Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το που διαβάζω ρουμάνικη, σκέφτομαι μακάρι να είναι αυτός που γύρισε το 4 μήνες, 3 εβδομάδες και 2 μέρες.

Και πράγματι, αυτός είναι. Μπαίνει αυτόματα στη λίστα.

Μια αρκετα καλη ημι-ρουμανικη που ειδα ψες ηταν το sucrifixion. Ηταν καλυτερη απο οσο περιμενα και αρκετα καλη σα ταινια τρομου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τρομερή ταινία το 4 months, 3 weeks and 2 days. Άξιζε το Χρυσό Φοίνικα.

Ρεαλισμός που τσακίζει κόκκαλα.

Όπως και στο Lilya 4-Εver, του Lukas Moodysson. Δεν ήξερα από πού μου 'ρθε και τι ήταν αυτό που με χτύπησε όταν την πρωτόδα.

....μπαίνει στη λίστα λοιπόν!

Με το που διαβάζω ρουμάνικη, σκέφτομαι μακάρι να είναι αυτός που γύρισε το 4 μήνες, 3 εβδομάδες και 2 μέρες.

Και πράγματι, αυτός είναι. Μπαίνει αυτόματα στη λίστα.

...μονο κοιτα να τη δεις σε 4Κ ανάλυση και 50+ ίντσες, αλλιώς δε θα'χεις δικαιωμα να εκφερεις γνώμη!

• Like 2

The Thin Red Line (1998)

Δεν ξερω κατι περιεργο πιστευω πως παιχτηκε στο μονταρισμα της ταινιας, σιγουρα...

Ενω η ταινια εχει ολα τα απαραιτητα κομματια να εφτανε στην τελειοτητα, εξαιρετικες ερμηνεις,σκηνικα,δραση,μουσικη,σκηνοθεσια,καπου πιστευω πως χαθηκε η μπαλα.

Δεν μπορεσα να κατανοησω τον λογο υπαρξης ενος αφηγητη,ο οποιος μας πεταει ξεμπαρκες ιδεες ασχετες της πλοκης,και δεν μπορεσα να κατανοησω την τεραστια διαρκεια της ταινιας.

Καπου ειχα δει πως ο τροπος που πηδουσε η ταινια απο το παρον στο παρελθον, σε αναμνησεις και επιθυμιες των πρωταγωνιστων,ετσι αβιαστα,ηταν κατι το πολυ επαναστατικο για την εποχη του. Προσωπικα δεν θυμαμαι αν εχω δει τοσο ομορφη χρηση flashbacks σε ταινια.

Αλλα καπου στο 2ωρο αρχισα να μην την παλευω αλλο... 7,5/10

The Thin Red Line (1998)

Δεν ξερω κατι περιεργο πιστευω πως παιχτηκε στο μονταρισμα της ταινιας, σιγουρα...

[...]

Δεν μπορεσα να κατανοησω τον λογο υπαρξης ενος αφηγητη,ο οποιος μας πεταει ξεμπαρκες ιδεες ασχετες της πλοκης,και δεν μπορεσα να κατανοησω την τεραστια διαρκεια της ταινιας.

Δε παίχτηκε τίποτα περίεργο, απλά τη σκηνοθέτησε ο Μάλικ. :Ρ

Επίσης δεν είναι μόνο ένας αφηγητής, αλλά πολλοί. Είναι οι ίδιοι οι χαρακτήρες της ταινίας που κάνουν την αφήγηση βασικά - η οποία δεν είναι άσχετη με τη πλοκή.

• Like 2

Δε παίχτηκε τίποτα περίεργο, απλά τη σκηνοθέτησε ο Μάλικ. :Ρ

Επίσης δεν είναι μόνο ένας αφηγητής, αλλά πολλοί. Είναι οι ίδιοι οι χαρακτήρες της ταινίας που κάνουν την αφήγηση βασικά - η οποία δεν είναι άσχετη με τη πλοκή.

Για να πω την αληθεια αυτη ηταν η πρωτη μου επαφη με τον σκηνοθετη,και δεν ειναι ευκολος να τον συνηθισεις τι να πω. Θα δω και τις αλλες δυο παλιες του Days of Heaven και Badlands και ισως συμπαθησω πιο πολυ το στυλ του.

Και για την αφηγηση πιστευω πως ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλεις νοημα και να την συνδεσεις με την πλοκη αλλα αποσο καταλαβα υπαρχουν αυτοι που το καταφεραν... :-D

Link.png Site: Warof the planet of the Apes

To δυνατο σημειο της ταινιας ειναι τα εφε και ειδικοτερα οσα αφορουν τους πιθηκους .Ειναι εντυπωσιακο αυτο που εχουν κανει με την κινηση, τις εκφρασεις και την πλαστικοτητα .Το αποτελεσμα ειναι  απολυτα φυσικο .

Περα απο αυτο ως ταινια παρουσιαζει καποια θετικα στοιχεια κυριως στα μηνυματα αλλα καπου εκει το χανει καθως θελει να πει τοσα πολλα και το τελικο αποτελεσμα ειναι να μην πει τιποτα .

Χανονται σε ενα κυκεωνα απο μαχες και ανουσιες σκηνες .

6.9/10

Ντιναρα ρε φιλε που την ειδες την ταινια ηταν σε  σοβαρη  ποιοτητα? η' για ημιτυφλους που βλεπουν  μερικοι εδω μεσα ,η' σε pc η' σε κινητο/tablet?

Γιατι τα εχουμε δει και αυτα εδω , να κανει ο αλλος κριτικη και να εχει δει το 1/5 της ταινιας σε σκουπιδοποιοτητα η' στο κρεβατι στο κινητο του και να του φωναζει ταυτοχρονα η μανα του να σηκωθει γιατι εχει σαπισει να καθεται ...

Δεν αναφερομαι σε σενα με αφορμη εσενα τα ειπα αυτα  .Γενικοτερα σαν αρχη δεν εχει σημασια τι λεει καποιος ,σημασια εχει ποιος το λεει .

Αφου με ξερεις οτι ειμαι κι εγω αρρωστος με το θεμα ποιοτητα

War.for.the.Planet.of.the.Apes.2017.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.7.1-FGT 30.62GB

Ολες τις ταινιες τις κατεβαζω blu ray remux και τις βλεπω σε 50αρα πλασμα Full HD και 5.1 custom ηχοσυστημα ολα καλιμπραρισμενα και παιζουν απο το mpc-hc

Απλα δεν μου αρεσε η ταινια. Καθολου.

Τωρα τελευαταια εχω παρατηρησει οτι το σκορ του imdb εχει μια μεγαλη αποκλιση απο τα γουστα μου. Ετσι τη πατησα και με το lego batman movie και με το power rangers...

Anyway

Μια ταινια που πραγματικα με εντυπωσιασε και την ευχαριστηθηκα, ηταν το Baby driver

Γενικα λατρευω Kevin Spacey , και ολη η ταινια ηταν καλοφτιαγμενη, χωρις ηλιθια stunts ,χωρις χαζοκλισε και με πολυ ωραια μουσικη, το 7.8 του imdb ειναι αξιο. Ισως του βαζα και 8 εγω.

Heat δεν ειναι (απο τα λιγα 10ρια που χω ριξει), αλλα ειναι και σωστη καλογυρισμενη ταινια και ταινια που βλεπεις με παρεα ευχαριστα.

• Like 2

The Thin Red Line (1998)

Ενω η ταινια εχει ολα τα απαραιτητα κομματια να εφτανε στην τελειοτητα, εξαιρετικες ερμηνεις,σκηνικα,δραση,μουσικη,σκηνοθεσια,καπου πιστευω πως χαθηκε η μπαλα.

Καπου ειχα δει πως ο τροπος που πηδουσε η ταινια απο το παρον στο παρελθον, σε αναμνησεις και επιθυμιες των πρωταγωνιστων,ετσι αβιαστα,ηταν κατι το πολυ επαναστατικο για την εποχη του. Προσωπικα δεν θυμαμαι αν εχω δει τοσο ομορφη χρηση flashbacks σε ταινια.

Ξαναδές την! Την αδικείς πολύ! Είναι πραγματική ποίηση ο τρόπος που δίνει τη σφαγή μέσα από την επιθυμία για αγάπη, έρωτα και ειρήνη. Πάρε τη φραπεδούμπα σου και άραξε. Κλείσε ρολογια, ξυπνητήρια, κινητά και δώσε προσοχή σε αυτό που θέλει να πει ο καλλιτέχνης.

• Like 2

Anyway

Μια ταινια που πραγματικα με εντυπωσιασε και την ευχαριστηθηκα, ηταν το Baby driver

Γενικα λατρευω Kevin Spacey , και ολη η ταινια ηταν καλοφτιαγμενη, χωρις ηλιθια stunts ,χωρις χαζοκλισε και με πολυ ωραια μουσικη, το 7.8 του imdb ειναι αξιο. Ισως του βαζα και 8 εγω.

όντως φίλε μου είχε καιρό να με συνεπάρει.....

απλή λιτή κι απέριττη χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα....

και η μουσική υπέροχη ....... classic rock 60,70

ένα 9,5 θα το έδινα    

@ntinaras: Δεν έχω δει ακόμα το war of the planet of the... Greeks, αλλά τα προηγούμενα τα είχες δει; Γενικότερα το πρώτο το θεωρώ μια από τις καλύτερες scifi ταινίες των τελευταίων ετών. Το δεύτερο το είδα ευχάριστα κ ανυπομονώ να βρω χρόνο να δω κ τα τρία μαζί.

Για το thin Red line, θυμάμαι κοιμήθηκα. Ok ήμουν 17αρης τότε αλλά το χω συνδέσει με ύπνο του δικαίου. Ryan κ τα μυαλά στα μπλέντερ!!!

Το baby driver θα το δω, έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια αλλά το trailer ρε παιδια με προϊδεάσε για σαχλα :lol:

@ntinaras: Δεν έχω δει ακόμα το war of the planet of the... Greeks, αλλά τα προηγούμενα τα είχες δει; Γενικότερα το πρώτο το θεωρώ μια από τις καλύτερες scifi ταινίες των τελευταίων ετών. Το δεύτερο το είδα ευχάριστα κ ανυπομονώ να βρω χρόνο να δω κ τα τρία μαζί.

Για το thin Red line, θυμάμαι κοιμήθηκα. Ok ήμουν 17αρης τότε αλλά το χω συνδέσει με ύπνο του δικαίου. Ryan κ τα μυαλά στα μπλέντερ!!!

Το baby driver θα το δω, έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια αλλά το trailer ρε παιδια με προϊδεάσε για σαχλα :lol:

Το πρωτο εννοεις το original του 68 η το remake του 2001?

εχω δει ολη τη "σειρα" αοπ το 2001 και μετα εκτος απο το original του 68 

Μολις ειδα το Contratiempo aka the invisible guest.

ηταν πολυ καλο! Καθε 10 λεπτα plot twist :D

Link.png Site: Tangerines

Tην ειδα αφου την προτεινε καποιος εδω μεσα (δεν θυμαμαι το ονομα),εξαιρετικη επιλογη .

Μια πολυ δυνατη ταινια που διαδραματιζεται την εποχη του πολεμου Γεωργιας-Αμπχαζιας .Ειδικα για οσους  ζουνε σε αυτες τις περιοχες   θα ειναι ιδιαιτερη καθως βριθει λεπτομερειων που οι υπολοιποι αγνοουμε .

Παρολα αυτα μεσα απο το λιτο περιβαλλον ,τις δυνατες ερμηνειες και κυριως τους διαλογους σε βαζει στο κλιμα  δειχνοντας με εμφατικο τροπο  την σκληροτητα του ανθρωπου και το μισος που πηγαζει απο τετοιες καταστασεις .Περιγραφοντας και συνοψιζοντας  το δραμα αυτων των κατακερματισμενων κρατων,την καταπιεση των εθνοτητων και των ατομικων ελευθεριων  που προηλθαν απο την πτωση της EΣΣΔ.

Επισης εχει μια μελωδια συγκλονιστικη  που χαρακτηριζει και διαπερνα ολη την ταινια  και  την ατμοσφαιρα της  .

Ηταν υποψηφια  για οσκαρ ξενογλωσσου  φιλμ  και πηρε την χρυση σφαιρα .

8,2/10

Επειδή λέω καιρό να τη δω,την έχω αλλά δεν μπορώ να βρω υπότιτλους :/

The Thin Red Line (1998)

Ξαναδές την! Την αδικείς πολύ! Είναι πραγματική ποίηση ο τρόπος που δίνει τη σφαγή μέσα από την επιθυμία για αγάπη, έρωτα και ειρήνη. Πάρε τη φραπεδούμπα σου και άραξε. Κλείσε ρολογια, ξυπνητήρια, κινητά και δώσε προσοχή σε αυτό που θέλει να πει ο καλλιτέχνης.

Μη την ξαναδείς..Δεν αξίζει...Μείνε στην αρχική σου άποψη η ταινία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ, έχει τα "προσόντα" να γίνει πολύ καλή και τα κάνει αχταρμα,κουράζει και βρίσκεται πολύ μακρια απο ταινίες "θρύλους" πολεμικού περιεχομένου...

Online την βρήκα φίλε,ευχαριστώ....

Θέλω να την δω στην TV από τον εξωτερικό....

Είδα power rangers http://www.imdb.com/title/tt3717490/?ref_=nv_sr_1

Κρίμα. Νταξ δεν ήταν σάπια αλλά ήταν πολύ κάτω από αυτό που θα περίμενα να δω. Θα μου πεις τώρα "καλά ρε μεγάλε τι ακριβώς περίμενες να δεις στο power rangers;". Ε λοιπόν θα περίμενα να δω έστω μια διασκεδαστική σαχλοσουπερπεριπέτεια στην ίδια λογική με το pacific rim. Η ταινία τεχνικά ήταν καλή όπως θα περίμενε κάποιος χωρίς όμως να είναι κάτι σπέσιαλ. Εχει όμως τα ίδια σοβαρά προβλήματα που έχουν και οι ταινίες transformers όπως άχρωμοι, άγευστοι και άοσμοι χαρακτήρες που είναι ατσαλάκωτοι παρά τα όσα περνάνε. 2 ώρες γεμάτες και δεν κάνανε σχεδόν τίποτα. Αφιέρωσαν την πρώτη ώρα στήνοντας τους χαρακτήρες και την δεύτερη ώρα άρχισε να γίνεται το σκηνικό. Το καλό σημείο της ταινίας είναι η κακός η οποία είναι η μοναδική που την βλέπεις και διασκεδάζει τον ρόλο της. Αδιάφορη λοιπόν και φτιαγμένη για μια νέα γενιά που δεν θα γνωρίσει την "καθαρότητα" των παλιών. 

Από εμένα 4/10.  

Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....Πραγματικά 1 ώρα για τους χαρακτήρες!!!Ήμαρτον!ΕΙδικά όταν έχουν παιχτεί τόσα και τόσα power rangers,θα περίμενα περισσότερο δράση και για να πω αλήθεια θα περίμενα ΠΟΛΥ δράση!Μετά το τελευταίο transformers και αυτό,νιώθω ότι καταρέει η παιδική μου ηλικία... :P

Αλήθεια τώρα,ποιος ο λόγος να γυρίσεις μια τέτοια ταινία????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...