ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Είδα χτες το βράδυ στα Odeon το Blade Runner 2049 http://www.imdb.com/title/tt1856101/?ref_=nv_sr_1 Πρώτα πρώτα θα προειδοποιήσω ότι η ταινία -δεν- είναι για είναι για σινεμά εκτός και αν πας συγκεκριμένα μόνος ή με παρέα που θα αντέξει και τη διάρκεια (σχεδόν 3 ώρες) αλλά και τον επικείμενο πόνο ολόκληρου του σώματος σου καθούμενος σε αυτήν την άβολη στάση. Συνεπώς η ταινία από την ομάδα των 5 ατόμων που πήγαμε δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε καθώς το χειρότερο κομμάτι της ταινίας ήταν σχόλια όπως "πωωω ήθελε καναπέ εδώ και άπλωμα". Στα της ταινίας τώρα η δική μου άποψη είναι ότι σίγουρα μου άρεσε. Το εικαστικό ήταν φοβερό, η ηθοποιία ήταν ακριβώς αυτό που περιμένεις αλλά δίνω ιδιαίτερη σημασία στον Jake και την Sylvia που "χώθηκαν" στους ρόλους τους. Η ταινία είναι αργή και δεν έχει δράση (γενικά μιλώντας, έχει σίγουρα τις στιγμές του) με πολλές τραβηγμένες σκηνές που δεν έχω δει χρόνια τώρα να γίνεται σε τέτοιες παραγωγές. Είναι η μοναδική ταινία με τέτοιο budget που είναι πολύ περισσότερο art house από Χολιγουντιανό υπερθέαμα. Το μόνο υπερθέαμα έρχεται από τα εφέ, το εικαστικό και τον ήχο που έχει στιγμές που θα ταρακουνήσει τα μέσα σου κυριολεκτικά γιατί σπάει τύμπανα και σείεται το πεπτικό σου σύστημα. Σε ορισμένα αφτάκια σίγουρα θα είναι ενοχλητικό πάντως. Γενικά από εμένα θα πάρει ένα φουλ γεμάτο 8/10 γιατί στην τελική και εγώ έπεσα θύμα κούρασης από τις καρέκλες και την τελευταία μισή/μια ώρα πάλευα να βρω βολική θέση για να την απολαύσω και δεν τα κατάφερα. Σίγουρα θα την ξαναδώ από την άνεση του σπιτιού μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια ταινία που είτε την αγαπας είτε την μισείς. Στη δικη μου περιπτωση, αφου ειμαι fan του σκηνοθετη πηγα με πολυ θετικη διαθεση να δω το Mother! Και απολαυσα το θεαμα. (κι ας θεωρω αδιαφορη την τζενιφερ) Μια ταινια που μπορει να δεχτει διάφορες ερμηνείες, οχι μονο θρησκευτικες. 9/10 ps: καλυτερα μην το δουν οι έγκυες ή γενικα οσοι/ες αγαπουν τα βρεφη γιατι προς το τελος υπαρχει μια σκηνη που δεν θα γουσταρουν καθόλου. Μια φιλη μου που καθοταν διπλα μου: Καλε το μωρο! Αχ τι εκαναν στο μωρο! Εγω: Ε μωρα, they break easily I guess. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2017 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παλιό αλλα καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected) Κοινωνικό δράμα μαζί με κωμωδία. Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι μπορούν να συνυπάρξουν τόσο καλά και τα τρία είδη αλλά στη συγκεκριμένη ταινία έγινε πολύ αρμονικά. Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό, αλλά ο Adam Sandler έπαιξε πολύ καλά σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Ο Ben Stiller επίσης πολύ καλός. Η χημεία μεταξύ τους ήταν η μισή ταινία για εμένα. 7.5/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια ταινία που είτε την αγαπας είτε την μισείς. Στη δικη μου περιπτωση, αφου ειμαι fan του σκηνοθετη πηγα με πολυ θετικη διαθεση να δω το Mother! Και απολαυσα το θεαμα. (κι ας θεωρω αδιαφορη την τζενιφερ) Μια ταινια που μπορει να δεχτει διάφορες ερμηνείες, οχι μονο θρησκευτικες. 9/10 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2017 από armin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 ..... Δηλαδη πιστευεις πως πολλες εγκυες ερχονται στο συγκεκριμενο φορουμ να συζητησουν ταινιες ετσι? Το μονο που καταφερες ηταν να μας σποιλαρεις πως κατι πολυ κακο θα παθει το μωρο της Τζενιφερ στο τελος. Μεγαλυτερο σποιλερ εφαγα φιλε μου απο εσενα, παρα απο τον φιλο πιο πανω.. Ελεος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Για ξανακοιτα. Δεν αναφερω πουθενα τινος είναι το μωρο και τι παθαινει ακριβως. Ουτε καν στο σποιλερ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μεγαλυτερο σποιλερ εφαγα φιλε μου απο εσενα, παρα απο τον φιλο πιο πανω.. Ελεος. Shame (2011) Αρκετα ενδιαφερουσα ταινια,λιγο πιο αργη απ'οτι θα ηθελα,αλλα σιγουρα ικανοποιητικη. Εξαιρετικη ερμηνεια απο τον Φασμπεντερ,και επρεπε καθως ολη η ταινια σε αυτον στηριζοταν. Η συμπρωταγωνιστρια του δεν με ενθουσιασε και ειχε καποιες κακες σκηνες πιστευω. Αλλα η ταινια ειχε πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, εξαιρετικα long shots, και μια πλοκη που ακομα και μετα το τελος της ταινιας θελει ψαξιμο ωστε να την ξεδιαλυνεις. 7/10 Nenya απλα σβησε και εσυ την τελευταια σου προταση τουλαχιστον να μην φανε κι αλλα ατομα το σποιλερ που εφαγα εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι δεν υποφέρεστε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 The fighter Η πραγματική ιστορία ενός μποξέρ του σωρού με δυνατότητες και φιλοδοξίες που προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την καταπιεστική μάνα του και τον ναρκομανή αδελφό του, οι οποίοι τον κρατάνε επαγγελματικά στάσιμο. Την ανέφερα πιο πάνω και είπα να την ξαναδώ, για να σιγουρευτώ ότι είναι τόσο καλή όσο θυμόμουν. Η ταινία πράγματι είναι πολύ καλή. Ο Ο.Russell απεικονίζει και εδώ (όπως και στο Silver linings playbook αργότερα) δύσκολες, πολύ άβολες οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις με μία χαρακτηριστική γλυκύτητα και αγάπη για τους πρωταγωνιστές του. Με την ίδια αγάπη μας δίνει την εικόνα μίας μίζερης Αμερικής μέσα από σκηνές και διαλόγους χωρίς υπερβολές, ενίοτε και με χιούμορ. Ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία της, η ταινία δεν γίνεται πολύ βαριά και επαφίεται στον θεατή να δει-αν θέλει-το δράμα που βρίσκεται από κάτω. Σε αυτήν του την προσπάθεια έχει την βοήθεια ενός πολυπληθούς, καταπληκτικού καστ. Ο Bale δίνει-για εμένα-την καλύτερη ερμηνεία του ως τώρα, ο Wahlberg έγινε μποξέρ για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί εξαιρετικοί δεύτεροι και τρίτοι ρόλοι που όλοι τους μαζί μας δίνουν ένα αποτέλεσμα αρκετά πάνω από την μέση ταινία του είδους. Ταινιάρα ! Γμεί και δέρνει...κανονικότατα! Από τις καλύτερες ταινίες με θέμα το μποξ που έχω δει - τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον η καλύτερη. Η δε καταληκτική μονομαχία είναι ονείρωξη σκέτη, με το ρυθμό που κλιμακώνει την ένταση και τη μουσική επένδυση. Το φιλί από την Έιμι είναι όλα τα λεφτά! Ο Μπέιλ δίνει την καλύτερη ερμηνεία του από όσες έχω δει κι ο Γουόλμπεργκ είναι η μάλλον μοναδική φορά που από συνήθης μαλάκας γίνεται κανονικός ηθοποιός. Η Έιμι Άνταμς όσο πιο τέλεια μπορεί να γίνει. spoiler spoiler spoiler spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η Έιμι Άνταμς όσο πιο τέλεια μπορεί να γίνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η δε καταληκτική μονομαχία είναι ονείρωξη σκέτη, με το ρυθμό που κλιμακώνει την ένταση και τη μουσική επένδυση. Η αγαπημένη μου σκηνή αγώνα από την ταινία είναι αυτή. https://www.youtube.com/watch?v=jTLRrMpoQ44 Κυρίως το πώς ζει ο Bale τον αγώνα από την φυλακή και πώς χοροπηδάνε οι κρατούμενοι... Για να καταλάβουμε το μέγεθος της καλλιτεχνικής και της επιστημονικής προσπάθειας που χρειάζεται μία καλή ταινία τέτοιου είδους, καλό είναι να την συγκρίνουμε με το πρωτότυπο. https://www.youtube.com/watch?v=J2G_jOgduNc Συγκρίνετε την φωτογραφία, την σκηνοθεσία-χορογραφία, τα κοστούμια, τα σώματα των μποξέρ, τους δευτερεύοντες χαρακτήρες, ακούστε την περιγραφή. Τέχνη και επιστήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Only the Brave http://www.imdb.com/title/tt3829920/ 8/10 Εξαιρετικό! μην το χάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Experimenter http://www.imdb.com/title/tt3726704/ Αν έχετε αυπνίες δείτε το 100% επιτυχία. Και οι 3 κοιμηθήκαμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οσοι αγαπατε ταινιες boxing να δειτε το jawbone και το chuck. Καταπληκτικες και οι 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις