Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το Super αν κ το είχε βάλει αργά στο novacinema είδα κάποιες σκηνές κ μ φάνηκε καλό.την δευτέρα που το έχει ξανά θα κάτσω να το δώ,σου άρεσε σαν ταινία?καλη κριτική έχει πάνω κάτω στο imdb.

Δεν είναι κακή ταινία. Ταιριαστή φάτσα ο πρωταγωνιστής.

Ξεκινά λίγο αργά και με σατυρική διάθεση, αλλά εξελίσσεται αλλιώς στην πορεία.

Συνολικά, μου άρεσε.

Δημοσ.

Είδα δύο γαλλόφωνες ταινίες αυτές τις μέρες και παρότι είχα μεγάλες προσδοκίες απογοητεύτηκα. Με το φόβο ότι ο fearwhatnow θα πέσει να με φάει δίνω ένα 6/10 στο Monsieur Lazhar για το οποίο θεωρώ ότι έλειπε η απαραίτητη ένταση, και ένα 6,5/10 στο The Snows of Kilimanjaro το οποίο ήταν κάπως καλύτερο αλλά είχα ακούσει τόσα καλά λόγια που θέλοντας και μη η ταινία έπεσε θύμα των υψηλών προσδοκιών μου. Τόσα κλισέ και τόσες σεναριακές ευκολίες ούτε σε ταινίες του Hollywood δε βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Αggression Scale 4/10. Ακόμη και εγώ που είμαι ρηχός και της υπερβολής (δηλαδή δεν είμαι άνθρωπος που θα ξενερώσει εάν δει μια σκηνή με τον καλό να πετάει μια σφαίρα με το χέρι και να σκοτώνει τον κακό, αρκεί να είναι καλογυρισμένη) αλλά η ταινία καταχράστηκε αυτό το δικαίωμα.

edit

Είδα και το 21 Jump Street. Γέλασα σε πολλά σημεία, αρχικά της βάζω ένα 8/10. Τελική βαθμολογία όμως 9/10 επειδή

Γουστάρω όταν σε remake ταινίες (ή όπως εδώ από σειρά) εμφανίζονται οι ηθοποιοί που έπαιζαν τότε. Μέτρησε.

Επεξ/σία από PavelX
Δημοσ.

Kαλημερα και απο εμενα και μια ομορφη εκλογικη Κυριακη..

Καινουργιες ταινιουλες ειδαμε...και οι εντυπωσεις μας...

1)Battleship........Ξερω οτι ειναι μια ταινια με λογω υπαρξης τα γραφικα της και τις υπερβολες....αλλα τοσο ξενερωτη ταινια με απιστευτα χαζο και κενο σεναριο ειχα πολυ καιρο να δω.Την ειδα και στο σινεμα και αυτο ισως με εκανε να την αντεξω...ουτε το bandwith δεν αξιζει.

2/10

2)Cronicle.......Τιποτα το σπουδαιο ή το ιδιαιτερο.Τυποποιημενο σεναριο με ελαχιστα καινοτομα στοιχεια,αν σε βαλει στο παραμυθι της,μπορεις να την παρακολουθησεις ανετα....

4/10

3)Shame.......Tαινιαρα!!!!!!!!!Απλα ταινιαρα...Συγγνωμη αλλα εδω εχουν συμπεσει αγαπημενο διδυμο σκηνοθετη-πρωταγωνιστη και ισως να μην αποφευγω τις υπερβολες.Ερμηνειες-σεμιναριο πως μπορει ενας ηθοποιος να επικοινωνει συναισθηματα χωρις να μιλαει καθολου...ενα σεναριο που ριχνει μια εσωτερικη ματια στην σκοτεινη πλευρα της σεξουαλικοτητας αφηνωντας αιχμηρα υποννοουμενα....μια ελεγεια για την μοναχικοτητα και την αποξενωση ακομα και ενδοοικογενειακα!!Ισως οτι καλυτερο ειδα φετος..

8/10

4)Ιn Bruges......Διαμαντακι που ηθελα να δω για πολυ καιρο!!!Ομορφο σεναριο και εξαιρετικες ερμηνειες και απο τα 3 'μεγαλα' ονοματα...πολλα αστεια στιγμιοτυπα και ιδιαιτερο μαυρο (αλλα απολαυστικο) χιουμορ....μια χαρουλα περασα.

6/10

5)All good things......Ξεκινησε με μεγαλες προσδοκιες αλλα καπου το εχασε.Αν και οι συντελεστες πιστευω προσπαθησαν....καπου ο σκηνοθετης δεν καταλαβε ακριβως τι ηθελε να κανει.Για αστυνομικο θριλλερ πηγαινε?Για δικαστικο ντοκυμαντερ??(ειναι αληθινη ιστορια)Για μια ματια στο καταπιεστικο οικογενειακο περιβαλλον??Ολα εγιναν αχταρμας και στο τελος βγηκε και μπερδεμενο αρκετα....αποριες που ποτε δεν απαντηθηκαν.....οτι να'ναι!!Κριμα...

3/10

6)Τhe road........Μετα-αποκαλυπτικο ταξιδι σε εναν εφιαλτη.Προσωπικα εμενα μου εσφιξε το στομαχι.....το σκοτεινο και 'αρρωστα κιτρινισμενο' περιββαλον...η απουσια χρωματων....η εντονη μυρωδια του θανατου τριγυρω.....το ταξιδι του πατερα να διδαξει στον γιο του τους κανονες επιβιωσης αλλα και η Θαλασσα (αιωνια συμβολο της ελπιδας)....με εκανε να μην ξεκολλησω τα ματια μου απο επανω της.Το τελος δυστυχως την αδικει.....

6.5/10

7)Seven Pounds.......Κλισέ,μελό,υπερβολικό.....ταινια φτιαγμενη ακριβως για να προκαλλεσει εκβιαστικα συναισθηματικη φορτιση....χωρις απαραιτητα να εχει και το αναλογο εσωτερικο βαθος.Σεναριακα ακαταληπτο....με τεραστια αναπαντητα κενα.....πραγματευεται ομως ενα ενδιαφερον θεμα που θα επρεπε να απασχολει πολλους απο εμας.Κακη δεν ειναι...απλα εμενα δεν με κερδισε.

5/10

8)Tyrannosaur.......Tην ξαναειδα για να ειμαι σιγουρος πριν πω κατι.Μου αρεσε αρκετα...αληθινος κινηματογραφος..με τα βασικα στοιχεια.Η πρωταγωνιστρια εκπληκτικη....φανταστικη ερμηνεια.Ψαχνωντας για την ταινια μου ηρθαν και αλλες 'οπτικες' που μου ειχαν ξεφυγει....αξιζει σιγουρα το χρονο σας!!

6/10

Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...καλη συνεχεια!!

Δημοσ.

1. Woman in Black

την παλευει αλλα δεν μπορω να πω οτι "τρομαξα" σε καμια σκηνη... αντε ας πουμε 6.5/10 ... δεν θα πληρωνα να το δω στο σινεμα

2.God bless america

δεν το λες καθαρη κωμωδια... ουτε ακριβως περιπετεια.. δεν ξερω τι ακριβως ειδος ειναι αλλα μου αρεσε και ομολογω οτι μερικες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται τετοια πραγματα.. :D 7.5 με 7/10

3.Red state

σφαιρες πιστολιδι το λες και σπλατερ(?) δεν ξερω αλλα εμενα μαρεσε 8/10

4.21 jump street

μεχρι την μεση γελουσα πολυ απο κει κ περα ηταν λιγο πιο βαρετο αλλα το υπολογιζω γυρω στο 6.5/10

(δεν αξιζει για σινεμα)

Δημοσ.

...

2.God bless america

δεν το λες καθαρη κωμωδια... ουτε ακριβως περιπετεια.. δεν ξερω τι ακριβως ειδος ειναι αλλα μου αρεσε και ομολογω οτι μερικες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται τετοια πραγματα.. :D 7.5 με 7/10

...

Σάτυρα το λες... Και εγω το είδα και μπορώ να πώ οτι νιώθω το ίδιο με τον πρωταγωνιστή ορισμένες φορές. Βέβαια δεν είμαι τόσο μονόχνοτος όσο αυτός με την καμία παναγία. Και εμένα μου άρεσε αρκετά, εγω του βάζω ένα 7,5 με 8/10

Επίσης είδα και το Bienvenue chez les Ch'tis. Γέλασα αρκετά και μου έφτιαξε απίστευτα την διάθεση. Ωραίες ερμηνείες και ωραίες παρουσίες ;) . Το προτίνω σίγουρα. Ένα 7,5 με 8/10

Δημοσ.

Kαλημερα και απο εμενα και μια ομορφη εκλογικη Κυριακη..

Καινουργιες ταινιουλες ειδαμε...και οι εντυπωσεις μας...

1)Battleship........Ξερω οτι ειναι μια ταινια με λογω υπαρξης τα γραφικα της και τις υπερβολες....αλλα τοσο ξενερωτη ταινια με απιστευτα χαζο και κενο σεναριο ειχα πολυ καιρο να δω.Την ειδα και στο σινεμα και αυτο ισως με εκανε να την αντεξω...ουτε το bandwith δεν αξιζει.

2/10

2)Cronicle.......Τιποτα το σπουδαιο ή το ιδιαιτερο.Τυποποιημενο σεναριο με ελαχιστα καινοτομα στοιχεια,αν σε βαλει στο παραμυθι της,μπορεις να την παρακολουθησεις ανετα....

4/10

3)Shame.......Tαινιαρα!!!!!!!!!Απλα ταινιαρα...Συγγνωμη αλλα εδω εχουν συμπεσει αγαπημενο διδυμο σκηνοθετη-πρωταγωνιστη και ισως να μην αποφευγω τις υπερβολες.Ερμηνειες-σεμιναριο πως μπορει ενας ηθοποιος να επικοινωνει συναισθηματα χωρις να μιλαει καθολου...ενα σεναριο που ριχνει μια εσωτερικη ματια στην σκοτεινη πλευρα της σεξουαλικοτητας αφηνωντας αιχμηρα υποννοουμενα....μια ελεγεια για την μοναχικοτητα και την αποξενωση ακομα και ενδοοικογενειακα!!Ισως οτι καλυτερο ειδα φετος..

8/10

4)Ιn Bruges......Διαμαντακι που ηθελα να δω για πολυ καιρο!!!Ομορφο σεναριο και εξαιρετικες ερμηνειες και απο τα 3 'μεγαλα' ονοματα...πολλα αστεια στιγμιοτυπα και ιδιαιτερο μαυρο (αλλα απολαυστικο) χιουμορ....μια χαρουλα περασα.

6/10

5)All good things......Ξεκινησε με μεγαλες προσδοκιες αλλα καπου το εχασε.Αν και οι συντελεστες πιστευω προσπαθησαν....καπου ο σκηνοθετης δεν καταλαβε ακριβως τι ηθελε να κανει.Για αστυνομικο θριλλερ πηγαινε?Για δικαστικο ντοκυμαντερ??(ειναι αληθινη ιστορια)Για μια ματια στο καταπιεστικο οικογενειακο περιβαλλον??Ολα εγιναν αχταρμας και στο τελος βγηκε και μπερδεμενο αρκετα....αποριες που ποτε δεν απαντηθηκαν.....οτι να'ναι!!Κριμα...

3/10

6)Τhe road........Μετα-αποκαλυπτικο ταξιδι σε εναν εφιαλτη.Προσωπικα εμενα μου εσφιξε το στομαχι.....το σκοτεινο και 'αρρωστα κιτρινισμενο' περιββαλον...η απουσια χρωματων....η εντονη μυρωδια του θανατου τριγυρω.....το ταξιδι του πατερα να διδαξει στον γιο του τους κανονες επιβιωσης αλλα και η Θαλασσα (αιωνια συμβολο της ελπιδας)....με εκανε να μην ξεκολλησω τα ματια μου απο επανω της.Το τελος δυστυχως την αδικει.....

6.5/10

7)Seven Pounds.......Κλισέ,μελό,υπερβολικό.....ταινια φτιαγμενη ακριβως για να προκαλλεσει εκβιαστικα συναισθηματικη φορτιση....χωρις απαραιτητα να εχει και το αναλογο εσωτερικο βαθος.Σεναριακα ακαταληπτο....με τεραστια αναπαντητα κενα.....πραγματευεται ομως ενα ενδιαφερον θεμα που θα επρεπε να απασχολει πολλους απο εμας.Κακη δεν ειναι...απλα εμενα δεν με κερδισε.

5/10

8)Tyrannosaur.......Tην ξαναειδα για να ειμαι σιγουρος πριν πω κατι.Μου αρεσε αρκετα...αληθινος κινηματογραφος..με τα βασικα στοιχεια.Η πρωταγωνιστρια εκπληκτικη....φανταστικη ερμηνεια.Ψαχνωντας για την ταινια μου ηρθαν και αλλες 'οπτικες' που μου ειχαν ξεφυγει....αξιζει σιγουρα το χρονο σας!!

6/10

Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...καλη συνεχεια!!

8/8 μάγκα. Ωραίος ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...