jokerakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τουλάχιστον, κατάλαβες το νόημα των αποσιωπητικών και τον αυτοσαρκασμό, γιατί το άλλο το ...γατόνι, δεν! Σύντροφε, επέτρεψέ μου να έχω τη γνώμη μου για τη ...φόλα, ανεξαρτήτως της ...διάρκειας! Δεν έχω δει ψοφίμι να σερνεται 25 λεπτά και μετά να μεταμορφώνεται σε Αστραχάν και να σκίζει... Το νόημα το κατάλαβα...εσύ κατάλαβες την καρφάρα?για να στο κάνω λιανά ο "άλλος" αναφερόμουν σε σένα προσωπικά...Μάλλον γατονι είσαι μόνο στις ταινίες... Παίξε ιππόδρομο και θα καταλάβεις πως το μουλάρι γίνεται flash στην τελευταία στροφή... Απο εμένα λήγει εδώ οτι είχα να πω το είπα και ίσως να το παρατραβήξα το θέμα παραπάνω απο όσο έπρεπε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Happy End... Σωστός, thnx για τη διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 District 9 2/10 Την ειδα μεχρι το τελος, πιστευω οτι το 2 που της βαζω ειναι και υπερβολη. Valerian and the city of a thousand planets 7/10 Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο αλλα βλεπετε ευχαριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Επεσα τυχαια στην ταινια τουτη και ειπα να τη δω λογω του πρωταγωνιστη. Ξεκινησε το 1ο μισαωρο δινοντας την αισθηση για ευρωπαική αρτίστικη ταινία, σε στυλ μαυρης κωμωδιας γκροτεσκ. Το 2ο μισό με απογοητευσε λιγο, κυριως της πολυ ρηχης ηθοποιιας και των διαλόγων όλου του καστ, λογω του σεναριου φανταζομαι. Παρολαυτα η ωρα περναει ευχαριστα και ταινια εχει λιγο απο ολα, από ζόμπι μέχρι και γυμνό (πραγματικά θρυλικά τα στήθη της ομορφης πρωταγωνιστριας στην 1η ερωτική σκήνη της ταινιας, σκηνή που σε πιάνει απροετοίμαστο!). *Πολυ ωραια επαιξε το ρόλο του ο βοηθός στο νεκροταφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μπράβο σε ορισμένους για την υπομονή τους,πραγματικά σας βγάζω το καπέλο με όλους αυτούς εδώ μέσα... Ο ένας -λες και δεν μας έφτανε ο άλλος που είχαμε- βαθμολογεί την ταινία με βάση το 20λεπτο που είδε, ο δεύτερος τον εκθειάζει και τον αποκαλεί "τίμιο" και ο άλλος ο γατοπαρδος εννοείται και συμφωνεί μαζί τους ,πως είναι δυνατόν άλλωστε, και άκουσον - άκουσον τι ξεστόμισε..."είμαι γάτος και τις κόβω στο 20λεπτο"... «Ο ενας, ο αλλος» πως μιλας ετσι; Μιλα με ευγενεια, καθεστε οι υπολοιποι και του απαντατε και σοβαρα.Ακου γατόπαρδος...λοοολ. Εχεις ξεφυγει... Κι εγώ θα ήθελα να μην μου κάνει παρατηρήσεις για τα ελληνικά μου κάποιος που δεν μπορεί να βγάλει νόημα από απλούστατες προτάσεις, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.Με την μικρηηηηη διαφορα οτι εσυ ασχοληθηκες μαζι μου, και με τι γραφω, γενικευοντας κιολας. Και οχι εγω μαζι σου. Λες και σου ανηκει το νημα ή εισαι ο mod εδω. Κατσε να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη, Μάθημα ελληνικών: το καν δηλώνει ότι δεν ισχύει η πρόταση ή ο όρος της πρότασης που το υποκείμενο της πρότασης (αυτός είμαι εγώ) θεωρεί αυτονόητα, στοιχειώδη ή ελάχιστα δυνατά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, να έχεις δει την ταινία. Κάποιοι διαφωνείτε και είναι δικαίωμα σας, αλλά είναι και δικαίωμα εμάς των άλλων, να μην παίρνουμε στα σοβαρά τη γνώμη σας. Κανένα πρόβλημα ελληνικών. Διαφορετική στάση ζωής. Οι κρητικες δεν ειναι για σενα, αλλα για τους υπολοιπους, τους εκπροσωπεις και αυτους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το νόημα το κατάλαβα...εσύ κατάλαβες την καρφάρα?για να στο κάνω λιανά ο "άλλος" αναφερόμουν σε σένα προσωπικά...Μάλλον γατονι είσαι μόνο στις ταινίες... Παίξε ιππόδρομο και θα καταλάβεις πως το μουλάρι γίνεται flash στην τελευταία στροφή... Απο εμένα λήγει εδώ οτι είχα να πω το είπα και ίσως να το παρατραβήξα το θέμα παραπάνω απο όσο έπρεπε... Αδερφέ μου, αν έχεις κάτι να πεις, να το πεις μέσω μιας κριτικής, να πειράξεις καλοπροαίρετα - δεκτόν και να θυμάσαι ότι εδώ κάνουμε το κέφι μας. Να είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις και θα σε συμβούλευα να αφήσεις κατά μέρος τις προσωπικές επιθέσεις προς ανθρώπους που δε γνωρίζεις στην πραγματική ζωή, γιατί χάνεις το οποιο δίκιο σου. https://www.youtube.com/watch?v=Wz-Pf9_SKeI Body Heat 7/10 ή αλλιώς Έξαψη, στα καθ'ημάς (δειτε φραγκολεβαντίνοι, ποσο πιο ωραία ακούγεται στην Ελληνική γλώσσα...) Το θυμησαν καποιοι σύντροφοι και το ξαναδα για τα παλια. Ο Λώρενς Κασνταν, πρέπει να ήταν ο ...Παπακαλιάτης του Χόλυγουντ, πολύ πριν το γνήσιο δικό μας Χριστόφορο. Με μια καυτή Κάθλιν Τέρνερ κι έναν καλούτσικο μπούφο- Γουίλιαμ Χαρτ, προσπάθησε να στήσει ένα νεο-noir φιλμ, σε μια γκλόσυ εποχή γιάπηδων κι ανεμελιάς. Όπλο του, το συνήθως καλό σενάριο και η παπακαλιάτειος μέθοδος της προσεκτικής αντιγραφής επιτυχημένων σκηνοθετών και προηγούμενων ταινιών. Μια μοιραία γυναίκα μπλέκει στα δίχτυα της έναν μ..νάκια δικηγόρο κι ετοιμάζουν μαζί το κόλπο γκρόσσο. Το μοτιβο της ακατανίκητης ελξης είναι στα φόρτε του. Με αυτην την ταινία το Χολυγουντ γνώρισε την Καθλίν και τη συγκεκριμένη μανιέρα της κι εμεις μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της δεκαετίας του 80. Το έργο έγινε κλασσικό περισσότερο για την γκάβλα που έσταζε η Τέρνερ στην οθόνη, παρά για τις χωλές ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών. Κακώς το σκηνοθέτησε ο Κάσνταν, κακώς έπαιξαν οι Τέρνερ-Χαρτ. Υπό άλλους πρωταγωνιστές - σκηνοθέτη, θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια από τις καλύτερες 20-30 ταινίες όλων των εποχών. Για να γίνω περισσότερο κατανοητός θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα του κλασσικού "The Getaway" του Πεκινπα το 1972 με Στηβ Μακουήν και Αλι Μακ Γκρο και του ρημέικ του με τους Μπάσεντζερ-Μπάλντουην, που δεν είχε καμια σχέση με το αριστούργημα του Πεκινπα, καθως το ζευγάρι Στηβ-Άλι ήταν δυναμίτης στην οθόνη, ενώ οι Κιμ-Άλεκ - οδοντόκρεμα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είδα το split του Shyamalan. Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά το αποτέλεσμα μέτριο. Μάλλον δεν θα το πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ισπανικη ταινια μυστηριου/θριλερ. Οι ανατροπες συνεχιζονται ασταματητα μην μπορωντας ο θεατης να ανακαλυψει πως εγιναν οι φονοι, ποιος τους εκανε και με ποια διαδικασια. Ακομα και λιγο πριν πεσουν τα credits οι ανατροπες συνεχιζονται. Αψογες ερμηνειες απο ολους, καλη σκηνοθεσια και φωτογραφια, αλλά το σεναριο νικαει τα παντα. Οτι και να γραψω για το σεναριο ειναι λιγο, πραγματικα ευφυες, 8.1 στο imdb. Με έπεισες να τη δω, και πράγματι, ήταν πολύ καλή. Βέβαια, θα μπορούσε να έχει καλύτερη σκηνοθεσία, και λίγο πιο γρήγορο τέμπο (κάτι που βοηθούν οι συνεχείς ανατροπές), αλλά προτιμησε να το πάει πιο φλατ. Την συστήνω πάντως, είναι στανταρακι 7-8/10 επόμενη πρόταση που έχω επιλέξει από εδώ μέσα, είναι το split... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με έπεισες να τη δω, και πράγματι, ήταν πολύ καλή. Βέβαια, θα μπορούσε να έχει καλύτερη σκηνοθεσία, και λίγο πιο γρήγορο τέμπο (κάτι που βοηθούν οι συνεχείς ανατροπές), αλλά προτιμησε να το πάει πιο φλατ. Την συστήνω πάντως, είναι στανταρακι 7-8/10 επόμενη πρόταση που έχω επιλέξει από εδώ μέσα, είναι το split... Εξαιρετικό!!! Μου άρεσε πάρα πολύ !! +1 και απο εμένα για το Split Επίσης ενδιαφέρομαι για την ταινία αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη, αν ακούσετε σχόλια η αν την είδατε θα το εκτιμούσα αν μου διαμορφώνατε κάποια άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Justice League http://www.imdb.com/title/tt0974015/ Προσωπική Βαθμολογία: 6.5/10 Με αισθητή τη σκηνοθετική αλλαγή (περίπου στα μισά των γυρισμάτων) η ταινία αφήνει μια αίσθηση μετριότητας στο τέλος βγαίνοντας απο το σινεμα. Πήγα περιμένοντας πολλά και έφυγα με κενό. Σαν ταινία είναι φιλότιμη προσπάθεια και σοβαρή, ευχάριστη παρουσία του Jason Momoa που παίζει επάξια τον ρόλο του και αρκετά καλά (καθώς είναι η 1η που υποδύεται σούπερ ήρωα). Εν κατακλείδι περίμενα να δω περισσότερα και στο τέλος έφυγα με το συναίσθημα οτι ήταν καλή αλλα θα μπορούσε να ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη... ευελπιστώ κάτι περισσότερο στο μέλλον καθώς μου αρέσει και ο κόσμος της DC που τον θεωρώ λίγο πιο "mature" απο αυτόν της Marvel. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από Daemonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 «Ο ενας, ο αλλος» πως μιλας ετσι; Μιλα με ευγενεια, καθεστε οι υπολοιποι και του απαντατε και σοβαρα. Ακου γατόπαρδος...λοοολ. Εχεις ξεφυγει... Με την μικρηηηηη διαφορα οτι εσυ ασχοληθηκες μαζι μου, και με τι γραφω, γενικευοντας κιολας. Και οχι εγω μαζι σου. Λες και σου ανηκει το νημα ή εισαι ο mod εδω. Κατσε να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη, Οι κρητικες δεν ειναι για σενα, αλλα για τους υπολοιπους, τους εκπροσωπεις και αυτους; Με pm τα υπόλοιπα. Συγγνώμη για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorScien Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικό!!! Μου άρεσε πάρα πολύ !! +1 και απο εμένα για το Split Βλέποντας θετικά σχόλια.... ειπα να το δω.... Παιδιά ήταν απαράδεκτο... Για να μην κάνω spoiler... Θα μπώ στην διαδικασία ...να βαθμολογήσω την ταινία ..ανα τμήματα ...( τό έκανε και κάποιος πιο πάνω .... και μου φάνηκε αστείο.. να όμως που τώρα χρειάζεται..) Το πρώτο τμήμα σχεδών η πρώτη 1.5 ώρα .. έχει μια πρωτοτυπία για τα έργα αυτού του είδους κυλάει με κάποιο ενδιαφέρον(6/10)...ΑΛΛΑ το ΤΕΛΙΚΟ κομματι η τελευταία μισή ώρα δεν παίζεται... (2/10) ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ μάλλον έπρεπε να έχεις δει προηγούμενη ταινια του ίδιου σκηνοθέτη....(που εγώ δεν την είχα δει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 La Migliore Offerta - The Best Offer (2013) Αρκετα καλοφτιαγμενη ταινια. Ομορφη ατμοσφαιρα και σκηνικα, αρκετα καλες ερμηνειες επισης. Το καλυτερο κομματι της ταινιας, οπως και του La Cara Oculta, ηταν η πρωτη ωρα, οπου ακομα το σεναριο δεν ειχε παρει μορφη και η ιστορια ηταν αρκετα ''ομιχλωδης'' και μυστηρια. Δυστυχως και οι δυο ταινιες βαλτωνουν μετα το 60λεπτο. 6,5/10 Belle de Jour (1967) Εξαιρετικο δημιουργημα. Μια ταινια που θελει σιγουρα το ψαξιμο της αφου την δεις, ειδικα αν δεν εισαι εξοικιωμενος με τον σκηνοθετη (που δεν ειμαι). Το κυριο θεμα ειναι οι ερωτικες επιθυμιες, και τα θαμμενα κρυφα απωθημενα μιας γυναικας καταπιεσμενης απο τον ''αποστειρωμενο'' κοινωνικο κυκλο που την περιβαλλει. Ο σκηνοθετης παιζει αριστουργηματικα με τα ονειρα και την πραγματικοτητα, σε επιπεδο που υπαρχουν σκηνες που δεν καταλαβαινουμε αν βλεπουμε την αληθεια ή μια απο τις φαντασιωσεις της πρωταγωνιστριας. 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το best offer εγω το εχω για 8 και βαλε.......... ταινιαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Unlocked Michael Douglas (I), John Malkovich, Orlando Bloom and Noomi Rapace in Unlocked (2017) http://imdb.com/media/rm606153984/tt1734493/ Fast track περιπέτεια με καλό cast αλλά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, 5,5-6/10 Valeria and the city of a thousand planets Valerian and the City of a Thousand Planets http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt2239822/ Space sci-fi με ωραία εφέ και animations, καλό story αλλά το κάστ είναι πολύ μέτριο. 5.5-6/10 Clip Clip http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt1900908/ Μια έφηβη Σέρβα που μεγαλώνει σε μια ψιλοδιαλυμένη οικογένεια, ανακαλύπτει το σεξ και το βίτσιο της εγγραφής του. 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 σε ταινια δεν βαζεις βαθμο αν ειδες 20 λεπτα τωρα το τι λες ειναι να χαμε να λεγαμε φιλε δεν μπορει να υποστηρίζεις κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτά δεν με νοιάζουν τα αλλα που λέτε μεταξύ σας απλά αυτο ήταν άρρωστο fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις