Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες είδα το immortals σε 3d.

μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ, εξαρτάται κιόλας τι θέλεις να δεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

η φωτογραφία ήταν απλά απίστευτη, (σαν τους 300 και καλύτερη)

σκηνές μάχης πολύ καλές, ανθρώπινες όχι extreme.

σενάριο: όχι και αυθεντική μυθολογία

ο σκηνοθέτης πάντως έκανε τα μαγικά του σε αυτή τη ταινία, αξίζει να τη δείτε σε cinema

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

One Day

Σαφως καλυτερο απο τις βαθμολογιες που παιρνει σε metacritic και imdb.

Μαλλον προκειται για το νεο Notebook οποτε θα αρεσει πιο πολυ στο γυναικειο φυλο.

8/10

Δημοσ.

Λοιπον...Melancholia

Πριν ξεκινησουμε...

EΡΩΤΗΣΗ-ΣΠΟΙΛΕΡ

Εχει συζητηθει η πιθανοτητα το ολο θεμα με τον πλανήτη να ειναι στη φαντασια της τρελης και ολο το 2ο μερος να ειναι μη-πραγματικο?

Δημοσ.

Είδα προχθές το Conan. Εντάξει, για μια καθαρή περιπέτεια βλέπεται. Δεν ήταν κακός ο Momoa στο ρόλο του.

Θα πω την αμαρτία μου. Δεν κατάλαβα την Rose McGowan! Καλό μακιγιάζ.

Η κεντρική υπόθεση όμως κάπου το έχασε κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Κάθισα έλιωσα το σαββατοκύριακο που πέρασε και είδα 4-5 ταινίες μαζεμένες...

--------------------------

No Reason

Το 2010 οι γερμανοί ανακαλύψανε το σπλάτερ...

0,1/10

Panic Button

Έχει χορτάσει το μάτι μου από φτηνές απομιμήσεις του SaW αλλα αυτή την φορα ήταν στον αέρα(σε πτήση)

1/10

-------------------------

Carjacked

Το σώσανε οι ηθοποιοί γιαυτο του βάζω ένα 5/10

Τίποτα ιδιαίτερο η ταινία αλλα είχε την αγωνια της για πολύ λίγο

------------------------

Tomboy

Το περίμενα χαλια αλλα τελικά μου άρεσε και πέρασε ευχάριστα η ώρα μου,αν και είναι αρκετά αργό.

6,0/10

------------------------

Contagion

Είναι η κλασική ταινία που περιμένεις να ξεκινήσει η δράση αλλα κάπου εκεί τελειώνει...

Αλλα είχε καλους ηθοποιούς και το σώσανε.

7,5/10

Δημοσ.

Βασικά περιμένω να μαζευτούνε 5-6 υπότιτλοι και κάθομαι τα βλέπω μαζεμένα.

Αυτό το σκ ήταν ψιλό μάπα με 1-2 εξαιρέσεις.

Αλλα γενικά πιστεύω πολύ δύσκολα πλέον βγαίνουν ταινίες που μπορούνε να με εκπλήξουν ευχάριστα.

Βασικά είναι ένα πρόβλημα ότι κάθομαι και βλέπω πάνω από 25 σειρές...αλλα ποτε δεν ξέρεις από που θα έρθει.

Πιστεύω πιο πολύ στην Κορέα και στην ιαπωνία για θρίλερ παρα από αμερική μεριά...ίδωμεν

Δημοσ.

συγχωρήστε μου το εκτός θέματος αλλά πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση στο θέμα (το εδώ ή το παλιό) και να πάω να διαβάσω ακριβώς το μήνυμα που αναφέρεται στην ταινία που ψάχνω? Δε μου βγαίνει με τίποτα, υπάρχει κάτι που ίσως δεν ξέρω?

Δημοσ.

Another Earth

Καλούτσικη ταινία με σχετικά προτότυπο σενάριο που ενώ περίμενα να δω κάτι άλλο στη συνέχεια αυτό έμεινε εκεί.Το τέλος είναι ωραίο και κλείνει καλά και σε αφήνει σε σκέψεις.Η εικόνα του blu-ray πάρα πολύ καλή όπως και ο ήχος.Η πρωταγωνίστρια κουκλάρα...

7.5/10

Στο καπάκι έβαλα το Planet Of The Apes το original του 1968.Με μια λέξη ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Απείρως καλύτερη απο τη μούφα που βγήκε το 2001 με τον Wahlberg που είναι και καλά sequel.Σε βάζει σε σκέψεις σε πολλά σημεία και το τέλος του είναι απο τα πιο ωραία που έχω δει που σου περνάει απο το μυαλό αμυδρά κατα τη διάρκεια της ταινίας αλλά ξανα φεύγει.Μεγάλα νοήματα που είναι σωστά σε όλα.Η εικόνα για ταινία του 1968 είναι κάτι παραπάνω απο καλή(έχουν βγει παλιές ταινίες που δεν βλέπονται σε blu-ray) και ο ήχος μπορούσε και καλύτερα..

Όποιος δεν την έχει δει να την δεί..

10/10 γιατί καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία αλλά και επειδή το αξίζει...

Έπονται τα επόμενα 4(1970-1973) που πιστεύω ότι δεν θα είναι στο επίπεδο του πρώτου αλλά θα βλέπονται καλύτερα απο αυτή του 2001.

Δημοσ.

Είχα triple-header από τις 3 ταινίες Pixar που δεν είχα δει και πολύ χάρηκα που το πήρα τελικά αποφάση.

Toy Story 3

Πολύ καλή περιπετειούλα, παλιοί αγαπημένοι χαρακτήρες, και κλασικά ζεστό-θα-με-κάνει-να-βάλω-τα-κλάμματα-κοντζάμ-παλικάρι τέλος όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Έβγαλε και καλό γελιό σε μερικές σκηνές ειδικά με τα Ισπανικά του Buzz. 9/10

Ratatouille

Πολύ καλή και αυτή, έβγαλε γέλιο στην αρχή, έκανε λίγο κοιλίτσα στα μισά αλλά έκλεισε πολύ ωραία. Πολύ καλό voice-casting. 7.5/10

Finding Nemo

Πόλυ όμορφη ταινία, μπήκε αρκετά γρήγορα στο κυρίως story και δεν κούρασε δευτερόλεπτο, καθώς εκάνε εναλλαγές μεταξύ ωκεανού-ενυδρίου σε σωστά σημεία. Φοβερή η Dory της Ellen DeGeneres και πολύ όμορφο τέλος όπως όλες(εκτός απ' το Cars 2 που θα δω αύριο) της Pixar. 8/10

Δημοσ.

Κάθισα έλιωσα το σαββατοκύριακο που πέρασε και είδα 4-5 ταινίες μαζεμένες...

No Reason

Το 2010 οι γερμανοί ανακαλύψανε το σπλάτερ...

0,1/10

Panic Button

Έχει χορτάσει το μάτι μου από φτηνές απομιμήσεις του SaW αλλα αυτή την φορα ήταν στον αέρα(σε πτήση)

1/10

-------------------------

Carjacked

Το σώσανε οι ηθοποιοί γιαυτο του βάζω ένα 5/10

Τίποτα ιδιαίτερο η ταινία αλλα είχε την αγωνια της για πολύ λίγο

------------------------

τα ειδα κι εγω αυτα και συμφωνω

Επισης ειδα στο σινεμα το Αθανατοι (2/10)

Τραγικη μπουρδα δε φτανει σε τιποτα τους 300

Υπερβολες ασυναρτησιες θεοι που εμφανιζονται αλα Σταρ τρεκ κλπ

Δημοσ.
Finding Nemo

Πόλυ όμορφη ταινία, μπήκε αρκετά γρήγορα στο κυρίως story και δεν κούρασε δευτερόλεπτο, καθώς εκάνε εναλλαγές μεταξύ ωκεανού-ενυδρίου σε σωστά σημεία. Φοβερή η Dory της Ellen DeGeneres και πολύ όμορφο τέλος όπως όλες(εκτός απ' το Cars 2 που θα δω αύριο) της Pixar. 8/10

Kαι το cars 2 έχει πολύ καλό και όμορφο τέλος.Pixar είναι αυτή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...