DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Την είδα πριν απο ένα μήνα. Μετά ξανά σε 15 μέρες. Δηλαδή 15 μέρες πρίν Άντε ένα 9,6/10. Και αυτό επειδή όλοι λεν ότι το 2 ειναι καλύτερο, οπότε να έχει ένα πάτημα για 0,2 ακόμα και να αφήσω και το 10 αν καποτε, και ενω ζω, βγει κάτι αρτιότερο. Εσύ ποιο λες ότι είναι καλύτερο?
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εσύ ποιο λες ότι είναι καλύτερο? Δεν το είδα το 2 ακομα.
DKNI Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Προσωπικα παροτι αναγνωριζω το 2 ως πιο "επικου μεγεθους", το 1 ειχε το wow-jaw-dropping factor Συν οτι το 2ο σε αφηνε σε μια αναμονη Σαν καλλιτεχνημα πιθανως θα ελεγα το 2, σαν personal favorite το 1
Sellers Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Bασικά ρε παιδιά, στο ένα έπαιζε ο Brando. Τελεία και παύλα. Δεν θέλω να υποβαθμίσω Πατσίνο και Ντε Νίρο, αλλά νταξει...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εντάξει και τα δύο είναι αριστουργήματα τι να λέμε τώρα... Όταν το δεις πες μας εντυπώσεις. Κυρίως αν σου άρεσε περισσότρο από το Drive.
Sellers Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κυρίως αν σου άρεσε περισσότρο από το Drive. Νταξει μην τρελαθούμε κι'όλας. Η μουγγαμάρα του Gosling δεν συγκρίνεται με καμια άλλη μουγγαμάρα. Ίσως μόνο με κάποια μουγγαμάρα προηγούμενου του ρόλου.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Burning Man Συγκλονιστικο φιλμ-παζλ, η κινηματογραφηση ξεπερνα ξεκαθαρα το Memento, αψογη φωτογραφια και 2 εξωπραγματικες ερμηνειες.Δεν θυμαμαι αλλη ταινια που να εχει αποδωσει με τετοιο τροπο το θυμο και την απωλεια.Το OST τα σπαει. 8.8/10
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Chronicle Burning Man Συγκλονιστικο φιλμ-παζλ, η κινηματογραφηση ξεπερνα ξεκαθαρα το Memento, αψογη φωτογραφια και 2 εξωπραγματικες ερμηνειες.Δεν θυμαμαι αλλη ταινια που να εχει αποδωσει με τετοιο τροπο το θυμο και την απωλεια.Το OST τα σπαει. 8.8/10 Συμφωνώ σε αυτά που λές. Αρκετά ωραία σκηνοθεσία αλλα το κούρασε αρκετά (το τράβηξε απο τα μαλλιά). Αν ήταν μία ωρίτσα θα ήταν πολυ πιο δεμένο και λιγότερο κουραστικό. Σαν σύνολο εγω πιστεύω ένα 6/10 με το ζόρι... Επίσης μετά απο αυτήν την ταινία νιώθεις τρελή μιζέρια. Εγω είδα και τα Outpost και Outpost: Black Sun. Είχαν το κάτι το διαφορετικό ρε παιδί μου για θρίλερ. Είχαν μία Α' φαντασία και η εκτέλεση δεν ήταν άσχημη. Ένα 6,2/10 και στα δύο... Αρκετά καλό κοινωνικό, Les neiges du Kilimandjaro. Βέβαια όχι τίποτα τρελό. Ένα 6,5/10 γιατι ενώ σαν εκτέλεση ήταν αρκετά ωραία, το σενάριο ήταν λίγο βαρετό και αρκετά προβλέψιμο (ήξερες τι θα γίνει 4-5 σκηνές πριν γίνει). Περιπετιούλα, The Samaritan , κράταγε λίγο το ενδιαφέρον αλλα τίποτα το ιδιαίτερο. Το imdb του έχει την κατάλληλη βαθμολογία 5,5/10 Chronicle, σου έδειχνε όλο τα ίδια και τα ίδια. Λίγο - πολυ ήξερες πως θα τελειώσει, στο σύνολο αδιάφορο. 5/10 Έβαλα επίσης τα Ghost Rider: Spirit of Vengeance και το Kahaani. Τα έβγαλα στο πρώτο 10λεπτο γιατι ήμουν πτώμα εκέινη την μέρα και δεν την πάλευα. Και τα δύο μούφα μου φάνηκαν αλλα λέω να δώσω μία ευκαιρία στο Kahaani γιατι στην κυριολεξία με είχε πάρει ο ύπνος και δεν θυμάμαι και πολλά.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ειδα το Bienvenue chez les Ch'tis. Αρκετα καλο θα ελεγα,δεν βαρεθηκα καθολη την διαρκεια της ταινιας, το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν γελασα πολυ (εψαχνα για κομωδια), στην αρχη οταν πηγε στον Βορρα εκει που του μιλαγαν στην δικια τους γλωσσα οι αλλοι γελασα αλλα απο εκει και περα τιποτα. Ενα 7.5/10 ειναι καλο πιστευω. Επεισης χθες ξεκινησα και το This Means War καταφερα και ειδα την 1 ωρα της ταινιας αλλα μετα δεν αντεξα ημουν πτωμα και με πηρε ο υπνος,πιστευω αυριο να την ξαναβαλω να την δω.
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Είδα το The Help. Πάρα πολύ καλή ταινία , πραγματεύεται το ρατσισμό με μια ''γυναικεία'' ματιά, από την πλευρά των μαύρων υπηρετριών. Η ταινία είναι γλυκό δράμα με τις κωμικές στιγμές της. Το συστήνω να το δείτε με το κορίτσι αλλά και μόνοι σας. Από τις καλές ταινίες που ειδα τον τελευταίο μήνα. 8,5/10 . Απολαυστική.
D_N_A Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μόλις είδα το God Bless America και του δίνω 9/10. Με μια μικρή παραλλαγή φυσικά(απλά έβαζα στην θέση του κάθε ``star`` της αμερικής τα δικά μας σούργελα της τηλεόρασης)η ταινία απογειώνεται και παίρνει 10 στα 10 από εμενα. Και εγώ την είδα χθες. Ενδιαφέρον ήταν μου άρεσε και εμένα. για 9 οχι αλλα το 7,5 το παίρνει κανονικά μέσα απο την καρδιά μου. +1 για το σχόλιο σου
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Θυμίζει αρκετά το Super. Πάντως φαίνεται ενδιαφέρον.
kamasoutra Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το Super αν κ το είχε βάλει αργά στο novacinema είδα κάποιες σκηνές κ μ φάνηκε καλό.την δευτέρα που το έχει ξανά θα κάτσω να το δώ,σου άρεσε σαν ταινία?καλη κριτική έχει πάνω κάτω στο imdb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις