rfc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επειδή λέω καιρό να τη δω,την έχω αλλά δεν μπορώ να βρω υπότιτλους :/ http://www.medium-industry.com/search_report.php?search=Mandariinid&searchType=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ειδα και γω το Jungle, 6/10 μονο για τα τοπία και την σκηνοθεσία, οι ερμηνείες δε μου άρεσαν πολύ, ισως οι ηθοποιοί αυτοί δε μπορούν παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 https://tainiomania.ucoz.com/load/drama/mandariinid_2013/2-1-0-7018 Μην τα κακομαθαίνετε τα παλιόπαιδα! Δωσ' του κανά camrip εκεί, να σκληραγωγηθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Είδα wonder woman: http://www.imdb.com/title/tt0451279/?ref_=nv_sr_2 Είναι με άνεση η καλύτερη DC ταινία από τις τελευταίες που εμφανίστηκαν. Λέει κάτι αυτό; Οχι. Αν ήταν marvel θα έλεγα ότι είναι απλά meh ή ακόμα και αδιάφορη. Καταρχήν ας πάρω πρώτα τα καλά. Η σχέση μεταξύ του Chris και της Gal κάνει μπαμ ότι είναι έχουν και κάποιου είδους σχέση και εκτός μεγάλης οθόνης και αυτό μεταφράζεται σε χημεία μεταξύ τους. Δεύτερον έχουμε το τρίτο και τελευταίο μέρος της ταινίας που τουλάχιστον είναι διασκεδαστικό. Τρίτον οι σκηνές μάχης αν και δεν είναι τόσο καλές όσο στο προηγούμενο batman vs superman είναι ενδιαφέρουσες. Κατά τα άλλα όμως η ταινία είναι αδιάφορη στα δυο πρώτα μέρη της προσπαθώντας να χτίσει τον χαρακτήρα και σε αυτό δε βοηθάει ούτε το γράψιμο, ούτε η ηθοποιία που εκτός του Chris και κάπως του David οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν. Το ίδιο και για την ίδια την wonder woman, ναι μεν τρομερά όμορφη αλλά δεν υπάρχει "απτό" συναίσθημα στις αντιδράσεις της. Γενικά λοιπόν για ένα εύκολο δίωρο και κάτι μπορείτε να την δείτε μόνοι και με παρέα άμα λάχει αλλά από εμένα θα λάβει 5/10. Είναι μέτρια και θα μπορούσα απλά να το τραβήξω σε 6 αν λάβω το τελευταίο μέρος υπόψη αλλά δεν μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Mother 12/10 Επος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Mother 12/10 Επος Aν δεν παρει θεση ο DOP δεν πιστευω τιιποτα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Mother 12/10 Επος Αν εννοεις το Madeo του 2009, οντως ειναι ταινιαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Mother 12/10 Επος Χαίρομαι! Διαπιστώνω ότι είμαστε λίγοι αυτοί που μας άρεσε τελικά... Όταν είχα πάει στο σινεμά οι περισσότεροι μιλούσαν με πολύ αρνητικό ύφος μετά την προβολή. Εμένα ένα πράμα με χάλασε λιγάκι: το ότι οι συμβολισμοί τελικά μου φάνηκαν εύκολοι, απλοϊκοί. Μάλλον περίμενα πολύ πιο περίπλοκη θεματολογία και να πρέπει να στύβω το μυαλό μου. Αλλά σαν σύνολο το Mother! μου άρεσε πάρα πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Atomic Blonde John Wick αλλα με γυναικα πρωταγωνιστρια. Κερδιζει στις ερμηνειες λογω Σαρλιζ και Μακαβοι. Καλο το twist. Wheelman (2017) Συμπαθητικο action crime flick με πρωταγωνιστη τον Frank Grillo. Οδηγος που μεταφερει ληστες και κλεμμενα χρηματα τον προδιδουν απο αριστερα και δεξια και προσπαθει να βρει τη λυση ταυτοχρονα και με το να μη σκοτωθει. Μικρο σε διαρκεια και δεν σε κανει να βαριεσαι σε κανενα σημειο του εργου. Κλασσικη περιπτωση ταινιας με μικρο ταβανι αλλα αυτο που προσφερει βλεπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το πρωτο εννοεις το original του 68 η το remake του 2001? εχω δει ολη τη "σειρα" αοπ το 2001 και μετα εκτος απο το original του 68 Όχι ρε το rise εννοώ με τον James Franco. Κατά τα....γουστάρουμε aronofsky για το σύνολο των ταινιών του αλλά....το noah ήταν τέτοια πατάτα που δεν του το χω συγχωρέσει. Όχι και τίποτε άλλο αλλά είχα βρει νέα γκόμενα τότε, κάτσαμε και είδαμε όλα τα αρονοφσκικά σε ένα ΣΚ σερί, είχα κερδίσει και εισιτήρια για την avant premiere, την έσερνα Αμπελόκηπους και είδαμε Noah 3d..... Ντάξει την παντρεύτηκα μετά αλλά από τότε δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο κινηματογραφικό μου γούστου. Το mother θα το δω όπως καταλαβαίνετε....σόλο, αλλιώς παίζει διαζύγιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μην τα κακομαθαίνετε τα παλιόπαιδα! Δωσ' του κανά camrip εκεί, να σκληραγωγηθεί χαχαχαχαχαχα Δεν έχεις κι άδικο.Kακομάθαμε...!!!Μόνο 1080p πλέον,άντε και 720 όταν δεν το βρίσκω :P Μετά από cinema πάντα.Δεν πηγαίνω σε όλες στα village.... http://www.medium-industry.com/search_report.php?search=Mandariinid&searchType=1 Ευχαριστώ,θα τους δοκιμάσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Είδα και εγώ το Atomic Blonde. Όπως είπε και ο speedy23, ήταν στο στυλ του john wick, αλλά όχι τόσο ακραία. Η σκηνή με τη μάχη στις σκάλες μου φάνηκε αρκετά αληθοφανής και ωμή. Ωραία σκηνικά στο Βερολίνο και καλουτσικες ερμηνείες για τέτοιου είδους ταινία. Πάνω κάτω αυτό που περίμενα. Στα θετικά το ωραίο τέλος και το στυλακι της Σαρλίζ. Το προτείνω για βραδινή ΠΣΚ ταινία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Graduation. 6.5/ 10. Ρουμανικη ταινια, καταπιάνεται με το θεμα της απογοητευσης που εζησαν οι άνθρωποι απο τις πρωην σοσιαλιστικες χωρες της Ανατολικής Ευρώπης, οταν ηρθε επιτέλους ο καποταλισμος αλλά οι ελπιδες τους διαψευστηκαν. Γιατρός-πατερας προσπαθει να στείλει την μοναχοκορη του στην Αγγλία για σπουδές ελπιζοντας σε μια καλυτερη ζωη για το παιδί του. Οταν η μικρη πεφτει θυμα μιας επίθεσης στο δρόμο και κινδυνευει να χασει τις εξετασεις της, ο πατέρας αφηνει κατα μερους το σταυρο της τιμιότητας και προσπαθει να βοηθησει με καθε θεμιτο η αθεμιτο τρόπο το παιδι του. Τα γνωστά διλλήματα τιθενται εδω και παλι σε μια φιλοτιμη σκηνοθετικη προσπάθεια. Καλοί οι πρωταγωνιστές με εξαιρεση την κορη που ειναι κακασχημη και παγοκολώνα για Ρουμανα! τι σχεση εχει ο καπιταλισμος με το οτι μια κοπελα θα χασει τις εξετασεις της; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Όχι ρε το rise εννοώ με τον James Franco. Κατά τα....γουστάρουμε aronofsky για το σύνολο των ταινιών του αλλά....το noah ήταν τέτοια πατάτα που δεν του το χω συγχωρέσει. Όχι και τίποτε άλλο αλλά είχα βρει νέα γκόμενα τότε, κάτσαμε και είδαμε όλα τα αρονοφσκικά σε ένα ΣΚ σερί, είχα κερδίσει και εισιτήρια για την avant premiere, την έσερνα Αμπελόκηπους και είδαμε Noah 3d..... Ντάξει την παντρεύτηκα μετά αλλά από τότε δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο κινηματογραφικό μου γούστου. Το mother θα το δω όπως καταλαβαίνετε....σόλο, αλλιώς παίζει διαζύγιο Φιλος και εγω του Αρονοφσκυ, φυσικα εχω δει ολες τις ταινιες του, οπου και τις εκτιμω. Με εξαιρεση φυσικα το επιπονα κακο Noah, αλλα τελος παντων. Ημουν ετοιμος να παω να δω το Mother, μεχρι που ανακαλυψα πως παιζει η τρισχειριστη Lawrence.. Ισως παω με εκπτωση, δεν ξερω και παλι αν θα το ρισκαρω με την απαραδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 τι σχεση εχει ο καπιταλισμος με το οτι μια κοπελα θα χασει τις εξετασεις της; Προσδοκιες-διάψευση-μεγιστοποίηση ανάγκης για διεξοδο- απροβλεπτη εξελιξη-μοναδικη ευκαιρια-παραλλαγη του American dream... Δες το αλλιως θα πρεπει να το σποιλεριασω χοντρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις