτει και να ταξιδεψει και να ονειρευτει.
Weiss Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 The Foreigner http://www.imdb.com/title/tt1615160/ Ο Τσάκι Τσαν σε ρόλο κινέζου Rambo , αξίζει να το δείτε για την ερμηνεία του παρά τις σεναριακές υπερβολές. Ένα 6,5/10 από εμένα. 1
lefter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 The party (2017) - Πανεξυπνη απολαυστικη ταινια. Detroit (2017) - Οτι καλυτερο ειδα τελευταια. (Για μενα μιλαω) 1
sanaeriko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Είδα χθές το Grand Budapest(ναι κι όμως δεν το είχα δει). Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ταινία που έχω δει αλλά σίγουρα ήταν μια από αυτές που μου άφησαν έντονα το συναίσθημα μιας γλυκιας συγκίνησης! Παρά πολύ καλό! 3
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) star wars: The phantom menace 7/10 τα λαθη που ολοι ξερουν και ο πολυ κακος jar jar χαλασαν πολυ την ταινια Padme one love Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3 1
Kapetanakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 10/10 ειχα χρονια να ριξω τοσο κλαμα σε ταινια. απιστευτα συγκινητικη και με ωραια πλοκη. μπραβο σε αυτην την ηθοποιαρα omar sy. 1
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Star wars. The last jedi. Καλή ταινία αλλά μέχρι εκεί. Δεν με "γέμισε", και σε μερικά σημεία με ξένισε και λίγο. Και να μην το δείτε στο σινεμά δεν πειράζει. Αν βρείτε σινεμά μέχρι 5€ να πάτε. http://www.imdb.com/title/tt2527336/
moumos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αυτές τις ημέρες των διακοπών έκατσα να δω καμιά ταινία για χαλάρωση. Οι επιλογές μου ήταν κομμάτι ασυνάρτητες και ποικίλες. Ενδεικτικά: * Είδα στην tv τα κλασικά The goonies http://www.imdb.com/title/tt0089218/?ref_=nv_sr_1 χωρίς να έχω πραγματικά σκοπό να τα δω. Ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια. 6/10 * Είδα το 10 Cloverfield Lane http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=nv_sr_1 το οποίο μου άρεσε αρκετά (αν δεν λάβω υπόψη το άγαρμπο τελευταίο μέρος της). 6/10 * Είδα το Nώε http://www.imdb.com/title/tt1959490/?ref_=nv_sr_3 το οποίο βλέπεται ευχάριστα , αν και σε πολλά σημεία κάνει κοιλιά και κουράζει. Αλλά οκ, 6/10. 2
armin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Elle (2016) Πολυ καλη ταινια. Η Huppert εδωσε την καλυτερη ερμηνεια της χρονιας κατα τη γνωμη μου. Η ταινια εχει πολλες παραλληλα εξελισσομενες ιστοριες, καποιες παροντικες καποιες θαμμενες στο παρελθον, οπως εχει η ζωη καθε ανθρωπου υστερα απο μια ηλικια. Ολες οι ιστοριες μας παρουσιαζονται μεσα απο τα ματια της Michelle απο την οποια ο φακος πολυ σπανια φευγει, καθως η Huppert ειναι απολυτως καθηλωτικη και αξιζει καθε λεπτο που της προσφερεται. Εν συντομια η Michelle ειναι ενας απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω δει στην μεγαλη οθονη. Η ταινια αρχιζει προς το τελευταιο μισαωρο να χανει το σασπενς που ειχε χτισει και εν τελει πιστευω πως το κλεισιμο ειναι αρκετα χλιαρο. 8,5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις