Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με έχεις κάνει να πατάω like πριν διαβάσω τη κριτική σου πλέον ρε τρελέ! Σιγα το νεο εγω το κανω αυτο σε σενα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σιγα το νεο εγω το κανω αυτο σε σενα χρονια Έτερον εκάτερον, εγώ είναι γνωστό ότι είμαι πιο δύσκολος σε αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τη τριλογία Before Sunrise http://www.imdb.com/title/tt0112471/?ref_=nv_sr_1 Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/?ref_=nv_sr_2 Before midnight http://www.imdb.com/title/tt2209418/?ref_=nv_sr_1 την ειχε η γυναίκα μου σε DVD και με ειχε πρήξει να τη δούμε ενω εγώ αντιστεκόμουν σθεναρα. Τελικά την είδαμε κ εχω να πω οτι ειναι ο,τι πιο ρομαντικό μπορεί να δει κανείς στην οθόνη χωρίς να ξενερώσει σε κανένα σημείο . Ξεχώρισα το Before Sunset ίσως γιατι εχω ζήσει παρόμοια κατάσταση με διαφορετικό όμως τελος. Δεν έχασα το λεωφορείο Το 3ο εχει πολυ Ελλάδα μεσα . Ενδύκνειται για ερωτευμένους μεσα στα μέλια , πρόσφατα χωρισμένους με ένα μπουκάλι ουίσκι δίπλα τους , παντρεμένους με τη γυναίκα τους δίπλα να σκέφτονται σε όλη τη διαρκεια ένα παλιό τους έρωτα. ( Προσέξτε μόνο μη σας καταλάβει) . Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2017 από totalius 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Site: Mother! Τον Aronofsky η' το αγαπας η' τον μισεις ,εγω τον αγαπω . Εδω μας παραδιδει μια αντισυμβατικη ταινια ακομα και για εκεινον που σπαει ολα τα κινηματογραφικα φορμα και τους κανονες αφηγησης . Κυριαρχει μια εντονη θεατρικοτητα για να αλλαξει και αυτο ομως στο δευτερο μισο της ταινιας που αποκτα εναν καταιγιστικο ρυθμο και κινηματογραφικη εναλλαγη πλανων . Η ταινια με αλληγορικο τροπο θιγει μια σειρα απο κεντρικα φιλοσοφικα και θρησκευτικα ζητηματα και το κανει απροκαλυπτα με εναν εντελως αναρχο αφηγηματικα αλλα δομημενο τεχνικα τροπο.Προκειται για μια παραβολη που εχει ξεκαθαρες κινηματογραφικες επιρροες απο γνωστες ταινιες και αναφορες σε σκηνοθετες τοτεμ . Μπορεις να εξαγεις τοσα πολλα συμπερασματα, γιατι αυτος ειναι ο τροπος που σκηνοθετησε και επλασε την ταινια ο Arοnofsky δινοντας σου απολυτη ελευθερια. Σε μενα ως κεντρικη ιδεα εμεινε η εγωκεντρικοτητα του δημιουργου ,η αναγκη για οπαδους/followers που ξεπερνα την ιδια την φυση του ανθρωπου ,την γεννηση του . 8,1/10 Ξεκίνησα να την βλέπω, για λόγους ανωτέρας βίας την διέκοψα 40' πριν το τέλος και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Εννοείται ότι θα την συνεχίσω ούτως ή άλλως, αλλά ξεκαθαρίζει παρακάτω ή παραμένει το ίδιο ελεύθερη και αινιγματική; Ο Aronofsky με έχει συνηθίσει σε "θολές" και σύνθετες αφηγήσεις και σκηνοθεσίες, αλλά εδώ-και μέχρι στιγμής-όλα είναι ακατάλυπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Blood Simple (1984) Μια φανταστικη αρχη για την τοσο θρυλικη καριερα των αδελφων Κοεν. Μεγα λαθος μου που την παραμελησει την ταινια αυτη, θα την εβαζα σιγουρα στο τοπ 5 των Κοεν,αν και μου μενουν δυο τρεις ακομη εξαιρωντας την καινουργια τους που αποσο ξερω δεν πλησιασε τα στανταρ των παλιων αριστουργηματων τους. Ενα πανεξυπνο σεναριο, με συνεχως αναπαντεχες περιπλοκες, πολυ καλες και οι ερμηνειες ειδικα του Ντετεκτιβ ο οποιος ηταν ενας απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες που εχω δει τον τελευταιο χρονο. Σιγουρα η φωτογραφια παραπεμπει σε πολλες κλασσικες νοιρ ταινιες, αλλα παραμενει ενδιαφερουσα και καινοτομα η οπτικη των Κοεν καθε λεπτο της ταινιας. Τα σημαδια των μεταγενεστερων Fargo & No Country for Old Men ειναι εμφανη καθολη την διαρκεια του εργου. 9,5/10 Paterson (2016) Οντας στις λιστες πολλων Best of the Year, ειπα να την τσεκαρω, επειδη ηξερα πως ειναι αρκετα διαφορετικη ταινια. Και ηταν μια πραγματικα περιεργη εμπειρια, αλλα προτεινεται ανεπιφυλακτα για οσους θελουν να δουν κατι με σκοπο την χαλαρωση. Η ταινια εχει ως γενικο νοημα την αναγνωριση της ομορφιας στα μικρα πραγματα της καθημερινοτητας, το πώς η ρουτινα δεν ειναι απαραιτητα κατι το κακο και το βαρετο,αλλα μπορει μεσα της να κρυβει αγαπη, εμπνευση,δημιουργικοτητα και αληθινες διαπροσωπικες σχεσεις. Τουλαχιστον αυτο ειναι το κεντρικο νοημα που απεσπασα εγω. 8,5/10 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 λικε για το πατερσον ηταν αυτο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Flatliners, πιο flat πεθαίνεις, δεν μπορώ να θυμηθώ άμα έχω δει το παλιό πάντως αυτό ήταν τελείως χαζό και ας παρουσιάζεται ως φαντασίας, πιο βλακώδες concept δεν μπορώ να θυμηθώ σε ταινία πρόσφατη. Ούτε η Page δεν άντεξε την ταινία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες για το πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Jake Gyllenhaal, μπορεί να δει το nightcrawler (2014). Ξεκινάει νωθρά ως ταινία, αλλά απογειώνεται όσο περνάει η ώρα και αυτό οφείλεται στην καταπληκτική ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Συμφωνώ με τη βαθμολογία του imdb: 8/10 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Film Stars Don't Die in Liverpool ★★★★ Εξαιρετικά φτιαγμένο και εκτελεσμένο, το «Film Stars Don’t Die in Liverpool» είναι μια εντελώς γοητευτική και όμορφη ταινία που θα απαιτήσει έναν ώμο για να κλάψετε και ένα χέρι για να κρατήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες για το πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Jake Gyllenhaal, μπορεί να δει το nightcrawler (2014). Ξεκινάει νωθρά ως ταινία, αλλά απογειώνεται όσο περνάει η ώρα και αυτό οφείλεται στην καταπληκτική ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Συμφωνώ με τη βαθμολογία του imdb: 8/10 Δεν τον είχα παρατηρήσει ιδιαίτερα σαν ηθοποιό μέχρι που ειδα την ταινία αυτή. Πράγματι είναι καταπληκτικός. Να αναφέρω ότι είδα το Crooked House http://m.imdb.com/title/tt1869347/ Εντάξει, εξαιρετική ταινία. Άγκαθα Κρίστι είναι αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 The Grand Budapest Hotel Ενας παραλογισμος και ταυτοχρονα ομορφια σκηνικων, σκηνων, πλανων και διαλογου μαζι με τον ιδιαιτερο τροπο γυρισματος, προκαλουν γελιο και γλαφυρες καταστασεις, γλυκοπικρες στιγμες, λυπη και 'ντυνουν' καυστικα τους χαρακτηρες και γεγονοτα. Ή μαλλον χαρακτηρα να πω; Διοτι εδω η φιλια και οι περιπετειες του Φαινς στο ρολο του larger than life θυρωρου με το νεαρο βοηθο μπορει να ειναι η υποθεση της ταινιας αλλα αυτο που μου μενει περα απο την ομορφια της, ειναι η εξαιρετικη ερμηνεια του. Απο τη μια gentleman, φιλικος και πολυ αστειος απο την αλλη εβλεπες την ματαιοδοξια του, τη κυνικοτητα του και την αθυροστομια του με αποτελεσμα μια αποδοση που μαγνητιζει. Ωραια και η συνοδεια της μουσικης αλλα σιγα μην ελειπε απο το αριστουργημα του Anderson. ΥΓ: Ειναι η πιο Ευρωπαικη ταινια γυρισμενη απο Αμερικανο δημιουργο; Θα ελεγα ναι αλλα ποσταρετε καποια εναλλακτικη αν εχετε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt3203606/ Βιογραφία. Την είχα καιρό στην ταινιοθήκη μου αλλά χτες αξιώθηκα να τη δω. Πολύ καλή ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα σε κρατάει καθηλωμένο μέχρι το τέλος.Δεν την ήξερα την ιστορία και πιστεύω ότι απόλαυσα την ταινία περισσότερο,παρά αν γνώριζα κάποια πράγματα από τη ζωή του πραγματικού ήρωα της ταινίας. Για όσους δεν την ξέρουν συνιστώ να την μάθουν μέσε από την ταινία. Ειδικά για τούτες τις μέρες των γιορτών για όσους δεν την έχουν δει είναι μία πολύ καλή επιλογή με πολύ καλές ερμηνείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Mother! 4/10 2017 (το τεσσαράκι είναι για τις βυζάρες της Τζένιφερ...) Με πορδές δεν βάφονται αυγά.... Ή αλλιώς, γκαβλοτρόμος με θέα τους βύζους της Jennifer! Ο Αρονόφσκι προσπαθεί να δώσει μια αλληγορία της Δημιουργίας, πατώντας κυρίως πάνω στην εβραϊκή μυθολογία (ακα Παλαιά Διαθήκη), με μια εσάνς από το χριστιανισμό (ακα Καινή Διαθήκη). Δυστυχώς, στο "θολωμένο του μυαλό" που θά’ λεγε και ο Άκης Πάνου, προέκυψε μια ασυνάρτητη σούπα, η οποία δεν διασώζεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπαρδέμ και την πατούρα της Jennifer. Ο θεατής μένει καθηλωμένος στα πρώτα 15-20 λεπτά από το θεσπέσιο κορμί της Τζένιφερ, που τριγυρίζει ημίγυμνη μέσα στο σπίτι, στο οποίο προσπαθεί να στεγάσει τον έρωτά της με έναν συγγραφέα, του οποίου η πένα και η …βούρτσα δεν λειτουργούν αμφότερες, με αποτέλεσμα μια ταλαίπωρη Τζένιφερ να το έχει ρίξει στο πηλοφόρι και να σοβατίζει ολημερίς την οικοδομή όπως ο Μήτσος, ο Παπαμιχαήλ στις Διπλοπενιές. Κάπου εκεί τελειώνει κι όλη η ευρηματικότητα του Αρονόφσκι, που παίρνει 2 χιλιοτραβηγμένες ιστορίες - τη Δημιουργία αφενός και το ο πουρόγερος κι η μπεμπέκα, αφετέρου, που προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους στα χρόνια της αντρικής εμμηνόπαυσης - και αρχίζει να τους πετάει τα ματια έξω με αντίληψη και σκηνικά βιντεοπαιχνιδιού PS4. Οι ιδέες είναι εκεί και άφθονες, αλλά ο Αρονόφσκι, δεν είναι “δημιουργός/καλλιτέχνης” στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παίρνει τις γνωστές ιδέες που λέγαμε και μένει απελπιστικά να πελαγοδρομεί στο πρώτο επίπεδο μιας φθηνής προσπάθειας εντυπωσιασμού. Τα σχήματα που χρησιμοποιεί ειναι γελοιωδώς απλοικά και προχειροραμμένα. Σε ορισμένα σημεία δε, είναι κανονικός τραγέλαφος, όπως η πλειοψηφία των σκηνών με την πουρόγρια Μισέλ, η οποία ελπίζω να είναι απλή συνωνυμία με την Πφάιφερ των Επικίνδυνων Σχέσεων. Σε κάποια στιγμή μάλιστα είπα δεν μπορεί, όπως το πάει θα τις βάλει σε κάνα ριπλέι φτηνού, άματιουρ, λεσβιακού τσοντοκλιπακίου από το P..Hub. Ευτυχώς, το προσπέρασε…. Η ταινία δε βλέπεται! Επιεικώς… Φοβάμαι ότι κινείται στο ίδιο πλαίσιο αγραμματοσύνης και υποκουλτούρας του Χόλυγουντ, που παίρνει ό,τι περπατάει από την παγκόσμια μυθολογία (Ηρακλής, Ζήνα, Αλλαντίν, Νωε, Ιησούς κτλ) και του αλλάζει τα φώτα, για να εντυπωσιάσει το βλάχο Αμερικανό ρεντνεκ, που θα πάει να δει την ταινία στο ντραιβ ιν, με το πορτ-μπαγκάζ φορτωμένο με καραμπίνες και δίκανα, μήπως και του την πέσει κανένας αλλαχουάκμπαρ, την ώρα που θα χαμουρευει την κομμώτρια με τα λιγδιασμένα απο το ποπ κορν δάχτυλα…. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 +10000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 -10000 Ευτυχως ομως εχουμε την ελευθερια να γραφουμε ολοι την γνωμη μας...και ο κινηματογραφος οπως και καθε μορφη τέχνης εμπεριεχει σε τεραστιο βαθμο το υποκειμενικο στοιχειο. Θα ηταν αδυνατον να αρεσουν ολα σε ολους. (κι εγω δεν θα αγαπησω ποτε πχ τον Ταραντινο ή τις ταινιες με τον Tom Cruise ξερωγω ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις