Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραπανω προτυπο καλη ιδεα,αλλα δεν πιστευω πως θα πρεπει να μπαινει ο καθενας σε αυτο το καλουπι, οποιοι θελουν ας το ακολουθησουν αλλα υπαρχουν πολλα ατομα που σιγουρα δεν θελουν πχ να βαθμολογουν την καθε ταινια,πραγμα απολυτα κατανοητο.

Εγω παλι πιστευω πως οι εικονες δεν ειναι καλη ιδεα καθως τρωνε πολυ χωρο απο την καθε σελιδα με αποτελεσμα η καθε σελιδα να χωραει 4-5 posts,πραγμα καθολου πρακτικο.

Rio Bravo (1959)

Ισως να ειχα μεγαλη ορεξη για western την μερα εκεινη αλλα δεν ξερω, εντυπωσιαστηκα απο την ταινια αυτη. Θεματολογια πολυ παρομοια με το αλλο κλασσικο του ειδους High Noon. Το προβλημα μου με το τελευταιο ειναι πως δεν μου αρεσε καθολου το φιναλε της ταινιας που μου φανηκε πολυ κλισε. Αλλα για καποιο λογο το Ριο Μπραβο μου κρατησε την προσοχη καθολη τη διαρκεια.

Εξαιρετικες ερμηνειες απο ολο το καστ,αντιθετως με το High Noon στο οποιο η Grace Kelly ηταν παντελως αψυχη.

Οι διαλογοι και οι αλληλεπιδρασεις ηταν γρηγορες,αστειες πολλες φορες παρα το γηρας τους,εξυπνες και γενικοτερα πολυ πιο μπροστα απο την εποχη τους,ειδικα για γουεστερν.

Φανταστικη μουσικη επισης,συνοδευομενη πολλες φορες απο εξαιρετικες βραδινες σκηνες που θα ανατριχιαζαν τον καθενα θαρρω.

9,5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το The Host δες το κορεατικο. αρκετα καλο.

Το χω δει!

Ταινία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη, αξίζει ΠΑΝΤΑ το χρόνο μας. ;)

ΥΓ. Δεν συμφωνώ κι εγώ με το γενικό πρότυπο αξιολόγησης. Εγώ, ας πούμε, δεν βάζω ποτέ βαθμολογίες. Επίσης, η υποχρεωτική αναζήτηση φωτογραφίας, θα αποτρέψει πολλούς από το να γράψουν δυο λόγια.

Να αποφευγεις τις γενικευσεις για να γλυτώνεις απογοητευσεις!

Aμήν.

...ένσταση. Η κομπλεξική οτιναναιτζού ανευθυνοψωνισμένη καριόλα ήταν για πνίξιμο στον νεροχύτη από μικρή.

Όχι και "ευαίσθητη" και "καλή". Κρίμα μόνο για τον άλλον τον βλήμα που της κατέθεσε σώμα και ψυχή και δεν την άφησε να ψοφολογήσει με το μούλικο μέσα της αλλά σπατάλησε ζωή κι αγάπη πάνω της.

Ήταν ενα αρσενικό με τρυφερη καρδια όπως στη διαφήμιση του τόνου ριο μαρε...

Και την πατησε.

Γιαυτο τον εφαγε η καργια η ταραντούλα!

Ετσι την πατάμε ολοι μας. Πας με ενα λαθος να διορθωσεις ενα άλλο λαθος.

Δημοσ.

Να αποφευγεις τις γενικευσεις για να γλυτώνεις απογοητευσεις!

Μπα, δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία. Εγώ όταν βλέπω ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών και δε μου αρέσουν, καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό μου θέμα, οπότε καμία απογοήτευση.

Δημοσ.

Ωχ, κάποιος θα έκανε την αρχή, ήταν σίγουρο!..Φυσικά έχουμε τον ορισμό της ταινίας που είναι για κουβέντα και θέλει ξεχωριστό threat μόνο και μόνο για να συζητήσουμε ποιος έφταιγε.Η ταινία είναι ένα πολύ καλό benchmark που το κάνεις με το αντίθετο φύλο για να δεις που πάει η σχέση σας.

Ξεκινάμε από το αξίωμα ότι μονός καυγάς δεν γίνεται. Απο εκεί και πέρα ναι, αυτή ήταν μία σκυλίτσα που νόμιζε ότι θα γίνει κάποια σπουδαία, χωρίς να κάνει καμιά σοβαρή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, εκτός από το να τον παίρνει από τα 13 και να έχει ήδη καμιά εικοσαριά "συντρόφους".

Αλλά και αυτός δεν ήταν και κανένα αστέρι της ψυχολογίας και έπαιρνε μηδέν στην διαίσθηση. Και φυσικά, δεν πας να φτιάξεις την άσχημη σχέση σου με την γυναίκα σου σε τριτοτέταρτο γαμιστρώνα όπου έχεις κερδίσει εκπτωτικά κουπόνια!.. Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Αυτό λέγεται εξελικτική ψυχολογία ή καπως έτσι. Η γυναικα ψαχνεται κι αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκαμισα μέχρι να βρεί το δίπτυχο χρήμα-εξουσία, που θα εξασφαλίσει καλύτερο μέλλον στα παιδάκια της. Εκτός αν νομίζετε ότι οι ζουμερές πιτσιρίκες που πάνε με τους βαψομαλιάδες λεφτάδες πουρέιντζερ 40+, το κάνουν από έρωτα...

Όσο για τον ..εκπτωτικό γαμιστρώνα: δε φταίει αυτό αδελφέ μου. Και στο ...Τσερνομπίλ να την πας την άλλη θα γουστάρει, αν εχει ξεκαθαρίσει μεσα της ότι εσύ εισαι αυτος που θέλει!

Και μια και το'φερε η κουβεντα να θυμίσω αλλη μια all time classic bitch:

https://www.youtube.com/watch?v=eKbLNNIIPy4

ειναι φυσικά το 500 days of Summer 7.5/10

όπου μια υπέροχα σκληρή Ντεσανέλ-μάντιδα, ξεσκίζει κυριολεκτικά τον χάρτινο κόσμο του αφελούς Λέβιτ-ακριδούλα. Μόνη ένσταση το συμβατικότατο-χολυγουντιανό τέλος που κοβει μια ολόκληρη μοναδα από την αξιολόγηση!

φυσικά διάλεξα το κλιπάκι της Μόνικας που το θεωρώ αριστουργηματικό δείγμα, αφανούς γιουτουμπικού καλλιτέχνη, που έδεσε υπέροχα την ταινία με το τραγούδι που δεν είχε καμιά σχέση με αυτή!

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για τον ..εκπτωτικό γαμιστρώνα: δε φταίει αυτό αδελφέ μου. Και στο ...Τσερνομπίλ να την πας την άλλη θα γουστάρει, αν εχει ξεκαθαρίσει μεσα της ότι εσύ εισαι αυτος που θέλει!

Αμήν x2, αν και ο Βουντούς δεν είναι κα'να παιδάκι (άρα του κόβει) και προφανώς το είπε αυτό που είπε ως παράδειγμα - για να δηλώσει την βληματική φύση του αλλουνού που "προσπάθαγε" να την κερδίσει την άλλη την πατσούρα.

• Like 1
Δημοσ.

ψες ειδα το HHhH aka "the man with the iron hurt"

οσοι ειδαν το anthropoid θα βρουν πολλα κοινα σημεια αν και συγκλινει πιο πολυ στη ζωη του Χαιντριχτ και οχι στην οργανωση του εκτελεστικου αποσπασματος οπως στη εταιρη ταινια.

Αν και σε φασεις νομιζεις οτι βλεπεις το anthropoid ειδικα προς το τελος, η ταινια ειναι πολυ καλη καθως και η γενικοτερη παραγωγη της.

7.5/10

• Like 1
Δημοσ.

το Rio Bravo εγινε ρημεικ 8 χρονια αργοτερα, παλι με τον ιδιο σκηνοθετη και τον ιδιο πρωταγωνιστη. το ρημεικ λεγεται El Dorado και ειναι εξισου καλο.

επισης σου προτεινω να δεις και τα The Searchers και The Professionals, απο τα καλυτερα western της εποχης τους.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα(με) unleashed http://www.imdb.com/title/tt0342258/?ref_=nv_sr_1

Η ταινία είναι φοβερή αλλά περνάει το τεστ της παρέας. Μια εξάδα που καθίσαμε χτες βράδυ και το είδαμε παρά τις ενστάσεις των γυναικών της παρέας τελικά κατέληξε να αρέσει περισσότερο σε αυτές παρά σε εμάς (για dramatic effect το λέω αυτό) γιατί εκτός της άλλης είχαμε και δάκρυα από μπόλικα άτομα του γκρουπ. Η καλύτερη feel good ταινία για παρέα χωρίς να θυσιάζεις τίποτα απολύτως. Φοβερή σκηνοθεσία, μπόλικα feels, καταπληκτική δράση και εξαιρετική ηθοποιία από όλους. Κρίμα που σκουπίδια τύπου Mr. and Ms. Smith παρουσιάζονται ως ντεμί ταινίες για να καλύψουν όλες τις πλευρές αλλά ταινίες όπως αυτή ξεχνιούνται. 

Από εμένα έτσι και αλλιώς την έχω ψηλά και παραμένει ένα γεμάτο 8/10, Μόνοι ή με παρέα η ταινία θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. 

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: TheVillainess

Πολυ καλο κορεατικο action drama thriller, με γενικως αρκετα εξελιγμενα στοιχεια σκηνοθεσιας και stuns. Φερνει σε the bourne η υποθεση 

7.5/10 και αυτο. Δειτε το.

Δημοσ.

The battery (2012)

Post apocalyptic ταινία με ζομπι.

Η ταινια μ αρεσε πολυ. Σεναριο, ερμηνειες, σκηνοθεσία με ικανοποίησαν πληρως

Πρωταγωνιστης ο δημιουργος της. Του κοστισε μολις 6000 δολάρια που απ οτι διαβασα μαζεψε απο 10 φιλους του (εβαλαν 600 δολάρια ο καθενας)

8/10

Δημοσ.

Happy Death Day

Ευχαριστα βλεποταν.. τρομαχτικο βεβαια δεν ηταν αλλα για το ειδος του το λες μια συνολικα αξιολογη προσπαθεια.

Εχει και την ανατροπη του

Δημοσ.

Είδα(με) unleashed http://www.imdb.com/title/tt0342258/?ref_=nv_sr_1

Η ταινία είναι φοβερή αλλά περνάει το τεστ της παρέας. Μια εξάδα που καθίσαμε χτες βράδυ και το είδαμε παρά τις ενστάσεις των γυναικών της παρέας τελικά κατέληξε να αρέσει περισσότερο σε αυτές παρά σε εμάς (για dramatic effect το λέω αυτό) γιατί εκτός της άλλης είχαμε και δάκρυα από μπόλικα άτομα του γκρουπ. Η καλύτερη feel good ταινία για παρέα χωρίς να θυσιάζεις τίποτα απολύτως. Φοβερή σκηνοθεσία, μπόλικα feels, καταπληκτική δράση και εξαιρετική ηθοποιία από όλους. Κρίμα που σκουπίδια τύπου Mr. and Ms. Smith παρουσιάζονται ως ντεμί ταινίες για να καλύψουν όλες τις πλευρές αλλά ταινίες όπως αυτή ξεχνιούνται. 

Από εμένα έτσι και αλλιώς την έχω ψηλά και παραμένει ένα γεμάτο 8/10, Μόνοι ή με παρέα η ταινία θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. 

το ονομα της δεν ηταν danny the dog? η απλα θυμαμαι λαθος, ταινιαρα indeed 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...