firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Justice League (2017). Ανάλαφρη ταινία, χωρίς συγκινήσεις με διασκεδαστικές στιγμές. Ιδανική για Σάββατο μεσημέρι με παράλληλη απασχόληση. http://www.imdb.com/title/tt0974015/
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 netflix bright, δε ξερω γτ πηρε τοσο αρνητικες κριτικες, παρα πολυ καλα περασα και αξιζει να την δειτε 8/10, ο will smith μου αρεσε αρκετα αν και κλασσικος will smith o joel edgerton ηταν φανταστικος 4
rfc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το mother τι καραμουφα ηταν ρε παιδες? ξενερωσα, εντελως ασυναρτησια λεμε. 2
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Λες και παιζεται πουθενα πια.... Εναν καλο σκηνοθετη εχουμε εκει εξω, και τα village προτιμουν να ενισχυουν ταινιες οπως Τζαμαικα,Bachelor 2 και κατι Καζαντζακηδες. δεν πουλαει ποπκορν ο Λανθιμος.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το mother τι καραμουφα ηταν ρε παιδες? ξενερωσα, εντελως ασυναρτησια λεμε. Από ότι φαίνεται είμαι ο μονος εδώ που βρήκε την ταινία ok και αυτό μάλλον είναι γιατί δεν έπιασα το concept και χρειάστηκε να διαβάσω τι και πως στο net. Απλά ο τυπάς τελείως αν-χωνευτός και δεν τις μπορώ καθόλου τις σπαστές προφορές.
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 The Mountain Between Us. http://www.imdb.com/title/tt2226597/ Ωραία ταινία. Δεν είναι η κλασική περιπέτεια επιβίωσης με τραγελαφικούς κινδύνους. 2
margaritagr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 All the money in the world http://www.imdb.com/title/tt5294550/ 6/10 για μια κλασική ταινία απαγωγής στην οποία όμως λείπει το έντονα διαπραγματευτικό στοιχείο . Επίσης οι ερμηνείες ειναι κατώτερες του αναμενομένου με βάση τα ονόματα των ηθοποιών. Ειναι η ταινία στην οποία αντικαταστάθηκε πριν απο ένα μηνα ο Kevin Spacey απο τον Chris Plummer(λογω του γνωστού σκανδάλου) και παρόλα αυτα κατάφεραν οι μπαγάσηδες να ξαναγυρίσουν τις σκηνές και να βγει η ταινία στην ώρα της. Γενικότερα θα έλεγα οτι η ταινία ειναι πολυ flat ενω οι σκηνές δράσης που εχει ειναι το λιγότερο για γέλια πράγμα αδιανόητο για ταινία του Ridley Scott. Θα την έβλεπα χαλαρά σπίτι αλλα με τίποτα δεν αξίζει για σινεμά. Το νοημα της δεν ειναι να σου δειξει σκηνες δρασης.... 1
Πανος999 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αργησα αλλα τελικα ειδα το "It".. Ρε τι μ***κια ηταν αυτη?? Κ ηταν κ 2 ωρες η αηδια..Νομιζα οτι εβλεπα κανα παιδικο θριλερ...
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το νοημα της δεν ειναι να σου δειξει σκηνες δρασης.... Το ξέρω . Αλλα και εκεί που επιχειρεί να δείξει γιατι δε γινεται αλλιώς , ειναι για γέλια.
panagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Star Wars: The Last Jedi Πιστεύω δεν χρειάζονται εισαγωγές στην ταινία αυτή. Όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Αναμφισβήτητα είναι μια all around entertaining ταινία, εμπορικότατη με τα όλα της. Παλεύω όμως μέσα μου να αποφασίσω αν τελικά μου άρεσε ή όχι. Η Disney, με τις αλλαγές που έχει κάνει, τραβάει στα άκρα μερικά πράγματα σε σημείο να νομίζω ότι βλέπω space balls. Όχι πως αυτό μου χάλασε τη διάθεση, αλλά τα πολλά γέλια καταστρέφουν την αίσθηση του επικού - κάτι που σαφώς έλειπε από την ταινία. Προσωπικά, διασκέδασα αρκετά και θα την ξαναδώ κάποια στιγμή, αλλά δεν συγκινήθηκα, δεν έφυγα με αυτό το μούδιασμα που προσφέρουν άλλες παραγωγές. 7.3/10 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Thelma Thelma http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt6304046/ Νορβιγικό θρίλερακι στο οποίο μια θρησκόλιπτη έφηβη ξεκινώντας τις σπουδές της έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της για μια νέα φίλη που γνωρίζει: 6/10 Joint security area Joint Security Area http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0260991/ Δυο Βορειοκορεάτες στρατιώτες βρίσκονται νεκροί σε ενα περίεργο περιστατικό στα σύνορα μεταξύ βόρειας και νότιας Κορέας: 7/10
volos27 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 netflix bright, δε ξερω γτ πηρε τοσο αρνητικες κριτικες, παρα πολυ καλα περασα και αξιζει να την δειτε 8/10, ο will smith μου αρεσε αρκετα αν και κλασσικος will smith o joel edgerton ηταν φανταστικος κ εμενα μαρεσε,αν κ απλο στορυ κ γενικα αναλαφρη ταινια ειχε ωραια μνμτα αντιρατσιστικα Από ότι φαίνεται είμαι ο μονος εδώ που βρήκε την ταινία ok και αυτό μάλλον είναι γιατί δεν έπιασα το concept και χρειάστηκε να διαβάσω τι και πως στο net. Απλά ο τυπάς τελείως αν-χωνευτός και δεν τις μπορώ καθόλου τις σπαστές προφορές. το mother ηταν καταπληκτικο 8αρι καθαρο
armin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Hacksaw Ridge (2016) Αρκετα ικανοποιητικη εμπειρια. Οι σκηνες μαχης ηταν αρκετα καλογυρισμενες, αν και καποιες φορες μπορω να πω οτι χανομουν και δεν ηξερα τι γινοταν ακριβως και ποιος ηταν ο στοχος των στρατιωτων. Αλλα οι σκηνες βιας γενικοτερα ηταν πολυ αληθοφανεις, και ηταν απο τις σπανιες ταινιες πολεμου που σε κανουν να αγχωθεις για τον αν θα επιβιωσει ο πρωταγωνιστης,καθως βλεπεις ανθρωπους λιγα μετρα διπλα του να σκοτωνονται αδιακριτως και με πολυ ασχημους τροπους επισης. Πολλες φορες οι ομοιοτητες με την αποβαση απο την Νορμανδια του Σπιλμπεργκ ηταν κραυγαλεες, αλλα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα. Ο Γκαρφιλντ καλουτσικος, σιγουρα δεν αξιζε την υποψηφιοτητα για Οσκαρ, επειδη η ερμηνεια του δεν πλησιαζε αυτες απο Ντενζελ και Αφλεκ και η καριερα του δεν πλησιαζει ακομα αυτες των Γκοσλινγκ και Μορτενσεν που πηραν τις υποψηφιοτητες μονο και μονο για καποιες παρελθοντικες ερμηνειες που αψηφηστικαν εγκληματικως απο την Ακαδημια. Γενικοτερα η ταινια δεν αξιζε τοση προβολη και δημοσιοτητα και απορω με το ποσο γρηγορα ξεχαστηκαν και συγχωρηθηκαν οι προσωπικες ατασταλειες του Μελ Γκιμπσον. 7/10 Inside Llewyn Davis (2013) Απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας. Μου πηρε 2 επαναληψεις για να το αναγνωρισω αυτο βεβαια,πραγμα πιο ευκολο απ΄οτι ακουγεται διοτι ειναι ακρως ''επαναληψιμη'' ταινια, καθως ολη η ιστορια εν τελει καταληγει εκει που ξεκινησε με λιγες αλλαγες στο ενδιαμεσο. Ο Οσκαρ Ισαακ ηταν απιστευτος, ταιριαζε γαντι με την φιλοσοφια του αντιηρωα της ταινιας, απο τις λιγες ειρωνικες στιγμες που οι Χρυσες Σφαιρες εχουν καλυτερη κριση απο την ''αξιοτιμη'' Ακαδημια, η οποια τον αψηφησε πληρως. 9,5/10 1
6xXx6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Blade Runner 2049 Oπτικός οργασμός εικαστικά με πολύ δουλεμένη φωτογραφία και πολύ προσεκτικά χρηση cgi. Eπισης κατάφεραν να κρατήσουν την ατμοσφαίρα του πρώτου blade runner επιστημονική φαντασια άλλα βλέποντας την από τη δεκαετία του 80 ο Ryan Gosling ιδανικός για το ρόλο με αξιοπρεπή ερμηνεια 8/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις