Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το The Woman In Black. Εμένα μου άρεσε, η εικόνα, η ατμόσφαιρα και οι ερμηνείες. Επίσης σου έδινε πράγματα καθώς το παρακολουθούσες, δεν βαριόσουν καθόλου. Εγω του βάζω ενα 7,5/10 άνετα. Τα κλασσικά τρόμου τα ψιλοβαριέμαι, οπότε αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το The Woman In Black. Εμένα μου άρεσε, η εικόνα, η ατμόσφαιρα και οι ερμηνείες. Επίσης σου έδινε πράγματα καθώς το παρακολουθούσες, δεν βαριόσουν καθόλου. Εγω του βάζω ενα 7,5/10 άνετα. Τα κλασσικά τρόμου τα ψιλοβαριέμαι, οπότε αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη.

εσπερνε/γαμ@γε/εσκιζε και τα σχετικα

Δημοσ.

The Town

Μολις την ειδα, μπορω να πω αρκετα καλη ταινια μου φανηκε, με ωραια υποθεση, ελειπε ομως η δραση θα μπορουσε να εχει σιγουρα λιγο περισσοτερο δραση.

Θα μπορουσα να την ξαναδω, αλλιως ομως την περιμενα.

Οπως και ναχει επειδη μαρεσαν οι ηθοποιοι και γενικα ταινιες τετοιου περιεχομενου μαρεσουν ενα 7/10.

Δημοσ.

Μόλις είδα μία πολυ όμορφη ταινία, το Poulet aux prunes . Πραγματικά είχα χρόνια να δώ ρομαντική ταινία που να με αγγίξει. Συνήθως δεν βλέπω κιόλας γιατι τις βρίσκω απίστευτα βαρετές. Η σκηνοθεσία απίστευτη, ευρηματική και γεμάτη φαντασία, η εικόνα και το soundtrack πανέμορφα και η δομή σχεδόν τέλεια. Εμένα μου άφησε σαν ταινία μία πληρότητα, τίποτα δεν θα άλλαζα. Ένα 8,5/10 πολύ εύκολα. Θα έβαζα και παραπάνω αλλα είπα να μην το παρακάνω...

Δημοσ.

Black Hawk Down

Πόλεμος χωρίς φιλοσοφικές αναζητήσεις, χωρίς love stories, χωρίς ποιητικές εικόνες. Just action. Κόλαση.

7,5/10

φοβερη ταινια, την ειχε πριν 4-5 μηνες στην τηλεοραση και δεν ειχα προλαβει να την δω ολη,πολυ καλη ταινια ομως.

Δημοσ.

Είδα το The Warrior's Way , μια περιπετεια με οχι τοσο καλο σεναριο και τα σκηνικα μαλλον φτιαγμενα σε υπολογιστη(που δε μου αρεσαν στο ματι).Αλλα ειχα καιρο να δω περιπετεια και περασε η ωρα μου.

Eπισης ειδα το metropolis http://www.imdb.com/title/tt0017136/. μιας και δεν εχει διασωθει ολοκληρη θα ηταν δυσκολο να την παρακολουθησω ,χωρις να κοιταω τη http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%82 μετα απο καθε μερος που τελειωνει. παντως περνα μηνυματα αλληγορικα για την τοτε κατασταση που ακομα θα επρεπε να μας προβληματιζουν.

θα την ξαναδω μηπως την καταλαβω τελειως

Δημοσ.
Coriolanus και Albert Nobbs Δύο λέξεις, ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΤA... Και στις δύο ταινίες δεν κέρδισα τίποτα βλέποντας τες, σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο, όλα αδιάφορα. Χάσιμο χρόνου. Ένα 5/10 και στις δύο (θα μπορούσα να βάλω και 4/10 στον Albert). Απο μακριά παιδιά...
Δημοσ.

Coriolanus και Albert Nobbs Δύο λέξεις, ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΤA... Και στις δύο ταινίες δεν κέρδισα τίποτα βλέποντας τες, σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο, όλα αδιάφορα. Χάσιμο χρόνου. Ένα 5/10 και στις δύο (θα μπορούσα να βάλω και 4/10 στον Albert). Απο μακριά παιδιά...

Φτου και έλεγα να το δω σήμερα/αύριο το coriolanus... αν και το περίμενα ότι θα είναι πατάτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρικα λιγο χρονο τελευταια και εκατσα και ειδα μερικες μαζεμενες

Hugo

Σαν σεναριο δεν ηταν και ασχημη αλλα αυτο που ηταν κορυφαιο ηταν η σκηνοθεσια και τα σκηνικα, ο Scorsese εκανε απιστευτη δουλεια στο συγκεκριμενο κομματι. 7.5/10

Chronicle

Δραματικη ταινια με superheroes σε στυλ cloverfield, αν και δεν ηταν ιδιαιτερα αποκαλυπτικη στο σεναριο μου αρεσε. Εστιασε περισσοτερο στους χαρακτηρες και ο τροπος που γυριστικε με την καμερα νομιζω την εκανε καλυτερη 6/10

Intouchables

Η καλυτερη απο αυτες που ειδα, δεν ηταν ακριβως κωμωδια ειναι απο αυτες τις ταινιες που εχει και συγκινιση και πολυ γελιο μαζι. Πολυ καλη ταινια και αρκετα καλο soundtrack, δειτε την! 9/10

Επεξ/σία από snik
Δημοσ.

Φτου και έλεγα να το δω σήμερα/αύριο το coriolanus... αν και το περίμενα ότι θα είναι πατάτα

Καλα μην σε πάρω στον λαιμό μου. Το Coriolanus είναι μεταφορά του αντίστοιχου Σαιξπηρικού έργου προσαρμοσμένο στην σύγχρονη εποχή μας ΑΛΛΑκαι ταυτόχρονα στο ΤΟΤΕ (μπερδέυτηκες, ε άμα δείς την ταινία θα καταλάβεις τι εννοώ). Η σκηνοθεσία είναι το χειρότερο μέρος της ταινίας, η μεταφορά δεν είναι καθόλου καλή. Μοντέρνα ΝΑΙ, πετυχημένη, με την ΚΑΜΙΑ. Ξέρεις τώρα το ύφος που μιλάνε οι σαιξπηρικοί χαρακτήρες, ε σκέψου τώρα ένα σούπερ μπρούταλ στρατηγό που προχωράει και οι αντίπαλοι πεθαίνουν απο τρόμο και αυτοκρεμάζονται να μιλάει έτσι, ε είναι αστείο.

Δεν ξέρω ρε, πολυ βαρετή αλλα δές την για να πεί και κάποιος άλλος γνώμη.

Δημοσ.

Καλα μην σε πάρω στον λαιμό μου. Το Coriolanus είναι μεταφορά του αντίστοιχου Σαιξπηρικού έργου προσαρμοσμένο στην σύγχρονη εποχή μας ΑΛΛΑκαι ταυτόχρονα στο ΤΟΤΕ (μπερδέυτηκες, ε άμα δείς την ταινία θα καταλάβεις τι εννοώ). Η σκηνοθεσία είναι το χειρότερο μέρος της ταινίας, η μεταφορά δεν είναι καθόλου καλή. Μοντέρνα ΝΑΙ, πετυχημένη, με την ΚΑΜΙΑ. Ξέρεις τώρα το ύφος που μιλάνε οι σαιξπηρικοί χαρακτήρες, ε σκέψου τώρα ένα σούπερ μπρούταλ στρατηγό που προχωράει και οι αντίπαλοι πεθαίνουν απο τρόμο να μιλάει έτσι, ε είναι αστείο.

Δεν ξέρω ρε, πολυ βαρετή αλλα δές την για να πεί και κάποιος άλλος γνώμη.

Οσο και να φαίνεται περίεργο κατάλαβα... περίπου. Θα επανέλθω με σχόλια όταν με το καλό την δω. Thanx για το heads up πάντως

Δημοσ.

God Bless America

Σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι,εμενα μου αρεσε πολυ το ολο σκηνικο και θα του βαλω 8/10!

Alien

Παρα πολυ καλο 8/10

Aliens

AKOMA καλυτερο!! 8.5/10

Και πηγα να δω και το Avengers,ευκολα πηρε το 8.5/10!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...