liakinen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Έξαψη (1981) Body Heat http://www.imdb.com/title/tt0082089/ Ο γοης δικηγορος Νεντ,θα ερωτευτεί την γοητευτική αλλα παντρεμένη Ματτυ και θα ζησει μαζι της ενα παρανομο παθος που θα τον παρασύρει σε ζορικες καταστασεις. Ερωτικό θρίλερ με ρυθμο,εξαιρετική πλοκη και υπέροχη,καυτή ατμοσφαίρα !! Πολύ ωραία ταινία και φοβερή γυναίκα που όμως χάλασε απότομα και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Οχι και έλλειμμα παιδείας ο Ron Fricke και ο Mark Magidson! Το Samsara, αν θυμάμαι καλά, έχει να κάνει κυρίως με τη πνευματικότητα ανατολικών πολιτισμών σε αντιπαράθεση με τη σύγχρονη ζωή μας. Οπότε ίσως να μη κόλλαγε ένας Παρθενώνας στο ξεκάρφωτο... Για ελληνικό/ δυτικό πολιτισμό, δείτε το Chronos των ίδιων. Γιατί να επαναλαμβάνονται άλλωστε; Θα μου πεις, έχοντας γυρίσει το Baraka, δεν επαναλαμβάνονται; Μάλλον ναι. Οπως και να χει, αφού σας άρεσε, πρέπει να δείτε και τα Baraka και Koyaanisqatsi (με την επική μουσική του Glass). Το Samsara το εξελαβα ως αυτοτελές δημιούργημα, συνεπώς περίμενα μια "σφαιρική" προσέγγιση του θέματος. Η πνευματικότητα που λες δεν ισχύει, μάλλον δε θυμάσαι καλά την ταινία, κυρίως έδειξαν μαζικά θρησκευτικά -κοινωνικά φαινόμενα από την Ασία-Αφρική. Εάν η παρουσίαση της Δύσης γίνεται σε κάποιο άλλο φιλμ, όπως λες, δεκτό, αλλά τότε καλυτερα θα ήταν να το ειχαν παρουσιασει σαν τριλογία. Βλέποντας το Samsara , σου δημιουργείται αυτοματα η απορία, τι γίνεται με τη Δύση/ποια ειναι η θεση τους για τη Δυση και περιμενα την αντιπαραβολή μεσα στο ιδιο εργο. Τωρα στο θεμα της πνευματικότητας ειναι καθαρα τροπος προσεγγισης του καθενός: εγω ας πουμε δε βλέπω καθολου πνευματικότητα όπου υπάρχει μαζική εκδήλωση πίστης/λατρείας, όπου δλδ η επίκληση μιας άλλης δυναμης/θεοτητας κοκ απο το χωρο του μεταφυσικου έρχεται να αντικαταστήσει τη λογική. Θεωρώ πνευματικότητα το ελευθερο πνευμα, το λόγο, την διερευνηση κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Spiderman homecoming 8.5/10 ανωτερη απο ολες τις προηγουμενες για μενα εκτος απο την 2η με τον Maguire, πολυ φρεσκια η ιδεα με τη στολη του TS και το interaction με την Kαρεν Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Amityville The awakening 4,5/10 Παιδικη ταινια θα ελεγα.. Κανενα ιχνος αγωνιας,φοβου.. Πιστευω οτι απλα πηγαν να πατησουν στον τιτλο κ ν αρπαξουν ο,τι αρπαξουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν γίνεται, πρέπει κάπου να το γράψω αυτό, να ξέρουν και άλλοι τι περνάω. Βλέπω το Split, είμαι στα μισά. Έχει εξαιρετικές βαθμολογίες και κριτικές. Εγώ μπορώ να έχω μόνο αυτήν την αντίδραση: https://media.giphy.com/media/bzQwjsMnyigW4/giphy.gif Ενδεχομένως περισσότερα όταν το τελειώσω. Αν τα καταφέρω. EDIT: Ναι, έχω περισσότερα. Μερικές παραγράφους (rant): Πραγματικά, μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια, άξια για 1/10 στο imdb. Και αυτό κυρίως γιατί ο Shyamalan είναι τόσο κακός στο σενάριο που θεωρεί πως μπορούν να γίνουν τα πάντα για να εξυπηρετηθεί αυτό που έχει στο μυαλό του. Μπορεί κάποιος να στέκεται μπροστά στον πρωταγωνιστή και ο τελευταίος να φωνάζει "είναι κανείς εκεί" λες και ξαφνικά τυφλώθηκε, μπορεί κάποιος να μαχαιρώνει τον κακό στα πλευρά, να ανατρέπονται οι νόμοι της φυσικής (και της φύσης) και το μαχαίρι να σπάει, μπορεί η πρωταγωνίστρια να κοιτάζει επί 10 δευτερόλεπτα τον απαγωγέα της στα μάτια, με μισάνοιχτη την πόρτα, περιμένοντας πότε θα την αναισθητοποιήσει αντί να τρέξει. Μπορούν να γίνουν διάφορα. Αρκεί να κάνει την ιδέα του ταινία. Και όχι μόνο μπορεί να κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει την ιδέα του, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του θεατή, αλλά ξέρεις κάτι; Μπορεί να του πει και ψέμματα! Μπορεί ας πούμε να γράψει στην αφίσα της ταινίας πως ο κακός έχει 24 προσωπικότητες, έτσι ώστε ο τηλεθεατής να θεωρήσει πως ο McAvoy κάνει 24 διαφορετικούς χαρακτήρες (αυτό θεώρησα κι εγώ). Ξέρεις κάτι όμως; Όχι! Κάνει μόνο 6. Και μιλάμε για έξι προσωπικότητες που οι περισσότερες από αυτές είναι αρκετά στερεοτυπικές. Άρα, το να σε εντυπωσιάσει η ερμηνεία του McAvoy είναι σαν να θεωρείς οσκαρικό το ότι ο Σεφερλής κάνει καμιά 10αριά διαφορετικούς χαρακτήρες σε κάθε του παράσταση. Για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί έγραψε μόνο 24. Γράψε 2.456. Ψέματα είναι, ότι θέλεις λες. Και φυσικά, όταν το runtime σου εξαντληθεί και έχεις παίξει την ίδια υποτονική background λούπα για μουσική δέκα εκατομμύρια φορές, τελειώνεις την ταινία πετώντας έναν άκυρο χαρακτήρα που βρίσκει την ηρωίδα και την σώζει. Να τελειώνουμε, να φεύγουμε. Τόσες ημέρες εκεί πέρα δεν υπήρχε κανένας να την (μας) σώσει. Άλλωστε, υπάρχει σκηνή που η (παντελώς αδιάφορη) πρωταγωνίστρια βρίσκει έναν ασύρματο, επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, λέει πως κινδυνεύει και ο άλλος όχι απλώς την ειρωνεύεται αλλά κλείνει και τη γραμμή. Αν ήταν πραγματικότητα, στην άλλη πλευρά θα ήταν ο Shyamalan που θα έσπαγε τον ασύρματο για να συνεχιστεί η ταινία (τι εννοείς "αυτό έγινε"; Δεν είναι ταινία; ) Αυτά τα κάνει κάθε λογικός άνθρωπος. Κάθε λογικός άνθρωπος που θέλει να εξυπηρετήσει το σενάριο που γράφει, όσο παράλογο και αν είναι το αποτέλεσμα. Και να πετάξει σε κάποιο σημείο και τη μούρη του. Μαζί με εκείνη του Bruce Willis (γιατί είμαι ο Shyamalan, σας έχω εντυπωσιάσει τόσο πολύ με την ταινία μου, οπότε πάρτε και ένα cameo από τον Willis στο τέλος για να φύγετε από το σινεμά εξιταρισμένοι). Και το τραγελαφικό της υπόθεσης; Μια ταινία που είναι λες και γράφτηκε από δεκάχρονο, με ξύλινους χαρακτήρες, τραγική σκηνοθεσία, σεναριακές τρύπες και τον Shyamalan στο τιμόνι είχε budget 9.000.000 δολάρια (!!!!) και εισπράξεις 140.000.000 (!!!!!!!) 1/10. Αν μπορούσα, 0/10. ....εγώ που μπορώ, βάζω 0/10. Ή ακόμη καλύτερα, -4/10. Βασικά έτοιμος είμαι να ζητήσω τα λεφτά για το ρεύμα/την φθορά των parts του υπολογιστή, πίσω. Τον χαμένο χρόνο, πάει σταδιά, τον χαρίζω. O ορισμός της ΒΛΑΚΕΙΑΣ για ταινία, από 'μένα. Μ' έκανε μέχρι ν' αναπολήσω το The Shining, που το βαριέμαι. Κρίμα για τον Μακαβόι που τον πάω. Τεσπα, καλό μακαβόιδι κι αυτός. ΟΥΣΤ! και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη. ....άτυχη πάντως, διότι όντας κι εγώ από του ερωτευμένους στην εφηβεία μου μαζί της, την είχα ψάξει πριν καιρό και αν θυμάμαι καλά, δεν κακογέρασε "έτσι απλά", αλλά εξ' αιτίας πρώιμων προβλημάτων υγείας. Κρίματζ το Καθλιν(αρ)άκι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 La La Land Πολύ ιδιαίτερη σκηνοθεσία, πολύ ιδιαίτερη μουσική, πολύ καλές ερμηνείες και πολλές καλές ιδέες. Υπήρξε κάτι στο σενάριο που με χάλασε και αφαίρεσε πολλά από την ταινία και ιδιαίτερα τις τελευταίες σκηνές, διαφορετικά θα ήμουν απόλυτα θετικός. Θαρρώ πως μπορούσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο. Δεν μου φάνηκε πειστικός ο λόγος που χώρισαν. Για να μην πω ότι δεν τον κατάλαβα καν. Δηλαδή τι σήμαινε ότι έπρεπε να δουλέψουν για λίγο καιρό σε διαφορετικές πόλεις; Υπομονή για λίγο και μετά θα μπορέσετε να ξαναβρεθείτε. Άντε στη χειρότερη, αν δεις ότι δεν τραβάει, ας κάνει ο ένας τη "θυσία" και ας βρεθεί στην πόλη του άλλου, κάνοντας προσωρινά μια δουλειά που δεν του αρέσει και τόσο. Ούτε τον καυγά κατάλαβα νωρίτερα, όπου του ρωτούσε για ποιον λόγο δεν αγοράζει το μπαρ. Υπομονή ρε παιδιά. Θα μαζευτούν τα λεφτά. Και άμα δεν έρθουν και αυτά που θέλουμε (που στους περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν τέτοιου τύπου όνειρα, δεν έρχονται), δεν αφήνουμε τον άνθρωπό μας. Θα μου άρεσε πολύ περισσότερο η τελευταία σκηνή (δηλαδή το όνειρο του τι θα μπορούσε να είχε γίνει) και θα είχε μεγαλύτερο συναισθηματικό αντίκτυπο, αν είχαν χωρίσει για κάποιον σοβαρό λόγο. Κάποιον, όπου πραγματικά να μην υπήρχε λύση. Τώρα ήμουν απλά σε φάση "είστε και οι δύο..." Κρίμα, γιατί σκηνοθετικά νομίζω ότι το γύρισαν πάρα πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έξαψη (1981) Body Heat http://www.imdb.com/title/tt0082089/ Ο γοης δικηγορος Νεντ,θα ερωτευτεί την γοητευτική αλλα παντρεμένη Ματτυ και θα ζησει μαζι της ενα παρανομο παθος που θα τον παρασύρει σε ζορικες καταστασεις. Ερωτικό θρίλερ με ρυθμο,εξαιρετική πλοκη και υπέροχη,καυτή ατμοσφαίρα !! δες την και στο China Blue/Crimes of Passion. εντυπωσιακοτατη γυναικα. κριμα που αλλαξε τοσο ασχημα. οπως και η Debra Winger. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 δες την και στο China Blue/Crimes of Passion. εντυπωσιακοτατη γυναικα. κριμα που αλλαξε τοσο ασχημα. οπως και η Debra Winger. Σιγα μη δεν το εχω δει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν δίνεις προσοχή σε ό,τι γράφω και με αναγκάζεις να επαναλαμβανομαι. Μιλάω για συνεχή επέμβαση των δυτικών, νεοαποικιακου τύπου, που διαιωνιζει τη σφαγή των φύλαρχων κατά την πάγια τακτική του διαιρεί και βασίλευε. https://youtu.be/bAQYsOrfDaY District 9 8/10 Εξαιρετικής σύλληψης scifi που συνδυάζει επιστημονική φαντασία με ρατσισμό, απαρτχάιντ κι ένα παράξενο, μάλλον βρετανικού τύπου μαύρο χιούμορ. Διαδραματιζεται στη Ν Αφρική,του απαρτχάιντ, όπου εξωγήινοι παριες είναι κλεισμένοι σε γκέτο που ελέγχουν ξανθοί, λευκοί άνθρωποι. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι το ανάλογο του δικού μας Πάνου Σομπολου , που πάει με την κάμερα του και το συνεργείο για ρεπορτάζ στο γκέτο. Ειδα το district 9. 0,8/10Βασικα δεν το ειδα το εκλεισα αντεξα καπου 25 λεπτα. Sci fi μπουρδα για μικρα παιδια. Σαν αυτες που παιζαν μεσημερι στο mega πριν 10 χρονια. Χιουμορ; Ουτε αυτοι που το φτιαξαν δεν ξερουν τι ειναι. La La Land. 7,5/10 Βλεπεται ανετα, το κλασικο σεναριο του ανεκπληρωτου ερωτα αναπτυσουν. Αριστες αρμηνιες για οσκαρ, πρωτοτυπη σκηνοθεσια. Μιουζικαλ ειναι, καποια πραγματα και καποιους συμβολισμους τους εχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ειδα το district 9. 0,8/10 Βασικα δεν το ειδα το εκλεισα αντεξα καπου 25 λεπτα. Sci fi μπουρδα για μικρα παιδια. Σαν αυτες που παιζαν μεσημερι στο mega πριν 10 χρονια. Χιουμορ; Ουτε αυτοι που το φτιαξαν δεν ξερουν τι ειναι. Σοβαρά τώρα; Ή έβαλες με λάθος σειρά 0 και 8; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σοβαρά τώρα; Ή έβαλες με λάθος σειρά 0 και 8; Αφού σου λέει ότι δεν την είδε καν. Τι σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αφού σου λέει ότι δεν την είδε καν. Τι σοβαρά;Ειπα οτι προσπαθησα να την δω. Δεν την ειδα καν, σημαινει κατι αλλο στα Ελληνικα. Αλλο βλεπω ενα μερος και εγκαταλειπω αλλο δεν βλεπω καν.Σοβαρά τώρα; Ή έβαλες με λάθος σειρά 0 και 8;Οχι μια χαρα τα εβαλα. Αν θεωρεις,ποιοτικη αυτην την ταινια σου προτεινω pacific rim, παρομοια φαση(σε νοημοσυνη ταινιας). Να φανταστεις το rim το τελειωσα, λογο οτι μοιαζει με τα παιδικα που εβλεπα παλια σε ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 μακαρι να υπηρχαν περισσοτερες ταινιες σαν το district 9, προσωπικα την θεωρω απο τις καλυτερες στο ειδος on topic: Star Wars:a new hope, τι να πει κανεις, 9/10 https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YnNSnJbjdws 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ειπα οτι προσπαθησα να την δω. Δεν την ειδα καν, σημαινει κατι αλλο στα Ελληνικα. Αλλο βλεπω ενα μερος και εγκαταλειπω αλλο δεν βλεπω καν. Μάθημα ελληνικών: το καν δηλώνει ότι δεν ισχύει η πρόταση ή ο όρος της πρότασης που το υποκείμενο της πρότασης (αυτός είμαι εγώ) θεωρεί αυτονόητα, στοιχειώδη ή ελάχιστα δυνατά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, να έχεις δει την ταινία. Κάποιοι διαφωνείτε και είναι δικαίωμα σας, αλλά είναι και δικαίωμα εμάς των άλλων, να μην παίρνουμε στα σοβαρά τη γνώμη σας. Κανένα πρόβλημα ελληνικών. Διαφορετική στάση ζωής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 THE PROMISE (Η μεγάλη υπόσχεση) 9/10 http://www.imdb.com/title/tt4776998/?ref_=nv_sr_1 Την είδα χθές βράδυ (υπολογιστε χρόνο γιατι είναι σχετικά μεγάλη κοντά 3 ώρες..) Καταπληκτική ταινία που όμως λόγου του θέματος της (Αρμενική γενοκτονία) έχει φάει οργανωμένα μαζικά τρελές αρνητικές κριτικές από το τουρκικό lobby.... Ξεκίνησα να την δώ με αρκετές επιφυλάξεις (δεν γνώριζα το αντικείμενο...) μαζί με την σύζυγο και τελικά μας κράτησε με αμείωτο ενδιαφέρον μεχρι το τέλος.... Καλό γιά όλους μας (αφού στα σχολικά βιβλία η ιστορία τελειώνει το...1821...) να πληροφορηθούμε για τις βιαιότητες και τα πεπραγμένα των φίλων και γειτόνων μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις