Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι κάπως άδικο πάντως να συγκρίνουμε την τελευταία δεκαετία με ολόκληρη την κινηματογραφική παραγωγή του περασμένου αιώνα.

Στο Μανώλη να τα πεις αυτά, που συγκρίνει την Ποκαχόντας με το Ποιος παγίδευσε το Ροτζερ Ράμπιτ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Murder on the Orient Express (2017)

Δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου αρεσε περισσότερο απ'το παλιο. Σαν καπως ετσι να το φανταζομουν οταν διαβαζα το βιβλιο.

Εξαιρετικο cast, σκηνοθεσια με νευρο, υπεροχα πλανα των τοπιων που διεσχιζε το τραινο, πολυ καλη αποδοση των χαρακτηρων του βιβλιου.

Ατελειες υπηρχαν αλλα περασα μια χαρα!

8/10

• Like 3

Kubo and the two Strings (2016)

Αρκετα overhyped κατα τη γνωμη μου. 

Σιγουρα τα τεχνικα κομματια της ταινιας δηλαδη η μουσικη, η ατμοσφαιρα, και το animation ηταν πολυ ομορφα, ομως η ιστορια καθως και οι χαρακτηρες επασχαν απο πολλα βαρετα κλισε που ενας ενηλικας αναγνωριζει αρκετα γρηγορα.

Εν συντομια η ιστορια ειναι αρκετα προχειρα γραμμενη, δεν μας βοηθαει καθολου να μπουμε στον κοσμο της ταινιας, ουτε να ταυτιστουμε με τους χαρακτηρες. Και παρ' όλο που καποιοι θαυμαζουν το animation εγω προσωπικα παρατηρουσα καθόλη τη διαρκεια της ταινιας πολλα μικρα κολληματα στα δυσκολα σημεια πχ τριχες, και με εβγαζαν πολυ συχνα απο την ιστορια.

Απορω πως καταφεραν σε σχεδον 2 ωρες να χωρεσουν τοσο λιγη ιστορια και τοσο φτωχη αναπτυξη χαρακτηρων.

Αλλα σιγουρα η ταινια ειχε πανεμορφες εικονες. Αλλα σε παρομοιο ειδος animation εγω θα προτιμουσα χιλιες φορες τo Red Turtle για οσκαρ περσι.

6,5/10

• Like 1

Είδα και θα δώ για δευτερη φορά στο καπάκι την ταινία : 

Midnight Express(1978)

http://www.imdb.com/title/tt0077928/

MV5BNDU1MjQ0YWMtMWQ2MS00NTdmLTg1MGItNDA5

Η ταινία είναι αριστούργημα

Απ τις καλύτερες ταινίες με θέμα την φυλακή.Την βάζω πιο πάνω απο την The Shawshank Redemption

9/10

• Like 4

Είδα και θα δώ για δευτερη φορά στο καπάκι την ταινία : 

Midnight Express(1978)

http://www.imdb.com/title/tt0077928/

MV5BNDU1MjQ0YWMtMWQ2MS00NTdmLTg1MGItNDA5

Η ταινία είναι αριστούργημα

Απ τις καλύτερες ταινίες με θέμα την φυλακή.Την βάζω πιο πάνω απο την The Shawshank Redemption

9/10

ωραια ταινια,αλλα τα αλιωσαν πολυ στο εργο,και στη πραματικοτητα δεν ηταν ολα τοσο τραγικα οσο τα εδειξαν,
αν δεις το αφιερωμα με τον πραματικο μπιλ χειζ,πολλα ηταν φικτιον,και ακομα και το τελος.
παντως και ο τζων χερντ και ο αλλος ηταν συγκλονιστικοι στους ρολους τους,RIP
  • Like 2

Παίζει να έχω δει το  Midnight Express(1978) καμιά 15 φορές τα τελευταία χρόνια. Από τις αγαπημένες ταινίες. Μόλις φέτος έκατσα να διαβάσω κάνα δύο πράγματα και είδα ότι γυρίστηκε στην Μάλτα, απαγορεύτηκε για χρόνια (λογικό  :-D ) στην Τουρκία και από τους ηθοποιούς ο μόνος τουρκομαθής ήταν ο υπέροχος Μιχάλης Γιαννάτος. Πλέον που έμαθα κ εγώ την τουρκική, είναι φανερό αυτό στους διαλόγους. 

Επίσης είδαμε εχθές την ταινία "an inspector calls".

http://www.imdb.com/title/tt4271918/

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ η συγκεκριμένη, αλλά την βρήκα τυχαία και την απόλαυσα. Ουσιαστικά είναι μεταφορά θεατρικού έργου για αυτό και σχεδόν όλη η ταινία διαδραματίζεται σε ένα σαλόνι. 9/10 ανετότατα! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 Below Miracle on the Mountain

Τυπαρας που χανεται καθως κανει snowboard και προσπαθει να επιβιωσει.

Αν εξαιρεσεις κατι ακυρα οραματα,πολυ καλη ταινια με σχετικη αγωνια.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1

Perfect Strangers 2016

8/10

Μια παρεα φιλων κατα την διαρκεια ενος γευματος "αποφασιζει" να αποκαλυψει τα μυστικα της με αναπαντεχες εξελιξεις.

http://www.imdb.com/title/tt4901306/

• Like 2

No country for old men

Δεν το είχα δει. Εξαιρετικοτατο. Αγωνία. Ο Μπαρδεμ μοναδικός σαν παρανοϊκός δολοφόνος. Το τέλος υπερτρισάθλιο. Παρόλα αυτά αξίζει με 1000.

Demain Tout Commence 2016 - Όλα Αρχίζουν Αύριο 9/10

Πολύ καλή ταινία με πολλές δόσεις γέλιου αλλά και από την οποία είναι αδύνατον να μην φύγει κανείς συγκινημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...