Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιος ο λογος να δεις την ταινια για μια ημιγυμνη JLAW, οταν την εχεις ηδη δει ολογυμνη;  :-D

snm.gif

...γιατί άμα τη δεις ολόγυμνη, θα κυαλάρι το μάτι στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια και θα χαθεί η μαγεία της τελειότητας... κλαψ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ποιος ο λογος να δεις την ταινια για μια ημιγυμνη JLAW, οταν την εχεις ηδη δει ολογυμνη;  :-D

snm.gif

Εγω γουσταρα Μισελ ατελειωτα.

Η ταινια εμετος παντως.

Che part 1 2008    6/10

Πώς μπορείς άραγε να κάνεις μια ταινία για το μεγαλύτερο σύμβολο του 2ου μισού του 20 αιώνα, χωρίς να πέσεις στη λούμπα της αγιοποίησης ή στον πειρασμό της δαιμονοποίησης; Νομίζω ότι ούτε ο Σοντεμπεργκ κατάφερε να απαντήσει αυτό το ερώτημα.

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο είναι σίγουρα δυο κεφάλια πάνω από τον Τσε σε μπόι, αλλά νούλα σε ψυχή. Ένας νερόβραστος "Τσε", που περπατάει σα συγκαμένος, ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπώρησε για κάνα δίωρο την οθόνη κι άφησε μεγαλύτερες απορίες από αυτές που προσπάθησε και καλά να απαντήσει.

Στη γενικότερη θολούρα ήρθε να προσθέσει κι αυτή η λαμακισμένη συνήθεια των σκηνοθετών, να κάνουν τις σκηνές μαλλιοκούβαρα χρονικής ασυναρτησίας κι ασυνέπειας, πετώντας ανάκατα πλάνα, αντί να ρίχνουν σφαλιάρες στους ηθοποιούς μπας και καμιά φορά παίξουν κάτι με ψυχή. Τη μια ο Τσε που ανακρίνεται από μια κούγκαρ αμερικανίδα δημοσιογράφο, την άλλη που στρίβει μπάφους με τον Καμίλο Σιφουέντες, την τρίτη που του κωλοτρίβεται το πιπίνι η Αλέιντα (...εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νοιώσω το φιλί...), την τέταρτη ο Φιντέλ σε παράκρουση μεγαλομανίας...

Το έργο σίγουρα προσπάθησε να σταθεί αντικειμενικά απέναντι στην προσωπικότητα του Τσε, αλλά ήταν πολύ υποτονικό σε όλα του. Ο Αστραπόγιαννος με τον Κούρκουλο έφερνε μεγαλύτερα ρίγη συγκίνησης...

Με λίγα λόγια, ο ανυποψίαστος θεατής θα δει έναν Φιντέλ κι έναν Τσε, να αποφασίζουν την επανάσταση στην Κούβα φουρκισμένοι, ένα Κυριακάτικο βράδυ στο Μεξικό, πάνω από ένα τραπέζι με μακαρονάδα, χωρίς καμια ιστορική σύνδεση. Έτσι, για τη γκ.βλα τους! Γιατί ζοχαδιάστηκαν από την ήττα του Μπάοκ Τενοτσιτλάν από τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Μέχικο Σίτι. Και θα λέει μετά, ρε μπ.ύστη μου, τι μπάφους κανουνε εκεί τα παληκάρια;

• Like 1

...γιατί άμα τη δεις ολόγυμνη, θα κυαλάρι το μάτι στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια και θα χαθεί η μαγεία της τελειότητας... κλαψ...

Καπως ετσι θα τη δεις

2d98qp.jpg

Με στεναχωρει λιγο που πηρε τοσα lika αυτο το review, αλλα oh well. Σιγουρα μιλαμε για την πιο αμφιλεγομενη ταινια της χρονιας, σιγουρα εφυγε ο μισος σινεμας (!) σε καθε προβολη στο κοσμο αλλα ναι μπορω να καταλαβω ξεκαθαρα γιατι δεν αρεσει σε πολλους. Απο τις τοπ 5 ταινιες μου της χρονιας, καιρο ειχα να παω σινεμα (οταν ειχε πρωτοβγει) και να βγω εξω μετα το τελος της ταινιας, και να  πω οτι ειδα κατι τοσο ''διαφορετικο'' αλλα με τοσο ενθουσιασμο! 8/10 απο μενα.

To review  αυτό πήρε τόσα  likes  ΚΥΡΙΩΣ  για την γλαφυροτητα  του λόγου και την .... εφευρηματικότητα του συγγραφέα του......χωρίς να σημαινει ότι υποχρεωτικά συμφωνούμε με την άποψη του για το έργο.. Το διάβασα και γελάω ακόμη....!!!!!!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Star Wars: The Last Jedi

MV5BMjQ1MzcxNjg4N15BMl5BanBnXkFtZTgwNzgw

http://www.imdb.com/title/tt2527336/

5/10

Ναι, καλά το είδατε. Από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω, παραβλέποντας τα κενά στο Lore της σειράς, προσπάθησα να δω το έργο για αυτό που ήταν και με βάση το προηγούμενο. Καταρχήν οι ήρωες ήταν ρηχοί ανούσιοι και υποτονικοί, υπήρχαν αρκετές σκηνές filler που με κούρασαν την πρώτη 1.30 ώρα περίπου. Εντελώς ανούσιο χιούμορ και σκηνές ποζεριάς. 

Επίσης το επικο στοιχεί έλειπε απο όλη την ταινία αν εξαιρέσεις μια συγκεκριμένη σκηνή (θα την καταλάβετε).

Κλείνοντας και για να μην σας κουράζω, το μόνο πράγμα που με έκανε να θυμάμαι οτι βλέπω Star Wars ήταν ο Kylo Ren ο οποίος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και σε μικρότερο βαθμό η Rey. 

Μόνο για τον Kylo Ren 5/10. 

Και για να προλάβω όσους τον συγκρίνουν με τον Darth Vader, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κοινό σημείο αν εξαιρέσεις το χρώμα της στολής και λίγο την μάσκα. Πληροφοριακά θυμηθείτε την ιστορία πίσω από τους 2 χαρακτήρες και θα δείτε οτι δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο..., αναλογιζόμενοι ότι οι Sith (κυρίως οι Lords) είναι Jedi οι οποίοι επέλεξαν το Raw unlimited power του Dark Side (το οποίο προφανώς είναι κοινό και για τους 2). 

Επεξ/σία από Daemonos
  • Like 3

Mayhem

Πολύ καλή και δεν το περίμενα tbh, ο Yeun χαλαρός σαν ένα ακόμα TWD episode :D Super violent αλλα είναι προσεγμένο χωρίς ανούσιες εικόνες υπερβολικού gore χωρίς λόγο. Η υπόθεση δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο αλλα οι διάλογοι και οι chars έχουν φάση. Pure mindless fun αν και προσπαθεί να σου περάσει μερικές αλήθειες για corporate pricks.

• Like 1

Link.png Site: Mother!

Τον Aronofsky η' το αγαπας η' τον μισεις ,εγω τον αγαπω  .

Εδω μας παραδιδει  μια αντισυμβατικη ταινια ακομα και για εκεινον που σπαει ολα τα κινηματογραφικα φορμα και τους κανονες αφηγησης . Κυριαρχει μια  εντονη  θεατρικοτητα  για να αλλαξει και αυτο ομως στο δευτερο μισο της ταινιας που αποκτα εναν  καταιγιστικο ρυθμο και κινηματογραφικη εναλλαγη πλανων .

Η ταινια  με αλληγορικο τροπο θιγει μια σειρα απο κεντρικα φιλοσοφικα και θρησκευτικα ζητηματα και το κανει απροκαλυπτα  με εναν εντελως αναρχο αφηγηματικα   αλλα δομημενο τεχνικα  τροπο.Προκειται για μια παραβολη  που εχει ξεκαθαρες  κινηματογραφικες επιρροες  απο  γνωστες ταινιες και αναφορες σε σκηνοθετες τοτεμ .

Μπορεις να εξαγεις τοσα πολλα συμπερασματα, γιατι αυτος ειναι ο τροπος που σκηνοθετησε και επλασε την ταινια ο Arοnofsky  δινοντας σου απολυτη ελευθερια.

Σε μενα ως κεντρικη ιδεα εμεινε η εγωκεντρικοτητα  του δημιουργου ,η αναγκη για οπαδους/followers που  ξεπερνα  την ιδια την φυση του ανθρωπου ,την γεννηση του .

8,1/10

Πιο Πατάτα πεθαίνεις…

Ειλικρινά λυπάμαι όλους όσους πλήρωσαν για να δουν μια έποικη μ@@@μπίπ@@@@!

post-93034-0-59134500-1513855634_thumb.jpg

Πιο Πατάτα πεθαίνεις…

Ειλικρινά λυπάμαι όλους όσους πλήρωσαν για να δουν μια έποικη μ@@@μπίπ@@@@!

Νομίζω οτι γίνεσαι υπερβολικός και ανούσιος. Τεκμηρίωσε την άποψή σου με επιχειρήματα καθώς αυτό βοηθάει και τους υπόλοιπους που διαβάζουν να σχηματίσουν μια άποψη.

Χαχαχ οσοι το μισουν φαινεται οτι το μισουν πραγματικα παντως! Μιλαμε οτι φτανουν στον οπαδισμο!

Ναι είναι αρκετά έργα που ή τα αγαπάς ή τα μισείς!! Δεν υπάρχει μέση λύση. 

Επίσης το επικο στοιχεί έλειπε απο όλη την ταινία αν εξαιρέσεις μια συγκεκριμένη σκηνή (θα την καταλάβετε).

Πιστεύω πως κάνεις λάθος και δεν είναι σαφές ποια είναι η μόνη επική σκηνή. Έχω στο μυαλό μου 3-4 σκηνές που θα μπορούσες να εννοείς και ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Και αν ρωτήσεις αυτούς που την είδαν, χωρίς να αποκαλύψεις ποια έχεις στο μυαλό σου, πιστεύω θα πάρεις αρκετές διαφορετικές απαντήσεις από τη δική σου.

το επικο στοιχειο ελειπε? ουτε καν, για μενα ειχε παρα πολλες σκηνες επικες με τον 

crait

το αποκορυφωμα, ειπαμε ομως στο ινσομνια δεν αρεσε το the last jedi

tdi thx, βρηκα τι θα δω σημερα

• Like 1

Πιστεύω πως κάνεις λάθος και δεν είναι σαφές ποια είναι η μόνη επική σκηνή. Έχω στο μυαλό μου 3-4 σκηνές που θα μπορούσες να εννοείς και ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Και αν ρωτήσεις αυτούς που την είδαν, χωρίς να αποκαλύψεις ποια έχεις στο μυαλό σου, πιστεύω θα πάρεις αρκετές διαφορετικές απαντήσεις από τη δική σου.

Μια είναι η επική σκηνή που εννοεί.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...