Kapetanakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 εργαρα απλα εργαρα πολυ καλο σεναριο λιγο αργο αλλα η πλοκη του ειναι ολα λεφτα. αυτο που με χαλασε ηταν το πιωμα των ηθοποιων μιλαμε για τονους βοτκας. αξιζει 8/10 5
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κι εμένα μου άρεσε το Leviathan, και ήμουν απ' τους λίγους νομίζω. Νταξ τώρα η κατανάλωση αλκοόλ γιατί σε χάλασε ακριβώς; Φυσιολογική είναι σε αυτές τις χώρες. 2
Zerg13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μάθημα ελληνικών: το καν δηλώνει ότι δεν ισχύει η πρόταση ή ο όρος της πρότασης που το υποκείμενο της πρότασης (αυτός είμαι εγώ) θεωρεί αυτονόητα, στοιχειώδη ή ελάχιστα δυνατάΜαθηματα απο σενα δεν θελω, δεν βγαζεις και νοημα εξαλου. Φαε κανα σνιστελ εκει στη Βιεννη και να κανεις μαθημα (ο θεος να το κανει)οταν σου ζητηθει. No Comments... ΥΓ.: Το District 9 είναι πολύ καλή ταινία, οκ Δεκτό το οτι δεν σου άρεσε, αλλά μην βαθμολογείς ταινείς που στην κυριολεξία ΔΕΝ είδες... η προσπάθησες να τις δεις. Είσαι άδικος. Βαθμολογω το μερος που ειδα αλλωστε το αναφερω. Μπορει να το λαβει υποψη του αυτος που θα το διαβασει δεν απευθυνομαι σε ρομποτ. Το πολυ καλο πολυ κακο ειναι θεμα γουστου. Καποιοι πχ χαλαστηκαν απο το matrix αλλοι βαλαν 10/10. Το 0,8 και να μην το εβαζα, δεν ειχε ιδαιτερη διαφορα με τα υπολοιπα που εγραψα. Στην λεπτομερεια κολλησες. Εγώ πάντως στο District 9 βάζω 8/10. Εκτός από το δεκάλεπτο 35-45 που βάζω 7,8. Φαντασου τι θα βαζα εγω αν εφτανα ποτε εκει 2
Cro-Magnon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ...σπήκιν οφ αδικία, να τονίσουμε ότι ο φίλος Ζεργκ ήταν τιμιότατος : έγραψε πόσο είδε από την ταινία και καπάκι τους λόγους που τον απέτρεψαν από το να συνεχίσει την θέαση. Μια χαρά λετζίτ λοιπόν και το πώς ένιωσε και το πόσο άντεξε να δει και το πόσο βαθμολόγησε αυτό που είδε. Ο οποιοσδήποτε εχέφρων που δεν την έχει δει, θα τα αξιολογήσει ολ' αυτά και ανάλογα θα πράξει : δεν θα την δει - ή και θα την δει τελικά. Δεν νομίζω λοιπόν να κάνει κάποιο κακό στους λοιπούς με τον τρόπο του ο Ζεργκ (όσο κι αν δεν αρέσει) - συνεπώς, τί στάση/υπόδειξη είναι αυτή βρε φίλος ("μην βαθμολογείς - κτλ"), επειδή δεν συμφωνεί με τα δικά μας γούστα περί της ταινίας; Ήμαρτον... Συμφωνώ απόλυτα γιατί κι εγω "τσεκουριάζω" ταινίες στο 20λεπτο. Όμως η δική μου δικαιολογία είναι ότι είμαι γατόνι, αφού έχω δει πολλές ταινίες και μπορώ να σακουλευτώ τις φόλες γρήγορα. Φυσικά το τι σόι ...γατόνι είμαι το κρίνει κανένας από τις κριτικές που γράφω εδώ μέσα, οπότε κάποιος έχοντας δει που ταιριάζει και που όχι με τις κριτικές μου, μπορει να καταλάβει αν θα εμπιστευθεί το κριτήριό μου και θα ακολουθήσει τις επιλογές μου: όχι γιατί κατέχω τη λυδία λίθο της αξιολόγησης, αλλά απλά γιατί ταιριάζουν τα γούστα μας. Οπότε, ειρήνη υμίν σύντροφοι και απλά συνεχίστε να γράφετε δυο λόγια παραπάνω στις κριτικές σας, γιατί αυτό δίνει αξία στο βαθμο σας και προσοχή στην ταινία που επιλέξατε. Κριτικές του τύπου "φοβερη ταινια 9/10 και τελος" τις προσπερνάω χωρις δευτερη σκέψη....(9/10 έβαλα μόνο στη λόμπα του Καραπιάλη στο Βάντσικ, στο 4-2...να τα θυμόμαστε αυτά, έτσι!; ) εργαρα απλα εργαρα πολυ καλο σεναριο λιγο αργο αλλα η πλοκη του ειναι ολα λεφτα. αυτο που με χαλασε ηταν το πιωμα των ηθοποιων μιλαμε για τονους βοτκας. αξιζει 8/10 Φίλε, οι Ρωσσίδες κι οι Πολωνέζες έγιναν τέτοιες κούκλες που είναι λόγω φυσικής επιλογής, γιατί είχαν να ανταγωνιστούν τη Στολιτσναγια...άμα πιάσει ο Ρώσος το μπουκάλι, δεν το αφήνει....
webparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ειδα μολις το reservoir dogs του Ταραντινο.Εχω δει ολα τα εργα του και για καποιο λογο δεν ειχα δει ποτε αυτο. Απλα τραγικη,βαρετη και ανουσια ταινια. . Όμως η δική μου δικαιολογία είναι ότι είμαι γατόνι, αφού έχω δει πολλές ταινίες και μπορώ να σακουλευτώ τις φόλες γρήγορα. Φυσικά το τι σόι ...γατόνι είμαι το κρίνει κανένας από τις κριτικές που γράφω εδώ μέσα, οπότε κάποιος έχοντας δει που ταιριάζει και που όχι με τις κριτικές μου, μπορει να καταλάβει αν θα εμπιστευθεί το κριτήριό μου και θα ακολουθήσει τις επιλογές μου: όχι γιατί κατέχω τη λυδία λίθο της αξιολόγησης, αλλά απλά γιατί ταιριάζουν τα γούστα μας. Ολοι γατονια θεωρουν οτι ειναι. Χαλαρωσε,γινε λιγο πιο ταπεινος 10 χρονια στα μπουζουκια αλλα μπουζουκι δεν εμαθα ελεγε ο αλλος..
jokerakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μπράβο σε ορισμένους για την υπομονή τους,πραγματικά σας βγάζω το καπέλο με όλους αυτούς εδώ μέσα... Ο ένας -λες και δεν μας έφτανε ο άλλος που είχαμε- βαθμολογεί την ταινία με βάση το 20λεπτο που είδε, ο δεύτερος τον εκθειάζει και τον αποκαλεί "τίμιο" και ο άλλος ο γατοπαρδος εννοείται και συμφωνεί μαζί τους ,πως είναι δυνατόν άλλωστε, και άκουσον - άκουσον τι ξεστόμισε..."είμαι γάτος και τις κόβω στο 20λεπτο"... 1
AristidisZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ειδα μολις το reservoir dogs του Ταραντινο. Εχω δει ολα τα εργα του και για καποιο λογο δεν ειχα δει ποτε αυτο. Απλα τραγικη,βαρετη και ανουσια ταινια. Προσωπική άποψη, μόνο το pulp fiction είναι ανώτερο από το reservoir dogs (συγκρίνοντας φυσικά τις ταινίες του λατρεμένου Quentin) Αν θεωρείς π.χ. το Reservoir Dogs βαρετό, πες μου ποιες ταινίες του δεν είναι... Anyway, απόψεις είναι αυτές και σεβαστές όλες !!! Χτες είδα στο σινεμά το Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές Παρά το καλό καστ, δε με πέθανε Ειδικά το πρώτο κομμάτι ήταν μάλλον άνευρο, και πήγε να δώσει μία αίσθηση κωμικού η οποία δε μου έκανε και ιδιαίτερα καλή εντύπωση Το δεύτερο κομμάτι ήταν κάπως καλύτερο 6/10 1
kgian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πειρατες της καραιβικής το τελευταίο 3D Τα ίδια και τα ίδια, 3d μέτριο αλλά ανεγκέφαλα με ποπκορν βλεπόταν. Στα θετικά ότι πέρασε η ώρα χωρίς ιδιαίτερη κοιλιά και ήταν σχετικώς ευχάριστο. Γενικώς βλεπόταν.
snake_plissken2112 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χτες πέτυχα alpha Terminator του 1984 από την αρχή και παρότι τόχω δεί 46000 φορές, κόλλησα και το είδα ξανά ολόκληρο δε γυρίζονται τέτοιες ταινίες πχια.- 8
Speculoos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Είδα το Logan Lucky ή πώς θα ήταν το Ocean's eleven αν γυριζόταν στην αμερικάνικη επαρχία με rednecks/hicks (ανάλογα αν θεωρεί κάποιος την West Virginia νότια ή βόρεια πολιτεία) και με στόχο το Nascar και όχι ένα λουξ καζίνο. Αρκετά γυαλισμένη, καρικατουρίστικη και για αυτό κάργα διασκεδαστική απεικόνιση του αμερικάνικου επαρχιώτικου μικρόκοσμου δοσμένη με αρκετό μπρίο από τον Σόντερμπεργκ ακολουθώντας ακριβώς την ίδια συνταγή των προηγούμενων ταινιών με ίσως πιο πολύ έμφαση στο κωμικό/happy ending κομμάτι παρά στο σασπένς όπου δεν υπήρχε απλά πουθενά. Τόνιζε μεν έτσι τους επιτηδευμένα απλοϊκούς χαρακτήρες αλλά έχανε στις τελικές εντυπώσεις. Ευχάριστη ταινία για Κυριακή μεσημέρι ή για ένα από κείνα τα βράδια που βαριέσαι ακόμα και να ψήσεις κατεψυγμένη πίτσα. 6/10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μαθηματα απο σενα δεν θελω, δεν βγαζεις και νοημα εξαλου. Φαε κανα σνιστελ εκει στη Βιεννη και να κανεις μαθημα (ο θεος να το κανει)οταν σου ζητηθει. Κι εγώ θα ήθελα να μην μου κάνει παρατηρήσεις για τα ελληνικά μου κάποιος που δεν μπορεί να βγάλει νόημα από απλούστατες προτάσεις, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.
webparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μπράβο σε ορισμένους για την υπομονή τους,πραγματικά σας βγάζω το καπέλο με όλους αυτούς εδώ μέσα... Ο ένας -λες και δεν μας έφτανε ο άλλος που είχαμε- βαθμολογεί την ταινία με βάση το 20λεπτο που είδε, ο δεύτερος τον εκθειάζει και τον αποκαλεί "τίμιο" και ο άλλος ο γατοπαρδος εννοείται και συμφωνεί μαζί τους ,πως είναι δυνατόν άλλωστε, και άκουσον - άκουσον τι ξεστόμισε..."είμαι γάτος και τις κόβω στο 20λεπτο"... Δεν ειπε αυτο ακριβως,αλλα οτι ειναι αλλου ειναι,συμφωνω. Προσωπική άποψη, μόνο το pulp fiction είναι ανώτερο από το reservoir dogs (συγκρίνοντας φυσικά τις ταινίες του λατρεμένου Quentin) Αν θεωρείς π.χ. το Reservoir Dogs βαρετό, πες μου ποιες ταινίες του δεν είναι... Anyway, απόψεις είναι αυτές και σεβαστές όλες !!! Μπορει να εφταιγε οτι το ειδα στο τελος της ημερας,αλλα και παλι ηταν πολυ βαρετο εργο. Ακομα και το deathproof ( που ηταν μ@λ@κι@ ) σε κρατουσε καλυτερα,απορω πως καποιοι εγραψαν οτι σε κραταει στην τσιτα. Σκεψου οτι εψαχνα τωρα να δω μηπως ειχα κατεβασει καμια κομμενη η χαλασμενη εκδοση και εχασα καποιο καλο κομματι,αλλα τζιφος.. 99 λεπτα απελπισιας. Στην τελικη ομως γουστα ειναι αυτα,απλα περιμενα κατι καλυτερο.
Friksoulas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Είδα την τελευταία ταινία του Χάνεκε, Happy End. Για τα δεδομένα του σκηνοθέτη θα έλεγα ότι η ταινία είναι ολίγον ποιο προσιτή ( ) συγκρίνοντας πάντα με τις προηγούμενες. Μέσα από γεγονότα ορισμένων 24ώρων μιας αστικής οικογένειας (τάξης δλδ, μπουρζουαζίας κλπ), η ταινία θα έλεγα ότι καυτηριάζει τις κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτή. Ξεμπροστιάζει και σπάει την εικόνα που έχουμε κτίσει εμείς οι "κοινοί θνητοί" για αυτή την κοινωνική τάξη. Αυτό είναι και το ωραίο που βρήκα εγώ στην ταινία, αν και είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση, ο σκηνοθέτης σαν να προσπαθεί να θρυμματίσει το "κοινωνικό συμβόλαιο" που επιτάσσει την αστική τάξη ως παράδειγμα προς μίμηση για τους απανταχού φτωχούς και κατατρεγμένους! Στο καθαρά σκηνοθετικό κομμάτι, ο θεατής παρατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ταινίες του Χάνεκε. Αργή ροή, έλλειψη μουσικού background, κυνισμό των χαρακτήρων με σπάνια έκφραση συναισθημάτων, εντυπωσιακές ερμηνείες. Σε γενικές γραμμές θα έδινα 7/10, αν φυσικά ήμουν σε θέση να κρίνω μια σχετικά δύσκολη ταινία καθαρά "Ευρωπαϊκού σινεμά", στο οποίο ομολογώ ότι δεν έχω εντρυφήσει ιδιαίτερα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από Friksoulas 4
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ο δεύτερος τον εκθειάζει και τον αποκαλεί "τίμιο" ...σιγά μην τον πρότεινα και για μετάλλιο ανδρείας. Αλλά όποιος δεν ξέρει να καταλαβαίνει τί διαβάζει, καταλαβαίνει αυτά που γουστάρει. Κατά τ' άλλα, ούτε κουβέντα δεν βλέπω για την κεχαριτωμένη άποψη "αν δεν έχεις δει όλη την ταινία μην βαθμολογείς". ...Ε; 1
jokerakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ...σιγά μην τον πρότεινα και για μετάλλιο ανδρείας. Αλλά όποιος δεν ξέρει να καταλαβαίνει τί διαβάζει, καταλαβαίνει αυτά που γουστάρει. ...σπήκιν οφ αδικία, να τονίσουμε ότι ο φίλος Ζεργκ ήταν τιμιότατος ούτε αυτά που γράφεις δεν καταλαβαίνεις και έχεις την απαίτηση να καταλάβεις τι γράφουν οι υπόλοιποι... Συμφωνώ απόλυτα γιατί κι εγω "τσεκουριάζω" ταινίες στο 20λεπτο. Όμως η δική μου δικαιολογία είναι ότι είμαι γατόνι, αφού έχω δει πολλές ταινίες και μπορώ να σακουλευτώ τις φόλες γρήγορα. Δεν ειπε αυτο ακριβως,αλλα οτι ειναι αλλου ειναι,συμφωνω. και εν πας την περιπτώση δεν γίναται να βαθμολογήτε ταινία αν δεν την έχετε δεί όλη και πόσο μάλλον οταν την έχουν δεί εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και έκφέρουν την αποψή τους...μπορούσε κάλιστα να έλεγε "δεν άντεξα να την δώ" και τέρμα...όμως ΟΧΙ να βαθμολογεί το 25' που είδε..αυτή είναι η αποψή μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις