Prospector8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Mother! 4/10 2017 (το τεσσαράκι είναι για τις βυζάρες της Τζένιφερ...) Με πορδές δεν βάφονται αυγά.... Ή αλλιώς, γκαβλοτρόμος με θέα τους βύζους της Jennifer! Ο Αρονόφσκι προσπαθεί να δώσει μια αλληγορία της Δημιουργίας, πατώντας κυρίως πάνω στην εβραϊκή μυθολογία (ακα Παλαιά Διαθήκη), με μια εσάνς από το χριστιανισμό (ακα Καινή Διαθήκη). Δυστυχώς, στο "θολωμένο του μυαλό" που θά’ λεγε και ο Άκης Πάνου, προέκυψε μια ασυνάρτητη σούπα, η οποία δεν διασώζεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπαρδέμ και την πατούρα της Jennifer. Ο θεατής μένει καθηλωμένος στα πρώτα 15-20 λεπτά από το θεσπέσιο κορμί της Τζένιφερ, που τριγυρίζει ημίγυμνη μέσα στο σπίτι, στο οποίο προσπαθεί να στεγάσει τον έρωτά της με έναν συγγραφέα, του οποίου η πένα και η …βούρτσα δεν λειτουργούν αμφότερες, με αποτέλεσμα μια ταλαίπωρη Τζένιφερ να το έχει ρίξει στο πηλοφόρι και να σοβατίζει ολημερίς την οικοδομή όπως ο Μήτσος, ο Παπαμιχαήλ στις Διπλοπενιές. Κάπου εκεί τελειώνει κι όλη η ευρηματικότητα του Αρονόφσκι, που παίρνει 2 χιλιοτραβηγμένες ιστορίες - τη Δημιουργία αφενός και το ο πουρόγερος κι η μπεμπέκα, αφετέρου, που προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους στα χρόνια της αντρικής εμμηνόπαυσης - και αρχίζει να τους πετάει τα ματια έξω με αντίληψη και σκηνικά βιντεοπαιχνιδιού PS4. Οι ιδέες είναι εκεί και άφθονες, αλλά ο Αρονόφσκι, δεν είναι “δημιουργός/καλλιτέχνης” στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παίρνει τις γνωστές ιδέες που λέγαμε και μένει απελπιστικά να πελαγοδρομεί στο πρώτο επίπεδο μιας φθηνής προσπάθειας εντυπωσιασμού. Τα σχήματα που χρησιμοποιεί ειναι γελοιωδώς απλοικά και προχειροραμμένα. Σε ορισμένα σημεία δε, είναι κανονικός τραγέλαφος, όπως η πλειοψηφία των σκηνών με την πουρόγρια Μισέλ, η οποία ελπίζω να είναι απλή συνωνυμία με την Πφάιφερ των Επικίνδυνων Σχέσεων. Σε κάποια στιγμή μάλιστα είπα δεν μπορεί, όπως το πάει θα τις βάλει σε κάνα ριπλέι φτηνού, άματιουρ, λεσβιακού τσοντοκλιπακίου από το P..Hub. Ευτυχώς, το προσπέρασε…. Η ταινία δε βλέπεται! Επιεικώς… Φοβάμαι ότι κινείται στο ίδιο πλαίσιο αγραμματοσύνης και υποκουλτούρας του Χόλυγουντ, που παίρνει ό,τι περπατάει από την παγκόσμια μυθολογία (Ηρακλής, Ζήνα, Αλλαντίν, Νωε, Ιησούς κτλ) και του αλλάζει τα φώτα, για να εντυπωσιάσει το βλάχο Αμερικανό ρεντνεκ, που θα πάει να δει την ταινία στο ντραιβ ιν, με το πορτ-μπαγκάζ φορτωμένο με καραμπίνες και δίκανα, μήπως και του την πέσει κανένας αλλαχουάκμπαρ, την ώρα που θα χαμουρευει την κομμώτρια με τα λιγδιασμένα απο το ποπ κορν δάχτυλα…. Με στεναχωρει λιγο που πηρε τοσα lika αυτο το review, αλλα oh well. Σιγουρα μιλαμε για την πιο αμφιλεγομενη ταινια της χρονιας, σιγουρα εφυγε ο μισος σινεμας (!) σε καθε προβολη στο κοσμο αλλα ναι μπορω να καταλαβω ξεκαθαρα γιατι δεν αρεσει σε πολλους. Απο τις τοπ 5 ταινιες μου της χρονιας, καιρο ειχα να παω σινεμα (οταν ειχε πρωτοβγει) και να βγω εξω μετα το τελος της ταινιας, και να πω οτι ειδα κατι τοσο ''διαφορετικο'' αλλα με τοσο ενθουσιασμο! 8/10 απο μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ποιος ο λογος να δεις την ταινια για μια ημιγυμνη JLAW, οταν την εχεις ηδη δει ολογυμνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 The Mountain Between Us. Το είδα χθες βράδυ πριν κοιμηθώ. Μια ταινία επιβίωσης που εξελίσσεται σε ρομάντζο. Οι πρωταγωνιστές τίμιοι στο ρολο τους, σενάριο κλασσικό για το ειδος της ταινιας, όμορφη φωτογραφία. Μπορω να πω οτι δεν με χάλασε καθόλου ο συνδυασμός δράσης και ερωτα, αν και το δεύτερο κομματι φάνηκε σαν να ήρθε λίγο "εξαναγκαστικά". Όπως και να εχει, τα τελευταια χρόνια δεν είδαμε κάτι παρόμοιο που να είναι αξιόλογο. Γι αυτό λοιπον, πιάστε οτι έχετε δίπλα σας, κοπελα,άντρα,σκύλο*, αραξτε στον καναπέ και χαλαρωστε για τα επομενα 100 λεπτα περιπου. Ενα 7-7,5/10 απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 δειχνει τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 δειχνει τιποτα; Μην το μπερδεύεις με το The Brokeback Mountain Between Us. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δείχνει tits για 2 δευτερα so fuckin what?! Για αυτό θα δεις την 100' ταινία? Από ποτε έχεις να βγείς από το σπίτι?! IT: Πάει καιρός που έχω διαβάσει το βιβλίο και η παλιά ταινία δεν μου άρεσε. Το remake imho το βρήκα καταπληκτικό, χωρέσανε τα περισσότερα char stories και πολύ καλύτερα που θα είναι 2 parts. Βασικά ενώ δεν είμαι fan τέτοιον ταινιών η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλά γυρισμένη χωρίς ανούσιο gore και splatter. Ειδικά η σκηνή με τον Georgie δεν υπάρχει. Χαλαρά το καλύτερο horror που έχω δει τον τελευταίο καιρό και ο Pennywise απίστευτος και συγκεκριμένα οι διάφοροι τόνοι της φωνής του, βασικά αρκετοί διάλογοι ήταν straight from the book. Must see για SK fans μιας και καλές ταινίες που πατάν στα βιβλία του σπανίζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα δω την ταινια, δεν ειμαι φαν του ειδους, την σκηνη θα δω μονο στο mr skin. θενξ για το τιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα δω την ταινια, δεν ειμαι φαν του ειδους, την σκηνη θα δω μονο στο mr skin. θενξ για το τιπ. ενω σε αυτα που εισαι φαν του ειδους τις βλεπεις αφου διαβασεις leaked σεναρια και καμενα gifs, lmao wonder woman, 8/10 πολυ ευχαριστα περναει η ωρα αλλα θα ηθελα και κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 LMAO οχι βεβαια. εισαι τελειως λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Mirrors (2008) -- 6.5 / 10 Εχθές είδα το Mirrors (2008) με τον Sutherland. Όχι κακή αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Το story έχει να κάνει με κάποιο πνεύμα-δαίμονα ή κάτι τέτοιο το οποίο είναι παγιδευμένο μέσα σε κάθε είδους καθρέφτες. Σεναριακά μου άφησε αρκετά κενά αλλά την είδα ευχάριστα και σε κρατάει σε αγωνία παρόλο που 1-2 σκηνές ίσως είναι λίγο περισσότερο τραβηγμένες από ότι θα έπρεπε. Υγ : Πρόσεξα ότι έχει βγει και Mirrors 2 αλλά από το trailer που είδα δεν βλέπω να έχει σχέση με το αρχικό (κακό αυτό). Όντως τελείως διαφορετική εκδοχή. Προσωπικά το 2 μου άρεσε καλίτερα.Είχε και πιο πολύ τρόμο και αίμα. Μου έμεινε η σκηνή με την γκόμενα στο μπάνιο.Τα είχε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 wonder woman, 8/10 πολυ ευχαριστα περναει η ωρα αλλα θα ηθελα και κατι παραπανω Εγώ θα πάλι θα ήθελα κάτι λιγότερο, να μην είχε αυτές τις ηλίθιες προφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα πάλι θα ήθελα κάτι λιγότερο, να μην είχε αυτές τις ηλίθιες προφορές. tbh η εισαγωγη με χαλασε, κατι ελειπε, εδειξε πολυ λιγα για μενα και ηταν καπως βιαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 tbh η εισαγωγη με χαλασε, κατι ελειπε, εδειξε πολυ λιγα για μενα και ηταν καπως βιαστικο Οτι το τελος δεν σε πειραξε δηλαδη... Απο τα χειροτερα third act ταινιων υπερηρωων που εχω δει προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Οτι το τελος δεν σε πειραξε δηλαδη... Απο τα χειροτερα third act ταινιων υπερηρωων που εχω δει προσωπικα. εχεις δικιο, αλλα την αρχη βρηκα χειροτερη, anyway πιστευω οτι ηταν πολυ καλη η ταινια παρα τα σφαλματα εδω και εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τhe Foreigner (2017) http://www.imdb.com/title/tt1615160/reference απο τις καλυτερες ταινιες του Jackie Chan, oσο αφορα το προσφατο του output. μην περιμενετε τις εντυπωσιακες χορογραφιες του παρελθοντος, εδω ο Jackie ειναι γερος, αργος, ματωνει και κουραζεται, με την δραση να ειναι ρεαλιστικη και ωμη. το στορυ αξιοπρεπες, ο σκηνοθετης Campbell σταθερη αξια οπως και ο Brosnan. o Jackie αποδεικνυει οτι ξερει να παιζει και δραματικους ρολους. extra bonus ενας MILFαρος με το νυχτικο του. προτεινεται ανεπιφυλακτα για τους φιλους του Jackie ΜΙΛΦΑΡΟΥ με το νυχτικο και των ταινιων νυχτερινής δρασης. Ευχαριστώ για το τιπ, σύντροφε, θα την τιμήσω! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από Cro-Magnon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις